کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-20 ساعت 20:30)mostafa2017 نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 18:52)ahfpca نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 11:28)mostafa2017 نوشته:  ممنون از تحلیل خوبتون دوست عزیز، می‌خواستم نظر شما رو بدونم:

من الان ۶ سال می‌شه مالزی زندگی‌ می‌کنم. الان هم دانشجوی مستر ...

درود دوست گرامی mostafa2017
چند ماه پیش آمریکا قانونی رو تصویب کرد که کسایی که طی ۴ سال گذشته به ایران سفر کردن باید برای ورود به آمریکا ویزا بگیرن. و این یعنی اینکه قانونن برای این اشخاص باید مراحل AP انجام بگیره. در نتیجه شما بهتره تا موقعی که نرفتی آمریکا و گرین کارتت رو نگرفتی به ایران برنگردی. و بله! طبق تجربه‌ی سایر کاربران که مقیم خارج از ایران بودند و مراحل AP رو گذروندن، برای اونها خیلی خیلی سریعتر از ما که داخل ایران هستیم انجام شده.

ممنون  Smile
قسمتی‌ از پاسختون رو متوجه نشدم درباره اون قانون که اتفاقا خوب به یادش دارم. قانونی‌ که شما فرمودین ...

فرمایش شما درسته و اون قانون به همین موضوع اشاره داره، خود شما توجه کن که وقتی کسی که ایرانی هم نیست بعد از سفر به ایران قانون لغو روادیدش باطل میشه و باید از آمریکا درخواست ویزا کنه، وای بر شما که ایرانی هم هستی و رفتی ایران! دیگه میشی عین خود ما!
پس شدیدن توصیه میکنم تا قبل از گرفتن گرین کارت (و نه فقط ویزا) اینجا برنگرد و کار رو برای خودت و اونا سخت نکن.
در مورد آیتم ۳ چون شما چندین سال در کشوری اقامت داشتید که مورد اعتماد کشور آمریکا هست، از اونها راجع به شما استعلام میکنن و به جوابشون هم اعتماد دارن. در نتیجه کلی از مراحل AP سریعتر انجام میشه. ولی اگه بری ایران چون نمیتونن بفهمن اونجا که رفتی چیکارا کردی، اونوقت کار گره میخوره.  Big Grin

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: hamidzxc ، mostafa2017
(2016-05-21 ساعت 21:17)usmamal نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 21:02)mohajerUsa نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 01:28)hamidzxc نوشته:  دوست عزیز سلام
فرمایشات شما بطور کلی صحیح است
ولی گمان میکنم که یک نکته را فراموش کرده اید
و آن این است که براساس گفته خانم ساراکرو ، امسال میخواهند همه را به مصاحبه ببرند
پس شاید به این نتیجه رسیده اند که بهتر است افراد کم دردسر را ویزا دهند
و برای افراد AP  شده وقت کمتری را بگذارند . حال اگر در پایان کلیه مصاحبه ها ،
ویزا زیاد ماند آنگاه کلیرهای گروهی افراد AP   را شروع کنند
در سالهای پیش همچین سیاستی نبود لذا سفارتها هر از چند گاهی کلیر گروهی انجام میدادند
لذا نقش سفارت را دست کم نگیرید. تصمیم گیر اصلی شخص آفیسر است
چه در صدور ویزای یکضرب و چه در صدور کلیری
وگرنه تعیین شرایط خوب وبد افراد AP   کمتر از یک یا دو روز برای مجموعه آن سیستم که شما عنوان کردید طول خواهد کشید
نه ماهها

دوست عزیزم
قصد جسارت ندارم اما امکانش هست منبع چیزی که خانم سارا کرو گفتن رو معرفی کنید تا من هم ببینمش
با تشکر

دوست عزيز
متاسفانه  تعدادي از افراد با خواندن چهار صفحه مطلب خودشان را مفسر، دانشمند و يا خيلي چيزهاي ديگر تصور مي كنند. اينجا هم مرتب از همه چيز و همه كس شاكي هستند وبدون در نظر گرفتن. قانون و قاعده كشور هاي ديگر، براي رفتن به همان كشوري كه از قانون اش ايراد مي گيرند ثانيه شماري ميكنند
هر كس را هم كه برخلاف تفسير وتحليل هاي توخالي انه چيزي بگويد متهم به عدم پايبندي به اصول دموكراتيك مي كنند.
خانم سارا گ چنين چيزي را نگفته اند و اين تحليل را مفسر و كارشناس كليرنس از سخنان ايشان در اورده اند[emoji16][emoji16]

دوست عزیز
نه اینجانب خود را مفسر ودانشمند میدانم نه فکر میکنم شما و دیگران نیز چنین باشند . منئهم مثل شما و دیگران منتظر هستم
فکر میکنم تمام برنده ها نیز چنین وضعیتی دارند مگر شما منتظر نیستید؟
اگر از کسی انتقاد میشود دلیل بر شاکی بودن نیست مثلا خانم ایکس اطلاعات و آمار غلط در اختیار افراد قرار میداد
به نظرشما نباید به اطلاعات غلط اعتراض کرد و درخواست نمود که اطلاعات صحیح ارائه شود ؟
در ثانی ، من کی از قانون و قاعده دیگر کشورها ایراد گرفته ام بلکه میگویم آنها به حق و بسته به منافع ملی خود
تصمیم میگیرند و یارگیری میکنند. آیا غیر از این است؟ اگر غیر از این است پس AP چه معنی میدهد ؟
آیا به خنده گرفتن نظرات بنده یا شما ، با اصول دمکراتیک هماهنگ است ؟
یا نقد کردن آنها و بحث و تبادل نظر و با احترام متقابل سبب تعالی ورشد خواهد شد؟
خانم سارا گ نیز در may 2015 در برنامه تلویزیونی ( که البته از شبکه ...... پخش شد) گفتند که
"سالهای گذشته ، متاسفانه نتوانسته اند همه افراد برنده را به مصاحبه ببرند
ولی امسال هم تعداد قبول شده ها نسبت به قبل کمتر شده است و هم کادر سفارتها تکمیل میگردد
تا سرعت کار بالاتر رفته و همگی به مصاحبه دعوت شوند"
مصداق این موضوع شماره کارنتی های امسال در مقایسه با سال پیش است ( سال گذشته کلا تا 7650 کارنت شدند
درحالی که امسال ، فکر میکنم تا الان بالای 10000 است .سال 2015 حدود 125000 برنده شدند و لی سال 2016 کمتر از 90000
بعلاوه اضافه شدن یک آفیسر به سفارت ارمنستان نیز مصداقی بر افزایش کادر سفارت است.
چرا این واقعیتها را کنار هم نمی گذارید؟
چرا سعی میکنید با انگ و لقبهایی نظیر مفسر و دانشمند و شاکی و ..... سعی میکنید طرف بحث را از میدان بدر کنید
خوشحال میشوم دلایل و منطق شما و سایر دوستان را نیز ببینم
تشکر کنندگان:
(2016-05-21 ساعت 22:46)usmamal نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 22:34)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 21:17)usmamal نوشته:  دوست عزيز
متاسفانه  تعدادي از افراد با خواندن چهار صفحه مطلب خودشان را مفسر، دانشمند و يا خيلي چيزهاي ديگر تصور مي كنند. اينجا هم مرتب از همه چيز و همه كس شاكي هستند وبدون در نظر گرفتن. قانون و قاعده كشور هاي ديگر، براي رفتن به همان كشوري كه از قانون اش ايراد مي گيرند ثانيه شماري ميكنند
هر كس را هم كه برخلاف تفسير وتحليل هاي توخالي انه چيزي بگويد متهم به عدم پايبندي به اصول دموكراتيك مي كنند.
خانم سارا گ چنين چيزي را نگفته اند و اين تحليل را مفسر و كارشناس كليرنس از سخنان ايشان در اورده اند[emoji16][emoji16]

آقا عالی شد دیگه از این بهتر نمیشه
حالا دیگه اصل حرف زدن رو هم بردند زیر سوال یعنی اگه کسی چیزی به عقلش ...

موفق باشید

جواب ات را نمي دم چون يك ضرب المثل ايراني ميگيه جواب ادمهايي مثل تو خاموشي است
دوم اينكه به جاي پنج سال كلاس زبان رفتن كاش يك شش ماه كلاس زبان فارسي ميرفتي كه حداقل ميتوانستي" پروفوسور" را درست بنويسي

نخیر مثل اینکه اینجا داره همه چی منفجر میشه! Wink

من از همینجا اعلام میکنم که اگه تحلیل مزخرف من باعث شادی و سرور دوستان شده، من خیلی هم خوشحالم Big Grin اینجا که همگی تحت استرس هستند هیچ اشکالی نداره که بعضی‌ها به تحلیل من بخندند و کمی از استرسشون کاسته بشه، والا من راضیم، به خدا نه بهم بر میخوره و نه چیز دیگه‌ای. ایشالا تا چند وقت دیگه همگی در خاک آمریکا به این روزای خودمون خواهیم خندید.

در ضمن سروش عزیز من هم طبق نظر شما به اونا ایمیل زده بودم و خود CEAC‌ به من جواب داد که پروسه AP دست سفارت و CEAC نیست و یک Multi Agency Task هست (تو پستهای قبلی من میتونید بخونید).

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: hamidzxc
(2016-05-21 ساعت 21:02)mohajerUsa نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 01:28)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 00:59)ahfpca نوشته:  درود دوستان

می‌خواستم یه نکته رو که در دو ایمیل دریافتی از CEAC متوجه شدم اینجا ذکر کنم تا دوستان هم در جریان قرار بگیرند، چون بعضن می‌بینم دوستان کامنت میذارن که مثلن «چرا ابوظبی تکونی به خودش نمیده!!!» و ... :
۱- پروسه AP اصولن نه دست سفارته و نه حتا دست CEAC، پروسه‌ی تایید امنیتی یه استعلامه که از چند آژانس انجام میشه (حتمن میتونید حدس بزنید که ۳ تاش اون دولتی‌های معروفن و احتمالن چند تایی هم خصوصی).
۲- تا موقعی که جواب این استعلام‌ها با جواب (Clean) از تمام این موسسات نرسه ویزایی صادر نمیشه. حالا ممکنه برای شخصی یک مورد برای تست باشه و طی چند هفته جوابش بیاد و برای شخصی دیگه چند ماه، بسته به این داره که چقدر تشابه در نام داشته باشیم و چقدر اطلاعات از ما در دسترس برای تحقیق وجود داشته باشه.
۳- بیخود فکر نکنید که فقط ما هستیم که AP می‌خوریم، هر سال آمریکا ده‌ها هزار مهاجر و توریست و دانشجو پذیرش میکنه و برای تعداد زیادی از این آدمها (بخاطر رعایت مسایل امنیت ملی در آمریکا) تقاضای «استعلام تاییدیه امنیتی» میشه که تعدادشون در ماه به هزاران نفر بالغ میشه و این برای کارمندان اون آژانس‌ها یعنی ساعتها جستجو در بانکهای اطلاعاتی و تماس و دریافت تاییدیه‌ی بین آژانس‌های امنیتی کشورهای مختلف تا خیالشون راحت بشه و اگه می‌بینید بعضی‌ها یه ضرب ویزا میگیرن بخاطر اینه که طبق تجربه‌ای که در طی این چند سال براشون (با استفاده از تکنیکهای Data Mining) به وجود اومده، میدونن که برای اون شخص خاص هیچ استعلامی قابل اجرا نیست پس صدور ویزا برای اون آدم، برای شخص صادر کننده و سفارت مسئولیتی در آینده نخواهد داشت.

بنابراین با توجه به موارد فوق باید بدانیم که آنکارا، ابوظبی و ایروان کاره‌ای نیستند که بخوان تکانی به خودشون بدن! برای اینکه سوراخ دعا را گم نکرده باشیم باید دعا کنیم که اون «آژانس‌ها» تکونی به خودشون بدن و زودتر موارد رو چک کنن تا به خواست خدا - و اگر به خیر و صلاح ما بود - برای همگی ما هم ویزا صادر بشه.

موفق و صاحب ویزای آمریکا باشید

دوست عزیز سلام
فرمایشات شما بطور کلی صحیح است
ولی گمان میکنم که یک نکته را فراموش کرده اید
و آن این است که براساس گفته خانم ساراکرو ، امسال میخواهند همه را به مصاحبه ببرند
پس شاید به این نتیجه رسیده اند که بهتر است افراد کم دردسر را ویزا دهند
و برای افراد AP  شده وقت کمتری را بگذارند . حال اگر در پایان کلیه مصاحبه ها ،
ویزا زیاد ماند آنگاه کلیرهای گروهی افراد AP   را شروع کنند
در سالهای پیش همچین سیاستی نبود لذا سفارتها هر از چند گاهی کلیر گروهی انجام میدادند
لذا نقش سفارت را دست کم نگیرید. تصمیم گیر اصلی شخص آفیسر است
چه در صدور ویزای یکضرب و چه در صدور کلیری
وگرنه تعیین شرایط خوب وبد افراد AP   کمتر از یک یا دو روز برای مجموعه آن سیستم که شما عنوان کردید طول خواهد کشید
نه ماهها

دوست عزیزم
قصد جسارت ندارم اما امکانش هست منبع چیزی که خانم سارا کرو گفتن رو معرفی کنید تا من هم ببینمش
با تشکر

با سلام
خانم سارا گ در ‎may 2015‎ در برنامه تلویزیونی ( که البته از شبکه ‎......‎ پخش شد) گفتند که
"سالهای گذشته ، متاسفانه نتوانسته اند همه افراد برنده را به مصاحبه ببرند
ولی امسال هم تعداد قبول شده ها نسبت به قبل کمتر شده است و هم کادر سفارتها تکمیل میگردد
تا سرعت کار بالاتر رفته و همگی به مصاحبه دعوت شوند"
مصداق این موضوع شماره کارنتی های امسال در مقایسه با سال پیش است ( سال گذشته کلا تا ‎7650‎ کارنت شدند
درحالی که امسال ، فکر میکنم تا الان بالای ‎10000‎ است .سال ‎2015‎ حدود ‎125000‎ برنده شدند و لی سال ‎2016‎ کمتر از ‎90000‎
بعلاوه اضافه شدن یک آفیسر به سفارت ارمنستان نیز مصداقی بر افزایش کادر سفارت است.
تشکر کنندگان: GHOBAD21
(2016-05-22 ساعت 01:06)ahfpca نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 22:46)usmamal نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 22:34)soroosh17 نوشته:  آقا عالی شد دیگه از این بهتر نمیشه
حالا دیگه اصل حرف زدن رو هم بردند زیر سوال یعنی اگه کسی چیزی به عقلش ...

موفق باشید

جواب ات را نمي دم چون يك ضرب المثل ايراني ميگيه جواب ادمهايي مثل تو خاموشي است
دوم اينكه به جاي پنج سال كلاس زبان رفتن كاش يك شش ماه كلاس زبان فارسي ميرفتي كه حداقل ميتوانستي" پروفوسور" را درست بنويسي

نخیر مثل اینکه اینجا داره همه چی منفجر میشه!  Wink

من از همینجا اعلام میکنم که اگه تحلیل مزخرف من باعث شادی و سرور دوستان شده، من خیلی هم خوشحالم  Big Grin اینجا که همگی تحت استرس هستند هیچ اشکالی نداره که بعضی‌ها به تحلیل من بخندند و کمی از استرسشون کاسته بشه، والا من راضیم، به خدا نه بهم بر میخوره و نه چیز دیگه‌ای. ایشالا تا چند وقت دیگه همگی در خاک آمریکا به این روزای خودمون خواهیم خندید.

در ضمن سروش عزیز من هم طبق نظر شما به اونا ایمیل زده بودم و خود CEAC‌ به من جواب داد که پروسه AP دست سفارت و CEAC نیست و یک Multi Agency Task هست (تو پستهای قبلی من میتونید بخونید).

سلام به شما دوست عزیز
متاسفانه من دیدم هم نظر من، هم نظر شما و هم نظر دوست دیگه امون hamidzxc رو بدون جواب منطقی به مسخره گرفتن در صورتی که ما هر کدوم با عقل ناقص خودمون سعی کردیم یه بخشی از قضیه رو توضیح بدیم که تا حدود زیادی هم درست
ولی متاسفانه بعضی از هموطنان عزیز چنان شیفته ویزا هستند که اگه تو تحلیل یا نظر کسی آزرده خاطر بشن خیلی راحت توهین میکنن و از نوع ادبیاتشون کاملا مشخصه استدلال منطقی ندارن زبان و ادبیاتشون همینه
من همینجا مجدد عرض میکنم هر تحلیلی و نظری میتونه درست باشه و یا تا حدودی اشتباه اگه به کسی بر میخوره یا مشکلی پیش میاد باید ظرفیت داشته باشند میتونن بگن ما مثلا مخالفیم یا ناراحت شدیم ولی من معنی توهین رو نمی فهمم
مثلا من بررسی کردم که از هفته ای که گذشت کلیرنس های سال جدید میلادی شروع میشه چون تا قبل از اون فقط کلیر مربوط به کیسهای مصاحبه شده در سال 2015 بود که حدس من درست از آب در اومد و پنج شیش نفری کلیر شدند
البته حدس میزنم تعداد بیشتری از کسایی که تو سه ماهه اول امسال رفتن مصاحبه تو دو هفته آینده کلیر میشن
حالا بیاید توهین کنید اینجا خیر سرش انجمن گفت گو هست نه گذر بازار
مطمئنم کسایی مثل شما چند بار این رفتار رو ببینند دیگه اصلا نظر نمیدن
ارادتمند
تشکر کنندگان: hamidzxc ، ahfpca ، sosol ، m_vaziran ، mohajer1360 ، amirak7
Dear AFSANEH 5388!!!!!!

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.

New visa delivery service for Immigrant visas in Abu Dhabi! We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.

Please see below for specifics on your individual case:

If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.

If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.

If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.
New medical examination is required.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Only PA and child are ready. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by June 19, 2016, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.
‎2016as36XX‎
برنده اصلی خودم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط سيّس
مصاحبه 7 ژانویه‎
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط خودم
17 می فقط خودم ، 19 مي أبديت كلي و or شدن خودم
تشکر کنندگان: golia ، amirak7 ، moh.saee ، سعید... ، ahfpca ، koool ، hamidzxc ، sasha_ka ، GHOBAD21 ، matin86
(2016-05-22 ساعت 13:18)Afsaneh5388 نوشته:  Dear AFSANEH 5388!!!!!!

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.

New visa delivery service for Immigrant visas in Abu Dhabi! We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.

Please see below for specifics on your individual case:

If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.

If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.

If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.
New medical examination is required.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Only PA and child are ready. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by June 19, 2016, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.

تبریـــــــک میگم بهتون Big Grin امیدوارم برای ما هم امروز بیاد
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
تشکر کنندگان: sasha_ka ، GHOBAD21 ، matin86
دوستان ما كلير شديم
لطفا استرس ها رو كنترل كنيم و مهربان باشيم با هم
يكي هم به ما بگويد لطفا اين به معني كليرشدن منه يا همه أعضاء لطفا؟؟
‎2016as36XX‎
مصاحبه 7 ژانویه‎
تشکر کنندگان: amirak7 ، golia ، moh.saee ، سعید... ، ahfpca ، hamidzxc ، sasha_ka ، matin86
(2016-05-22 ساعت 13:23)Afsaneh5388 نوشته:  دوستان ما كلير شديم
لطفا استرس ها رو كنترل كنيم و مهربان باشيم با هم
يكي هم به ما بگويد لطفا اين به معني كليرشدن منه يا همه أعضاء لطفا؟؟

چون اسم خاصی را قید نکرده مبنی بر عدم کلیری ، برای همه اعضاست خیالتون راحت برید و جشن بگیرید Big Grin
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
تشکر کنندگان: moh.saee ، شاد1353 ، matin86
اخه توي خط دوتامانده به اخر نوشته only PA and child are ready
اين يعني چي پس درواقع داره ميگه نَفَر اصلي و بچه امادست و بقيه اماده نيستند؟
لطفا دوستان با تجربه پاسخ بدهند
أيا در صورت عدم كلير شدن شخص سوم حتما به اسمش اشاره ميكنند؟
‎2016as36XX‎
مصاحبه 7 ژانویه‎
تشکر کنندگان:
ابوظبی امروز کیس 3220 از دسامبر و کیس های 3642 و 3887 از ژانویه رو کلیر کرد. تبریک میگم ایشالا قسمت همهمون باشه...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: Afsaneh5388 ، شاد1353 ، hesam87 ، behzad mg ، sosol ، hamidzxc ، matin86
درود بر دوستان عزیز
ما هم کلیر شدیم . البته ما خیلی منتظر نشدیم . فقط 3 هفته . به امید کلیری برای همه

دوستان به امضاء بنده توجه کنید : ما کیس خیلی سختی بودیم و میتونم به جرات بگم کسی به سختی کیس ما اینجا نیست پس با خیال راحت این روزها رو سر کنید
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان: سعید... ، غنچه ، ahfpca ، hesam87 ، behzad mg ، ali.b ، chakavakl ، sosol ، hamidzxc ، sasha_ka ، GHOBAD21 ، matin86
(2016-05-22 ساعت 14:03)Afsaneh5388 نوشته:  اخه توي خط دوتامانده به اخر نوشته only PA and child are ready

???
‎2016as36XX‎
مصاحبه 7 ژانویه‎
تشکر کنندگان:
(2016-05-22 ساعت 14:03)Afsaneh5388 نوشته:  اخه توي خط دوتامانده به اخر نوشته only PA and child are ready

درسته منم فکر میکنم همینطور باشه ولی شما به این جمله هم توجه کن
Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance
گفته حتی اگر ویزای همه اعضای خانواده اماده نباشد برای گارانتی اینکه ویزای لاتاری به شما تعلق بگیره هر چه ممکنه سریعتر بیاین سفارت.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: Afsaneh5388 ، ahfpca
(2016-05-22 ساعت 14:06)عسول نوشته:  درود بر دوستان عزیز
ما هم کلیر شدیم .  البته ما خیلی منتظر نشدیم . فقط 3 هفته . به امید کلیری برای همه

دوستان به امضاء بنده توجه کنید  : ما کیس خیلی سختی بودیم و میتونم به جرات بگم کسی به سختی کیس ما اینجا نیست پس با خیال راحت این روزها رو سر کنید

سلام دوست عزیز خوشحالم بابت کلیر شدنتون. ایشالا تو بقیه مراحل هم موفق باشین برای کلیر نشده ها هم دعا کنید. واقعا فقط خدا از کار سفارت سر در میاره و بس... حتی شاید خدا هم سر در نیاره... Rolleyes
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: عسول ، ahfpca ، hesam87 ، hamidzxc ، GHOBAD21 ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان