کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام دوستان نازنین
بالاخره همسر من هم کلیر شدن و ما منتظر ایمیل از سفارت هستیم.حدود6 ماه به سختی بهمون گذشت.همه دوستانی که هنوز کلیر نشدن رو با تمام وجود درک میکنم .آرزو میکنم به زودی همه کلیر بشین و از نگرانی در بیاین.
(2016-02-28 ساعت 19:26)marsini نوشته:  سلام دوستان نازنین
بالاخره همسر من هم کلیر شدن و ما منتظر ایمیل از سفارت هستیم.حدود6 ماه به سختی بهمون گذشت.همه دوستانی که هنوز کلیر نشدن رو با تمام وجود درک میکنم .آرزو میکنم به زودی همه کلیر بشین و از نگرانی در بیاین.
بسلامتی مبارک.
بفرمایید کجا و کی مصاحبه بودید؟ شرایطتون چی بوده ؟
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: masoud1362 ، tala82
(2016-02-28 ساعت 20:29)yassin30 نوشته:  
(2016-02-28 ساعت 19:26)marsini نوشته:  سلام دوستان نازنین
بسلامتی مبارک.
بفرمایید کجا و کی مصاحبه بودید؟ شرایطتون چی بوده ؟
تشکر کنندگان: masoud1362 ، tala82
(2016-02-28 ساعت 18:22)sharif.mahmoodpoor نوشته:  
(2016-02-27 ساعت 13:02)2ladan نوشته:  
(2016-02-27 ساعت 09:29)لطف اله نوشته:  واقعا به این صحبتتون شدیدا اعتقاد دارم..........انسان هر چی آرزوش باشه وخواسته ش باشه ....ومهتر اینکه هر چی تو ذهنش باشه بهش دست پیدا میکنه0......خدایا شکرت Rolleyes

منم موافقم اما خب هر کس به مهاجرت فکر میکنه شانس خودشو تو لاتاری هم امتحان میکنه مگه میشه کسی به مهاجرت فکر نکنه و تو لاتاری ثبت نام کنه !!!!

میشه دوست من میشه.من هیچ قصدی برای مهاجرت نداشتم و حتی تاحالا بهش فکرم نکرده بودم.برادر خانمم بدون اینکه من بدونم همه خانواده رو ثبت نام کرده بودند و من برنده شدم.البته به این معتقدم که علتش قدرت ذهن خانمم هست چون همیشه بهش فکر میکرد.مام که تابع ظلمیم و مطیع همسر   Tongue

پس تبریک صمیمانه منو بپذیرید. امیدوارم هر چه زودتر فصل شکوفه های گیلاس بشه .
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: matin86 ، sharif.mahmoodpoor ، j.modarres ، asal1372 ، مل مل ، لطف اله
من برای بار دوم هم به سفارت ایمیل زدم بنا بر توصیه دوستمون ولی بازم هیچ اپدیتی حتی برای ایمیل هم اتفاق نیافتاد ایا برای شما ها هم پیش اومده ایمیل بزنین ولی اپ برای ایمیل نداشته باشین

نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: behjan
(2016-02-29 ساعت 00:15)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  من برای بار دوم هم به سفارت ایمیل زدم بنا بر توصیه دوستمون ولی بازم هیچ اپدیتی حتی برای ایمیل هم اتفاق نیافتاد ایا برای شما ها هم پیش اومده ایمیل بزنین ولی اپ برای ایمیل نداشته باشین

با سلام
چه روزی ایمیل زدید؟
شنبه و یکشنبه بوده که سفارت تعطیله ؟
تشکر کنندگان:
(2016-02-29 ساعت 00:15)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  من برای بار دوم هم به سفارت ایمیل زدم بنا بر توصیه دوستمون ولی بازم هیچ اپدیتی حتی برای ایمیل هم اتفاق نیافتاد ایا برای شما ها هم پیش اومده ایمیل بزنین ولی اپ برای ایمیل نداشته باشین

ببخشید ، آیا کیس شما لاتاریه ؟
تشکر کنندگان:

من كه ايميل زدم به سفارت پنج دقيقه بعد جواب اومد و همزمان هم سايت سفارت و هم سيس اپديت شد. بهتر از فرم استفاده كنيد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان:
ماهم ایمیل زدیم و خبری نشد.اون دوستی که گفتن کلیر شدن لطف کنید از وضعیتون بگین..چون اولی ها اکتبری ها بودن...شما کی رفتین مصاحبه که شده 6ماه؟؟؟؟؟امضاء تون رو لطفا تکمیل کنید
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: behjan
درود بر دوستان عزیز
امیدوارم دوستان در دورانی که تو پروسه AP  هستند صبور و با حوصله باشند و برای مراحل بعدی خودشون و آماده کنند.
سوال هایی داشتم از دوستانی که در سفارت ارمنستان مراحل اداری شون تموم شده و ویزای خودشون را دریافت کردند:
1- آیا از سفارت ارمنستان بعد از مشاهده شماره کیس نامبرتون در سایت سفارت و پایان مراحل اداری ایمیل دریافت کرده اید؟
2- آیا در کیس های چند نفره و پس از پایان مراحل اداری جهت دریافت ویزا صرفا حضور یک فرد کفایت می کند؟ آیا برای بقیه افراد نیازمند وکالت می باشد یا خیر؟
3- با توجه به توضیحات برگه AP می بایست بعد از پایان مراحل اداری جهت اخذ ویزا پاسپورت و برگه رسید سفارت را در داخل صندوقی بیاندازیم. سوال می اینه که سفارت از چه طریقی با ما تماس می گیره؟ باید کانتکت شیت رو هم به همراه مدارک فوق در صندوق سفارت بیاندازیم؟ یا خود دوستان در سفارت همون جا محل اقامت و نحوه تماس رو جویا می شوند؟
4- با توجه به اینکه اگر در طی چند روز آینده بزرگوارانی که در اکتبر مصاحبه داشته اند مراحل اداریشان تمام نشود به چه صورت می بایست درخواست تجدید مدیکال را داشته باشند؟ آیا خود سفارت این رو اعلام می کند؟
امیدوارم موفق باشید.
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
كيس من از ديروز تو سايت انكارا processing complete شد ولي تو سيس همچنان اپديت 25feb رو دارم وحتي به or نيز تبديل نشده يعني كليير شديم؟ بايد منتظر ايميل باشم؟
مصاحبه 06 oct من و پسرم ويزا يكضرب همسرم ap مصاحبه انكارا اپدبت تو سيس:15 jan ,12 feb 25 feb بواسطه ايميل زدن
تشکر کنندگان: behjan ، sahar2016 ، asal1372 ، matin86
دوستان عزیزم سلام. بنده با یک سال سابقه کار در مدرسه غیرانتفاعی به عنوان معلم زبان امروز و تقریبا 1 ساعت پیش چک خوردم که تقصیر خودم بود که متذکر نشدم مدرسه خصوصی بوده و اونم نپرسید. حالاهم بدجور عذاب وجدان گرفتم. اما در هر صورت باید بگم منم به جمع شما دوستان پیوستم و اگر راهنمایی دارید من پذیرا هستم با کمال میل چونکه هیچی از این پروسه نمیدونم.ممنونم

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، behjan ، matin86 ، مل مل
(2016-02-29 ساعت 14:57)farzaneh_saremi نوشته:  دوستان عزیزم سلام. بنده با یک سال سابقه کار در مدرسه غیرانتفاعی به عنوان معلم زبان امروز و تقریبا 1 ساعت پیش چک خوردم که تقصیر خودم بود که متذکر نشدم مدرسه خصوصی بوده و اونم نپرسید. حالاهم بدجور عذاب وجدان گرفتم. اما در هر صورت باید بگم منم به جمع شما دوستان پیوستم و اگر راهنمایی دارید من پذیرا هستم با کمال میل چونکه هیچی از این پروسه نمیدونم.ممنونم

نگران نباشید احتمال زیاد خیلی زود کلیر خواهید شد .خود افیسر چیزی در مورد اینکه چند روزه ممکنه کلیر بشید به شما نگفت؟
تشکر کنندگان: smpf
(2016-02-29 ساعت 03:35)آنیسا91 نوشته:  ماهم ایمیل زدیم و خبری نشد.اون دوستی که گفتن کلیر شدن لطف کنید از وضعیتون بگین..چون اولی ها اکتبری ها بودن...شما کی رفتین مصاحبه که شده 6ماه؟؟؟؟؟امضاء تون رو لطفا تکمیل کنید

شما هم هنوز مثل ما منتظرید؟
فقط من و شما موندیم از هفته اول اکتبر تا الان!!!!!
شماره کیس:**15
مصاحبه:5اکتبر ابوظبی
برنده اصلی:همسرم
دریافت ویزا:همسر و فرزندم یکضرب و خودمAp
ورود برنده اصلی به امریکا:22مارچ،3فروردین
سربازی:س پ ا ه
مدرک:لیسانس معماری؛شغل آزاد
اپدیت:9دسامبر و 25 ژانویه و 15فوریه 18و21 مارچ(البته این3تاآپ آخر جواب ایمیل هام بوده) 20اپریل سایت ceac
روز مصاحبه در سایت ابوظبی
کلیر:؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sahar2016 ، behjan ، matin86 ، smpf
سلام دوستان ببخشین سوال خیلی اورژانسیه و توو گروه ترجمه کسی جواب نداد
این سوال یکی از دوستانمون هست که خیلی کارش گیره لطفا پاسخ بدین

ایشون برندۀ اصلی هستن. خانمشون یک بار قبلا ازدواج کرده بودن و جدا شدن و الان با ایشون ازدواج کردن
برا مصاحبه از سند طلاق خانمشون هم دو نسخه باید ترجمه کنه یا یه نسخه کافیه؟
ممنون
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان