موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
به نظر من از یک یا دو هفته آینده
کلیری ژانویه ایهای ارمنستان شروع میشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-15 ساعت 16:00)masoud1362 نوشته: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بلخره بعد از 187 روز کلیر شدیم. دیشب یک آپدیت و صبح دیدم که Or شدم و خانمم Ready و دو ساعت پیش هم ایمیل کلیری آمد... در پایان من هم یک جمله کلیشه ای میگم ولی از ته دل: امیدوارم هیشکی امسال جا نمونه و همه باقیمانده ها هم کلیر بشن.
آقا تبريك صميمانه ما را پذيرا باشيد . لطفا ميشه كمي از وضعيت كيستان ما را مطلع نماييد كه اينقدر كليرنستان طول كشيد
با تشكر
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-15 ساعت 16:00)masoud1362 نوشته: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بلخره بعد از 187 روز کلیر شدیم. دیشب یک آپدیت و صبح دیدم که Or شدم و خانمم Ready و دو ساعت پیش هم ایمیل کلیری آمد... در پایان من هم یک جمله کلیشه ای میگم ولی از ته دل: امیدوارم هیشکی امسال جا نمونه و همه باقیمانده ها هم کلیر بشن.
سلام.تبريك ميگم بهتون.ماهم از ٢٩ اكتبر منتظر هستيم.
ميشه از شرايط كيستون بيشتر بگين؟
انشاالله در تمامي مراحل زندگيتون موفق باشين
کيس نامبر: 2016AS1***
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:
سفر به آمریکا:
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مباااارک مباااارک ایشالا کلیری بقیه دوستان
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستانی که کلیر شدن و از آنکارا قراره ویزاشون رو بگیرن چطوری برای پس گرفتن پاسپورت در PTT ثبت نام کردن؟ رفتن شعبه دلخواهشون یا از سایت ais.usvisa-info.com کاری کردن ؟چیکار کردن؟!
برای من ایمیل اومده که چون 21 آپریل تا 1 می سفارت بسته هست باید خودم شخصا پاسپورت رو تحویل سفارت بدم و قبلش در PTT ثبت نام کنم اگر نه اجازه ورود به سفارت را نخواند داد!!! لطفا راهنمایی کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-15 ساعت 12:58)usmamal نوشته: (2016-04-15 ساعت 12:54)mehrdad.agha نوشته: (2016-04-15 ساعت 11:55)Joje mohajer نوشته: با سلام
هر زمان که در سایت سیس issued شد یعنی ویزا در پاسپورت پرینت شده و فرداش میوانید از سفارت تحویل بگیرید.
سلام دوستان من و همسرم و پسر 14 ساله ام در ماه مي مصاحبه داريم اگر من و همسرم اف بي آي چك بخوريم و فرزندم يكضرب بگيرد آيا ما بايد در ابوظبي بمانيم تا ويزاي پسرمان صادر شود وپاسپورتش را بگيريم ؟ يا اينكه ميتوان ويزا پسرم را همگذاشت با همديگر گرفته شود ؟ چون ما هر دو شغل دولتي داريم و مرخصي نداريم وتاريخ مصاحبه ما هم روز چهارشنبه است . دوستان خواهش ميكنم هر كس اطلاعات درست دارد راهنماييم كند.
با تشكر
ويزاي پسر شما تا ويزاي شخص اصلي و برنده صادر نشود صادر نخواهد شد . يك خورده مطالعه صفحات پيش خيلي خوبه!!!
استاد از راهنمایی تون ممنونم این سئوال رو کردم چون ما جز برندگان لاتاری نیستیم ما کیس f4 هستیم . و خواهر خانمم پتیشینر ما هستش . و خانم بنده متقاضی اصلی میباشد با این حساب اگر ایشان Ap شوند بقیه باید صبر کنند تا ایشا ن کلیرنس شوند.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-15 ساعت 23:24)mehrdad.agha نوشته: (2016-04-15 ساعت 12:58)usmamal نوشته: (2016-04-15 ساعت 12:54)mehrdad.agha نوشته: سلام دوستان من و همسرم و پسر 14 ساله ام در ماه مي مصاحبه داريم اگر من و همسرم اف بي آي چك بخوريم و فرزندم يكضرب بگيرد آيا ما بايد در ابوظبي بمانيم تا ويزاي پسرمان صادر شود وپاسپورتش را بگيريم ؟ يا اينكه ميتوان ويزا پسرم را همگذاشت با همديگر گرفته شود ؟ چون ما هر دو شغل دولتي داريم و مرخصي نداريم وتاريخ مصاحبه ما هم روز چهارشنبه است . دوستان خواهش ميكنم هر كس اطلاعات درست دارد راهنماييم كند.
با تشكر
ويزاي پسر شما تا ويزاي شخص اصلي و برنده صادر نشود صادر نخواهد شد . يك خورده مطالعه صفحات پيش خيلي خوبه!!!
استاد از راهنمایی تون ممنونم این سئوال رو کردم چون ما جز برندگان لاتاری نیستیم ما کیس f4 هستیم . و خواهر خانمم پتیشینر ما هستش . و خانم بنده متقاضی اصلی میباشد با این حساب اگر ایشان Ap شوند بقیه باید صبر کنند تا ایشا ن کلیرنس شوند.
ضمنا یک سئوال دیگر داشتم اگر جواب مدیکال پسرم که 14 سال و دو ماه هست به علت داشتن تست سل در بعدازظهر روز مصاحبه آماده شود ما میتوانیم هنگام مصاحبه بخواهیم جوابش رو روز بعد بیاوریم یا نه؟ به عبارت دیگر ما یکشنبه مدیکال داریم و چهارشنبه مصاحبه و آنطور که به ما گفتند جواب آزمایش تست سل روز چهارشنبه آماده میشود . لطفا اگر اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
این هم آمار مربوط به کل کلیر شدگان سفارت ها که من تا 1اوریل از فایل سایمون از مصاحبه شوندگان تا شماره 3600 در آوردم.
ابوظبی 35 نفر ، آنکارا 85 نفر ، ایروان 63 نفر تا 1 اوریل کلیر کردند
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي مبارك باشه دوست عزيز ولي چقدر نامردن كه شما براي يك هفته بايد تمديد مديكال بكنيد ولي اميدوارم دست راستتون زير سر ما هم باشه موفق و سلامت باشيد با ارزوي بهترين ها
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می