کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
خانم asal1372 , خانم sara20e بهتون کلیرنشدنو تبریک میگم
امیدوارم در مراحل بعدی زندگیتون هم موفق باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: sara20e ، smpf ، asal1372 ، matin86 ، moh.saee ، khmp ، لطف اله ، ghobad2121 ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 01:54)sharif.mahmoodpoor نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 00:30)usmamal نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 00:28)sara20e نوشته:  بله همسر من هم بعد از مدتها آپدیت شده. یعنی خبرایی هستش؟...

براي تمام كيس هاي انكارا اتفاق افتاده پس معني خاصي ندارد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم

البته نمیسه اینجور قاطع گفت تمام کیس ها.من الان بیستا کیس رو چک کردم تقریبا نصف نصف بود اپدیت داشتن یا نداشتن

بلی بنده هم در ابوظبی آپ دیت داشتم البته کل کیس آپ دیت شد و یعنی همسر و فرزند و بنده وقتی کلیک می کنم آپ دیت 16 مارچ است
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 13:12)پرسپولیس6 نوشته:  خانم asal1372 , خانم sara20e بهتون کلیرنشدنو تبریک میگم

سپاس فراوان از تبریکتون. کیس نامبر من رو 2بار در سایت ایروان اعلام نکردن فقط ستارش رو برداشتن. در صورتی که قبلا میدیدم بعضی از کیس ها رو دوبار میذاشتن. به نظرتون معنیش همون کلییری همسرم هست؟
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان: hamidzxc ، alakanzas ، smpf ، asal1372 ، matin86 ، panizrm ، ghobad2121
(2016-03-25 ساعت 13:44)sara20e نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 13:12)پرسپولیس6 نوشته:  خانم asal1372 , خانم sara20e بهتون کلیرنشدنو تبریک میگم

سپاس فراوان از تبریکتون. کیس نامبر من رو 2بار در سایت ایروان اعلام نکردن فقط ستارش رو برداشتن. در صورتی که قبلا میدیدم بعضی از کیس ها رو دوبار میذاشتن. به نظرتون معنیش همون کلییری همسرم هست؟

بله معنیش همونه . همسرتون هم کلیرند
تشکر کنندگان: alakanzas ، sara20e ، omid40 ، smpf ، پرسپولیس6 ، matin86 ، panizrm ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 12:55)majid6640 نوشته:  سلام و تبریک سال جدید به همگی
من یه سوال داشتم دوستان میتونن راهنمایی کنن
من الان در مرحله ap هستم و تک نفر میخواستم بدونم من تو این مدت ازدواج کنم چطور میتونم واسه همسرم اقدام کنم اگه گرین کارت بگیرم میتونم واسه اونم درخواست بفرستم و از لحاظ زمانی چقدر طول میکشه

سلام ممنون سال نو شما هم مبارك

به هيچ عنوان اين كار رو نكنيد
اتفاقا چندروز پيش آقاى كاملى تو برنامشون داشتن سفارش ميكردن كه تا وقتى كه وارد آمريكا نشدين و مهر ورود نخورديد اين كار رو نكنيد وگرنه گرين كارت واستون صادر نميشه و ويزاتون باطل ميشه
وقتى به اميد خدا كلير شدين و به آمريكا رفتين گرين كارتو كه گرفتين برردين ازدواج كنين !
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
سلام از روزی که پاسو تحویل سفارت می دید چند روز بعد تحویل می دن؟باید چند روز حداقل اونجا موند؟البته ما قصد تمدید مدیکال رو داریم که حالا 3 روزم واسه اون در نظر بگیریم واسه بقیش چند روز لازمه؟
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-25 ساعت 12:24)2ladan نوشته:  2630
3082
از ایروان تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییک

ممنونم ازتون.بله من امروز كلير شدم.اميدوارم امسال همه برندگان ٢٠١٦ ويزاشون رو بگيرن
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: behjan ، omid40 ، hamidzxc ، moh.saee ، elhamh123 ، 2ladan ، matin86 ، لطف اله ، smpf ، ستوده ، مل مل

ممنونم آقاي پرسپوليس.انشالله شما هم به زودي كلير بشيد.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: elhamh123 ، smpf ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 10:46)behjan نوشته:  باسلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار اگر امکان داره لطف کنیدمتنی که جهت اطلاع از وضعیت کیس وکلیرشدن به سفارت فرستادید  
برای کمک و استفاده ما هم اینجا قرار بدید با سپاس

دوست عزیز در صفحه ۲۱۷ تاپیک یکی از دوستانمون متن مختصر و مفیدی رو در این رابطه گذاشتند.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: moh.saee ، پرسپولیس6 ، behjan ، smpf ، مل مل
سلام دوستان
ما تصميم داشتيم اي ميل نزنيم ولي امروز زديم و در مورد بر آورد دوران أمور اداري ازشون پرسيديم
اين دوستان ابوظبي هموم روز اول A nomber ما رو هم بهمون دادن فكر كرديم پروسه چكمون كوتاه باشه به همين دليل بليط گرفتيم برأي اخر مي
تا ببينيم چي ميشه
سال نو همه مبارك
تشکر کنندگان: matin86 ، smpf ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 17:44)asal1372 نوشته:  

ممنونم آقاي پرسپوليس.انشالله شما هم به زودي كلير بشيد.
دوست خوبم
ممنون از امضای مفصل و با توضیحات کاملتون
شاید کمکی باشه واسه سایر دوستان .
مجددا بهتون تبریک میگم .
ازآرزوی کلیریتون هم ممنونم (سه روزی هست که ایمیل کلیری رو دریافت کردم)
آرزوی توفیق تون رو در مراحل بعدی دارم.
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: asal1372 ، matin86 ، smpf ، moh.saee ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 17:21)ngr نوشته:  سلام از روزی که پاسو تحویل سفارت می دید چند روز بعد تحویل می دن؟باید چند روز حداقل اونجا موند؟البته ما قصد تمدید مدیکال رو داریم که حالا 3 روزم واسه اون در  نظر بگیریم واسه بقیش چند روز لازمه؟
ایکاش امضا داشتید شاید میتونستم کمکتون کنم
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان: matin86 ، smpf
(2016-03-25 ساعت 19:11)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 17:21)ngr نوشته:  سلام از روزی که پاسو تحویل سفارت می دید چند روز بعد تحویل می دن؟باید چند روز حداقل اونجا موند؟البته ما قصد تمدید مدیکال رو داریم که حالا 3 روزم واسه اون در  نظر بگیریم واسه بقیش چند روز لازمه؟
برنده شوهرم
کیس لاتاری ‎2016AS4xx‎
رویت قبولی هفته ی آخر می
مصاحبه ابوظبی
مصاحبه 9 نوامبر
شغل شوهرم شرکت خصوصی و خودم مدرس دانشگاه غیرانتفاعی
سربازی س
آپدیت شوهرم: 9 دسامبر 25 زانویه 9 فوریه(این ناشی از ایمیل به سفارت بود چون تا اون روز سایت ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت) 20 مارچ 22 مارچ (تبدیل / به or و ارسال نامه کلیر شدنش)
آپدیت خودم: 9 دسامبر 25 زانویه 9 فوریه(این ناشی از ایمیل به سفارت بود چون تا اون روز سایت ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت) 22 مارچ (همپنان / هستم و نگرانی این روزهارو که اولین عید زندگیمون هست رو تبدیل کرده به بدترین روزهای عمرمون)
ما قص داریم چهار شنبه 18 فرودین بریم دبی و پنج شنبه هر دو مدیکال رو تجدید کنیم و اگه شنبه جواب بدن بمون 1شنبه پاس شوهرمو تحویل سفارت بدیم حالا چند روز بعد پاسشو تحویل میدن برای من سواله؟
1سوال دیگه از سوال های قبل کسی بوده که کیس اصلی کلیر بشه اما زنش یا شوهره که اصلی نیستند زمان لاتری تمام بشه و کلیر نشه؟ Sad Sad Sad Sad Sad Sad
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، asal1372 ، matin86 ، smpf ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 21:07)ngr نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 19:11)پرسپولیس6 نوشته:  
برنده شوهرم
کیس لاتاری ‎2016AS4xx‎
رویت قبولی هفته ی آخر می
مصاحبه ابوظبی
مصاحبه 9 نوامبر
شغل شوهرم شرکت خصوصی و خودم مدرس دانشگاه غیرانتفاعی
سربازی س
آپدیت شوهرم: 9 دسامبر 25 زانویه 9 فوریه(این ناشی از ایمیل به سفارت بود چون تا اون روز سایت ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت) 20 مارچ 22 مارچ (تبدیل / به or و ارسال نامه کلیر شدنش)
آپدیت خودم: 9 دسامبر 25 زانویه 9 فوریه(این ناشی از ایمیل به سفارت بود چون تا اون روز سایت ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت) 22 مارچ (همپنان / هستم و نگرانی این روزهارو که اولین عید زندگیمون هست رو تبدیل کرده به بدترین روزهای عمرمون)
ما قص داریم چهار شنبه 18 فرودین بریم   دبی و پنج شنبه هر دو مدیکال رو تجدید کنیم و اگه شنبه جواب بدن بمون 1شنبه پاس شوهرمو تحویل سفارت بدیم حالا چند روز بعد پاسشو تحویل میدن برای من سواله؟
1سوال دیگه از سوال های قبل کسی بوده که کیس اصلی کلیر بشه اما زنش یا شوهره که اصلی نیستند زمان لاتری تمام بشه و کلیر نشه؟ Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad
دوست گرامی

همانگونه که قطعا اطلاع دارید زمان صدور ویزا طبق اعلام سایت بین 4 الی 7 روز میباشد ولی شما پنجشنبه یا حتی زودتر ویزاتون رو دریافت خواهید کرد.
درمورد سوال دوم شما با مطالعه ی کلیرنس 2014 و 2015 متوجه خواهید شد که متاسفانه بله . ولی من مطمئن هستم این موضوع درمورد کیس شما صدق نمیکنه و شما به همراه همسرتون عزیمت خواهید کرد . اینو من به شما قول میدم .
لطفا از اولین عید زندگی مشترکتون لذت ببرید .

سرسبز باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان: Siamak ، ngr ، matin.sh ، matin86 ، behjan ، smpf ، مل مل
با سلام به دوستان عزیز یه سوال داشتم A number چیه و اصولا اون رو موقع مصاحبه میدن یا هنگام صدور ویزا؟ باتشکر
تشکر کنندگان: smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان