موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-15 ساعت 23:30)mehrdad.agha نوشته: (2016-04-15 ساعت 23:24)mehrdad.agha نوشته: (2016-04-15 ساعت 12:58)usmamal نوشته: ويزاي پسر شما تا ويزاي شخص اصلي و برنده صادر نشود صادر نخواهد شد . يك خورده مطالعه صفحات پيش خيلي خوبه!!!
استاد از راهنمایی تون ممنونم این سئوال رو کردم چون ما جز برندگان لاتاری نیستیم ما کیس f4 هستیم . و خواهر خانمم پتیشینر ما هستش . و خانم بنده متقاضی اصلی میباشد با این حساب اگر ایشان Ap شوند بقیه باید صبر کنند تا ایشا ن کلیرنس شوند.
ضمنا یک سئوال دیگر داشتم اگر جواب مدیکال پسرم که 14 سال و دو ماه هست به علت داشتن تست سل در بعدازظهر روز مصاحبه آماده شود ما میتوانیم هنگام مصاحبه بخواهیم جوابش رو روز بعد بیاوریم یا نه؟ به عبارت دیگر ما یکشنبه مدیکال داریم و چهارشنبه مصاحبه و آنطور که به ما گفتند جواب آزمایش تست سل روز چهارشنبه آماده میشود . لطفا اگر اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز اگه شما یکشنبه آزمایش بدید جواب آزمایش پسرتون سه شنبه عصر آماده آماده میشه.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اهل فن من يه سوال داشتم كيس ما سه نفره بود و برنده اصلي خانمم. روز مصاحبه به خانم و بچه گفتند ويزا تعلق ميگيره و من AP . همونجا به خانم افيسر در آنكارا گفتيم كه بعد از كلير شدن من هر سه پاس رو براي گرفتن ويزا ميفرستيم . حالا سوال من اينه : روز مصاحبه كه 4 اپريل بود من روز 6 اپريل سايت سيس رو چك كردم ديدم براي خانم و بچه به تاريخ 5 اپريل و من به تاريخ 6 اپريل اپديت شديم بعد از اون روز 11 اپريل باز خانم و بچه اپديت شدن و من همون 6 موندم . علت چيه ؟ چرا اونها مجددا 11 اپديت شدن . در ضمن هر دوي اونها در وضعيت Ready هستند و من AP . با تشكر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جالبه که سفارت ابوظبی نسبت به سایر سفارتها یکضرب بیشتری داشته اما در عوض کمتر از یک سوم سایر سفارتها کلیر کرده اگرچه تعداد مصاحبه شوندگانش هم حدودا برابر با مجموع دو سفارت دیگه است. به نظرم در کلیر کردن سفارت نقش مهمی داره و گرنه اگر از امریکا بود که باید سهم سفارتها کم و بیش به هم نزدیک باشه .از این ماه با توجه به سیستم جدید چک کردن در سیس سیمون هم دیگه آمار سیس رو نمیتونه استخراج کنه بنابراین امار اوریل آخرین وضعیت سیس بود که ما دسترسی داشتیم?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-16 ساعت 14:13)sasachi نوشته: دوستان جالبه که سفارت ابوظبی نسبت به سایر سفارتها یکضرب بیشتری داشته اما در عوض کمتر از یک سوم سایر سفارتها کلیر کرده اگرچه تعداد مصاحبه شوندگانش هم حدودا برابر با مجموع دو سفارت دیگه است. به نظرم در کلیر کردن سفارت نقش مهمی داره و گرنه اگر از آمریکا بود که باید سهم سفارتها کم و بیش به هم نزدیک باشه .از این ماه با توجه به سیستم جدید چک کردن در سیس سیمون هم دیگه آمار سیس رو نمیتونه استخراج کنه بنابراین امار اوریل آخرین وضعیت سیس بود که ما دسترسی داشتیم?
سلام
اين سيستم جديد چك كردن يعني چجوري شده؟؟
چرا سيمون ديگه نميتونه امار بده؟؟
//2016AS4*** Case مصاحبه مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست 10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-16 ساعت 14:08)hadis1379 نوشته: (2016-04-16 ساعت 10:22)masoud1362 نوشته: (2016-04-15 ساعت 01:57)milaveh نوشته: بله خیلی ها بودن
منم شدم
سلام ببخشيد چندماه كلير تون طول كشيد و ازتون پرسيدنددرسپاه چكاري انجام ميداديد وشما واقعاچكارميكرديد؟متشكر
سلام دوست عزیز بله خیلی زیاد افرادی با سربازی سپاه کلیر شدند و مراحل اداری شدن به سربازی فقط نیست بلکه معیارهای مختلفی بررسی میشه ولی در کل خدمتتان عرض کنم شما اصلا نگران نباش همه دوستان مراحل اداری به مرور زمان کلیر می شوند و هیچ کس از کاروان جا نخواهد ماند
آن کيس نامبر 2016AS1###:
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
ارسال فرم : 29 می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت : نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،
آپدیت ها : سایت سفارت 13 اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان يك سوْال أيا كساني كه orشدن قبلش ابديت دوخطي داشتن؟(إز طريق بررسي سورس متن)
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد