کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-06 ساعت 19:39)fireball نوشته:  هووووررررااااا ویزا ما هم امروز اومد Smile
امیدوارم ویزای همه دوستان به زودی بیاد. و همچنین از همه مهاجرسرایی ها بخصوص ادمین های محترم کلی تشکر میکنم.

به سلامتیی تبریک میگم چقدر خوشحالمون کردین
انشاالله که بقیه مراحل زندگی رو هم با موفقیت بگزرونید! Tongue
برای ماهم دعا کنید
کيس نامبر: ‎2016AS1***‎
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: ‎Abu Dhabi‎ (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:  
سفر به آمریکا: ‎
تشکر کنندگان: NGNJ ، golia ، matin86 ، masiharezoo ، GHOBAD21
(2016-05-06 ساعت 19:39)fireball نوشته:  هووووررررااااا ویزا ما هم امروز اومد Smile
امیدوارم ویزای همه دوستان به زودی بیاد. و همچنین از همه مهاجرسرایی ها بخصوص ادمین های محترم کلی تشکر میکنم.

دوست عزیز تبریک فراوان و بهترین ارزوها. براتون ایمیل امد؟
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: hesam87 ، nimashariat ، GHOBAD21

سلام، تبريك ميگم، ممكنه شرايطتون را واسه ما بگيد؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: GHOBAD21
(2016-05-06 ساعت 12:52)NGNJ نوشته:  ممنون از پاسختون یعنی بیشتر از 20 روز بود وشما مطابق برنامه خودتون تونستید این زمان برید درسته؟البته اگر از دوستان ابوظبی هم جواب بدن ممنون میشم چون ظاهرا اینها ساز خودشون را در موارد مختلف میزنن ,من الان ایمیل زدم nmc میگه برای بچه های زیر 14 همون رویه سابق برای تمدید هم هست در حالیکه انکارا و ارمنستان ظاهرا از اول ایپریل برای بچه ها مثل بزرگسال عمل می کنند در مورد مدیکال .من می خوام بتونم پیش بینی ویزای امارات را بکنم که اگر به امید خدا بعد از or دیروز این هفته کلیر شدیم با امتحانات خرداد بچه ها تداخل پیدا نکنه. ممنون میشم اگر تجربیاتت اخیرتون را بیان کنید

سلام ، تبریک می گم ، ابوظبی تو سایت وقتی بزنه کلیر شدین ، می نویسه تاکی وقت دارین پاس هارو بیارین ، معمولا 1 ماه اینطورا چون واسه ایرانیا ویزا می خواد سفر به امارات معمولا از سفارت های دیگه زمان بیشتری میده !
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان:
(2016-05-06 ساعت 20:57)NGNJ نوشته:  

دوست عزیز تبریک فراوان و بهترین ارزوها. براتون ایمیل امد؟

ممنون، ايشالا به زودي ويزا همه مهاجرسراهايي ايشو بشه.
آره دوست عزيز، همون روزي كه تو سايت سيس (ceac) وضعيت مون ايشو شد ايميل اش اومد.
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: ahfpca ، soruosh ، matin86
(2016-05-06 ساعت 19:42)aref_ra نوشته:  

به سلامتیی تبریک میگم چقدر خوشحالمون کردین
انشاالله که بقیه مراحل زندگی رو هم با موفقیت بگزرونید! Tongue
برای ماهم دعا کنید

ممنون دوست عزيز، اميدوارم همين روزها ويزاي شما هم بياد.
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: aref_ra ، ahfpca
امروز روي سايت ابوظبي براي ما پيغام گذاشتن كه مي تونيد از خدمات پيكاپ ويزاي خود سفارت كه جديدا ايجاد شده استفاده كنيد البته اينجور كه متوجه شدم اجباري نيست البته متنش ما را هنوز تحت روتين AP نشون ميده مي خواستم ببينم چه مزيتي داره استفاده از اين نوع پيكاپ وقتي قرار باشه بري امارات تو يكي از دفاتري كه خودش معرفي كرده ؟و دوم اينكه ايا خدمات پيكاپ ويزاي ايران شامل گرفتن جواب مديكال از nmc هم ميشه يعني خودشون ميشه برن جواب مديكال را بگيرن بعد برن ويزا را بگيرن چون ما بايد ٥روز بعد بريم جواب مديكال بگيريم
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: sahar2016
دوستان سلام.
من قبل از مصاحبه پاسپورتم رو عوض کردم و با پاسپورت جدید رفتم سفارت. اما یادم رفت توی سفارت بگم که پاسپورتم جدیده و اونها هم چیزی نگفتن. من هم بدون داشتن شغل دولتی و هیچ مشکل دیگه ایی ap خوردم. حالا میخوام بدونم مشکلی پیش میاد؟ من به سفارت و kcc ایمیل زدم وضعیتم رو گفتم و اسکن پاس قدیمی و جدیدم رو فرستادم. ولی سفارت ابوظبی ایمیل رو قبول نمیکنه و از طریق سایت هم وقتی فایلی رو attach میکنیم خطا میده و تا حالا موفق نشدم بفرستم. به نظرتون همین شفاهی توضیح بدم کافیه؟
نمیدونم باید نگران این مساله باشم یا نه.چون افیسر گفت یه ماه دیگه ولی خیلی بیشتر شده. میگم نکنه با خاطر این باشه؟
توروخدا راهنماییم کنین.

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان:
(2016-05-05 ساعت 19:36)farid_nasiri نوشته:  ازبرندگان 2017 هستم با شماره  59xx .
بحثی هست در خصوص احتمال افزایش ریجکت شدن یا طولانی شدن فرایند چک به خاطر داشتن پست در مشاغل حساس مثل حوزه انرژی ایران ، حالا اگه یکی کارش IT بوده باشه دو سال در حوزه شرکتهای پیمانکاری انرژی باز هم آدم خطرناکی به حساب میاد ؟ شاید بهتر باشه یک سری از بخشهای رزومه عنوان نشن اصلا در فرم 260 و مصاحبه ....
درست هست این تفکر ؟

درود دوست گرامی

اینکه روی چه موضوعاتی حساس هستند در طول زمان متغییر هست، ۳۸ سال پیش هیچ حساسیتی برای ایرانیان روی رشته فیزیک ه.سته.ای نداشتند، امروز دارند و ریجک میکنند! اگر به س.وریه یا ل.بنان سفر کرده باشید ریجکت میکنند! در مورد حوزه انرژی هم (من حدس میزنم) به بعضی شاخه‌هاش که ممکنه در جهت کم اثر شدن تحریم‌ها به ایران کمک بکنه حساس باشن ولی از اونجایی که شکر خدا توافق و برجام حاصل شده، تا موقعی که نوبت مصاحبه‌ی شما برسه (که احتمالن سال دیگه همین موقع‌ها خواهد بود) این حساسیتها برطرف خواهد شد (اگه برادران قاچاقچی و کاسبان تحریم بذارن ایشالا  Big Grin ).
البته اینطور که من به تازگی فهمیدم خود رشته‌های IT هم براشون مقداری حساس هست ولی نه به اندازه‌ی بقیه.
ولی
مهمترین نکته اینه که شما خودتون دودستی بهانه‌ای برای ریجکت شدن تحویل اونها ندین، و این بهانه‌ی خیلی بدرد بخور چیزی نیست جز دروغ گفتن! یعنی اگه یه مورد خلاف واقع توی اظهارات شما پیدا کنن دیگه کار حتا به AP هم نمیکشه و خود سفارت ریجکت میکنه. مثلن در تاپیک دیگه‌ای بعضی دوستان میگفتن به جای اینکه بگیم سربازی تو س.پاه بودیم، بگیم جای دیگه بودیم که مثلن یه ضرب بگیریم! خب اینو اگه بفهمن (که من مطمئنم میفهمن) یه ضرب ریجیکت میکنن. در حالیکه اگه همین تاپیک رو ملاحظه بفرمایید می‌بینید که چقدر از دوستان که در س.پاه خدمت کرده‌اند به سلامتی کلیر هم شده‌اند و رفته‌اند آمریکا.

بهترین کار اینه که شما با صداقت صرف تمام فرمها و مدارک رو آماده کنی و فرم ۲۶۰ رو دقیق و بدون ایراد و اشتباه طی یکماه آینده پر کنی و به خدا توکل کنی و ازش بخوای که بهترینش رو برات قرار بده و اونچه که به خیر و صلاحت هست برات اتفاق بیافته چون ما واقعن نمیدونیم چی در آینده به نفع ما هست، باید خیرمون رو از خدا بخوایم و به اونچه که بعدش هم اتفاق میافته راضی باشیم.

برای شما و همه‌مون که اینجا منتظریم آرزوی موفقیت و خیر میکنم.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، GHOBAD21 ، golia ، matin86 ، farid_nasiri
(2016-05-07 ساعت 11:44)farzaneh_saremi نوشته:  دوستان سلام.
من قبل از مصاحبه پاسپورتم رو عوض کردم و با پاسپورت جدید رفتم سفارت. اما یادم رفت توی سفارت بگم که پاسپورتم جدیده و اونها هم چیزی نگفتن. من هم بدون داشتن شغل دولتی و هیچ مشکل دیگه ایی ap خوردم. حالا میخوام بدونم مشکلی پیش میاد؟ من به سفارت و kcc ایمیل زدم وضعیتم رو گفتم و اسکن پاس قدیمی و جدیدم رو فرستادم. ولی سفارت ابوظبی ایمیل رو قبول نمیکنه و از طریق سایت هم وقتی فایلی رو attach میکنیم خطا میده و تا حالا موفق نشدم بفرستم. به نظرتون همین شفاهی توضیح بدم کافیه؟
نمیدونم باید نگران این مساله باشم یا نه.چون افیسر گفت یه ماه دیگه ولی خیلی بیشتر شده. میگم نکنه با خاطر این باشه؟
توروخدا راهنماییم کنین.

درود دوست گرامی

این مسئله تعویض پاسپورت رو من قبلن پیگیری و پاسپورتهامون رو عوض کردم و چند صفحه اگه عقب برید پستهایی که در این مورد نوشتم رو میتونید ببنید.

اما خلاصه‌ش اینه که:
- هیچ نگران نباشید، هیچ چیزی هم نیاز نیست براشون بفرستید.
- تعویض پاسپورت شما هیچ ربطی به پروسه مصاحبه و AP و مراحلش نداره.
- شما در سیستم اونا با نام و نام خانوادگی و کیس نامبر شناخته میشید و نه با شماره پاسپورت!

پس خیالتون راحت باشه، موفق باشید و به زندگی‌تون برسید Wink
از خدا می‌خوام و بخوایم که اونچه که به خیر و صلاحمونه رخ بده

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: amirak7 ، hesam87 ، matin86
سلام
ما 8 اپریل تو آنکارا مصاحبه داشتیم . از اون موقع به بعد تو سیس 1 بار آپدیت داشتیم ولی تو سایت سفارت 3 بار که آخریش 6 می بوده .سوالم اینست که منظور دوستان از آپدیت در امضا آپدیت در سیس است یا اپدیت در سایت سفارت ؟
و سوال دیگر اینکه کدام اپدیت مهمتر است؟
ممنون
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان معنی این متن چیه؟ جدیدا توسایت ابوظبی میاد وقتی کیس نامبر و می زنم
New visa delivery service for Immigrant visas in Abu Dhabi! We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.

Please see below for specifics on your individual case:

If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.

If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.

If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.
تشکر کنندگان:
(2016-05-07 ساعت 17:08)shahabyou نوشته:  با سلام به همه دوستان معنی این متن چیه؟ جدیدا توسایت ابوظبی میاد وقتی کیس نامبر و می زنم
New visa delivery service for Immigrant visas in Abu Dhabi! We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.

Please see below for specifics on your individual case:

If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.

If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.

If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.
سلام دوست عزیز واسه منم این پیام دو روزه میاد
تشکر کنندگان:
فکر میکنم در خصوص پیکاپ ویزاست
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان كسايي كه سفارت ابوظبي بودن داخل سايت زده شده كه بايد دفتر پستي انتخاب كنيم كه متنش هم دوستمون در بالا فرستادن حالا سوالم اينكه ما هايي كه چك خورديم از همين الان بايد پست رو انتخاب كنيم و به سفارت اطلاع بديم يا زماني كه كلير شديم بايد اين كارو انجام بديم؟؟؟ ممنون
//2016AS4*** Case مصاحبه  مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست   10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
تشکر کنندگان: GHOBAD21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان