کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-04-15 ساعت 23:03)usmamal نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 22:36)yashar041 نوشته:  با سلام
دوستانی که کلیر شدن و از آنکارا قراره ویزاشون رو بگیرن چطوری برای پس گرفتن پاسپورت در PTT ثبت نام کردن؟ رفتن شعبه دلخواهشون یا از سایت ais.usvisa-info.com کاری کردن ؟چیکار کردن؟!
برای من ایمیل اومده که چون 21 آپریل تا 1 می سفارت بسته هست باید خودم شخصا پاسپورت رو تحویل سفارت بدم و قبلش در PTT ثبت نام کنم اگر نه اجازه ورود به سفارت را نخواند داد!!! لطفا راهنمایی کنید.

دوست عزيز ادامه همون ثبت نام قبلي را كامل كنيد و پرينت بگيريد و ١٨ اوريل ساعت ١٠٥ تشريف ببريد سفارت

ببخشید 10.5 بریم سفارت با پرینت PTT؟؟؟ واقعا؟ تو ایمیل من هیچ حرفی از تعطیلی نزده و صراحتا اعلام کرده که :
All applicants should send us their passports and required documents via the Turkish postal service (PTT).
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان:
(2016-04-15 ساعت 23:30)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 23:24)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 12:58)usmamal نوشته:  ويزاي پسر شما تا ويزاي شخص اصلي و برنده صادر نشود صادر نخواهد شد . يك خورده مطالعه صفحات پيش خيلي خوبه!!!

استاد از راهنمایی تون ممنونم این سئوال رو کردم چون ما جز برندگان لاتاری نیستیم ما کیس f4 هستیم . و خواهر خانمم پتیشینر ما هستش . و خانم بنده متقاضی اصلی  میباشد با این حساب اگر ایشان Ap شوند بقیه باید صبر کنند تا ایشا ن کلیرنس شوند.

ضمنا یک سئوال دیگر داشتم اگر جواب  مدیکال پسرم که 14 سال و دو ماه هست به علت داشتن تست سل در بعدازظهر روز مصاحبه آماده شود ما میتوانیم هنگام مصاحبه بخواهیم جوابش رو روز بعد بیاوریم یا نه؟ به عبارت دیگر ما یکشنبه مدیکال داریم و چهارشنبه مصاحبه و آنطور که به ما گفتند جواب آزمایش تست سل روز چهارشنبه آماده میشود . لطفا اگر اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز اگه شما یکشنبه آزمایش بدید جواب آزمایش پسرتون سه شنبه عصر آماده آماده میشه.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-16 ساعت 09:49)a4542 نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 23:30)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 23:24)mehrdad.agha نوشته:  استاد از راهنمایی تون ممنونم این سئوال رو کردم چون ما جز برندگان لاتاری نیستیم ما کیس f4 هستیم . و خواهر خانمم پتیشینر ما هستش . و خانم بنده متقاضی اصلی  میباشد با این حساب اگر ایشان Ap شوند بقیه باید صبر کنند تا ایشا ن کلیرنس شوند.

ضمنا یک سئوال دیگر داشتم اگر جواب  مدیکال پسرم که 14 سال و دو ماه هست به علت داشتن تست سل در بعدازظهر روز مصاحبه آماده شود ما میتوانیم هنگام مصاحبه بخواهیم جوابش رو روز بعد بیاوریم یا نه؟ به عبارت دیگر ما یکشنبه مدیکال داریم و چهارشنبه مصاحبه و آنطور که به ما گفتند جواب آزمایش تست سل روز چهارشنبه آماده میشود . لطفا اگر اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز اگه شما یکشنبه آزمایش بدید جواب آزمایش پسرتون سه شنبه عصر آماده آماده میشه.
دوست عزيز از تاريخ يكم آپريل ديگه نيازي به تست سل براي بچه ها نيست ! پس شما همون دو روز را نياز داريد براي انجام مديكال
تشکر کنندگان: sahar2016 ، مل مل
(2016-04-15 ساعت 21:46)aref_ra نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 16:00)masoud1362 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بلخره بعد از 187 روز کلیر شدیم. دیشب یک آپدیت و صبح دیدم که Or شدم و خانمم Ready و دو ساعت پیش هم ایمیل کلیری آمد... در پایان من هم یک جمله کلیشه ای میگم ولی از ته دل: امیدوارم هیشکی امسال جا نمونه و همه باقیمانده ها هم کلیر بشن.
سلام.تبريك ميگم بهتون.ماهم از ٢٩ اكتبر منتظر هستيم.
ميشه از شرايط كيستون بيشتر بگين؟
انشاالله در تمامي مراحل زندگيتون موفق باشين  Wink

ممنونم ... سربازی س بقیش مورد خاصی نبود البته 4 تا سفر خارجی اروپا هم داشتم که نمیدونم ربط داره یا نه.
تشکر کنندگان: hamidzxc ، mrb ، لطف اله ، مل مل
(2016-04-15 ساعت 01:57)milaveh نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 01:49)hadis1379 نوشته:  سلام دوستان.كلا امسال كسي باسربازي سپاه كلير شده؟؟؟؟

بله خیلی ها بودن

منم شدم
تشکر کنندگان: hamidzxc ، milaveh ، moh.saee ، مل مل
دوستان اهل فن من يه سوال داشتم كيس ما سه نفره بود و برنده اصلي خانمم. روز مصاحبه به خانم و بچه گفتند ويزا تعلق ميگيره و من ‎AP .‎ همونجا به خانم افيسر در آنكارا گفتيم كه بعد از كلير شدن من هر سه پاس رو براي گرفتن ويزا ميفرستيم . حالا سوال من اينه : روز مصاحبه كه 4 اپريل بود من روز 6 اپريل سايت سيس رو چك كردم ديدم براي خانم و بچه به تاريخ 5 اپريل و من به تاريخ 6 اپريل اپديت شديم بعد از اون روز 11 اپريل باز خانم و بچه اپديت شدن و من همون 6 موندم . علت چيه ؟ چرا اونها مجددا 11 اپديت شدن . در ضمن هر دوي اونها در وضعيت ‎Ready‎ هستند و من ‎AP .‎ با تشكر
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-16 ساعت 11:26)shervin56 نوشته:  دوستان اهل فن من يه سوال داشتم كيس ما سه نفره بود و برنده اصلي خانمم. روز مصاحبه به خانم و بچه گفتند ويزا تعلق ميگيره و من ‎AP .‎ همونجا به خانم افيسر در آنكارا گفتيم كه بعد از كلير شدن من هر سه پاس رو براي گرفتن ويزا ميفرستيم . حالا سوال من اينه : روز مصاحبه كه 4 اپريل بود من روز 6 اپريل سايت سيس رو چك كردم ديدم براي خانم و بچه به تاريخ 5 اپريل و من به تاريخ 6 اپريل اپديت شديم بعد از اون روز 11 اپريل باز خانم و بچه اپديت شدن و من همون 6 موندم . علت چيه ؟ چرا اونها مجددا 11 اپديت شدن . در ضمن هر دوي اونها در وضعيت ‎Ready‎ هستند و من ‎AP .‎ با تشكر

با سلام
دوست عزیز فکر نمیکنم کسی دلیل اپدیت شدن کیس رو بدونه... ولی به نظر من شما باید منتظر بمونید که خودتون کلیر بشید و وقتی کلیر شدید طبق چیزی که خودتونم به افیسر گفتید هر سه تا پاس رو ببرید برای ویزا.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: copol ، shervin56 ، مل مل
تشکر کنندگان:
دوستان جالبه که سفارت ابوظبی نسبت به سایر سفارتها یکضرب بیشتری داشته اما در عوض کمتر از یک سوم سایر سفارتها کلیر کرده اگرچه تعداد مصاحبه شوندگانش هم حدودا برابر با مجموع دو سفارت دیگه است. به نظرم در کلیر کردن سفارت نقش مهمی داره و گرنه اگر از امریکا بود که باید سهم سفارتها کم و بیش به هم نزدیک باشه .از این ماه با توجه به سیستم جدید چک کردن در سیس سیمون هم دیگه آمار سیس رو نمیتونه استخراج کنه بنابراین امار اوریل آخرین وضعیت سیس بود که ما دسترسی داشتیم?
تشکر کنندگان: copol ، milaveh ، behjan ، Hana2015 ، مل مل
(2016-04-16 ساعت 09:37)masoud1362 نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 01:48)mr1mra نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 16:00)masoud1362 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بلخره بعد از 187 روز کلیر شدیم. دیشب یک آپدیت و صبح دیدم که Or شدم و خانمم Ready و دو ساعت پیش هم ایمیل کلیری آمد... در پایان من هم یک جمله کلیشه ای میگم ولی از ته دل: امیدوارم هیشکی امسال جا نمونه و همه باقیمانده ها هم کلیر بشن.

آقا مسعود واقعا واقعا واقعا خیلی خوشحال شدم که یکی دیگه از اعضا کلیر شدن . منم 103 روزه که منتظر همین حال و روز شما هستم . امیدوارم ادامه زندگی و مهاجرتتون بهترین روزهای زندگیتون باشه و به همه اهداف و آرزوهاتون برسید . یه بار دیگه هم از ته دل بگو که خیلی چسبید Smile

ممنون از اینکه شما ها هم انرژی مثبت میدین. من واقعا از ته دلم گفتم و باز هم میگم که امیدوارم این روزهای مسخره انتظار واسه همه زودتر تموم بشه و همگی هی بیاید و هورا بکشید و کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر بشید. اگه سربازی سپاه هستید یکم بیشتر طول میکشه دیگه مثل من. اگرم نیستید که تا حدود 120 روز معمولا کلیر میشید.
در پناه حق

سلامت باشید . متاسفانه سربازیم سپاه بوده . اما در نهایت آینده از آن ماست . به شدت اطمینان دارم که راهی واسه نشدن این پروسه وجود نداره و من و امثال من هم به زودی باید چمدون جمع کنیم و به ساکنان ینگه دنیا سلامی عرض کنیم .
در نهایت بازم براتون خوش مزه ترین اتفاقات و روزها رو آرزو می کنم . موفق و سلامت باشید .
شماره کیس  2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می ‎2015‎
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:  جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می  Wink
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
تشکر کنندگان: milaveh ، copol ، مل مل ، hamidzxc
(2016-04-16 ساعت 14:13)sasachi نوشته:  دوستان جالبه که سفارت ابوظبی نسبت به سایر سفارتها یکضرب بیشتری داشته اما در عوض کمتر از یک سوم سایر سفارتها کلیر کرده اگرچه تعداد مصاحبه شوندگانش هم حدودا برابر با مجموع  دو سفارت دیگه است. به نظرم در کلیر کردن سفارت نقش مهمی داره و گرنه اگر از آمریکا بود که باید سهم سفارتها کم و بیش به هم نزدیک باشه .از این ماه با توجه به سیستم جدید چک کردن در سیس سیمون هم دیگه آمار سیس رو نمیتونه استخراج کنه بنابراین امار اوریل آخرین وضعیت سیس بود که ما دسترسی داشتیم?

سلام
اين سيستم جديد چك كردن يعني چجوري شده؟؟
چرا سيمون ديگه نميتونه امار بده؟؟
//2016AS4*** Case مصاحبه  مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست   10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
تشکر کنندگان:
با سلام و عرض تبریک
برای من که ایمیل زدن خودم شخصا برم سفارت و پاسپورت رو تحویل بدم از اینها مهمتر شما در سایت CSC کاری کردین یا نه؟ چون من هر بار که وارد سایت میشم و وارد حساب کاربریم میشم فقط اطلاعات همان دفعه که اول مصاحبه شدم و شعبه PTT که انتخاب کرده بودم است از همون پرینت بگیرم؟ چون اصلا هیچ چیزی توی سایتش نیست که تغییر یا به قول معروف به روز رسانی کنم
لطفا اضطراری راهنماییم کنید فردا باید اونجا باشم!!!
(2016-04-16 ساعت 09:39)masoud1362 نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 23:03)usmamal نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 22:36)yashar041 نوشته:  با سلام
دوستانی که کلیر شدن و از آنکارا قراره ویزاشون رو بگیرن چطوری برای پس گرفتن پاسپورت در PTT ثبت نام کردن؟ رفتن شعبه دلخواهشون یا از سایت ais.usvisa-info.com کاری کردن ؟چیکار کردن؟!
برای من ایمیل اومده که چون 21 آپریل تا 1 می سفارت بسته هست باید خودم شخصا پاسپورت رو تحویل سفارت بدم و قبلش در PTT ثبت نام کنم اگر نه اجازه ورود به سفارت را نخواند داد!!! لطفا راهنمایی کنید.

دوست عزيز ادامه همون ثبت نام قبلي را كامل كنيد و پرينت بگيريد و ١٨ اوريل ساعت ١٠٥ تشريف ببريد سفارت

ببخشید 10.5 بریم سفارت با پرینت PTT؟؟؟  واقعا؟ تو ایمیل من هیچ حرفی از تعطیلی نزده و صراحتا اعلام کرده که :
All applicants should send us their passports and required documents via the Turkish postal service (PTT).
تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 17:52)yashar041 نوشته:  با سلام و عرض تبریک
برای من که ایمیل زدن خودم شخصا برم سفارت و پاسپورت رو تحویل بدم از اینها مهمتر شما در سایت CSC کاری کردین یا نه؟ چون من هر بار که وارد سایت میشم و وارد حساب کاربریم میشم فقط اطلاعات همان دفعه که اول مصاحبه شدم و شعبه PTT که انتخاب کرده بودم است از همون پرینت بگیرم؟ چون اصلا هیچ چیزی توی سایتش نیست که تغییر یا به قول معروف به روز رسانی کنم
لطفا اضطراری راهنماییم کنید فردا باید اونجا باشم!!!
(2016-04-16 ساعت 09:39)masoud1362 نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 23:03)usmamal نوشته:  دوست عزيز ادامه همون ثبت نام قبلي را كامل كنيد و پرينت بگيريد و ١٨ اوريل ساعت ١٠٥ تشريف ببريد سفارت

ببخشید 10.5 بریم سفارت با پرینت PTT؟؟؟  واقعا؟ تو ایمیل من هیچ حرفی از تعطیلی نزده و صراحتا اعلام کرده که :

دوست عزيز همان حساب كاربري قديمي هست اما بايد چند مرحله فكر كنم ٨ تا را دوباره انجام داده و از صفحه اخر پرينت بگيريد! صفحه قديمي قابل قبول نيست
تشکر کنندگان: copol
(2016-04-16 ساعت 14:08)hadis1379 نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 10:22)masoud1362 نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 01:57)milaveh نوشته:  بله خیلی ها بودن

منم شدم

سلام ببخشيد چندماه كلير تون طول كشيد و ازتون پرسيدنددرسپاه چكاري انجام ميداديد وشما واقعاچكارميكرديد؟متشكر

سلام دوست عزیز بله خیلی زیاد افرادی با سربازی سپاه کلیر شدند و مراحل اداری شدن به سربازی فقط نیست بلکه معیارهای مختلفی بررسی میشه ولی در کل خدمتتان عرض کنم شما اصلا نگران نباش همه دوستان مراحل اداری به مرور زمان کلیر می شوند و هیچ کس از کاروان جا نخواهد ماند
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: copol ، لطف اله ، moh.saee ، مل مل ، hamidzxc
با سلام
دوستان يك سوْال أيا كساني كه orشدن قبلش ابديت دوخطي داشتن؟(إز طريق بررسي سورس متن)
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان