کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-24 ساعت 01:42)behzad mg نوشته:  با عرض سلام و تبریک سال نو به همگی دوستان گرامی
سوال من اینه که وقتی در سایت سیس کیس نامبرمو وارد میکنم دو ردیف باز میشه که جلوی یکیشون عدد یک و نوشته مراحل اداری و جلوی اون یکی عدد دو و نوشته آماده حالا من میخوام بدونم که این دو ستون که آپدیتایی با تاریخای مختلف هم دارن آیا هر دوش مربوط به من میشه یا اینکه اون شماره دو مربوط به همسرم میشه ؟
با تشکر و سپاس فراوان

سلام دوست عزیز
اون قسمت دوم مربوط به همسرتون هست
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه‌ ها : هستند خدمتمون
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-23 ساعت 23:00)heidary1356 نوشته:  سلام به امید موفقیت همه دوستان
کل کیس 9 مارچ آپ همراه با or داشته و 15 مارچ فقط نفر دوم و سوم که از قبل هم ready بودند دوباره آپ داشتند و تا کنون بعد از گذشت دو هفته هنوز or مانده و خبری هم از کلیری نیست...

ما هم ۹ مارچ چنین آپدیتی داشتیم و بعد از گذشت یه هفته سه‌بار ای‌میل فرستادیم به سفارت. دوبار ناقص جواب دادن و بار سوم روز ۲۲ مارچ تایید کردن که ما کلیر شدیم. بعدش هم یک ای‌میل عذرخواهی فرستادن با این مضمون که بخاطر اشکال پیش آمده برای پرونده شما عذرخواهی می‌کنیم.

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: Chebyshev ، Gem120 ، smpf ، پرسپولیس6 ، behjan ، matin86 ، مل مل
(2016-03-24 ساعت 03:11)Khosrow_53 نوشته:  
کل کیس 9 مارچ آپ همراه با or داشته و 15 مارچ فقط نفر دوم و سوم که از قبل هم ready بودند دوباره آپ داشتند و تا کنون بعد از گذشت دو هفته هنوز or مانده و خبری هم از کلیری نیست...

ما هم ۹ مارچ چنین آپدیتی داشتیم و بعد از گذشت یه هفته سه‌بار ای‌میل فرستادیم به سفارت. دوبار ناقص جواب دادن و بار سوم روز ۲۲ مارچ تایید کردن که ما کلیر شدیم. بعدش هم یک ای‌میل عذرخواهی فرستادن با این مضمون که بخاطر اشکال پیش آمده برای پرونده شما عذرخواهی می‌کنیم.

سلام دوست عزیز.
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. الان 16 روز هست که تبدیل به or شدم ولی هنوز خبری از کلیر و ایمیل نیست.
به سفارت ایمیل زدم ولی ایمیل تملپت فرستادن و گفتن از سایت ceac پی گیر باشم.

ممکنه خواهش کنم بفرمایید که شما چی تو ایمیل نوشتین که در آخر قبول کردن که شما کلیر شدین ؟
آخه نمیشه به سفارت گفت که من تو سایت تبدیل به or شدم.

خیلی ممنون میشم که لطف کنین و راهنمایی کنید.
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
تشکر کنندگان: Gem120 ، smpf ، behjan ، مل مل
(2016-03-23 ساعت 19:06)masoud1362 نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:03)خسرو سیویل نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 11:20)alakanzas نوشته:  سلام دوستان آیا کسی از اکتبر مونده که به or تبدیل نشده باشه؟
بله مونده من 28 اکتبر مصاحبه داشتم ابوظبی و تا حالا دو تا آپدیت 9 دسامبر و 25 ژانویه رو داشتیم . خانمم کیس اصلی خانه دار هستن و من مهندس عمران شغل آزاد و سربازی ارتش هر دو AP خوردیم . توکل به خدا .
من و همسرم موندیم.  8 اکتبر آنکارا مصاحبه داشتیم. حالم هم بشدت گرفته است.
نگران نباشین اکتبری زیاد هست..ما هم نصفه و نیمه ایم..
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: smpf ، masoud1362 ، asal1372 ، مل مل
با سلام خدمت تمام دوستان
پس از چند روز بسر بردن در شرایط امنیتی آنکارا و استانبول سرانجام امروز رفتیم ptt و ویزامونو گرفتیم و این لحظه قشنگ رو با چشمامون دیدیم .
دوستان تمام فراز و نشیبها با دلهره یا با آرامش بالاخره تموم میشه و شما هم انشالله به این لحظه می رسید.
چند تا توصیه :
بعضی ها میگن ایمیل بی فایدست ولی به نظر من اصلا بیفایده نیست بلکه هر درخواستی از طرف شما اونها رو یکبار به طرف بررسی پرونده شما هدایت می کنه اگه مشکلی توش باشه درستش میکنن و جواب میدن.
ما وقت مدیکالمون چهارشنبه بود ولی دوشنبه بلافاصله که رسیدیم آنکارا رفتیم برای تمدید مدیکال .مارو پذیرش کردن و دو روز جلو افتادیم.سه شنبه ساعت 11 جواب گرفتیم و همون لحظه مدارک رو تحویل ptt دادیم .سه شنبه بعد ویزا حاضر شد
همگی موفق و پیروز باشید.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: Chebyshev ، copol ، smpf ، ستوده ، moh.saee ، ghobad2121 ، matin86 ، لطف اله ، مل مل
(2016-03-24 ساعت 03:44)mehdihk نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان
پس از چند روز بسر بردن در شرایط امنیتی آنکارا و استانبول سرانجام امروز رفتیم ptt و ویزامونو گرفتیم و این لحظه قشنگ رو با چشمامون دیدیم .
دوستان تمام فراز و نشیبها با دلهره یا با آرامش بالاخره تموم میشه و شما هم انشالله به این لحظه می رسید.
چند تا توصیه :
بعضی ها میگن ایمیل بی فایدست ولی به نظر من اصلا بیفایده نیست بلکه هر درخواستی از طرف شما اونها رو یکبار به طرف بررسی پرونده شما هدایت می کنه اگه مشکلی توش باشه درستش میکنن و جواب میدن.
ما وقت مدیکالمون چهارشنبه بود ولی دوشنبه بلافاصله که رسیدیم آنکارا رفتیم برای تمدید مدیکال .مارو پذیرش کردن و دو روز جلو افتادیم.سه شنبه ساعت 11 جواب گرفتیم و همون لحظه مدارک رو تحویل ptt دادیم .سه شنبه بعد ویزا حاضر شد
همگی موفق و پیروز باشید.

ببخشیدد میشه در مورد شرایط امنیتی انکارا توضیح بدید سفارت هم کار نمی کرد ؟چون من چند روزه منتظر ایمیل از طرف سفارتم
تشکر کنندگان: Chebyshev ، smpf ، مل مل
سلام دوستان
کیس من با اینکه کلییر شدم باز هم در سایت سیس آپدیت شده ولی از آپدیت و کلییری همسرم هیچ خبری نیست. به نظرتون آپدیت من چه معنایی داره؟
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان: asal1372 ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-23 ساعت 17:56)a4542 نوشته:  دوستان همانطور که گفتم به ما در سایت سفارت اعلام شده که اگه تا 16 اوریل پاسپورتها رو تحویل ندیم هیچ گارانتی جهت گرفتن ویزا  وجود نداره .که ما هم تصمیم گرفتیم هفته دوم یا سوم فروردین به سفارت مراجعه کنیم.سوال من اینه که مگه با توجه به پیام خود سفارت  ما تا 16 اوریل یعنی 28 فروردین فرصت نداریم .خب  اگه قرار بود فقط از سهمیه مارچ استفاده کنیم چرا باید تا 16 اوریل به ما فرصت بدن.دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.

عجیبه بهتون زمان دادن چون به ما ایمیل زدن چیزی در مورد تاریخ ننوشته که تا کی فرصت داریم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
(2016-03-24 ساعت 04:30)Gem120 نوشته:  
(2016-03-24 ساعت 03:44)mehdihk نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان
چند تا توصیه :
همگی موفق و پیروز باشید.

ببخشیدد میشه در مورد شرایط امنیتی انکارا توضیح بدید سفارت هم کار نمی کرد ؟چون من چند روزه منتظر ایمیل از طرف سفارتم
همه مراکز اداری و بازارها و نیز سفارت باز هستند و به کار خودشون ادامه میدن البته ما هیچ مراجعه ای به سفارت نداشتیم . فقط رفتیم مدیکال و مدارک رو بردیم ptt و ویزا رو از همونجا گرفتیم.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: Gem120 ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-24 ساعت 03:11)Khosrow_53 نوشته:  

سلام دوست عزيز ميشه در مورد آدرس ایمیل و متن ارسالی بیشتر توضیح بدهید و یا آدرس و متن را ارسال نمایید
با تشکر
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
(2016-03-24 ساعت 09:28)rtt نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 17:56)a4542 نوشته:  دوستان همانطور که گفتم به ما در سایت سفارت اعلام شده که اگه تا 16 اوریل پاسپورتها رو تحویل ندیم هیچ گارانتی جهت گرفتن ویزا  وجود نداره .که ما هم تصمیم گرفتیم هفته دوم یا سوم فروردین به سفارت مراجعه کنیم.سوال من اینه که مگه با توجه به پیام خود سفارت  ما تا 16 اوریل یعنی 28 فروردین فرصت نداریم .خب  اگه قرار بود فقط از سهمیه مارچ استفاده کنیم چرا باید تا 16 اوریل به ما فرصت بدن.دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.

عجیبه بهتون زمان دادن چون به ما ایمیل زدن چیزی در مورد تاریخ ننوشته که تا کی فرصت داریم

سلام دوست عزيز دقيقاً اينو واسه ي منم نوشته و ما هم متاسفانه با توجه به شلوغي عيد و در نيامدن ويزا فقط مي توانيم پيكاپ انجام بديم كه اون همه ميشه هفته اول اپريل ولي خود سفارت گفته تا ١٦ اپريل ، به نظر شما مشكلي پيش نمي ايد كه بشه هفته اول اپريل و از مارچ بگذره چون تاريخ اپديت ١٠ماچ بوده
تشکر کنندگان: مل مل
دوستان سلام. من ارمنستان هستم. دو روز پیش پاسپورت و مدیکال جدید رو دادم سفارت. دیروز بعدازظهر در سایت سیس ایشود شدم. امروز صبح برای گرفتن پاسپورت رفتم سفارت گفت باید منتظر تماس تلفنی باشی. دوستان مطلع در مورد زمان تماس چیزی می دونند؟ فکر می کنید تا فردا بعدازظهر تماس بگیرن؟
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان: moh.saee ، smpf ، matin86 ، مل مل
دوستان عزیز یک سوال دارم خواهشا واضح جواب بدید
من ایمیل کلیری امده 22 مارچ مدیکال 3 نوامبر دادم 3 اپریل یعنی 10 روز دیگه میشه 5 ماه از مدیکال من اگر پاسپورتها راپیکاپ کنم روز سه شنبه 27 مارس گفتند تو سفارت است به نظر شما ویزاها تا 3 اپریل صادر میشه یا نه چون شنیدم برای اینکه ویزا صادر بشه مدیکال باید 1 ماه زمان داشته باشه این درسته یا نه
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، smpf ، مل مل
وستان از سایت ابوظبی به شوهرم گفتن که لیست کشورهایی که رفتی به همراه تاریخشون بفرست.?
برنده 2016
تعداد نفرات کیس(3نفر)
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: asal1372 ، پرسپولیس6 ، smpf ، matin86 ، مل مل
اپدیت 24 مارچ هم داشتن
برنده 2016
تعداد نفرات کیس(3نفر)
ویزای همسرم?⌛?✅?

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان