کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان من امروز صبح چک کردم دیدم کل افراد کیس اپدیت 4 می خورده‌اند بعد یه نیم ساعت بعد یادم افتاد که متن زیر مجموعه کیس اصلی را چک نکردم دوباره که نگاه کردم دیدم بقیه برگشته به 25 ژانویه و فقط کیس اصلی دیگه اپدیت داره به نظر شما این یعنی چی البته وضعیت ما از اول ready بود
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: sahar2016
(2016-05-04 ساعت 11:04)عسول نوشته:  سلام دوستان
ما هم به اين تاپيك منتقل شديم
يه سوال من يك مي ابوظبي مصاحبه داشتم  و همون روز هم تو سايت سفارت و هم سيس آپ داشتم و چهار مي تو سايت سيس آپ داشتم  
كدوم آپ مهم هست ؟ تشكر
سایت سیس مهمه و اون رو چک کنید
سایت سفارت یکبار بعد از مصاحبه اپدیت میشه و یکبار هم وقتی نامه کلیری بیاد
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: عسول
(2016-05-04 ساعت 08:01)Mahboy نوشته:  من بعد از مدتها اومدم یه سلامی بکنم خدمت دوستان و یه سوال بپرسم!
مادر یکی از دوستام امروز تازه فهمیده که لاتاری 2016 برنده شده بوده (هرچند که همون موقع هم چک کرده بود و خودشم گیج مونده که چطور همون موقع متوجه نشده!!) حالا با توجه به اینکه شما در جریان روند کلی لاتاری امسال هستید پیش بینی تون چیه؟ همین امشب فرمهاشون رو تکمیل و ارسال کردیم، فکر میکنید که نوبت مصاحبه بهشون برسه و وضعیت کلیرنسهای امسال چطور داره پیش میره به نسبت دوره ما؟
ممنون از راهنماییتون و با آرزوی کلیرنس فوری برای همه تون Smile

نوبت مصاحبه كه حتما ميرسه بهشون احتمالا طي دوماه اينده اما در مورد كليرنس همانطور كه خودتان مطلع هستيد هيچ حساب و كتابي ندارد اما به طور متوسط امسال چهار ماه طول كشيده است
تشکر کنندگان: Mahboy
دوستان عزيز
آيا همه كيسها ٤ مي در سيس آپ داشتند ؟
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان:
(2016-05-04 ساعت 11:53)عسول نوشته:  دوستان عزيز
نه من نداشتم
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان:
دوستان کیس 1346 ابوظبی امروز 4 may تو سایت سیس Issued شد در صورتی که تو سایت سفارت هنوز به تاریخ 28 october کلیر نشده. من سوالم اینه از این دوست عزیزمون اگه تو این تاپیک هست و سوال منو میبینه.
1-آیا سفارت ابوظبی به شما ایمیلی مبنی بر کلیر شدن فرستاده؟ چون من ندیدم تا الان سفارت ابوظبی ایمیل برای کسی بفرسته.
2- اگه نفرستاده چجوری و بر چه مبنایی رفتید ابوظبی واسه دریافت ویزا؟ چون اگه اشتباه نکنم نامه کلیری تو سایت سفارت رو باید پرینت بگیرید ببرید همراتون...
ضمنا دوستان تو همین تاپیک گفته بودن وقتی پاس ها رو تحویل سفارت میدین تو سایت سیس اپدیت میخورین ولی کیس شما از اپدیت 9march یکدفعه 4may از AP به Issued تبدیل شد... Cool
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2016-05-04 ساعت 08:01)Mahboy نوشته:  من بعد از مدتها اومدم یه سلامی بکنم خدمت دوستان و یه سوال بپرسم!
مادر یکی از دوستام امروز تازه فهمیده که لاتاری 2016 برنده شده بوده (هرچند که همون موقع هم چک کرده بود و خودشم گیج مونده که چطور همون موقع متوجه نشده!!) حالا با توجه به اینکه شما در جریان روند کلی لاتاری امسال هستید پیش بینی تون چیه؟ همین امشب فرمهاشون رو تکمیل و ارسال کردیم، فکر میکنید که نوبت مصاحبه بهشون برسه و وضعیت کلیرنسهای امسال چطور داره پیش میره به نسبت دوره ما؟
ممنون از راهنماییتون و با آرزوی کلیرنس فوری برای همه تون Smile
mahboy عزیز با سلام
آقا ما خسلس مخلصیم و حتماً داریم میآییم پیش شما
جا برا ما خالی نگه دارین.
ضمن تبریک به مادر دوست شما امیدوارم موفق باشه.
در مورد کلیر شدن امسال منطقی تر شده و تقریباً همه بین 4-5-6 ماه کلیر میشن البته تا به امروز از نظر من آنکارا برای کیس های خانوم خیلی بهتر عمل کرده نسبت به دیگر سفارت ها امیدوارم که براشون آنکارا رو انتخاب کنن. اگر هر کمکی بود من در خدمت هستم
تلفنم رو که داری در خدمتت هستم. کاری بود که بشه انجام داد
آرزوی موفقیت برات دارم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,708)
تشکر کنندگان: Mahboy
(2016-05-04 ساعت 11:53)عسول نوشته:  دوستان عزيز

سلام
نه ما هم نداشتیم
کيس نامبر: ‎2016AS1***‎
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: ‎Abu Dhabi‎ (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:  
سفر به آمریکا: ‎
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or و همزمان تبدیل کیس همراه از Ap به ‎Reedy‎ به چه معنا هستش
و$$$$$ ایمیل $$$$ کلیرنس چند وقت طول میکشه فرستاده بشه
از سفارت آنکارا
ممنون
تشکر کنندگان:
2016AS05**
مصاجبه 2 مارچ
13 بار آپدیت در سیس آخریش در 26 آپریل و در 3 می تبدیل به or
سفارت آنکارا
بدون سربازی

(2016-05-04 ساعت 03:18)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-05-03 ساعت 12:51)Elyar84 نوشته:  سلام دوستان
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or و همزمان تبدیل کیس همراه از  Ap به Reedy به چه معنا هستش
و نامه کلیرنس چند وقت طول میکشه فرستاده بشه
از سفارت آنکارا
ممنون
دوست گرامی
جهت راهنمایی
از دیدن امضاتون خوشحال میشیم
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2016-05-04 ساعت 14:08)Elyar84 نوشته:  سلام دوستان
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or و همزمان تبدیل کیس همراه از  Ap به ‎Reedy‎ به چه معنا هستش
از سفارت آنکارا
ممنون
با سلام دوست عزیز ضمن تبریک به شما آماده بشو که بری آنکارا
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or : منظور این هست که شما از طرف آمریکا کلیرنستون اومده ان شاالله میتونید اینو در ویزا ببینید که نوشته چه تاریخی کلیر شدیدی.
همزمان تبدیل کیس همراه از Ap به ‎Reedy‎ به چه معنا هستش: منظور این هست که کیس همراه شما نیاز به AP نداشته و فقط منتظر این بوده که شما کلیر بشین این رو هم در ویزا همراهتون میتونید ببنید اونجا نوشته دلیل رو بعد هم گفته منتظر به خاطر Spouse
دوست عزیز ایمیل به همین زودی باید برای شما بیاید.
حتما ایمیل خودتون رو چک کنید و همچنین اسپم رو هم چک کنید تقریباً همون روز یا با اختلاف 1 تا 2 روز ولی میتونم بهتون بگم که آماده باشید برای دریافت ویزا
دوست عزیز بلیط سیستمی بگیر و همچنین اگر مدیکال میخواهی تمدید کنی حد اقل برای 12 روز خودتو آماده کن البته این مقدار برای ما بود چون ما جز اولین ها بودیم در سیستم جدید
همچنین برو به سایت CSC و مابقی اطلاعاتتو تکمیل کن که اون برگه انتهایی به همراه بار کد رو بگیری توجه داشته باش که برای تمامی اعزا باید از اون برگه ها بگیری که به ازای هر نفر 2 برگ هست یکی پیش شما میمونه و اون یکی رو به همراه مدارک ارسال میکنید.
مجدداً تبریک میگم.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,708)
تشکر کنندگان: amirak7 ، golia ، chakavakl ، matin86
(2016-05-04 ساعت 15:30)ho_tasha نوشته:  
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or و همزمان تبدیل کیس همراه از  Ap به ‎Reedy‎ به چه معنا هستش
از سفارت آنکارا
ممنون
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or : منظور این هست که شما از طرف آمریکا کلیرنستون اومده ان شاالله میتونید اینو در ویزا ببینید که نوشته چه تاریخی کلیر شدیدی.
همزمان تبدیل کیس همراه از  Ap به ‎Reedy‎ به چه معنا هستش: منظور این هست که کیس همراه شما نیاز به AP نداشته و فقط منتظر این بوده که شما کلیر بشین این رو هم در ویزا همراهتون میتونید ببنید اونجا نوشته دلیل رو بعد هم گفته منتظر به خاطر Spouse
حتما ایمیل خودتون رو چک کنید و همچنین اسپم رو هم چک کنید تقریباً همون روز یا با اختلاف 1 تا 2 روز ولی میتونم بهتون بگم که آماده باشید برای دریافت ویزا
دوست عزیز بلیط سیستمی بگیر و همچنین اگر مدیکال میخواهی تمدید کنی حد اقل برای 12 روز خودتو آماده کن البته این مقدار برای ما بود چون ما جز اولین ها بودیم در سیستم جدید
همچنین برو به سایت CSC و مابقی اطلاعاتتو تکمیل کن که اون برگه انتهایی به همراه بار کد رو بگیری توجه داشته باش که برای تمامی اعزا باید از اون برگه ها بگیری که به ازای هر نفر 2 برگ هست یکی پیش شما میمونه و اون یکی رو به همراه مدارک ارسال میکنید.
مجدداً تبریک میگم.
موفق باشید.

ممنون از اطلاعات جامعتون
یعنی ما منتظر ایمیل باشیم بعد اقدام کنیم؟
تشکر کنندگان: mrb
سلام دوستان عزیز
۳ تا سوال برای من پیش اومده در خصوص ساپورت مالی و تمکن . . . ممنون میشم راهنمایی کنید .

۱- بین تمکن و ساپورت مالی کدوم یکی در نظر افسر جلوه بهتری داره و کدوم رو داشته باشیم بهتره ؟

۲ - در مورد حداقل موجودی حساب گفته شده ۱۵۰۰۰ دلار برای یک نفر ... اما در مورد حداکثر چیزی گفته نشده .. منظورم اینه که ماکسیمم چه مقدار باشه که شک بر انگیز نباشه .

۳- آیا از بین بانکهای دولتی ٬ بانکی هست که سفارت تایید نکنه ؟
تشکر کنندگان:
(2016-05-04 ساعت 15:41)Elyar84 نوشته:  
(2016-05-04 ساعت 15:30)ho_tasha نوشته:  
از سفارت آنکارا
ممنون
همزمان تبدیل کیس همراه از  Ap به ‎Reedy‎ به چه معنا هستش: منظور این هست که کیس همراه شما نیاز به AP نداشته و فقط منتظر این بوده که شما کلیر بشین این رو هم در ویزا همراهتون میتونید ببنید اونجا نوشته دلیل رو بعد هم گفته منتظر به خاطر Spouse
مجدداً تبریک میگم.
موفق باشید.

ممنون از اطلاعات جامعتون
ضمن تبریک
ممنون میشم اطلاعاتتونو تو امضا بذارین تا بقیه دوستانم استفاده کنن
موفق باشید
شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
تشکر کنندگان:
(2016-05-04 ساعت 16:31)amirak7 نوشته:  
(2016-05-04 ساعت 15:41)Elyar84 نوشته:  
(2016-05-04 ساعت 15:30)ho_tasha نوشته:  با سلام دوست عزیز ضمن تبریک به شما آماده بشو که بری آنکارا
مجدداً تبریک میگم.
موفق باشید.

ممنون از اطلاعات جامعتون
ضمن تبریک
ممنون میشم اطلاعاتتونو تو امضا بذارین تا بقیه دوستانم استفاده کنن
موفق باشید

2016AS05**‎
مصاجبه 2 مارچ
13 بار آپدیت در سیس آخریش در 26 آپریل و در 3 می تبدیل به or
سفارت آنکارا
بدون سربازی
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، Joje mohajer ، amirak7 ، moh.saee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان