موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز صبح چک کردم دیدم کل افراد کیس اپدیت 4 می خوردهاند بعد یه نیم ساعت بعد یادم افتاد که متن زیر مجموعه کیس اصلی را چک نکردم دوباره که نگاه کردم دیدم بقیه برگشته به 25 ژانویه و فقط کیس اصلی دیگه اپدیت داره به نظر شما این یعنی چی البته وضعیت ما از اول ready بود
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
آيا همه كيسها ٤ مي در سيس آپ داشتند ؟
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل دولتي
همسر : شغل دولتي
تاریخ رویت قبولی: may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری: آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-04 ساعت 11:53)عسول نوشته: دوستان عزيز
آيا همه كيسها ٤ مي در سيس آپ داشتند ؟
سلام
نه ما هم نداشتیم
کيس نامبر: 2016AS1***
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:
سفر به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or و همزمان تبدیل کیس همراه از Ap به Reedy به چه معنا هستش
و$$$$$ ایمیل $$$$ کلیرنس چند وقت طول میکشه فرستاده بشه
از سفارت آنکارا
ممنون
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
۳ تا سوال برای من پیش اومده در خصوص ساپورت مالی و تمکن . . . ممنون میشم راهنمایی کنید .
۱- بین تمکن و ساپورت مالی کدوم یکی در نظر افسر جلوه بهتری داره و کدوم رو داشته باشیم بهتره ؟
۲ - در مورد حداقل موجودی حساب گفته شده ۱۵۰۰۰ دلار برای یک نفر ... اما در مورد حداکثر چیزی گفته نشده .. منظورم اینه که ماکسیمم چه مقدار باشه که شک بر انگیز نباشه .
۳- آیا از بین بانکهای دولتی ٬ بانکی هست که سفارت تایید نکنه ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-04 ساعت 15:41)Elyar84 نوشته: (2016-05-04 ساعت 15:30)ho_tasha نوشته: (2016-05-04 ساعت 14:08)Elyar84 نوشته: سلام دوستان
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or و همزمان تبدیل کیس همراه از Ap به Reedy به چه معنا هستش
و$$$$$ ایمیل $$$$ کلیرنس چند وقت طول میکشه فرستاده بشه
از سفارت آنکارا
ممنون
با سلام دوست عزیز ضمن تبریک به شما آماده بشو که بری آنکارا
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or : منظور این هست که شما از طرف آمریکا کلیرنستون اومده ان شاالله میتونید اینو در ویزا ببینید که نوشته چه تاریخی کلیر شدیدی.
همزمان تبدیل کیس همراه از Ap به Reedy به چه معنا هستش: منظور این هست که کیس همراه شما نیاز به AP نداشته و فقط منتظر این بوده که شما کلیر بشین این رو هم در ویزا همراهتون میتونید ببنید اونجا نوشته دلیل رو بعد هم گفته منتظر به خاطر Spouse
دوست عزیز ایمیل به همین زودی باید برای شما بیاید.
حتما ایمیل خودتون رو چک کنید و همچنین اسپم رو هم چک کنید تقریباً همون روز یا با اختلاف 1 تا 2 روز ولی میتونم بهتون بگم که آماده باشید برای دریافت ویزا
دوست عزیز بلیط سیستمی بگیر و همچنین اگر مدیکال میخواهی تمدید کنی حد اقل برای 12 روز خودتو آماده کن البته این مقدار برای ما بود چون ما جز اولین ها بودیم در سیستم جدید
همچنین برو به سایت CSC و مابقی اطلاعاتتو تکمیل کن که اون برگه انتهایی به همراه بار کد رو بگیری توجه داشته باش که برای تمامی اعزا باید از اون برگه ها بگیری که به ازای هر نفر 2 برگ هست یکی پیش شما میمونه و اون یکی رو به همراه مدارک ارسال میکنید.
مجدداً تبریک میگم.
موفق باشید.
ممنون از اطلاعات جامعتون
یعنی ما منتظر ایمیل باشیم بعد اقدام کنیم؟
ضمن تبریک
ممنون میشم اطلاعاتتونو تو امضا بذارین تا بقیه دوستانم استفاده کنن
موفق باشید
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست