موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-21 ساعت 18:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-21 ساعت 18:34 توسط شاد1353.)
میشه یک نفر بگه اینا کلا به چه چیزهایی دسترسی دارن؟
مثلا اون دوستی که فرمودن توی گوگل و فیسبوک ... واقعا فکر نمی کنم این چیزا به دردشون بخوره. مثلا من صفحه فیسبوکم رو بیش از دو ساله که دیلیت کردم کلا. پروسه دیلیت شدن صفحه من 28 روز طول کشید چون قصدم این بود که به کل پاک بشه و برای اینکار فیسبوک زمان زیادی می گذاره. حالا مثلا از من میخوان چی در بیارن؟ خیلی چیزهای عجیبی هست نمی دونم. ولی وقتی آفیسر به من میگه زیر یک ماه چک کن چون چیز خاصی نیست من نمی دونم که الان برای چی باید انقدر دلشوره داشته باشم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر:5600
سفارت: ایروان
مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها: 28و29 آپریل . 3 و 4 می
تعداد: 2 نفر
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
توی این شرایطی که همه استرس دارن، فکر نمیکنم تحلیل شما و اینکه کشف راه حل های شما کمک بزرگی بکنه
بهتره که همه صبورانه منتظر نتیجه باشیم
این راهی که توش قدم گذاشتیم یک هزینه ای داره که اونم صبر کردنه
پس به جای اینکه همدیگه رو تخریب کنیم بهتره به هم کمک کنیم تا این صبر سخت، کمی راحت تر بگذره
وگرنه تمام کسانی که اینجا هستن کاملا واقف میباشن که هیچ کدام از این بحث ها به روند کلیر شدن هیچ کمکی نمیکنه
با آرزوی موفقیت برای همه دوستای خوبم تو این فروم
شادکام باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و اساتيد گرامي
سلام و وقت همگي بخير ، اين پروسه انتظار براي همگي منتظران بسيار فرسايشي است و هرچه به مهر ماه نزديك شويم بدتر هم خواهد شد . بعضي دوستان نيز با مطالعه و تحقيق مطالب مفيدي در مورد اين روند كليرنسي پيدا مي كنند و در اختيار ديگران قرار مي دهند . بعضي ديگر هم بر اساس شنيده ها يا تجارب ديگران اظهار نظر مي نمايند . در هر صورت واقعا اين صحبتها ضمن مفيد بودن از لحاظ بار اطلاعاتي كه ممكن است مفيد باشد ولي از لحاظ كمك عملي به منتظراني كه محكوم به انتظار و چشم دوختن به صفحات دنياي مجازي براي كسب خبر خوش هستند ،هيچ فايده اي جز بحث و دلگيري بين دوستان كه همگي تحت فشار هستند ، ندارد. با عرض معذرت از همه دستان من فكر مي كنم جريان اين پروسه امنيتي كليرنسي و كارهايي كه اين دوستان ا م ر ي ك ا يي با امثال ماها مي كنند شبيه همان فيل و تاريكي مولانا است كه با اينكه هر كس مقداري اطلاعات در باره آن دارد ولي هيچ كس حتي شايد بيشتر خودشون!! هم به آن كامل واقف نباشند . تكليف ما در اين شرايط كه ناچار به صبريم تحمل سخاوتمندانه همديگر و نظرات يكديگر و تقويت و روحيه و اميدواري و تحقيق بيشتر و صد البته زبان خواندن است . شادي را هرگز فراموش نكنيد . لاتاري نامش مشخص است بخاطرش خودتان را تا ميتوانيد فرسايش ندهيد تا به اميد خدا خبر خوش و صد البته هر آنچه خير است به شما برسد
از همه دوستان بي نهايت بابت كمك به همديگر و نحمل و تدبيرشان سپاسگزارم
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-21 ساعت 22:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-21 ساعت 22:58 توسط roteil.)
دوستان گلم مي دونم همتون توي استرس به سر مي بريد ، خواهشا جواب همديگرو ندين كه اين موضوع ديگه تموم شه ، هممون تو استرس هستيم ، خيليم زياد اينجا جمع شديم تا بهم ديگه آرامش بديم ونه استرس ، اميد وارم هر چيزي كه پشت اين قضييه كلرينس هست ، زودتر همتون كلير بشيد و از اين تاپيك به تاپيك اولين سفر و فعال سازي گرين كارت برسيد ، آرزويه كليري برايه همتون و خواهشي كه جواب همديگرو نديد ، مرسي [emoji1374]
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh nashoodane email interveiw : 7 mah
, interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان همه منتظر و مضطربیم همدیگر رو درک کنیم گاهی وقتها خوبه همه چيزو آسون بگیریم. من و شوهرم اینجوری همو دلداری میدیم: اگه خدا نمی خواست ویزا بگیریم لاتاری هم برنده نمیشدیم. منم اينو به همتون ميگم. مهم اينه که شاد باشيم، هر جای دنیا بودیم.
افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.ما 19 می مصاحبه داشتیم و یکضرب شدیم.الان هم منتظر هستیم ویزامون بیاد.شرمنده وقت نکردم پیام های قبلیو بخونم.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2
سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May
مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب
مقصد: به امید خدا Houston,Tx