موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-05 ساعت 15:29)hoseinonline نوشته: (2016-05-05 ساعت 14:01)usmamal نوشته: (2016-05-05 ساعت 13:11)hoseinonline نوشته: با سلام
یکی بگه چرا سفارت ارمنستان دیگه هیچ کیسی کلیر نمیکنه چرا روند انقدر کند پیش میرود؟؟؟
از بس كه اينجا با هم دعوا مي كنيد سفارت هم خبردار شده و كسي را كلير نمي كنه[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
با سلام
یکی بگه چرا سفارت ارمنستان دیگه هیچ کیسی کلیر نمیکنه چرا روند انقدر کند پیش میرود؟؟؟
دوستان گلم کلیر گروهی ژانویه هنوز شروع نشده .مطمین باشید خبرهای خوش در پیش است .عجله نکنید .من خودم فکر میکنم بخاطر همزمان شدن با شروع لاتاری 2017 روند کلیر کمی کند شده ولی دوباره شروع می کنن .از هفته ی آینده منتظر باشید......
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
امسال خدا به خیر کنه این ابوظبی نمیدونم امسال چی شده داره دق میده همه رو حتی پرونده هارونگاه هم نمیکنن دیگه توکل به خدا هرچه پیش بیاد ان شاءالله خیر باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-05 ساعت 20:32)sd_seraj نوشته: (2016-05-05 ساعت 14:07)Amirreza65 نوشته: سلام دوستان.
یه سوال قدیمی☺
کسی از بچه های ابوظبی که اکتبر مصاحبه داشته هموز هست؟
یا فقط من اخرین بازمانده از ap اکتبر تو ابوظیم؟
نه دوست عزیز ما که هستیم هنوز و به نظرم هنوز چند کیس دیگه هم باقی موندن،کلا ابوظبی امسال بی نهایت طولش داده،وافعا ماکه دیگه ناامید داریم میشیم
دوست عزیز ما هم از هفته آخر اکتبر هستیم . بنظرم برای نا امید شدن خیلی زود هست . هنوز زمان زیادی داریم . خودم بعضی وقتها عصبی میشم ولی وقتی میرم تو پست های سالهای قبل و وقتی میبینم تا 8 ماه و 10 ماه هم بودن آروم میشم . الان 4 ماهه که آپدیت نکردن . روی 25 ژانویه مونده . ولی باز میخونم که یک دفعه بدون آپدیت کلیر میکنن باز آروم میشم . خلاصه به نظر من هر کسی دارای یه شرایط خاص هست و عوامل و آیتمهای ریز و درشت و غیره هر کدوم روی نحوه چکاپ تاثیر داره . یه تعدادیشو ما میدونیم و فهمیدیم . یک سریهاش رو هم ما نمیدونیم . فقط مرحله چکاپ فکر کنم عمیق تر و حساس تر شده . فعلا زمان هست نگران نباشین . اوستا کریم همون طور که اسم ما رو درآورد همون طوری هم خودش ردیف میکنه . انشالله .
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-06 ساعت 01:24)NGNJ نوشته: دوستان بعد از اينكه سفارت اعلام مي كنه مي تونيد براي دريافت ويزا بياييد چند روز مهلت ميده كه مراجعه كني ؟
???
از عزيزان مطلع كسي جواب سوال من را نميده ؟؟
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-06 ساعت 10:57)NGNJ نوشته: (2016-05-06 ساعت 01:24)NGNJ نوشته: دوستان بعد از اينكه سفارت اعلام مي كنه مي تونيد براي دريافت ويزا بياييد چند روز مهلت ميده كه مراجعه كني ؟
😟[PENSIVE FACE][PENSIVE FACE]
ببین دوست من واسه من تو سایت ارمنستان جلوی کیس نامبر م یک تاریخ زده بود که تا اون زمان میتونم برم سفارت . من خودم ۲۰ روز بعد از اعلام کلیرنسی رفتم و ویزامو گرفتم
شماره کیس 29xx
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است ???????
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-06 ساعت 13:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-06 ساعت 14:45 توسط behjan.)
(2016-05-06 ساعت 12:52)NGNJ نوشته: (2016-05-06 ساعت 11:06)m.abdeahad نوشته: (2016-05-06 ساعت 10:57)NGNJ نوشته: ?[PENSIVE FACE][PENSIVE FACE]
ببین دوست من واسه من تو سایت ارمنستان جلوی کیس نامبر م یک تاریخ زده بود که تا اون زمان میتونم برم سفارت . من خودم ۲۰ روز بعد از اعلام کلیرنسی رفتم و ویزامو گرفتم
ممنون از پاسختون یعنی بیشتر از 20 روز بود وشما مطابق برنامه خودتون تونستید این زمان برید درسته؟البته اگر از دوستان ابوظبی هم جواب بدن ممنون میشم چون ظاهرا اینها ساز خودشون را در موارد مختلف میزنن ,من الان ایمیل زدم nmc میگه برای بچه های زیر 14 همون رویه سابق برای تمدید هم هست در حالیکه انکارا و ارمنستان ظاهرا از اول ایپریل برای بچه ها مثل بزرگسال عمل می کنند در مورد مدیکال .من می خوام بتونم پیش بینی ویزای امارات را بکنم که اگر به امید خدا بعد از or دیروز این هفته کلیر شدیم با امتحانات خرداد بچه ها تداخل پیدا نکنه. ممنون میشم اگر تجربیاتت اخیرتون را بیان کنید
باسلام دوست عزیز در مورد سوالتون از همین الان تقاضای ویزای دبی انجام بدید چون 2 هفته ویزای دبی من طول کشید ولی در مورد مهلت در ایمیلی که از سفارت به من زدند هیچ تاریخی اعلام نکردن من از یک ماه قبل ویزای دبی گرفتم وبعداز 2هفته که ایمیل آمدبلیط گرفتم برای جمعه و روز شنبه رفتم nmcوروز یکشنبه هم مدارکو دادم که روز 5شنبه ویزا آماده شد در ضمن یک پیشنهاد می کنم که حتما ایمیلی به سفارت بدید وتاریخ مصاحبه واخرین up اعلام کنید ودرخواست کنید که کیستون در چه مرحله ای هست دوست عزیز نگران نباشید با آرزوی موفقیت و دریافت ویزا برای شما وخانواده محترمتان
شماره کیس***2016as1 تاریخ رویت قبولی: 15may کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا اگر از دوستان کسی آمار درصد کلیری های سه سفارت رو به تفکیک هر ماه دارن اینجا بذارن
با تشکر
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اینکه دوستان میگن که امسال ابوظبی کند عمل میکنه تا اونجایی که من میدونم روند کلیری کیسها از امریکا پیگیری میشه و سفارتها در این پروسه تاثیر بسیار کمی دارند ، حالا اگر هرکدوم از اساتید کاملا اطلاع دارن توضیح بدن سپاسگزارم
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-06 ساعت 18:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-06 ساعت 18:27 توسط aref_ra.)
(2016-05-05 ساعت 17:24)aref_ra نوشته: دوستان من چندتا سوال در باره ی ایمیل زدن به سفارت داشتم لطفا دوستانی که ایمیل زدن یا مطلع هستن راهنماییمون کنن.
محتوای ایمیلی که به سفارت میدین چی هست؟
از شرایط کیس هم توضیحی میدین؟
از توی contact us بهشون ایمیل میدین یا مسقیما ایمیل میدین؟
و در آخر جواب خاصی هم گرفتین تاحالا؟
دوستان میشه جواب منو بدین؟
من تصمیم گرفتم بعد از 6 ماه و 6 روز ایمیل بدم به سفارت.
ممنون
کيس نامبر: 2016AS1***
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:
سفر به آمریکا:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
هووووررررااااا ویزا ما هم امروز اومد
امیدوارم ویزای همه دوستان به زودی بیاد. و همچنین از همه مهاجرسرایی ها بخصوص ادمین های محترم کلی تشکر میکنم.
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: