موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوش به حال دوستان کلیر شده
كيس نامبر:2016AS000026xx >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ظاهرا سايت سيس امروز براي همه اپديت شده است؟!
شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-24 ساعت 23:04)usmamal نوشته: دوستان ظاهرا سايت سيس امروز براي همه اپديت شده است؟!
شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
خیر ما آپدیت نداشتیم.
كيس نامبر:2016AS000026xx >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سوالي داشتم
در آزمايشهاي پزشكي ، معاينه چشم به چه شكلي است
اگر كسي ديدش ضعيف باشد و عينك نزند و از لنز استفاده كند متوجه ميشوند ويا عيبي دارد
و اينكه معاينه ها به چه صورت انجام ميشود
تشكر فراوان
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل دولتي
همسر : شغل دولتي
تاریخ رویت قبولی: may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری: آنکارا
رتبه:
0
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان،
دوستانیکه سفارت ابوظبی کلیر شده اند پاسپورتهاشون رو فقط روز یکشنبه و یا سه شنبه تحویل سفارت داده اند و یا هرروزی سفارت پاسپورتهارو تحویل میگیره؟
ممنون میشم دوستانیکه تجربه ای در این زمینه دارند راهنمایی کنند.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-24 ساعت 23:40)عسول نوشته: سوالي داشتم
در آزمايشهاي پزشكي ، معاينه چشم به چه شكلي است
اگر كسي ديدش ضعيف باشد و عينك نزند و از لنز استفاده كند متوجه ميشوند ويا عيبي دارد
و اينكه معاينه ها به چه صورت انجام ميشود
تشكر فراوان
یه معاینه ساده به کمک نمودار اسنلن (نمودار E). قبل از معاینه از شما خواهند پرسید که از عینک یا لنز استفاده میکنید یا نه و هیچ لزومی نداره که استفاده از عینک یا لنز را مخفی کنید چون آزمون فضانوردی یا خلبانی نیست!
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینهها: 11M
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما امشب 24 مارچ اپدیت در سیس داشتیم.کسی دیگه این اپدیت رو داشته؟؟؟
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه ها : هستند خدمتمون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-24 ساعت 20:03)arvin1978 نوشته: دوستان عزیز من 22 مارس ایمیلی دریافت کردم که کلیر شدید و در سیس فقط خودم OR شدم و همسرم (حسابدار بنده و فوق لیسانس بازریابی) و فرزندم که 8 سال دارد هنوز OR نشدند و سایت ابوظبی هم همان آپ روز مصاحبه است و تغییری نکردهبه سفارت ایمیل زدم ولی جواب ندادند با توجه به اینکه مدیکال 29 اپریل تمام میشه خواستم پیکاپ کنم پاسپورت ها را روز شنبه با این توضیحات خواهشا دوستان با تجربه نظر بدند که صبر کنم تا آپ سفارت عوض بشه و یا جواب ایمیل را بدهند یا شنبه پیکاپ کنم پاس ها را
سربازی س شغل آزاد مصاحبه 4 نوامبر
سلام.تبریک میگم
در سایت ابوظبی برای شما پی نوشت گداشتن که اپلیکیشن همسر یا فرزندتون پندینگ هست یا نه؟
کيس نامبر 2016AS4**:
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-25 ساعت 00:22)sharif.mahmoodpoor نوشته: سلام دوستان
ما امشب 24 مارچ اپدیت در سیس داشتیم.کسی دیگه این اپدیت رو داشته؟؟؟
بله همسر من هم بعد از مدتها آپدیت شده. یعنی خبرایی هستش؟...
کیس نامبر: 2016AS2xxx
تعداد افراد: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: اول اکتبر 2015
سفارت: ایروان
نتیجه مصاحبه: AP
آپدیت کیس اصلی: 3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-23 ساعت 07:57)arvin1978 نوشته: دوستان عزیز یک سوال فوری
ایمیل کلیری ما امروز آمد با توجه به اینکه زمان انجام مدیکال 29 اکتبر بود و جواب مدیکال را 3 نوامبر دادن
1/آیا معیار تاریخ جواب است یا انجام مدیکال
2/آیا برا ی گرفتن ویزا باید مدیکال حداقل یک ماه زمان داشته باشد یا لزومی ندارد
3/اگر روز یکشنبه 27 مارس پاسها را تحویل دهم روز سه شنبه ویزا آماده میشود یا پنج شنبه و این قضیه برای زمان تحویل سه شنبه چگونه است
4/با توجه به اینکه هر سفارت تعداد مشخصی ویزا در هر ماه صادر میکند ممکن است اگر در روز یکشنبه 27 مارس و یا 3 شنبه 29 مارس پاس ها را تحویل دهم در ماه مارس ویزاها آماده نشود ودر 3 آپریل آماده شود در انصورت با توجه به اینکه از مدیکال 5 ماه گذشته ویزا صادر میشود یا باید تمدید شود
5/ با توجه به تعطیلات عید به نظر شما ویزای فوری برای امارت 3 روز قابل انجام است یا خیر
ممنون میشوم بر وبچ با تجربه پاسخ کاملی بدهند تا بتوانم تصمیم درستی بگیرم
تعداد افراد کیس 3 نفر شغل ازاد خدمت س مصاحبه 4 نوامبر ابوظبی اپ 9 دسامبر 25 ژانویه 18 مارس خودم 21 مارس خودم همراه با or و در نهایت 22 مارس ایمیل کلیری مقصد ال ای
دوست عزیز
شما برای مراجعه به ابوظبی چه کاری انچام دادید؟
تونستید ویزا بلیط یا تور تهیه کنید؟
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-25 ساعت 00:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-25 ساعت 00:55 توسط پرسپولیس6.)
(2016-03-24 ساعت 23:43)آنجلا.. نوشته: سلام دوستان،
دوستانیکه سفارت ابوظبی کلیر شده اند پاسپورتهاشون رو فقط روز یکشنبه و یا سه شنبه تحویل سفارت داده اند و یا هرروزی سفارت پاسپورتهارو تحویل میگیره؟
ممنون میشم دوستانیکه تجربه ای در این زمینه دارند راهنمایی کنند.
دوست گرامی
این سوال بارها در سایت مطرح شده ولی متاسفانه هیچ یک از دوستان پاسخی به آن نداده اند و این سوال برای بنده نیز وجود دارد.
درهر حال تا دریافت پاسخ از دوستان محترم نظر شما را به ایمیلی که امروز دریافت نمودم جلب مینمایم.
Mar 24 at 11:28 AM
Please send us your passports and updated medical exams. Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passports by April 24 in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medicals is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm.. If we do not receive your passport by Aprilxx, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family
Thank you,
Immigrant Visa Unit, Abu Dhabi
نظر شما و سایر دوستان را به جمله ی ماقبل آخر آن درخصوص تایم بردن مدارک جلب میکنم
لطفا شما و سایر دوستان نظر خود را اعلام فرمایید.
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-25 ساعت 00:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-25 ساعت 01:04 توسط moh.saee.)
(2016-03-24 ساعت 15:12)USIMMIGRANT نوشته: (2016-03-24 ساعت 14:53)Khosrow_53 نوشته: (2016-03-24 ساعت 13:46)arvin1978 نوشته: دوستان عزیز یک سوال دارم خواهشا واضح جواب بدید
... شنیدم برای اینکه ویزا صادر بشه مدیکال باید 1 ماه زمان داشته باشه این درسته یا نه
ما سفارت ابوظبی مصاحبه داشتیم و اعتبار مدیکال ما ۲۶ آوریل تموم میشه. چون نمیخواستیم مجددا مدیکال بدیم به سفارت ایمیل فرستادم که برای ۱۸ آوریل بلیت داریم، برای پیکاپ ویزا آیا باید مجددا بریم مدیکال؟ جوابشون این بود که اگر قبل از ۲۶ آوریل قصد سفر دارید به مدیکال جدید نیازی نیست.
سلام
ممنون از اطلاعات خوبي كه به اشتراك ميزاريد. ميتونم خواهش كنم متن ايميلي كه واسشون ميفرستاديد را اينجا بزاريد چون قطعا ما هم بعدا بهش احتياج پيدا ميكنيم؟ ممنون
میشه لطفا آدرس ایمیل رو هم بذارید؟ از 15 مارچ که من مصاحبه شدم تا الان، سایت ابوظبی کیس نامبر منو نمیشناسه. از تو سایت و قسمت Contact us براشون ایمیل زدم ولی نتیجه اش یه آپدیت تو CEAC بود و سایت ابوظبی تغییری ایجاد نکرد. ممنون میشم اگه جواب بدید.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست