موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-27 ساعت 14:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-27 ساعت 14:29 توسط lotfe.kh.)
با سلام
به نظرم باید حقایق و واقعیت ها رو قبول کرد همگی ما تا حد زیادی با این پروسه آشنا بودیم که اقدام کردیم و اگر هم آشنا نبودیم وظیفمون بوده که مطالعه یا پرس جو میکردیم،اگر آمریکا در این خصوص اطلاعات اشتباه یا وجود شرایط رو پنهان میکرد خوب جای اعتراض قطعا وجود داشت اما واقعیت با اختیار 100% خودمون رفتیم جلو پس باید شرایطو قبول کرد منظورم از این حرفا نمک روی زخم پاشیدن نیست چون توی امضام شرایط خودمم مشخصه با سربازی خوشگلم......بیشتر مدنظرم آسون گرفتن و سرنوشتی که اختیار نداریم رو به تقدیر سپردن.........
موفق باشیممممم
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-27 ساعت 14:12)lotfe.kh نوشته: با سلام
به نظرم باید حقایق و واقعیت ها رو قبول کرد همگی ما تا حد زیادی با این پروسه آشنا بودیم که اقدام کردیم و اگر هم آشنا نبودیم وظیفمون بوده که مطالعه یا پرس جو میکردیم...
به نکته جالبی اشاره کردین. این یک واقعیته که ما هیچ حقی برای گرفتن اقامت نداریم. این یه فرصته که یه کشور میزبان در اختیار ما گذاشته. باید امیدوار باشیم که شانس یار ما باشه تا بتونیم از این فرصت بطور کامل بهره ببریم و اگر این فرصت نصف و نیمه نصیب ما شد، حق گله و اعتراض نداریم.
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینهها: 11M
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ما هفته قبل مصاحبه داشتیم و طبق معمول دچار AP شدیم. ولی مطلب جالب این بود که آفیسر به ما گفت شما ایالت تگزاس رو انتخاب کردید و چون با همسرت دختر عمو و پسر عمو هستین نمیشه اونجا برین.پس باید جای دیگه انتخاب و معرفی کنید!!!
من تا بحال فکر میکردم آدرس یک موضوع بی اهمیت و فرمالیته است.
کسی میدونه کدوم ایالت ها منع ازدواج فامیلی ندارن؟
در ضمن موارد مشابه ما حتما یک آدرس و تلفن جایگزین با خودشون ببرن که همونجا ارایه بدن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-27 ساعت 14:07)masoud.h نوشته: (2016-02-27 ساعت 04:50)elhamh123 نوشته: (2016-02-27 ساعت 02:32)masoud.h نوشته: قابل توجه دوستان ، علامت / در سیس تبدیل شد به or ولی هنوز لز سفارت برای من ایمیلی نیومده
سلام
شماپس از كجا متوجه شدين كه ويزاتون اومده
ينى تو سايت سفارت براتون زده بودن كه متوجه شدين؟؟
متنش چى بود مثل متن ماcompleted شده بود؟؟
سلام. شماره کیس بنده در سایت ارمنستان وارد شده
با سلام
دوست عزيز سفارت امريكا در ايروان براي گرفتن ويزا (كليرنس)از طريق سايت سفارت به متقاضي اعلام ميكنه نه از طريق ايميل و تنها برخي مكاتباتش با متقاضي از طريق ايميله.مطمئنا هنگام مصاحبه افيسر به شما گفت كه هر وقت كيس نامبرتون رو تو اين سايت ديدن پاسپورتتون رو براي گرفتن ويزا به صندوق جلوي در سفارت بدين.!
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-02 ساعت 11:08)نیما.خوزستان نوشته: سلام من میخواستم بپرسم دیروز مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم حالا امروز رفتم تو سایت caec.state.gov و کیس نامبرم را وارد میکنم نمی دانم چرا با فونت قرمز این متن را برایم مینویسدInvalid Immigrant Visa Case Number.. لطفا حتما اگر کسی اطلاعاتی دارد جوابم را بدهید. استرس زیادی دارم.
سلام من میخواستم بپرسم دیروز مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم حالا امروز رفتم تو سایت caec.state.gov و کیس نامبرم را وارد میکنم نمی دانم چرا با فونت قرمز این متن را برایم مینویسد Invalid Immigrant Visa Case Number.. لطفا حتما اگر کسی اطلاعاتی دارد جوابم را بدهید. استرس زیادی دارم.
سلام دوست عزیز خیلی نگران نباش بعضی مواقع این ایرادات پیش می اید اما سعی کن در سایت سیس شماره را با دقت و بدون صفر وارد کنی انشالله درست می شود
آن کيس نامبر 2016AS1###:
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
ارسال فرم : 29 می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت : نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،
آپدیت ها : سایت سفارت 13 اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-28 ساعت 09:28)heidary1356 نوشته: (2015-10-02 ساعت 11:08)نیما.خوزستان نوشته: سلام من میخواستم بپرسم دیروز مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم حالا امروز رفتم تو سایت caec.state.gov و کیس نامبرم را وارد میکنم نمی دانم چرا با فونت قرمز این متن را برایم مینویسدInvalid Immigrant Visa Case Number.. لطفا حتما اگر کسی اطلاعاتی دارد جوابم را بدهید. استرس زیادی دارم.
سلام من میخواستم بپرسم دیروز مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم حالا امروز رفتم تو سایت caec.state.gov و کیس نامبرم را وارد میکنم نمی دانم چرا با فونت قرمز این متن را برایم مینویسد Invalid Immigrant Visa Case Number.. لطفا حتما اگر کسی اطلاعاتی دارد جوابم را بدهید. استرس زیادی دارم.
سلام دوست عزیز خیلی نگران نباش بعضی مواقع این ایرادات پیش می اید اما سعی کن در سایت سیس شماره را با دقت و بدون صفر وارد کنی انشالله درست می شود
نگران نباشید تا چند روز هم ممکنه همینطور باشه
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بلاخره ویزای همسر من هم اومد
امشب از طریق آژانس فرستاده میشه تهران و 700 تومن هم میگیره!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-28 ساعت 18:22
(2016-02-27 ساعت 13:02)2ladan نوشته: (2016-02-27 ساعت 09:29)لطف اله نوشته: (2016-02-25 ساعت 18:45)tyrex نوشته: دقیقا همین طوره . آدم به هر چی میخاد میتونه برسه.
واقعا به این صحبتتون شدیدا اعتقاد دارم..........انسان هر چی آرزوش باشه وخواسته ش باشه ....ومهتر اینکه هر چی تو ذهنش باشه بهش دست پیدا میکنه0......خدایا شکرت
منم موافقم اما خب هر کس به مهاجرت فکر میکنه شانس خودشو تو لاتاری هم امتحان میکنه مگه میشه کسی به مهاجرت فکر نکنه و تو لاتاری ثبت نام کنه !!!!
میشه دوست من میشه.من هیچ قصدی برای مهاجرت نداشتم و حتی تاحالا بهش فکرم نکرده بودم.برادر خانمم بدون اینکه من بدونم همه خانواده رو ثبت نام کرده بودند و من برنده شدم.البته به این معتقدم که علتش قدرت ذهن خانمم هست چون همیشه بهش فکر میکرد.مام که تابع ظلمیم و مطیع همسر
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه ها : هستند خدمتمون