کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-26 ساعت 22:20)DDDDD نوشته:  سلام
نگران نباشید ابوظبی به همین شکل عمل می کنه
کیس ما سه ماه اپدیت نداشت بعد از سه ماه شروع شد
میشه بگید آفیسر بهتون گفت چند وقت بعد سایت رو چک کنید؟

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: smpf

میشه بدونم بعد از چند ماه کلیر شدید و چند تا آپ دیت داشتید؟
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، smpf
(2016-03-26 ساعت 23:04)sasachi نوشته:  

سلام. منم ابوظبی بودم. 26 اکتبر مصاحبه داشتم و 23 مارس کلیر شدم.
حالا یه سوال دارم. اینکه توی سایت ابوظبی نگفته که تا کی برای تحویل پاسپورت وقت دارم. بعنی هر وقت بخوام میتونم مدارک رو تحویل سفارت بدم ؟ آخه تا بعد از تعطیلات نمیتونم برم و از طرفی میخوام تجدید مدیکال داشته باشم.
به نظر شما اگه مدیکال جدید و پاسپورت رو تا دو هفته دیگه تحویل سفارت بدم ایرادی نداره ؟
تشکر کنندگان: مل مل

حالا یه سوال دارم. اینکه توی سایت ابوظبی نگفته که تا کی برای تحویل پاسپورت وقت دارم. بعنی هر وقت بخوام میتونم مدارک رو تحویل سفارت بدم ؟ آخه تا بعد از تعطیلات نمیتونم برم و از طرفی میخوام تجدید مدیکال داشته باشم.
به نظر شما اگه مدیکال جدید و پاسپورت رو تا دو هفته دیگه تحویل سفارت بدم ایرادی نداره ؟
تشکر کنندگان: prin ، sasachi ، ebrahim1e ، smpf ، matin86
(2016-03-27 ساعت 00:03)ساینا کریمی نوشته:  سلام. منم ابوظبی بودم. 26 اکتبر مصاحبه داشتم و 23 مارس کلیر شدم.
خير مشكلي نيست ولي هرچه سريعتر بتونيد اقدام كنيد بهتره كه با استرس اتمام ويزا در اين ماه مواجه نشيد!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: tala82 ، prin ، panizrm ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-27 ساعت 00:03)ساینا کریمی نوشته:  

تشکر کنندگان:
(2016-03-27 ساعت 00:03)ساینا کریمی نوشته:  

سلام چندبار توسيس اپديت داشتید؟
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز میشه بگید اعلام کليري روتوسايت ابوظبی زدن يابراتون ایمیل اومد
تشکر کنندگان:
سلام
تاریخ مصاحبه اواسط نوامبر ابوظبی بوده تا الان فقط 25 ژانویه آپدیت داشتیم و ایمیلی نیومده
چرا خبری نمیشه؟
برای بقیه به چه صورتیه؟
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-27 ساعت 13:28)eng2006 نوشته:  سلام
تاریخ مصاحبه اواسط نوامبر ابوظبی بوده تا الان فقط 25 ژانویه آپدیت داشتیم و ایمیلی نیومده
چرا خبری نمیشه؟
برای بقیه به چه صورتیه؟

اصلا نگران نباش!
ما اکتبر مصاحبه داشتیم و ۲۲ مارچ کلیر شدیم. در این بین چهارتا آپدیت داشتیم: ۹ دسامبر، ۲۵ ژانویه، ۹ مارچ و ۲۲ مارچ. اگر یه مقایسه بین شرایط پرونده خودتون با پرونده ما داشته باشی، می‌بینی که جای نگرانی نیست.

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: smpf ، eng2006 ، matin86 ، مل مل
دوستان اگه سفارت سوالی داشته باشه یا چیزی بخواد مثلا رزومه فقط ایمیل میزنه یا جای دیگه هم ممکنه بپرسن؟
با تشکر
رویت قبولی : ۸ می  ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP  
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، smpf
دوستان وقتی پاسپورتارو تحویل سفارت میدیم باید تو سیس آپدیت بشیم؟
چون اون خانومی که کار پیکاپ انجام میدن گفتن امروز پاسای مارو تحویل سفارت داده ولی ما آپدیتی نخوردیم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: tala82 ، ebrahim1e ، smpf ، مل مل
سلام دوستان من ديروز ایمیل زدم سفارت امروز ایمیل با این متن برای من آمد کسی میتواند راهنمایی کنه
Please drop passport and new medicals any working day Sunday or Tuesday at 2:00pm. thanks
متشکرم
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، asal1372 ، tala82 ، smpf ، moh.saee ، matin86 ، مل مل
(2016-03-27 ساعت 22:10)heidary1356 نوشته:  سلام دوستان من ديروز ایمیل زدم سفارت امروز ایمیل با این متن برای من آمد کسی میتواند راهنمایی کنه
Please drop passport and new medicals any working day Sunday or Tuesday at 2:00pm. thanks
متشکرم

خوشحال باشید بابت کلیر شدن و برای تحویل ویزا تشریف ببرید
تشکر کنندگان: heidary1356 ، tala82 ، hamidzxc ، smpf ، مل مل
(2016-03-27 ساعت 22:10)heidary1356 نوشته:  سلام دوستان من ديروز ایمیل زدم سفارت امروز ایمیل با این متن برای من آمد کسی میتواند راهنمایی کنه
متشکرم

سلام دوست عزيز، تبريك ميگم كلير شدي! تبررررررريييييييك! همون متني كه من گذاشتم را واسشون ايميل كردي؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: asal1372 ، heidary1356 ، tala82 ، hamidzxc ، smpf ، matin86 ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان