موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
روز مصاحبه آفیسر به همسر من گفتن که هیچ مشکلی نداره و خودمم که سربازی معاف بودم و شغل غیر حساس خصوصی داشتم متاسفانه چک خوردم و آفیسر گفت که مشکل خاصی نیست و از یکماه دیگه سایت رو چک کنید ، و تنها آپ دیت من فردای مصاحبه بوده ولی همسرم هشت روز بعد از مصاحبه آپ دیت داشته ، آیا کسی از دوستان و اساتید دلیل این آپ رو میدونه که چیه ؟
با تشکر
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-25 ساعت 01:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-25 ساعت 01:23 توسط پرسپولیس6.)
(2016-03-25 ساعت 01:00)آنجلا.. نوشته: (2016-03-25 ساعت 00:50)پرسپولیس6 نوشته: (2016-03-24 ساعت 23:43)آنجلا.. نوشته: سلام دوستان،
دوستانیکه سفارت ابوظبی کلیر شده اند پاسپورتهاشون رو فقط روز یکشنبه و یا سه شنبه تحویل سفارت داده اند و یا هرروزی سفارت پاسپورتهارو تحویل میگیره؟
ممنون میشم دوستانیکه تجربه ای در این زمینه دارند راهنمایی کنند.
دوست گرامی
این سوال بارها در سایت مطرح شده ولی متاسفانه هیچ یک از دوستان پاسخی به آن نداده اند و این سوال برای بنده نیز وجود دارد.
درهر حال تا دریافت پاسخ از دوستان محترم نظر شما را به ایمیلی امروز دریافت نمودم جلب مینمایم.
Mar 24 at 11:28 AM
Please send us your passports and updated medical exams. Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passports by April 24 in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medicals is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm.. If we do not receive your passport by Aprilxx, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family
Thank you,
Immigrant Visa Unit, Abu Dhabi
نظر شما و سایر دوستان را به خط ماقبل آخر جلب میکنم
لطفا شما و سایر دوستان نظر خود را اعلام فرمایید.
پرسپولیس عزیز اتفاقا من هم با دیدن همین متن دچار ابهام شدم. چون در متن کامل سایت سفارت در ابتدا گفته یا یکشنبه و یا سه شنبه پاسپورتهارو بفرستید و در انتهای متن مجددا تکرار کرده از یکشنبه تا پنجشنبه.
ایکاش دوستانیکه اطلاعات موثقی در این زمینه دارند پاسخ بدند چون فکر میکنم موضوع مهمیه و باعث راحتتر شدن برنامه ریزی برای سفر میشه.
متشکرم
دوست گرامی
بنده نیز دقیقا به مغایرتی که فرمودین پی برده ام ولی فعلا به این ایمیل دوم بسنده میکنم . ولی باز از دوستانی که چهت مصاحبه این روزا به سفارت در ابوظبی تشریف میبرند خواهش میکنم این سوال رو شفاهی از سفارت بپرسن . حتی دوستانی که از لیدرهای اونجا شماره و یا ارتباط دارند میتونن از اونا بپرسن . چون اونام باتوجه به ارتباط کاری (بردن مسافر و پاسپورتها) قطعا در اینخصوص اطلاعات بهتری دارند.
با تشکر قبلی از همه ی کسانی که جهت کمک به سایر دوستان و هموطنان وقت میذارن .
پاینده باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-25 ساعت 00:30)usmamal نوشته: (2016-03-25 ساعت 00:28)sara20e نوشته: (2016-03-25 ساعت 00:22)sharif.mahmoodpoor نوشته: سلام دوستان
ما امشب 24 مارچ اپدیت در سیس داشتیم.کسی دیگه این اپدیت رو داشته؟؟؟
بله همسر من هم بعد از مدتها آپدیت شده. یعنی خبرایی هستش؟...
براي تمام كيس هاي انكارا اتفاق افتاده پس معني خاصي ندارد
شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
البته نمیسه اینجور قاطع گفت تمام کیس ها.من الان بیستا کیس رو چک کردم تقریبا نصف نصف بود اپدیت داشتن یا نداشتن
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه ها : هستند خدمتمون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه پارسال کیس هایی که فوریه رفتن مصاحبه چه ماهی کلیر شدن؟؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار اگر امکان داره لطف کنیدمتنی که جهت اطلاع از وضعیت کیس وکلیرشدن به سفارت فرستادید
برای کمک و استفاده ما هم اینجا قرار بدید با سپاس
شماره کیس***2016as1 تاریخ رویت قبولی: 15may کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا:
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-25 ساعت 06:05)asal1372 نوشته: (2016-03-25 ساعت 00:28)sara20e نوشته: (2016-03-25 ساعت 00:22)sharif.mahmoodpoor نوشته: سلام دوستان
ما امشب 24 مارچ اپدیت در سیس داشتیم.کسی دیگه این اپدیت رو داشته؟؟؟
بله همسر من هم بعد از مدتها آپدیت شده. یعنی خبرایی هستش؟...
سلام خانوم سارا من هم آپ شبانه ٢٤ مارچ داشتم.ما بازمانده هاي اكتبر از سفارت ارمنستان تا فردا كليريم انشالله
عسل خانم انگار پیشبینیتون داره درست درمیاد.امروز 25 مارچ هم هردومون آپدیت داشتیم.
کیس نامبر: 2016AS2xxx
تعداد افراد: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: اول اکتبر 2015
سفارت: ایروان
نتیجه مصاحبه: AP
آپدیت کیس اصلی: 3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-25 ساعت 12:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-25 ساعت 13:16 توسط پرسپولیس6.)
(2016-03-25 ساعت 09:07)arvin1978 نوشته: (2016-03-25 ساعت 07:01)rtt نوشته: (2016-03-24 ساعت 14:21)پرسپولیس6 نوشته: دوست عزیز
نگران نباشید کیس ما دقیقا مشابه شماست و من دارم برای بعد تعطیلات بلیط ویزای دوبی رو میگیرم و قطعا مدیکالم زیر یکماه اعتبار خواهد داشت .
اگر چنین مطلبی صحت داشت در سایت ابوظبی یا در دو ایمیل ارسالی سفارت به آن اشاره میشد.
به خودتون استرس وارد نکنید و با آرامش به حل سایر مشکلات بپردازید.
کامیاب باشید
ما هم همین شرایطو داریم مدیکالمون 30آپریل اکسپایر میشه ولی 2 روز پیش پاسپورتارو پیکاپ کردیم ایشالا که مشکلی نباشه
من ایمیل هم زدم که بپرسم ولی هنوز جوابی نگرفتم
من یک مشکل دیگه هم دارم سایت ابوظبی هم برامون اپ نشده و فقط برامون ایمیل کلیری امده نگفته تا کی وقت دارد
Abu Dhabi, IV
Mar 22 (3 days ago)
to Abu
Dear DV applicant,
This is in regards to your diversity visa application. We are pleased to inform you that the embassy can conclude your diversity visa application. You should drop your original passports along with new medical report on any working Sunday or Tuesday at 02:00pm. We have updated the visa tracker for further instructions, please visit the embassy website tracker.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
https://ais.usvisa-info.com/en-ae/iv/inf...contact_us
We hope this information will helpful to you.
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx
/rm
*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
دوست عزیز من جای شما باشم هر روز به سفارت ایمیل میزنم واین نکته رو پیگیری میکنم و شاید شما هم یک نامه عذرخواهی از سفارت گرفتید و سایت هم آپدیت شد. هیچ ضرری هم نداره.
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2630
3082
از ایروان تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییک
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد به امید خدا میتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک سال جدید به همگی
من یه سوال داشتم دوستان میتونن راهنمایی کنن
من الان در مرحله ap هستم و تک نفر میخواستم بدونم من تو این مدت ازدواج کنم چطور میتونم واسه همسرم اقدام کنم اگه گرین کارت بگیرم میتونم واسه اونم درخواست بفرستم و از لحاظ زمانی چقدر طول میکشه