کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
با سلام
به نظرم باید حقایق و واقعیت ها رو قبول کرد همگی ما تا حد زیادی با این پروسه آشنا بودیم که اقدام کردیم و اگر هم آشنا نبودیم وظیفمون بوده که مطالعه یا پرس جو میکردیم،اگر آمریکا در این خصوص اطلاعات اشتباه یا وجود شرایط رو پنهان میکرد خوب جای اعتراض قطعا وجود داشت اما واقعیت با اختیار 100% خودمون رفتیم جلو پس باید شرایطو قبول کرد منظورم از این حرفا نمک روی زخم پاشیدن نیست چون توی امضام شرایط خودمم مشخصه با سربازی خوشگلم......بیشتر مدنظرم آسون گرفتن و سرنوشتی که اختیار نداریم رو به تقدیر سپردن.........
موفق باشیممممم
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
(2016-02-27 ساعت 02:27)masoud.h نوشته:  
(2016-02-26 ساعت 20:53)m.abdeahad نوشته:  
(2016-02-26 ساعت 19:44)masoud.h نوشته:  دوستان عزیز بالأخره ویزا من هم اومد، ایروان میشه ویزا رو پیکاب کرد؟ کسی اطلاع داره؟
دوست من درود بر شما و مبارک باشه کلیرنس بر شما.
تا جایی که من میدونم ایروان پیکاب نداره فقط یکی از اعضاء کیس میتونه بره اونجا و ویزا ها رو بگیره.  
دوست من میتونم بپرسم شما کی مصاحبه داشتین ؟

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان
مهندس عمران کار آزاد
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]

خیلی ممنون از شما عزیز دل. من 15 اکتبر به مصاحبه رفته بودم

آقا مسعود بهتون تبريك مي گم. انشاالله كه هميشه موفق و پيروز باشيد. ما هم با شما و كيس 1366 همزمان 15 اكتبر مصاحبه داشتيم اما هنوز كلير نشديم. نميدونم چرا... Sad
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: sheinos
(2016-02-27 ساعت 14:12)lotfe.kh نوشته:  با سلام
به نظرم باید حقایق و واقعیت ها رو قبول کرد همگی ما تا حد زیادی با این پروسه آشنا بودیم که اقدام کردیم و اگر هم آشنا نبودیم وظیفمون بوده که مطالعه یا پرس جو میکردیم...

به نکته جالبی اشاره کردین. این یک واقعیته که ما هیچ حقی برای گرفتن اقامت نداریم. این یه فرصته که یه کشور میزبان در اختیار ما گذاشته. باید امیدوار باشیم که شانس یار ما باشه تا بتونیم از این فرصت بطور کامل بهره ببریم و اگر این فرصت نصف و نیمه نصیب ما شد، حق گله و اعتراض نداریم‌.

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
(2016-02-27 ساعت 02:32)masoud.h نوشته:  قابل توجه دوستان ، علامت / در سیس تبدیل شد به or ولی هنوز لز سفارت برای من ایمیلی نیومده

آقا مسعود
دوباره تبریک
خودتون میدونید که سفارت ارمنستان ، ایمیل نمیده
پس همون اعلان شمارتون کافیه
راستی ممکنه نمونه ایمیلهایی رو که برای سفارت میفرستادید ، اینجا بذارید
تا ما هم در موقع خودش از فرمت ایمیل شما استفاده کنیم
با سپاس
تشکر کنندگان: matin86
(2016-02-27 ساعت 15:44)hamidzxc نوشته:  
(2016-02-27 ساعت 02:32)masoud.h نوشته:  قابل توجه دوستان ، علامت / در سیس تبدیل شد به or ولی هنوز لز سفارت برای من ایمیلی نیومده

آقا مسعود
دوباره تبریک
خودتون میدونید که سفارت ارمنستان ، ایمیل نمیده
پس همون اعلان شمارتون کافیه
راستی ممکنه نمونه ایمیلهایی رو که برای سفارت میفرستادید ، اینجا بذارید
تا ما هم در موقع خودش از فرمت ایمیل شما استفاده کنیم
با سپاس

سلام ،مرسی دوست عزیز، بله حتما.این نمونه ایمیل هست که من تقریبا هفته ای یک با فرستادم و هر بار یک اپدیت خوردم

Applicant name:
..............
Case number : 2016as
Email: ..............
Interview date was:
.......
Passport country/travel document:
UNITED STATES
Citizenship/Nationality:
IRANIAN
Visa type:
Diversity visa ('Visa Lottery')
I am the:
Diversity Visa winner (I want to move to the USA)
My issue:
What is the status of my Administrative Processing?
My inquiry:
Dear Officer, Having been waiting for 60 days,I would like to know more about my Administrative Processing whether everything is right .Looking forward to receiving a reply ASAP. Sincerely yours
تشکر کنندگان: hamidzxc ، lotfe.kh ، golia ، chakavakl ، USIMMIGRANT ، پرسپولیس6 ، matin86 ، rezamehrzad ، cupcake ، aminreza
(2016-02-27 ساعت 14:30)asal1372 نوشته:  
(2016-02-27 ساعت 02:27)masoud.h نوشته:  
(2016-02-26 ساعت 20:53)m.abdeahad نوشته:  دوست من درود بر شما و مبارک باشه کلیرنس بر شما.
تا جایی که من میدونم ایروان پیکاب نداره فقط یکی از اعضاء کیس میتونه بره اونجا و ویزا ها رو بگیره.  
دوست من میتونم بپرسم شما کی مصاحبه داشتین ؟

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان
مهندس عمران کار آزاد
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]

خیلی ممنون از شما عزیز دل. من 15 اکتبر به مصاحبه رفته بودم

آقا مسعود بهتون تبريك مي گم. انشاالله كه هميشه موفق و پيروز باشيد. ما هم با شما و كيس 1366 همزمان 15 اكتبر مصاحبه داشتيم اما هنوز كلير نشديم. نميدونم چرا... Sad

باز هم ممنونم.دوستانی بودند که مثل ما 15 اکتبر به مصاحبه رفتند،که اونها تقریبا یک ما پیش کلیر شدند! روند کاریشون اصلا مشخص نیست،فقط،پیشنهاد من اینه که مرتب ایمیل بزنید به سفارت.امیدوارم به زودی شما هم کلیر بشین
تشکر کنندگان: hamidzxc ، پرسپولیس6 ، مل مل ، matin86 ، لطف اله ، asal1372
با سلام
ما هفته قبل مصاحبه داشتیم و طبق معمول دچار AP شدیم. ولی مطلب جالب این بود که آفیسر به ما گفت شما ایالت تگزاس رو انتخاب کردید و چون با همسرت دختر عمو و پسر عمو هستین نمیشه اونجا برین.پس باید جای دیگه انتخاب و معرفی کنید!!!
من تا بحال فکر میکردم آدرس یک موضوع بی اهمیت و فرمالیته است.
کسی میدونه کدوم ایالت ها منع ازدواج فامیلی ندارن؟
در ضمن موارد مشابه ما حتما یک آدرس و تلفن جایگزین با خودشون ببرن که همونجا ارایه بدن.
تشکر کنندگان: behjan ، sahar2016 ، chakavakl ، hamidzxc ، tamana2016 ، sheinos ، مل مل ، ستوده ، matin86 ، j.modarres ، cupcake
دوستان ما پاسپورت همسرم رو یکشنبه هفته قبل فرستادیم سفارت ابوظبی برای ویزا و گفتند چهارشنبه بیاین تحویل بگیرید، چهارشنبه که رفتند گفتند سفارت این ماه ویزا زیاد صادر کرده و یکشنبه(فردا) بیاین بگیرید !!! خوبه ما توایران به این مدل چالش های اداری آشنایی داریم وگرنه خیلی اذیت میشدیم Smile
(2016-02-27 ساعت 14:07)masoud.h نوشته:  
(2016-02-27 ساعت 04:50)elhamh123 نوشته:  

سلام
شماپس از كجا متوجه شدين كه ويزاتون اومده
ينى تو سايت سفارت براتون زده بودن كه متوجه شدين؟؟
متنش چى بود مثل متن ماcompleted شده بود؟؟

سلام. شماره کیس بنده در سایت ارمنستان وارد شده
با سلام
دوست عزيز سفارت امريكا در ايروان براي گرفتن ويزا (كليرنس)از طريق سايت سفارت به متقاضي اعلام ميكنه نه از طريق ايميل و تنها برخي مكاتباتش با متقاضي از طريق ايميله.مطمئنا هنگام مصاحبه افيسر به شما گفت كه هر وقت كيس نامبرتون رو تو اين سايت ديدن پاسپورتتون رو براي گرفتن ويزا به صندوق جلوي در سفارت بدين.!
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، sheinos ، matin86 ، sahar2016 ، مل مل
(2016-02-27 ساعت 09:21)ngr نوشته:  
(2016-02-26 ساعت 16:18)fatemeh qanbari نوشته:  دوستان این فایل ضمیمه رو حتما دانلود کنید چون آخرین اطلاعات مربوط به آپدیت ها و کلیری ها و ایشود شده های دوستان ابوظبی است در ادامه کار آقای کاوه عزیز .

سلام
در ستون توضیحات منظور از SL چی هست؟
این قسمت مربوط به سایت سیس هست همون جایی که بعد از وارد کردن کیس نامبرتون باز می شود و توضیحاتی در پایین دارد که اگر تغییراتی در خطوط متن نباشد یعنی مثلا در سطر سوم از پایین بعد additional اینتر نزده باشن و در یک خط باشد یعنی single line یا همون sl که این هم پیش بینی شده مانند / یا or علامت کلیری است که البته توضیحات کامل آن در سایت مهاجرسرا هست .
تشکر کنندگان: ngr ، matin86 ، پرسپولیس6
(2016-02-27 ساعت 21:14)fatemeh qanbari نوشته:  
(2016-02-27 ساعت 09:21)ngr نوشته:  
(2016-02-26 ساعت 16:18)fatemeh qanbari نوشته:  دوستان این فایل ضمیمه رو حتما دانلود کنید چون آخرین اطلاعات مربوط به آپدیت ها و کلیری ها و ایشود شده های دوستان ابوظبی است در ادامه کار آقای کاوه عزیز .

سلام
در ستون توضیحات منظور از SL چی هست؟
این قسمت مربوط به سایت سیس هست همون جایی که بعد از وارد کردن کیس نامبرتون باز می شود و توضیحاتی در پایین دارد که اگر تغییراتی در خطوط متن نباشد یعنی مثلا در سطر سوم از پایین بعد additional اینتر نزده باشن و در یک خط باشد یعنی single line یا همون sl  که این هم پیش بینی شده مانند / یا or علامت کلیری است  که البته  توضیحات کامل آن در سایت مهاجرسرا هست .

با سلام
من این موضوع را در چندین کیس که جدیدا کلیر شدند چک کردم
تفاوتی نبود
فکر نمی کنم به محکمی تبدیل / به or باشه
تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres ، مل مل
(2015-10-02 ساعت 11:08)نیما.خوزستان نوشته:  سلام من میخواستم بپرسم دیروز مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم حالا امروز رفتم تو سایت caec.state.gov  و کیس نامبرم را وارد میکنم نمی دانم چرا با فونت قرمز این متن را برایم مینویسدInvalid Immigrant Visa Case Number.. لطفا حتما اگر کسی اطلاعاتی دارد جوابم را بدهید. استرس زیادی دارم.

سلام من میخواستم بپرسم دیروز مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم حالا امروز رفتم تو سایت caec.state.gov  و کیس نامبرم را وارد میکنم نمی دانم چرا با فونت قرمز این متن را برایم مینویسد              Invalid Immigrant Visa Case Number.. لطفا حتما اگر کسی اطلاعاتی دارد جوابم را بدهید. استرس زیادی دارم.
سلام دوست عزیز خیلی نگران نباش بعضی مواقع این ایرادات پیش می اید اما سعی کن در سایت سیس شماره را با دقت و بدون صفر وارد کنی انشالله درست می شود
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: sahar2016 ، sd_seraj ، j.modarres ، مل مل ، matin86
(2016-02-28 ساعت 09:28)heidary1356 نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 11:08)نیما.خوزستان نوشته:  سلام من میخواستم بپرسم دیروز مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم حالا امروز رفتم تو سایت caec.state.gov  و کیس نامبرم را وارد میکنم نمی دانم چرا با فونت قرمز این متن را برایم مینویسدInvalid Immigrant Visa Case Number.. لطفا حتما اگر کسی اطلاعاتی دارد جوابم را بدهید. استرس زیادی دارم.

سلام من میخواستم بپرسم دیروز مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم حالا امروز رفتم تو سایت caec.state.gov  و کیس نامبرم را وارد میکنم نمی دانم چرا با فونت قرمز این متن را برایم مینویسد              Invalid Immigrant Visa Case Number.. لطفا حتما اگر کسی اطلاعاتی دارد جوابم را بدهید. استرس زیادی دارم.
سلام دوست عزیز خیلی نگران نباش بعضی مواقع این ایرادات پیش می اید اما سعی کن در سایت سیس شماره را با دقت و بدون صفر وارد کنی انشالله درست می شود

نگران نباشید تا چند روز هم ممکنه همینطور باشه

نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
بلاخره ویزای همسر من هم اومد
امشب از طریق آژانس فرستاده میشه تهران و 700 تومن هم میگیره!!
تشکر کنندگان: sara_ka ، Siamak ، sahar2016 ، USIMMIGRANT ، مل مل ، frd22 ، behjan ، hamidzxc ، omid40 ، 2ladan ، matin86 ، j.modarres ، sheinos
Big Grin 
(2016-02-27 ساعت 13:02)2ladan نوشته:  
(2016-02-27 ساعت 09:29)لطف اله نوشته:  
(2016-02-25 ساعت 18:45)tyrex نوشته:  دقیقا همین طوره . آدم به هر چی میخاد میتونه برسه.
واقعا به این صحبتتون شدیدا اعتقاد دارم..........انسان هر چی آرزوش باشه وخواسته ش باشه ....ومهتر اینکه هر چی تو ذهنش باشه بهش دست پیدا میکنه0......خدایا شکرت Rolleyes

منم موافقم اما خب هر کس به مهاجرت فکر میکنه شانس خودشو تو لاتاری هم امتحان میکنه مگه میشه کسی به مهاجرت فکر نکنه و تو لاتاری ثبت نام کنه !!!!

میشه دوست من میشه.من هیچ قصدی برای مهاجرت نداشتم و حتی تاحالا بهش فکرم نکرده بودم.برادر خانمم بدون اینکه من بدونم همه خانواده رو ثبت نام کرده بودند و من برنده شدم.البته به این معتقدم که علتش قدرت ذهن خانمم هست چون همیشه بهش فکر میکرد.مام که تابع ظلمیم و مطیع همسر   Tongue
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه‌ ها : هستند خدمتمون
تشکر کنندگان: chakavakl ، مل مل ، 2ladan ، matin86 ، j.modarres ، sheinos ، لطف اله

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان