کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-04-14 ساعت 18:17)usmamal نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 17:43)moh.saee نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 00:58)milaveh نوشته:  کسایی که مارچ مصاحبه رفتن آپدیت دارن ؟ ما که نداریم

آپدیت درست حسابی ندارم. سایت سفارت هم هنوز کیس نامبر رو نمیشناسه. ایمیل زدم یه آپدیت تو CEAC داد. سفارت ادم حساب نکرد ایمیل رو.

دوست عزيز حتما از قسمت تماس سفارت contact us ايميل بزنيد، بنده هر وقت ايميل مي زنم به فاصله ٢٤ ساعت جواب داده اند

ایشون درست میگن، از قسمت تماس سفارت contact us استفاده کنید و پیام بفرستید، جور دیگه جواب نمیدن و اون بالای صفحه هم نوشتن که فقط از این طریق پیام بفرستیم. در ضمن بهتره واژه‌ی «پیام» فرستادن رو بکار ببریم تا دوستان فکرشون دنبال یافتن ایمیل آدرس و ارسال ایمیل به صورت مستقیم نره چون درسته که وقتی از این contact us استفاده میکنیم هم - از نظر فنی - ایمیل به اونها ارسال میشه ولی در اون صورت ایمیل به آدرسی که از ما مخفی هست میره و به دست بخش مربوطه میرسه و در سیستم اتوماسیونشون هم ثبت میشه و در واقع وارد پروسه‌ی اداریشون میشه در حالیکه ایمیل مستقیم این حالت رو نداره بنابراین به ایمیل مستقیم جواب نمیدن.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.كلا امسال كسي باسربازي سپاه كلير شده؟؟؟؟

تشکر کنندگان:
(2016-04-15 ساعت 01:49)hadis1379 نوشته:  سلام دوستان.كلا امسال كسي باسربازي سپاه كلير شده؟؟؟؟

بله خیلی ها بودن
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: matin86
دوست گرامی usmamal جواب سوالات من رو ندادی!

ضمن تبریک فراوان و آرزوی موفقیت در تمامی مراحل پیش رو.

ممکنه بفرمایید:
۱- برای تجدید مدیکال چه مدارکی رو از ایران بردید به مطب و اونجا هم چه مراحلی رو گذروندید و چقدر هزینه‌ش شد؟
۲- تحویل پاسپورت و دریافتش از سفارت در آنکارا فقط باید با پست انجام بشه؟ و نمیشه حضور برد و پس گرفت؟
۳- وقتی مطب در آنکارا سوابق کارت زرد ما رو داره و چند ماه قبل هم تاییدیه پزشکی صادر کرده، آیا دوباره باید کارت زرد بگیریم و براشون ببریم؟!!

برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
تشکر کنندگان:
(2016-04-13 ساعت 09:36)ahfpca نوشته:  یه سوال داشتم

من یه هفته‌س وارد مرحله AP شدم، از اعتبار پاسپورتم ۸ ماه بیشتر نمونده. اگر الان اقدام به تعویض پاسپورتم بکنم که مشکلی با سفارت نخواهم داشت درسته؟

جواب سوال خودم!  Big Grin

به سفارت پیام دادم و همین سوال رو پرسیدم، جواب دادن که مشکلی نداره و میتونم پاسپورتها رو نو کنم و وقتی کلیرنس انجام شد با پاس نو برم برای ویزا.

تشکر کنندگان: matin86
(2016-04-07 ساعت 23:52)2ladan نوشته:  
(2016-04-07 ساعت 16:36)Hosein_hhs نوشته:  سلام
دوست عزيز مطمئنا هنگام مصاحبه به شما افيسر گفت كه اين سايت (سفارت امريكا در ارمنستان)رو چك كنين وقتي كيس نامبرتون رو ديدين براي گرفتن ويزا اقدام كنين و صحبتي از ايميل  نزدن

سپاس از یادآوری شما دوست عزیز. حق با شماست هیچ اشاره ای به ایمیل نکردن .
با آرزوی کلیری هر چه سریعتر برای شما و بقیه همراهان مهاجرسرا

(2016-04-14 ساعت 22:09)tyrex نوشته:  من الان دو ماه شد در دوران کلیرنس به سر می برم . دوستانی که در ماه فوریه مصاحبه شدند اعلام وجود کنند ببینیم چند نفر هستیم.
دوستان تا الان کسی از ماه فوریه با سربازی کلیر شده؟

سلام ماهم از فوریه موندیم حتی اپديت هم نداشتیم سفارت ابوظبی
تشکر کنندگان: مل مل
با سلام به دوستان و پیشکسوتان عزیز
آیا پس از کلیر شدن شخص برنده میتواند به تنهایی به آنکارا رفته (همراه با پاسپورت خود و زیر مجموعه اش) و تمامی پاسپورتهارا تحویل پست نماید و پس از ثبت ویزا در آن ، همه پاسپرتهای خانواده اش را از پست تحویل بگیرد (البته با در نظر گرفتن این موضوع که در سایت پست بقیه اعضای خانواده را زیر مجموعه خود ثبت نموده باشد ) یا بایستی دوباره کل اعضای کیس نیز برای دریافت ویزا حضور داشته باشند؟ با تشکر از پاسخ گوییتان
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:
دوستان كسي ميدونه وقتي تو سايت سيس issued شديم ميتونيم بريم پاسپورت رو تحويل بگيريم يا بايد منتظر تلفن خود سفارت باشيم؟ چون يه مقدار عجله دارم...در ضمن ايروان هست سفارت من.ممنون
‎‎کيس نامبر:2016AS27**‎ ‎‎
تعداد افراد: ١ نفر
کنسولگری Yerevan(تغییر کنسول گری از طرف‎‎‎kcc‎‎‎ از آنكارا به ايروان)
تاریخ مصاحبه 9 November
وضعیت : ap
کلیر: 18 march
تشکر کنندگان: moh.saee
(2016-04-15 ساعت 09:12)alborz3718 نوشته:  با سلام به دوستان و پیشکسوتان عزیز
آیا پس از کلیر شدن شخص برنده میتواند به تنهایی به آنکارا رفته (همراه با پاسپورت خود و زیر مجموعه اش) و تمامی پاسپورتهارا تحویل پست نماید و پس از ثبت ویزا در آن ، همه پاسپرتهای خانواده اش را از پست تحویل بگیرد (البته با در نظر گرفتن این موضوع که در سایت پست بقیه اعضای خانواده را زیر مجموعه خود ثبت نموده باشد ) یا بایستی دوباره کل اعضای کیس نیز برای دریافت ویزا حضور داشته باشند؟ با تشکر از پاسخ گوییتان

بله دوست عزیز، البته به شرط اینکه نیاز به تمدید مدیکال نداشته باشید.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: alborz3718 ، مل مل
(2016-04-15 ساعت 10:34)armina.a نوشته:  دوستان كسي ميدونه وقتي تو سايت سيس issued شديم ميتونيم بريم پاسپورت رو تحويل بگيريم يا بايد منتظر تلفن خود سفارت باشيم؟ چون يه مقدار عجله دارم...در ضمن ايروان هست سفارت من.ممنون

با سلام
هر زمان که در سایت سیس issued شد یعنی ویزا در پاسپورت پرینت شده و فرداش میوانید از سفارت تحویل بگیرید.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: copol ، مل مل
(2016-04-15 ساعت 11:55)Joje mohajer نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 10:34)armina.a نوشته:  دوستان كسي ميدونه وقتي تو سايت سيس issued شديم ميتونيم بريم پاسپورت رو تحويل بگيريم يا بايد منتظر تلفن خود سفارت باشيم؟ چون يه مقدار عجله دارم...در ضمن ايروان هست سفارت من.ممنون

با سلام
هر زمان که در سایت سیس issued شد یعنی ویزا در پاسپورت پرینت شده و فرداش میوانید از سفارت تحویل بگیرید.

سلام دوستان من و همسرم و پسر 14 ساله ام در ماه مي مصاحبه داريم اگر من و همسرم اف بي آي چك بخوريم و فرزندم يكضرب بگيرد آيا ما بايد در ابوظبي بمانيم تا ويزاي پسرمان صادر شود وپاسپورتش را بگيريم ؟ يا اينكه ميتوان ويزا پسرم را همگذاشت با همديگر گرفته شود ؟ چون ما هر دو شغل دولتي داريم و مرخصي نداريم وتاريخ مصاحبه ما هم روز چهارشنبه است . دوستان خواهش ميكنم هر كس اطلاعات درست دارد راهنماييم كند.
با تشكر
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2016-04-15 ساعت 12:54)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 11:55)Joje mohajer نوشته:  

با سلام

سلام دوستان من و همسرم و پسر 14 ساله ام در ماه مي مصاحبه داريم اگر من و همسرم اف بي آي چك بخوريم و فرزندم يكضرب بگيرد آيا ما بايد در ابوظبي بمانيم تا ويزاي پسرمان صادر شود وپاسپورتش را بگيريم ؟ يا اينكه ميتوان ويزا پسرم را همگذاشت با همديگر گرفته شود ؟ چون ما هر دو شغل دولتي داريم و مرخصي نداريم وتاريخ مصاحبه ما هم روز چهارشنبه است . دوستان خواهش ميكنم هر كس اطلاعات درست دارد راهنماييم كند.
با تشكر

ويزاي پسر شما تا ويزاي شخص اصلي و برنده صادر نشود صادر نخواهد شد . يك خورده مطالعه صفحات پيش خيلي خوبه!!!
تشکر کنندگان: moh.saee ، milaveh
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بلخره بعد از 187 روز کلیر شدیم. دیشب یک آپدیت و صبح دیدم که Or شدم و خانمم Ready و دو ساعت پیش هم ایمیل کلیری آمد... در پایان من هم یک جمله کلیشه ای میگم ولی از ته دل: امیدوارم هیشکی امسال جا نمونه و همه باقیمانده ها هم کلیر بشن.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
دوست گرامی ‎usmamal‎ جواب سوالات من رو ندادی!

ضمن تبریک فراوان و آرزوی موفقیت در تمامی مراحل پیش رو.

ممکنه بفرمایید:
۱- برای تجدید مدیکال چه مدارکی رو از ایران بردید به مطب و اونجا هم چه مراحلی رو گذروندید و چقدر هزینه‌ش شد؟
۲- تحویل پاسپورت و دریافتش از سفارت در آنکارا فقط باید با پست انجام بشه؟ و نمیشه حضور برد و پس گرفت؟
۳- وقتی مطب در آنکارا سوابق کارت زرد ما رو داره و چند ماه قبل هم تاییدیه پزشکی صادر کرده، آیا دوباره باید کارت زرد بگیریم و براشون ببریم؟!!

تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-14 ساعت 22:09)tyrex نوشته:  من الان دو ماه شد در دوران کلیرنس به سر می برم . دوستانی که در ماه فوریه مصاحبه شدند اعلام وجود کنند ببینیم چند نفر هستیم.
دوستان تا الان کسی از ماه فوریه با سربازی کلیر شده؟
دوستان عزیز مصاحبه شده در ماه فوریه
به نظرم شتاب برخی از شما عزیزان در کلیر شدن توجیه منطقی نداره
آخه هنوز ازشروع کلیر شدن دوستانی که در ماه ژانویه مصاحبه داشتند اخبار موثقی نرسیده !
با این حال ضمن دعوت همه عزیزان به صبر و شکیبایی ، برای همگان کلیر شدن هر چه زودتر را آرزو میکنم.
تشکر کنندگان: مل مل ، milaveh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان