کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-25 ساعت 22:51)sasachi نوشته:  با سلام به دوستان عزیز یه سوال داشتم A number چیه و اصولا اون رو موقع مصاحبه میدن یا هنگام صدور ویزا؟  باتشکر
دوست خوبم
هنوز که قسمت ما نشده .
ولی ایشاله برای شما تو ویزاتون درج میشه .
شاد باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: Siamak ، sasachi ، matin.sh ، tala82 ، matin86 ، smpf ، مل مل
به نظرتون چرا ما توی ۲۵ژانویه قفل شدیم حتی با ایمیل از بخش کنتاکت اس کسی هست که از ژانویه تا حالا هیچ اپدیتی نداشته باشه؟??
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-25 ساعت 23:20)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 22:51)sasachi نوشته:  با سلام به دوستان عزیز یه سوال داشتم A number چیه و اصولا اون رو موقع مصاحبه میدن یا هنگام صدور ویزا؟  باتشکر
دوست خوبم
هنوز که قسمت ما نشده .
شاد باشید
پس نیازی نیست که در هنگام مصاحبه داده بشه آخه من خوندم که برای بعضی از دوستانی در حین مصاحبه داده شده ؟
تشکر کنندگان:
(2016-03-25 ساعت 18:12)آنجلا.. نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 10:46)behjan نوشته:  باسلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار اگر امکان داره لطف کنیدمتنی که جهت اطلاع از وضعیت کیس وکلیرشدن به سفارت فرستادید  
برای کمک و استفاده ما هم اینجا قرار بدید با سپاس

دوست عزیز در صفحه ۲۱۷ تاپیک یکی از دوستانمون متن مختصر و مفیدی رو در این رابطه گذاشتند.
موفق باشید.

دوست بسیار عزیز ومحترم با تشکر از توجه وکمک شما متن خوبی بود به امید موفقیت روز افزون شما
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان: آنجلا.. ، smpf
(2016-03-25 ساعت 23:36)sasachi نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 23:20)پرسپولیس6 نوشته:  
دوست خوبم
هنوز که قسمت ما نشده .
شاد باشید
پس نیازی نیست که در هنگام مصاحبه داده بشه آخه من خوندم که برای بعضی از دوستانی در حین مصاحبه داده شده ؟
خیر نیازی نیست .

ولی امیدوارم
A number قسمتتون بشه (ویزا تو پاس).
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: sasachi ، smpf ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 19:08)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 17:44)asal1372 نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 13:44)sara20e نوشته:  سپاس فراوان از تبریکتون. کیس نامبر من رو 2بار در سایت ایروان اعلام نکردن فقط ستارش رو برداشتن. در صورتی که قبلا میدیدم بعضی از کیس ها رو دوبار میذاشتن. به نظرتون معنیش همون کلییری همسرم هست؟

ممنونم آقاي پرسپوليس.انشالله شما هم به زودي كلير بشيد.
دوست خوبم
ممنون از امضای مفصل و با توضیحات کاملتون
شاید کمکی باشه واسه سایر دوستان .
مجددا بهتون تبریک میگم .
ازآرزوی کلیریتون هم ممنونم (سه روزی هست که ایمیل کلیری رو دریافت کردم)
آرزوی توفیق تون رو در مراحل بعدی دارم.
چه عالی...... از صمیم دل بهتون تبریک میگم. با آرزوی سلامتی و شادی برای شما دوست عزیز
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، nimashariat ، matin.sh ، matin86 ، لطف اله ، smpf ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 21:51)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 21:07)ngr نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 19:11)پرسپولیس6 نوشته:  ایکاش امضا داشتید شاید میتونستم کمکتون کنم
برنده شوهرم
کیس لاتاری ‎2016AS4xx‎
رویت قبولی هفته ی آخر می
مصاحبه ابوظبی
مصاحبه 9 نوامبر
شغل شوهرم شرکت خصوصی و خودم مدرس دانشگاه غیرانتفاعی
سربازی س
آپدیت شوهرم: 9 دسامبر 25 زانویه 9 فوریه(این ناشی از ایمیل به سفارت بود چون تا اون روز سایت ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت) 20 مارچ 22 مارچ (تبدیل / به or و ارسال نامه کلیر شدنش)
آپدیت خودم: 9 دسامبر 25 زانویه 9 فوریه(این ناشی از ایمیل به سفارت بود چون تا اون روز سایت ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت) 22 مارچ (همپنان / هستم و نگرانی این روزهارو که اولین عید زندگیمون هست رو تبدیل کرده به بدترین روزهای عمرمون)
ما قص داریم چهار شنبه 18 فرودین بریم   دبی و پنج شنبه هر دو مدیکال رو تجدید کنیم و اگه شنبه جواب بدن بمون 1شنبه پاس شوهرمو تحویل سفارت بدیم حالا چند روز بعد پاسشو تحویل میدن برای من سواله؟
1سوال دیگه از سوال های قبل کسی بوده که کیس اصلی کلیر بشه اما زنش یا شوهره که اصلی نیستند زمان لاتری تمام بشه و کلیر نشه؟ Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad
دوست گرامی

همانگونه که قطعا اطلاع دارید زمان صدور ویزا طبق اعلام سایت بین 4 الی 7 روز میباشد ولی شما پنجشنبه یا حتی زودتر ویزاتون رو دریافت خواهید کرد.
درمورد سوال دوم شما با مطالعه ی کلیرنس 2014 و 2015 متوجه خواهید شد که متاسفانه بله . ولی من مطمئن هستم این موضوع درمورد کیس شما صدق نمیکنه و شما به همراه همسرتون عزیمت خواهید کرد . اینو من به شما قول میدم .
لطفا از اولین عید زندگی مشترکتون لذت ببرید .

سرسبز باشید

ممنون از راهنمایی و انرژی مثبتی که توی جوابتون بود .لطفا دعامون کنید
امیدوارم و دعا میکنم دل همه توی این مسیر شاد بشه با خبرهای خوب
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: tala82 ، پرسپولیس6 ، smpf ، مل مل
A number دیگه چیه دوستان من تا حالا نشنیده بودم!!!!!!!!!!!!![FEARFUL FACE]

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
(2016-03-26 ساعت 02:19)farzaneh_saremi نوشته:  A number دیگه چیه دوستان من تا حالا نشنیده بودم!!!!!!!!!!!!![FEARFUL FACE]

خانم صارمي
A Number مخفف Alien NUmber هست كه يك عدد هشت رقمي هست و در ويزاتون براي شما صادر ميشه كه به اتباع خارجي تعلق ميگيره!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: matin86 ، tala82 ، behjan ، پرسپولیس6 ، smpf ، moh.saee ، مل مل ، matin.sh
(2016-03-26 ساعت 02:25)Interuniversal نوشته:  [quote='farzaneh_saremi' pid='698736' dateline='1458942562']
A number دیگه چیه دوستان من تا حالا نشنیده بودم!!!!!!!!!!!!![FEARFUL FACE]

خانم صارمي
A Number مخفف Alien NUmber هست كه يك عدد هشت رقمي هست و در ويزاتون براي شما صادر ميشه

ممنونم. که گفتید. یهو آدم زهره ترک میشه هر چند روز یه بار یه چیز جدید در میاد ازین سفارت و ویزا و کلیرنس.

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: smpf ، Interuniversal ، مل مل
(2016-03-26 ساعت 02:25)Interuniversal نوشته:  
(2016-03-26 ساعت 02:19)farzaneh_saremi نوشته:  A number دیگه چیه دوستان من تا حالا نشنیده بودم!!!!!!!!!!!!![FEARFUL FACE]

خانم صارمي
A Number مخفف Alien NUmber هست كه يك عدد هشت رقمي هست و در ويزاتون براي شما صادر ميشه كه به اتباع خارجي تعلق ميگيره!

میدونید چرا a numbeA به برخی دوستان در روز مصاحبه داده میشه و به بعضی خیر؟
(2016-03-25 ساعت 12:00)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 09:07)arvin1978 نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 07:01)rtt نوشته:  ما هم همین شرایطو داریم مدیکالمون 30آپریل اکسپایر میشه ولی 2 روز پیش پاسپورتارو پیکاپ کردیم ایشالا که مشکلی نباشه
من ایمیل هم زدم که بپرسم ولی هنوز جوابی نگرفتم

من یک مشکل دیگه هم دارم سایت ابوظبی هم برامون اپ نشده و فقط برامون ایمیل کلیری امده نگفته تا کی وقت دارد

Abu Dhabi, IV
Mar 22 (3 days ago)

to Abu
Dear DV applicant,

This is in regards to your diversity visa application.  We are pleased to inform you that the embassy can conclude your diversity visa application.  You should drop your original passports along with new medical report on any working Sunday or Tuesday at 02:00pm.  We have updated the visa tracker for further instructions, please visit the embassy website tracker.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report.  As per new regulations, the medical reports are valid only for six months.  In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
https://ais.usvisa-info.com/en-ae/iv/inf...contact_us
We hope this information will helpful to you.
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx
/rm
***  The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
دوست عزیز من جای شما باشم هر روز به سفارت ایمیل میزنم واین نکته رو پیگیری میکنم و شاید شما هم یک نامه عذرخواهی از سفارت گرفتید و سایت هم آپدیت شد. هیچ ضرری هم نداره.
موفق باشید

بابا آپدیت شدن سایت سفارت که مشکلی نیست مال هیچی آپدیت نمیشه الان یکی از دوستای من کلیر شده وارد آمریکا هم شده ولی هنوز تو سایت میزنه در حال مراحل اداری
تازه ما هم متنمون تو سایت سفارت عوض نشده فقط ایمیل اومد برامون
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: behjan ، پرسپولیس6 ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 10:13)tyrex نوشته:  کسی میدونه پارسال کیس هایی که فوریه رفتن مصاحبه چه ماهی کلیر شدن؟؟

یکی از دوستای من که فوریه 2015 مصاحبه داشت توی سپتامبر گرفت ویزاشو البته با سربازی و شغل دولتی
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: asal1372 ، smpf ، copol ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 13:12)پرسپولیس6 نوشته:  خانم asal1372 , خانم sara20e بهتون کلیرنشدنو تبریک میگم
امیدوارم در مراحل بعدی زندگیتون هم موفق باشید

Shy پرسپولیس جان سال نوتون مبارکککککککککککککککککک...بهترین ها را براتون میخوام تو سال 95
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-25 ساعت 17:42)asal1372 نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 12:24)2ladan نوشته:  2630
3082
از ایروان تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییک

ممنونم ازتون.بله من امروز كلير شدم.اميدوارم امسال همه برندگان ٢٠١٦ ويزاشون رو بگيرن

عسل عزیزم مبارکککککککککککککککککککک
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: asal1372 ، smpf ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان