موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-04 ساعت 16:30)diresearector نوشته: سلام دوستان عزیز
۳ تا سوال برای من پیش اومده در خصوص ساپورت مالی و تمکن . . . ممنون میشم راهنمایی کنید .
۱- بین تمکن و ساپورت مالی کدوم یکی در نظر افسر جلوه بهتری داره و کدوم رو داشته باشیم بهتره ؟
۲ - در مورد حداقل موجودی حساب گفته شده ۱۵۰۰۰ دلار برای یک نفر ... اما در مورد حداکثر چیزی گفته نشده .. منظورم اینه که ماکسیمم چه مقدار باشه که شک بر انگیز نباشه .
۳- آیا از بین بانکهای دولتی ٬ بانکی هست که سفارت تایید نکنه ؟
درود دوست گرامی
۱- در این مورد بین علما اختلاف هست! بعضی میگن ساپورت بهتره بعضی میگن تمکن لاکن عقل میگه در نظر آفیسر ساپورتر خیلی مطمئنتره. ولی به نظر من در نظر آفیسر خیلی فرقی نداره و هر کدوم که طبق شرایط تعریف شده بگنجه قبول میشه. حالا اختلاف علما سر اینه که اگه شما ساپورتر معرفی کنی ممکنه بخوان اونو چک بکنن و زمان صدور ویزا طول بکشه، خب من اینو به شما بگم که اولن شما مدارک رو ۲۰ روز قبل از مصاحبه پست میکنی و که ۴ روزه میرسه دستشون و اگه بخوان ساپورتر رو چک کنن فرصت دارن و کار ۲ دقیقهس براشون. و دیگه اینکه ۸۰٪ ایرانیها AP میخورن در نتیجه خیلی نگران زمان بررسی نباشید، اگه ساپورتر مطمئن سراغ دارید استفاده کنید.
۲- ببینید این هم باید معقول باشه. مثلن شما ۲۱ سال داری و تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شدی و یهو یه موجودی بانکی ۱۲۰ میلیونی میذاری جلوی روی آفیسر! خب اون اولین سوالی که ازت میپرسه اینه که این همه پول رو از کجا آوردی؟! (جواب: پدرم پولداره و تامینم کرده) حالا اگه شما سن بالا داشته باشی و مثلن ۱۰ سال کار کرده باشی دیگه این سوال براش پیش نمیاد، ولی اگه با همین سن بالا گواهی تمکن مالی رو به آفیسر بدی که از حساب بانکی باشه که تازه یکهفته یا یکماهه که افتتاح شده، دوباره همین سوال برای اون پیش میاد و از شما میپرسه که پول تو حساب رو از کجا آوردی؟ پس در کل مشکلی در میزان موجودی وجود نداره و البته هر چی بیشتر بهتر اما و اما باید دلیل معقولی برای داشتن این همه پول ارائه بدی وگرنه اثر معکوس داره.
۳- این رو میدونم که سفارت بانکهای رسمی رو قبول داره ولی صندوقهای قرض الحسنه و اینها رو نه. فقط فراموش نکنید که تو هر بانکی که حساب دارید، حتمن برید به شعب ارزیشون و از توی اون شعبه بگید که از حسابتون گواهی تمکن به زبان انگلیسی و حتمن حتمن با مهر انگلیسی به شما بدن و ترجیهن میزان برابری دلار با ریال رو هم توش ذکر کنن. ولی اگر گواهی تمکن رو به فارسی بگیرید، باید حتمن ببرید دایره امور بین الملل اون بانک تا مهر تایید بزنه بعد بدید دارالترجمه که ترجمه کنن که کلی دردسر و دوندگی و خرج داره (که من این دردسر رو کشیدم. طبق قانون، تا مهر دایره امور بین الملل نباشه دارالترجمه ترجمه رو انجام نمیده) در حالیکه اون حالت اول رو سفارت به راحتی قبول داره و اینهمه مکافات هم نداره.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-05 ساعت 11:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-05 ساعت 11:55 توسط عسول.)
تمام انتظارهاي اين پروسه يك طرف و اين بخش كليري يك طرف
ماهم كه به خاطر بعضي مشكلات همسر و پسرم نتونستن به مصاحبه بيان و بايد وقت مصاحبه جديد بگيريم
كه ديگه بدترين حالت انتظار هست
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل دولتي
همسر : شغل دولتي
تاریخ رویت قبولی: may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری: آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
ما امروز دوباره آپدیت شدیم ولی هیچ خبری از ویزا و کلیرینس نیست
کیس اصلی در آپدیت دیروز or شد و کیس همراه از حالت AP به حالت Ready تبدیل شده.
کاش یه نفر به من جواب میداد که این آپدیت های سیس از کجا انجام میشه ؟ از آمریکا یا اینکه از سفارتی که مصاحبه در آنجا انجام شد ؟
این دو روزه از استرس این آپدیت های پیاپی کلا سر درد دارم و اصلا رو کارهام نمی تونم تمرکز کنم
کاش زودتر وضعیت همه مشخص می شد.
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و عزیزان.امیدوارم که همتون حسی رو که من الان دارم تجربه کنید.۱۲ ساعت به پرواز مونده و ملغمه ای از ترس و هیجان و استرس و ... اینکه چی قراره پیش بیاد.ولی به لطف خدا و دلگرمی خانواده و کمک شما دوستان دلم روشنه.از صمیم قلب آرزو میکنم همه عزیزان رو اونجا ببینم. به امید دیدارتون .......
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
یه سوال قدیمی☺
کسی از بچه های ابوظبی که اکتبر مصاحبه داشته هموز هست؟
یا فقط من اخرین بازمانده از ap اکتبر تو ابوظیم؟
شماره کیس:**15
مصاحبه:5اکتبر ابوظبی
برنده اصلی:همسرم
دریافت ویزا:همسر و فرزندم یکضرب و خودمAp
ورود برنده اصلی به امریکا:22مارچ،3فروردین
سربازی:س پ ا ه
مدرک:لیسانس معماری؛شغل آزاد
اپدیت:9دسامبر و 25 ژانویه و 15فوریه 18و21 مارچ(البته این3تاآپ آخر جواب ایمیل هام بوده) 20اپریل سایت ceac
روز مصاحبه در سایت ابوظبی
کلیر:؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-05 ساعت 14:08)usmamal نوشته: (2016-05-05 ساعت 14:07)Amirreza65 نوشته: سلام دوستان.
یه سوال قدیمی[WHITE SMILING FACE]
شما بيشتر از شش ماه كه منتظر هستيد!!!!
به سفارت ايميل زديد
بله زدم به دفعات زیاد.
اما جواب همون جواب روتین برای همست.....
در دست بررسی!!!
شماره کیس:**15
مصاحبه:5اکتبر ابوظبی
برنده اصلی:همسرم
دریافت ویزا:همسر و فرزندم یکضرب و خودمAp
ورود برنده اصلی به امریکا:22مارچ،3فروردین
سربازی:س پ ا ه
مدرک:لیسانس معماری؛شغل آزاد
اپدیت:9دسامبر و 25 ژانویه و 15فوریه 18و21 مارچ(البته این3تاآپ آخر جواب ایمیل هام بوده) 20اپریل سایت ceac
روز مصاحبه در سایت ابوظبی
کلیر:؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-05 ساعت 14:11)Amirreza65 نوشته: (2016-05-05 ساعت 14:08)usmamal نوشته: (2016-05-05 ساعت 14:07)Amirreza65 نوشته: سلام دوستان.
یه سوال قدیمی[WHITE SMILING FACE]
شما بيشتر از شش ماه كه منتظر هستيد!!!!
به سفارت ايميل زديد
دوست عزيز ما هم از اكتبر هستيم.
بله زدم به دفعات زیاد.
اما جواب همون جواب روتین برای همست.....
در دست بررسی!!!
كيس نامبر:2016AS000026xx >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی