کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-23 ساعت 15:26)a4542 نوشته:  با تشکر از پاسخ دوست عزیز جناب آقای Interuniversalراستش در سایت سفارت به ما اعلام نموده اند که تا 16 اوریل وقت داریم پاسپورتها رو بفرستیم و متاسفانه ویزای امارات ما اخرین روز اسفند ok شد.باز هم اگه از نظر دوستان خطر نرسیدن ویزا هست همین پنجشنبه یا جمعه برای رفتن اقدام کنیم .دوستان لطفا راهنمایی کنید چون من با این پاسخ خیلی نگران شدم.

دوستان عزیز

مشکل بنده هم دقیقا مشابه این خونواده ی محترمه با این تقاوت که بنده ویزا هم ندارم ولی به هر جا مراجعه کردم گفتن تور و یا حتی ویزاتون زودتر از خاتمه ی تعطیلات نوروزی فراهم نمیشه .
سوال بنده اینه که با توجه به ددلاین سفارت آیا ما یا این دوستمون مجبور به استفاده از سهمیه ی مارج هستیم یا توی آپریل هم (بعد تعطیلات) میتونیم بریم سفارت و ویزامون بدون مشکل صادر بشه؟

ممنون از همفکری تون
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf
راجب اون دوستانی که یکی در حال حاضر or و دیگری هنوز / هست .
من در حال حاضر آنکارا هستم. سفارت یه ایمیل به من زده بود که من یعنی برنده اصلی مراحل اداریم کامل شده و تا 25 مارس گفته که بیایید ویزاتون رو بگیرید، ( از کلمه passport's استفاده کرده، جمع بسته ) این در حالیست که نوشته فقط شما بیایید و همسرتون هنوز مراحل اداریش تمام نشده. تو سایت سیس هم جلوی کیس نامبر من کلمه issued و جلوی کیس نامبر خانومم هم کلمه administrative processing نوشته.

امروز تو ptt یه نفر اومده بود و پاسهایی رو که اضافه فرستاده بود رو تحویل گرفت. فقط اون آقا کلیر شده بود و 2نفر دیگه هنوز نشده بودند.
حالا دوستانی که اینگونه هستند ، اگر دوست دارند میتونن تمام پاسها رو بفرستند ولی سفارت بر می گردونه بهتون ، امکان هم داره فرآیند صدور ویزای نفر کلیر شده طولانی تر بشه.
لازم به ذکر تو متن ایمیل کلمه s رو جلوی پاسپورت و داخل پرانتز مینویسه. یعنی اگر تمام افراد کیس کلیر شدن ، همه پاسها رو باید بفرستید ولی اگر یک نفر کلیر شده بالطبع یک پاس رو باید بفرستید.

دوستانی هم که اطلاعات کاملی در خصوص این مسائل ندارند ، توصیه میکنم بیخودی جو ندن و امیدواری کاذب.

گفتم آمریکا با هیچ کس علی الخصوص ایرانیها تعارف نداره.

من اینجام و اطلاعاتم در حال حاضر خیلی خیلی بیشتر از دوستانی هستش که تو ایران هستند و منتظر کلیر شدن.
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
تشکر کنندگان: ngr ، sahar2016 ، matin86 ، مل مل ، smpf
(2016-03-23 ساعت 15:37)ngr نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:43)arvin1978 نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:17)پرسپولیس6 نوشته:  دوست عزیزم
شاید برای یکی این اتفاق بیافته .
ایکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش برای شما و دوستتون هم این اتفاق می افتاد .

قشنگیه زندگی داشتن آرزوهای خوبه

خوبیهارو برای همگی آرزومندم

دوستان من هم همین وضعیت را دارم و فقط ایمیل کلیری از ابوظبی امده و فقط من که برنده اصلی هستم or شدم و همسر و فرزند 8 سالم / هستند ولی تو میل سفارت نگفته پاسپورت را بیار و گفته پاسپورت ها را بیارید شما چی فکر میکنید در ضمن در سایت سفارت اپ نشدم و همون اپ روز مصاحبه است

و ما هم شبیه شما
20 مارچ شوهرم که برنده اصلی هست اپ داشت و 22 مارچ هردو اپ داشتیم که مال اون or شد و مال من / موند. توی ایمیل سفارت هم گفته بود پاسپورت ها رو بیارید و من همین جا دچار شک شدم. توی سایت ابوظبی گفته بود توی اخرین پاراگراف که وضعیت همسر پندینگ هست و دیگه نگران تر شدم ایمیل زدم به سفارت و گفتم پاس هر دو رو بیاریم طبق ایمیلی که زدید که جواب دادن فقط شوهرم فعلا کلیر شده. حالا اینکه من چرا کلیر نشدمو نمی دونم چون شوهرم تازه سربازی س بوده. خلاصه در نهایت تصمیم گرفتیم بریم هردو1مدیکال جدید بدیم تا شوهرم ویزایی با اعتبار مدیکال جدید بگیره چون قبلیه 3می منقضی میشه.اینجوری با مدیکال جدید حداقل زمان منتظر موندن واسه منو داره
دعامون کنید جواب منم بیاد Sad انشالله جواب همههههههههه بیاد به امید خداااااااااااااااا

نگران نباشید .وضعیت ما هم به همین صورته. متأسفانه من مجبور شدم تنهایی بیام و ویزام رو بگیرم به امید اینکه تا 6 ماه آینده خانومم هم کلیر بشن.
از آنجاییکه معمولا خانواده ها رو از هم جدا نمی کنن ، احتمال میدم چون من ویزامو گرفتم ، خانومم تا 2 یا 3 ماه آینده کلیر بشه.
پس پیشنهاد میکنم تا قبل از اون تاریخ انقضایی که گفتن ، نفر کلیر شده برن ویزاشون رو بگیرن
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، ngr ، matin86 ، مل مل ، smpf
(2016-03-23 ساعت 15:26)a4542 نوشته:  با تشکر از پاسخ دوست عزیز جناب آقای Interuniversalراستش در سایت سفارت به ما اعلام نموده اند که تا 16 اوریل وقت داریم پاسپورتها رو بفرستیم و متاسفانه ویزای امارات ما اخرین روز اسفند ok شد.باز هم اگه از نظر دوستان خطر نرسیدن ویزا هست همین پنجشنبه یا جمعه برای رفتن اقدام کنیم .دوستان لطفا راهنمایی کنید چون من با این پاسخ خیلی نگران شدم.
دوست گرامی اصلا نگران نباشید

شما خوشبختانه ویزای امارات رو تو دستتون دارید جهت تصمیم گیری نهایی نیز تا اوایل هفته ی دیگه هم فرصت دارید . من امروز پرسیدم برای شنبه 16:20 پرواز فلای دبی بود حدود یک میلیون تومن و پرواز امارات برای سه شنبه دومیلیونو 179 هزار تومان . اجازه بدید قطعا دوستان و پیشکسوتان و مدیران محترم امروز و فردا با راهنمایی های خود شما را در انتخاب بهترین شیوه یاری خواهند نمود.

همزمان آرامش و موفقیت برایتان آرزومندم
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، مل مل ، smpf
(2016-03-23 ساعت 14:06)خسرو سیویل نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:20)پرسپولیس6 نوشته:  [quote='خسرو سیویل' pid='698416' dateline='1458722007']
بله مونده من 28 اکتبر مصاحبه داشتم ابوظبی و تا حالا دو تا آپدیت 9 دسامبر و 25 ژانویه رو داشتیم . خانمم ...
چه عرض کنم . کسی از نحوه چک کردن اینها سر در نمیاره . شرایط افراد با هم متفاوته . به نظر .....

من هم مثل شما کاملا الکی ap خوردم. و فکر میکردم چیز عجیبی هست اما با دیدن اینکه خانومتون خانه دار بودند و یه ضرب نگرفتن به نظرم روال عادیه آفیسر بود که ازمون خوشش نیومده[emoji1]

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
(2016-03-23 ساعت 14:06)خسرو سیویل نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:20)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:03)خسرو سیویل نوشته:  بله مونده من 28 اکتبر مصاحبه داشتم ابوظبی و تا حالا دو تا آپدیت 9 دسامبر و 25 ژانویه رو داشتیم . خانمم کیس اصلی خانه دار هستن و من مهندس عمران شغل آزاد و سربازی ارتش هر دو AP خوردیم . توکل به خدا .
آخه
خانمتون واسه جی ؟
خودتون واسه چی اینقدر طولانی؟

با آرزوی کلیرنسی واستون
چه عرض کنم . کسی از نحوه چک کردن اینها سر در نمیاره . شرایط افراد با هم متفاوته . به نظر من آیتمهای مختلف تاثیر گذاره . نمیدونیم چی تو اون لحظه مصاحبه تو ذهن افسر مربوطه میگذره و تشخیص میده این شخص هم آپ بخوره یا نه . سن , بچه دار بودن یا نبودن , شاید قیافه شخص , جوون بودن یا مسن بودن , جوابهایی که شخص به افسر میده , تحصیلاتش , نمیدونم والله فقط خودشون میدونن به هر صورت توکل بر خدای مهربان .

مورد شما به خوبی نشون میده که فرایند کلیرنس کاملا شانسیه و حساب و کتاب مشخصی نداره نه سربازی و نه شغل هیچکدوم در کیس شما نبوده اما 6 ما زمان برده . مطمینا بزودی کلیر خواهید شد
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، matin86 ، مل مل ، asal1372 ، smpf
سلام دوستان.. منم امروز تبدیل به Or تبدیل شدم

کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: panizrm ، پرسپولیس6 ، masoud398 ، matin86 ، omid40 ، behjan ، USIMMIGRANT ، NGNJ ، مل مل ، asal1372 ، moh.saee ، Siamak ، آنیسا91 ، smpf
دوستان همانطور که گفتم به ما در سایت سفارت اعلام شده که اگه تا 16 اوریل پاسپورتها رو تحویل ندیم هیچ گارانتی جهت گرفتن ویزا وجود نداره .که ما هم تصمیم گرفتیم هفته دوم یا سوم فروردین به سفارت مراجعه کنیم.سوال من اینه که مگه با توجه به پیام خود سفارت ما تا 16 اوریل یعنی 28 فروردین فرصت نداریم .خب اگه قرار بود فقط از سهمیه مارچ استفاده کنیم چرا باید تا 16 اوریل به ما فرصت بدن.دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
(2016-03-23 ساعت 17:31)yassin30 نوشته:  سلام دوستان.. منم امروز تبدیل به Or تبدیل شدم

ضمن عرض تبریک

شما احتمالا آپدیت در یک هفته اخیر داشتید.....

کلیرنسی تون مبارک
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، tala82 ، مل مل ، smpf
(2016-03-23 ساعت 13:03)خسرو سیویل نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 11:20)alakanzas نوشته:  سلام دوستان آیا کسی از اکتبر مونده که به or تبدیل نشده باشه؟
بله مونده من 28 اکتبر مصاحبه داشتم ابوظبی و تا حالا دو تا آپدیت 9 دسامبر و 25 ژانویه رو داشتیم . خانمم کیس اصلی خانه دار هستن و من مهندس عمران شغل آزاد و سربازی ارتش هر دو AP خوردیم . توکل به خدا .
من و همسرم موندیم. 8 اکتبر آنکارا مصاحبه داشتیم. حالم هم بشدت گرفته است.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: matin86 ، alakanzas ، asal1372 ، smpf
(2016-03-23 ساعت 17:56)a4542 نوشته:  دوستان همانطور که گفتم به ما در سایت سفارت اعلام شده که اگه تا 16 اوریل پاسپورتها رو تحویل ندیم هیچ گارانتی جهت گرفتن ویزا  وجود نداره .که ما هم تصمیم گرفتیم هفته دوم یا سوم فروردین به سفارت مراجعه کنیم.سوال من اینه که مگه با توجه به پیام خود سفارت  ما تا 16 اوریل یعنی 28 فروردین فرصت نداریم .خب  اگه قرار بود فقط از سهمیه مارچ استفاده کنیم چرا باید تا 16 اوریل به ما فرصت بدن.دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.

دوست گرامی
من این متنو در مقابل سوالتون در پیام خصوصی براتون ارسال نمودم ولی با دیدن سوالتون در اینجا لازم دونستم نظر خودمو راجع به سوال شما جهت اطلاع و نقد و بررسی سایر دوستان قرار بدم شاید کمکی باشه برای دیگران .

بنده زبان انگلیسیم خیلی خوب نیست ولی راجع به بخشهایی از متن ارسالی شما که دقیقا مشابه پیام دریافتی کیس ما میباشد نظرتون رو به چند نکته جلب مینمایم :
‎The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not‎
‎be available for your file within this month‎
بنظرم با این جمله برای دادن (صددرصد) ویزا در ماه جاری (مارچ) از خود سلب مسئولیت نموده اند.

حالا چرا؟
چونکه در دادن تعداد ویزای ماهیانه در هر سفارتی محدودیت (تعدادی) وجود داره و ممکنه به ماه بعدی بیافته .

دربخش دیگه اعلام کردند که :

‎If we do not receive your passport by April 16, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.‎
‎Last Updated: Thursday, March 03, 2016‎

و بنظرم در اینجا نیز با محدود نمودن شما در (زمان) ارائه پاسپورت و درخواست ویزا , خواسته اند که از سهمیه ماه های بعد سفارت (اپریل به بعد) استفاده نکنید .

یعنی یک حداقل و حداکثر زمانی (مینیمم و ماکزیمم ) برای شما ایحاد نموده اند.

باز هم ضمن آرزوی موفقیت برای شما و خانواده ی محترم امیدوارم کمکی به سایر هموطنان عزیزم انجام داده باشم

تمام این عرایض بنده فرضیات میباشد لطفا خودتون بیشتر تحقیق بفرمایید.

( توی انسانهای خوب , فرشته هم پیدا میشه )

دلتونو به ایزد یکتا بسپارید

حق نگهدارتون
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان: moh.saee ، sahar2016 ، مل مل ، smpf ، آنجلا..
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,713)
سلام به امید موفقیت همه دوستان
کل کیس 9 مارچ آپ همراه با or داشته و 15 مارچ فقط نفر دوم و سوم که از قبل هم ready بودند دوباره آپ داشتند و تا کنون بعد از گذشت دو هفته هنوز or مانده و خبری هم از کلیری نیست
می خواستم از دوستان، بالاخص مدیران و پیسکسوتان بپرسم آیا شرایط مشابه بوده و چه اتفاقی رخ می دهد
متشکرم از راهنمائی دوستان
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: Gem120 ، asal1372 ، Chebyshev ، smpf ، مل مل
(2016-03-23 ساعت 17:20)sasachi نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 14:06)خسرو سیویل نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:20)پرسپولیس6 نوشته:  آخه
خانمتون واسه جی ؟
خودتون واسه چی اینقدر طولانی؟

با آرزوی کلیرنسی واستون
چه عرض کنم . کسی از نحوه چک کردن اینها سر در نمیاره . شرایط افراد با هم متفاوته . به نظر من آیتمهای مختلف تاثیر گذاره . نمیدونیم چی تو اون لحظه مصاحبه تو ذهن افسر مربوطه میگذره و تشخیص میده این شخص هم آپ بخوره یا نه . سن , بچه دار بودن یا نبودن , شاید قیافه شخص , جوون بودن یا مسن بودن , جوابهایی که شخص به افسر میده , تحصیلاتش , نمیدونم والله فقط خودشون میدونن به هر صورت توکل بر خدای مهربان .

مورد شما به خوبی نشون میده که فرایند کلیرنس کاملا شانسیه و حساب و کتاب مشخصی نداره  نه سربازی و نه شغل هیچکدوم در کیس شما نبوده اما 6 ما زمان برده . مطمینا بزودی کلیر خواهید شد

اگر جای من بودید چه می کردید(سربازی معاف.مهندس معماری.کار در دفتر شخصی )
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: asal1372 ، smpf ، ghobad2121 ، matin86 ، مل مل
با عرض سلام و تبریک سال نو به همگی دوستان گرامی
سوال من اینه که وقتی در سایت سیس کیس نامبرمو وارد میکنم دو ردیف باز میشه که جلوی یکیشون عدد یک و نوشته مراحل اداری و جلوی اون یکی عدد دو و نوشته آماده حالا من میخوام بدونم که این دو ستون که آپدیتایی با تاریخای مختلف هم دارن آیا هر دوش مربوط به من میشه یا اینکه اون شماره دو مربوط به همسرم میشه ؟
با تشکر و سپاس فراوان
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان