کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-21 ساعت 16:07)sasachi نوشته:  بهر حال فارغ از اینکه دوستان چه تحلیلهایی دارند و دوستان دیگه چه تحلیلی از تحلیل های اونها میکنن یک واقعیت وجود داره و اونهم اینکه امسال متوسط زمان کلیر کردن بسیار طولانی تر از سالهای گذشته بوده و هنوز برای کیسهایی که از ژانویه به بعد مصاحبه رفتن اتفاق خاصی نیفتاده به جز تعداد انگشت شمار .امیدوارم که واقعا حرکتی صورت بگیره چون واقعا داره فرسایشی میشه این پروسه

دوست عزيز هميشه همينطور بوده است
تشکر کنندگان:
(2016-05-21 ساعت 11:37)samira2016 نوشته:  دوست عزیز
hamidzxc
خنده دار ترین تحلیلی که از پروسه ی AP  خوندم تحلیل شما بود
این پروسه  همه ساله و برای افراد بسیاری که از طریق گوناگون به آمریکا میرن وجود داره فقط امسال با توجه به قانون جدید پروسه اش طولانی تر شده که انتظارش هم میرفت برای من بعد از تصویب اون قانون
اگه تحلیل شما درست بود  آمریکا اگه نخاد خیلی راحت میتونه لاتاری رو حذف کنه و اصلاً خودشو به دردسر نندازه

درضمن به این نکته نیز توجه داشته باشید که ما ایرانیها محور عالم نیستیم که بخاطر ما کل لاتاری رو حذف یا برقرار کنند
شما اگر قدری مطالعه عمیقتر میداشتید و به اهداف اصلی و پشت پرده مهاجر پذیرها دقت میکردید
متوجه میشدید که حتی آلمان نیز که پناهجوهای سوری را پذیرفت در نهایت رسما خانم مرکل اعلان نمود که
پذیرش پناهجویان علاوه بر حقوق بشر بدلیل نفع آلمان از نیروهای جوان و متخصص سوری در همه سطوح میباشد
چه برسد به آ م ری کا که در مراحل مختلف و از بین چند برابر مورد نیاز گزینشهای متعددی را انجام میدهد
قدری مسائل را لز زوایا و منابع مختلف ببینید و به به به و چه چه گفتن کسانی که آب ار سرشان گذشته است و در سیف ساید قرار دارند
توجه نکنید
من هم ممکن است اشتباه داشته باشم ولی هرگز به گفته شما نمیخندم بلکه آن را در کنار سایر گفته ها و شنیده ها
قرار میدهم تا شاید زوایای تاریک بیشتر روشن شوند
امیدوارم افکارتان و دیدگاهتان را برای زندگی در سرزمین جدید آماده سازید و خود را بسازید تا دچار مشکل نشوید
تشکر کنندگان: amirak7 ، aref_ra
(2016-05-21 ساعت 15:23)Aabearff نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 11:11)ahfpca نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 10:02)soroosh17 نوشته:  دوست گرامی جناب ahfpca
اولا خیلی خیلی ممنون از اطلاعات مفید شما به این دلیل که به نظر میاد دست کم یه زمانی گذاشتین واسه تحلیل این پروسه
در ثانی من با بند اول و دوم فرماش شما موافقم اما در خصوص بند سوم باید به عرض شما برسونم من خیلی فکر کردم که چرا این حضرات آژانسهای امنیتی آمریکا که کسی جرات نمیکنه ازشون بپرسه چیکار میکنید این پروسه ادمین رو خیلی قبل تر از روز مصاحبه ( مثلا شش ماه قبل تر )شروع نمیکنن که وقت داشته باشن تا دلشون خواست تو تمام کامپیوتر های دنیا دنبال تشابه اسمی بگردند:
دلیلش اینه که ...

درود دوست گرامی soroosh17

در مواردی که ذکر کردم البته گفتم که این برداشت منه.  Wink
و صد البته حرف شما هم کاملن درسته! اگه سیستم درست و حسابی و یکپارچه داشتن که ما این همه معطل نمیشدیم  Smile

در مورد ایرانی‌های خارج هم ۱۰۰٪ حق با شماست و علتش هم همونه که گفتم، وقتی که یه ایرانی به استرالیا یا آلمان مهاجرت میکنه، همین پروسه برای اون شخص توسط آلمان یا استرالیا یک بار قبلن انجام شده، و آمریکا هم به اون کشورها و تاییدیه‌شون اعتماد داره، پس یه تاییدیه از امنیت و پلیس خود اون کشورها میگیرن (که یک ماه طول میکشه) و یه تاییدیه هم که خود شخص از پلیس اون کشور میاره (که خودشون این دو تا رو مقایسه هم میکنن که اگه شخصی تقلبی آورد مچش رو بگیرن) و همون سرچ ۲ دقیقه‌ای خودشون رو انجام میدن و تمام!
ولی برای ما چی؟! نه پلیس ما رو قبول دارن و نه به سرویس‌های امنیتی ما کار و اعتمادی دارن.
پس خودشون دست بکار میشن. میرن سراغ گوگل و FB و یاهو و LinkedIn و صدها شبکه اجتماعی دیگه، اونجا دنبال رد پایی از فعالیتهای ما میگردن در لابلای میلیونها پیام که ارسال شده و این همون کاریه که آژانسهای بخش خصوصی براشون انجام میدن که کار وقت گیری هم هست چون باید از طریق نام، شماره موبایل، ایمیل و ارتباط اینها سعی کنن رد پای ما رو بگیرن و با توجه به چیزهایی که اونجا نوشتیم، مطالبی که سرچ و مطالعه کردیم تشخیص بدن که براشون خطرناک هستیم یا نه. همین.

خيلي تحليل خنده دار و تاييدهاي خنده دار تر از ان بود!!!!

واقعا از شما و سن وسال و تجربه شما توقع نداشتم که اینطور بی اخترامی کنید به نظرات دیگران
لطفا کامنتهایی را که برای خانم سمیرا ( در دو سه متن بالاتر ) نوشته ام
ملاحظه کنید
به نظر میاید که شما بیشتر از خانم سمیرا محتاج تغییر در افکار و گفتار و دیدگاه خود هستید
و نیاز به شناخت روش و منش دمکراسی دارید
آیا خوب است که من هم بگویم که برخی ازکسانی که شما و نوشته خانم سمیرا را لایک کرده اند
به نوعی در زمره دیکتاتورمنشی محسوب میشوند
هرچند که هنوز قدرتی ندارند فقط جو گیر شده اند
پس لطفا حرمت سن و سال خود را نگه دارید و بگذارید ما بگوییم که شما آن موها را در آسیاب سفید نکرده اید
بلکه هر حرف شما میتواند دنیایی از تجربه و دانش را به دیگران بدهد و آنها را آموزش دهد
تشکر کنندگان: amirak7 ، aref_ra ، milaveh
(2016-05-21 ساعت 17:40)Aabearff نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 16:07)sasachi نوشته:  بهر حال فارغ از اینکه دوستان چه تحلیلهایی دارند و دوستان دیگه چه تحلیلی از تحلیل های اونها میکنن یک واقعیت وجود داره و اونهم اینکه امسال متوسط زمان کلیر کردن بسیار طولانی تر از سالهای گذشته بوده و هنوز برای کیسهایی که از ژانویه به بعد مصاحبه رفتن اتفاق خاصی نیفتاده به جز تعداد انگشت شمار .امیدوارم که واقعا حرکتی صورت بگیره چون واقعا داره فرسایشی میشه این پروسه

دوست عزيز هميشه همينطور بوده است

نه دوست عزیز
شما در اشتباهید
لطفا به آمار و میزان کلیرهای سالهای گذشته مراجعه کنید
تشکر کنندگان:
میشه یک نفر بگه اینا کلا به چه چیزهایی دسترسی دارن؟
مثلا اون دوستی که فرمودن توی گوگل و فیسبوک ... واقعا فکر نمی کنم این چیزا به دردشون بخوره. مثلا من صفحه فیسبوکم رو بیش از دو ساله که دیلیت کردم کلا. پروسه دیلیت شدن صفحه من 28 روز طول کشید چون قصدم این بود که به کل پاک بشه و برای اینکار فیسبوک زمان زیادی می گذاره. حالا مثلا از من میخوان چی در بیارن؟ خیلی چیزهای عجیبی هست نمی دونم. ولی وقتی آفیسر به من میگه زیر یک ماه چک کن چون چیز خاصی نیست من نمی دونم که الان برای چی باید انقدر دلشوره داشته باشم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر:5600
سفارت: ایروان
مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها: 28و29 آپریل . 3 و 4 می
تعداد: 2 نفر
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: GHOBAD21
(2016-05-21 ساعت 17:58)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 15:23)Aabearff نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 11:11)ahfpca نوشته:  درود دوست گرامی soroosh17

در مواردی که ذکر کردم البته گفتم که این برداشت منه.  Wink
و صد البته حرف شما هم کاملن درسته! اگه سیستم درست و حسابی و یکپارچه داشتن که ما این همه معطل نمیشدیم  Smile

در مورد ایرانی‌های خارج هم ۱۰۰٪ حق با شماست و علتش هم همونه که گفتم، وقتی که یه ایرانی به استرالیا یا آلمان مهاجرت میکنه، همین پروسه برای اون شخص توسط آلمان یا استرالیا یک بار قبلن انجام شده، و آمریکا هم به اون کشورها و تاییدیه‌شون اعتماد داره، پس یه تاییدیه از امنیت و پلیس خود اون کشورها میگیرن (که یک ماه طول میکشه) و یه تاییدیه هم که خود شخص از پلیس اون کشور میاره (که خودشون این دو تا رو مقایسه هم میکنن که اگه شخصی تقلبی آورد مچش رو بگیرن) و همون سرچ ۲ دقیقه‌ای خودشون رو انجام میدن و تمام!
ولی برای ما چی؟! نه پلیس ما رو قبول دارن و نه به سرویس‌های امنیتی ما کار و اعتمادی دارن.
پس خودشون دست بکار میشن. میرن سراغ گوگل و FB و یاهو و LinkedIn و صدها شبکه اجتماعی دیگه، اونجا دنبال رد پایی از فعالیتهای ما میگردن در لابلای میلیونها پیام که ارسال شده و این همون کاریه که آژانسهای بخش خصوصی براشون انجام میدن که کار وقت گیری هم هست چون باید از طریق نام، شماره موبایل، ایمیل و ارتباط اینها سعی کنن رد پای ما رو بگیرن و با توجه به چیزهایی که اونجا نوشتیم، مطالبی که سرچ و مطالعه کردیم تشخیص بدن که براشون خطرناک هستیم یا نه. همین.

خيلي تحليل خنده دار و تاييدهاي خنده دار تر از ان بود!!!!

واقعا از شما و سن وسال و تجربه شما توقع نداشتم که اینطور بی اخترامی کنید به نظرات دیگران
لطفا کامنتهایی را که برای خانم سمیرا ( در دو سه متن بالاتر ) نوشته ام
ملاحظه کنید
به نظر میاید که شما بیشتر از خانم سمیرا محتاج تغییر در افکار و گفتار و دیدگاه خود هستید
و نیاز به شناخت روش و منش دمکراسی دارید
آیا خوب است که من هم بگویم که برخی ازکسانی که شما و نوشته خانم سمیرا را لایک کرده اند
به نوعی در زمره دیکته کنمنشی محسوب میشوند
هرچند که هنوز قدرتی ندارند فقط جو گیر شده اند
پس لطفا حرمت سن و سال  خود را نگه دارید و بگذارید ما بگوییم که شما آن موها را در آسیاب سفید نکرده اید
بلکه هر حرف شما میتواند دنیایی از تجربه و دانش را به دیگران بدهد و آنها را آموزش دهد

سلام
ببخشید میخواستم بدونم سن و سال آقا یا خانمAabearff چقدر هست ؟؟؟ چون من متوجه سن و سال دوستان نشدم هنوزززز
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
توی این شرایطی که همه استرس دارن، فکر نمیکنم تحلیل شما و اینکه کشف راه حل های شما کمک بزرگی بکنه
بهتره که همه صبورانه منتظر نتیجه باشیم
این راهی که توش قدم گذاشتیم یک هزینه ای داره که اونم صبر کردنه
پس به جای اینکه همدیگه رو تخریب کنیم بهتره به هم کمک کنیم تا این صبر سخت، کمی راحت تر بگذره
وگرنه تمام کسانی که اینجا هستن کاملا واقف میباشن که هیچ کدام از این بحث ها به روند کلیر شدن هیچ کمکی نمیکنه
با آرزوی موفقیت برای همه دوستای خوبم تو این فروم
شادکام باشید
تشکر کنندگان: behzad mg ، hamednew ، hamidzxc ، ستوده ، golia ، GHOBAD21 ، matin86
(2016-05-20 ساعت 01:28)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 00:59)ahfpca نوشته:  درود دوستان

می‌خواستم یه نکته رو که در دو ایمیل دریافتی از CEAC متوجه شدم اینجا ذکر کنم تا دوستان هم در جریان قرار بگیرند، چون بعضن می‌بینم دوستان کامنت میذارن که مثلن «چرا ابوظبی تکونی به خودش نمیده!!!» و ... :
۱- پروسه AP اصولن نه دست سفارته و نه حتا دست CEAC، پروسه‌ی تایید امنیتی یه استعلامه که از چند آژانس انجام میشه (حتمن میتونید حدس بزنید که ۳ تاش اون دولتی‌های معروفن و احتمالن چند تایی هم خصوصی).
۲- تا موقعی که جواب این استعلام‌ها با جواب (Clean) از تمام این موسسات نرسه ویزایی صادر نمیشه. حالا ممکنه برای شخصی یک مورد برای تست باشه و طی چند هفته جوابش بیاد و برای شخصی دیگه چند ماه، بسته به این داره که چقدر تشابه در نام داشته باشیم و چقدر اطلاعات از ما در دسترس برای تحقیق وجود داشته باشه.
۳- بیخود فکر نکنید که فقط ما هستیم که AP می‌خوریم، هر سال آمریکا ده‌ها هزار مهاجر و توریست و دانشجو پذیرش میکنه و برای تعداد زیادی از این آدمها (بخاطر رعایت مسایل امنیت ملی در آمریکا) تقاضای «استعلام تاییدیه امنیتی» میشه که تعدادشون در ماه به هزاران نفر بالغ میشه و این برای کارمندان اون آژانس‌ها یعنی ساعتها جستجو در بانکهای اطلاعاتی و تماس و دریافت تاییدیه‌ی بین آژانس‌های امنیتی کشورهای مختلف تا خیالشون راحت بشه و اگه می‌بینید بعضی‌ها یه ضرب ویزا میگیرن بخاطر اینه که طبق تجربه‌ای که در طی این چند سال براشون (با استفاده از تکنیکهای Data Mining) به وجود اومده، میدونن که برای اون شخص خاص هیچ استعلامی قابل اجرا نیست پس صدور ویزا برای اون آدم، برای شخص صادر کننده و سفارت مسئولیتی در آینده نخواهد داشت.

بنابراین با توجه به موارد فوق باید بدانیم که آنکارا، ابوظبی و ایروان کاره‌ای نیستند که بخوان تکانی به خودشون بدن! برای اینکه سوراخ دعا را گم نکرده باشیم باید دعا کنیم که اون «آژانس‌ها» تکونی به خودشون بدن و زودتر موارد رو چک کنن تا به خواست خدا - و اگر به خیر و صلاح ما بود - برای همگی ما هم ویزا صادر بشه.

موفق و صاحب ویزای آمریکا باشید

دوست عزیز سلام
فرمایشات شما بطور کلی صحیح است
ولی گمان میکنم که یک نکته را فراموش کرده اید
و آن این است که براساس گفته خانم ساراکرو ، امسال میخواهند همه را به مصاحبه ببرند
پس شاید به این نتیجه رسیده اند که بهتر است افراد کم دردسر را ویزا دهند
و برای افراد AP  شده وقت کمتری را بگذارند . حال اگر در پایان کلیه مصاحبه ها ،
ویزا زیاد ماند آنگاه کلیرهای گروهی افراد AP   را شروع کنند
در سالهای پیش همچین سیاستی نبود لذا سفارتها هر از چند گاهی کلیر گروهی انجام میدادند
لذا نقش سفارت را دست کم نگیرید. تصمیم گیر اصلی شخص آفیسر است
چه در صدور ویزای یکضرب و چه در صدور کلیری
وگرنه تعیین شرایط خوب وبد افراد AP   کمتر از یک یا دو روز برای مجموعه آن سیستم که شما عنوان کردید طول خواهد کشید
نه ماهها

دوست عزیزم
قصد جسارت ندارم اما امکانش هست منبع چیزی که خانم سارا کرو گفتن رو معرفی کنید تا من هم ببینمش
با تشکر
تشکر کنندگان: hamidzxc
(2016-05-21 ساعت 21:02)mohajerUsa نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 01:28)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 00:59)ahfpca نوشته:  درود دوستان

می‌خواستم یه نکته رو که در دو ایمیل دریافتی از CEAC متوجه شدم اینجا ذکر کنم تا دوستان هم در جریان قرار بگیرند، چون بعضن می‌بینم دوستان کامنت میذارن که مثلن «چرا ابوظبی تکونی به خودش نمیده!!!» و ... :
۱- پروسه AP اصولن نه دست سفارته و نه حتا دست CEAC، پروسه‌ی تایید امنیتی یه استعلامه که از چند آژانس انجام میشه (حتمن میتونید حدس بزنید که ۳ تاش اون دولتی‌های معروفن و احتمالن چند تایی هم خصوصی).
۲- تا موقعی که جواب این استعلام‌ها با جواب (Clean) از تمام این موسسات نرسه ویزایی صادر نمیشه. حالا ممکنه برای شخصی یک مورد برای تست باشه و طی چند هفته جوابش بیاد و برای شخصی دیگه چند ماه، بسته به این داره که چقدر تشابه در نام داشته باشیم و چقدر اطلاعات از ما در دسترس برای تحقیق وجود داشته باشه.
۳- بیخود فکر نکنید که فقط ما هستیم که AP می‌خوریم، هر سال آمریکا ده‌ها هزار مهاجر و توریست و دانشجو پذیرش میکنه و برای تعداد زیادی از این آدمها (بخاطر رعایت مسایل امنیت ملی در آمریکا) تقاضای «استعلام تاییدیه امنیتی» میشه که تعدادشون در ماه به هزاران نفر بالغ میشه و این برای کارمندان اون آژانس‌ها یعنی ساعتها جستجو در بانکهای اطلاعاتی و تماس و دریافت تاییدیه‌ی بین آژانس‌های امنیتی کشورهای مختلف تا خیالشون راحت بشه و اگه می‌بینید بعضی‌ها یه ضرب ویزا میگیرن بخاطر اینه که طبق تجربه‌ای که در طی این چند سال براشون (با استفاده از تکنیکهای Data Mining) به وجود اومده، میدونن که برای اون شخص خاص هیچ استعلامی قابل اجرا نیست پس صدور ویزا برای اون آدم، برای شخص صادر کننده و سفارت مسئولیتی در آینده نخواهد داشت.

بنابراین با توجه به موارد فوق باید بدانیم که آنکارا، ابوظبی و ایروان کاره‌ای نیستند که بخوان تکانی به خودشون بدن! برای اینکه سوراخ دعا را گم نکرده باشیم باید دعا کنیم که اون «آژانس‌ها» تکونی به خودشون بدن و زودتر موارد رو چک کنن تا به خواست خدا - و اگر به خیر و صلاح ما بود - برای همگی ما هم ویزا صادر بشه.

موفق و صاحب ویزای آمریکا باشید

دوست عزیز سلام
و آن این است که براساس گفته خانم ساراکرو ، امسال میخواهند همه را به مصاحبه ببرند
در سالهای پیش همچین سیاستی نبود لذا سفارتها هر از چند گاهی کلیر گروهی انجام میدادند
وگرنه تعیین شرایط خوب وبد افراد AP   کمتر از یک یا دو روز برای مجموعه آن سیستم که شما عنوان کردید طول خواهد کشید
نه ماهها

دوست عزیزم
قصد جسارت ندارم اما امکانش هست منبع چیزی که خانم سارا کرو گفتن رو معرفی کنید تا من هم ببینمش
با تشکر

دوست عزيز
متاسفانه تعدادي از افراد با خواندن چهار صفحه مطلب خودشان را مفسر، دانشمند و يا خيلي چيزهاي ديگر تصور مي كنند. اينجا هم مرتب از همه چيز و همه كس شاكي هستند وبدون در نظر گرفتن. قانون و قاعده كشور هاي ديگر، براي رفتن به همان كشوري كه از قانون اش ايراد مي گيرند ثانيه شماري ميكنند
هر كس را هم كه برخلاف تفسير وتحليل هاي توخالي انه چيزي بگويد متهم به عدم پايبندي به اصول دموكراتيك مي كنند.
خانم سارا گ چنين چيزي را نگفته اند و اين تحليل را مفسر و كارشناس كليرنس از سخنان ايشان در اورده اند[emoji16][emoji16]
تشکر کنندگان: samira2016
دوستان و اساتيد گرامي
سلام و وقت همگي بخير ، اين پروسه انتظار براي همگي منتظران بسيار فرسايشي است و هرچه به مهر ماه نزديك شويم بدتر هم خواهد شد . بعضي دوستان نيز با مطالعه و تحقيق مطالب مفيدي در مورد اين روند كليرنسي پيدا مي كنند و در اختيار ديگران قرار مي دهند . بعضي ديگر هم بر اساس شنيده ها يا تجارب ديگران اظهار نظر مي نمايند . در هر صورت واقعا اين صحبتها ضمن مفيد بودن از لحاظ بار اطلاعاتي كه ممكن است مفيد باشد ولي از لحاظ كمك عملي به منتظراني كه محكوم به انتظار و چشم دوختن به صفحات دنياي مجازي براي كسب خبر خوش هستند ،هيچ فايده اي جز بحث و دلگيري بين دوستان كه همگي تحت فشار هستند ، ندارد. با عرض معذرت از همه دستان من فكر مي كنم جريان اين پروسه امنيتي كليرنسي و كارهايي كه اين دوستان ا م ر ي ك ا يي با امثال ماها مي كنند شبيه همان فيل و تاريكي مولانا است كه با اينكه هر كس مقداري اطلاعات در باره آن دارد ولي هيچ كس حتي شايد بيشتر خودشون!! هم به آن كامل واقف نباشند . تكليف ما در اين شرايط كه ناچار به صبريم تحمل سخاوتمندانه همديگر و نظرات يكديگر و تقويت و روحيه و اميدواري و تحقيق بيشتر و صد البته زبان خواندن است . شادي را هرگز فراموش نكنيد . لاتاري نامش مشخص است بخاطرش خودتان را تا ميتوانيد فرسايش ندهيد تا به اميد خدا خبر خوش و صد البته هر آنچه خير است به شما برسد
از همه دوستان بي نهايت بابت كمك به همديگر و نحمل و تدبيرشان سپاسگزارم
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان: sosol ، behjan ، hamidzxc ، behzad mg ، ستوده ، moh.saee ، golia ، GHOBAD21 ، matin86
(2016-05-21 ساعت 21:17)usmamal نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 21:02)mohajerUsa نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 01:28)hamidzxc نوشته:  دوست عزیز سلام
نه ماهها

دوست عزیزم
با تشکر

دوست عزيز
متاسفانه  تعدادي از افراد با خواندن چهار صفحه مطلب خودشان را مفسر، دانشمند و يا خيلي چيزهاي ديگر تصور مي كنند. اينجا هم مرتب از همه چيز و همه كس شاكي هستند وبدون در نظر گرفتن. قانون و قاعده كشور هاي ديگر، براي رفتن به همان كشوري كه از قانون اش ايراد مي گيرند ثانيه شماري ميكنند
هر كس را هم كه برخلاف تفسير وتحليل هاي توخالي انه چيزي بگويد متهم به عدم پايبندي به اصول دموكراتيك مي كنند.
خانم سارا گ چنين چيزي را نگفته اند و اين تحليل را مفسر و كارشناس كليرنس از سخنان ايشان در اورده اند[emoji16][emoji16]

آقا عالی شد دیگه از این بهتر نمیشه
حالا دیگه اصل حرف زدن رو هم بردند زیر سوال یعنی اگه کسی چیزی به عقلش رسید و یا حدسی زد بهتره دهنشو ببنده و اظهار نظر نکنه چون یا مفسره یا دکتره یا پروفوسوره
اولا اصول هر کاری رو یاد بگیرید بعد بیاید اظهار عقیده کنید اگه میخواید به یه موضوعی ایراد بگیرید بهتره با دلیل و منطق جواب بدید نه با توهین و مسخره بازی
دوما ما که هر چر نظر گذاشتیم ده بار تو متن گفتیم شاید ، به نظر میاد ، ممکنه ، و ... که دوستان فکر نکنند ما همه چیز رو میدونیم
هر کسی با توجه به عقلش میاد نظر میده اینم طرز برخورد هموطن عاشق آمریکا
دوست عزیز شاید شما با یه ثبت نام ده دقیقه ای تو لاتاری برنده شدی و حالا از سر خودتون زیاد هم میبینید که کشور معظم ایالات متحده به شما ویزا میده ولو اینکه با قانونش هر توهینی خواست به شما بکنه
ولی گرامی هستند کسانی که از اینجا و با امکانات ایران تونستند با چهار یا پنج سال تلاش و گذروندن دوره های سنگین موفق به گرفتن مدارک لازم و همچنین گرفتن اسپانسر بشن
حالا میخوای چون شمااز تحلیل و اظهار نظر ناراحت میشی ما بریم ویزا رو کنسل کنیم چون داریم له له میزنیم واسه آمریکا نه عزیز موضوع اینه که چهار تا پنج سال ما رو گذاشتن سر کار اول گرفتن مدارک کذایی مثل آیلتس و فلان و فلان بعد پذیرش اداره کار بعد ویزا بولتن بعد ان وی سی بعد اشتباه مجدد بررسی بعد وقت سفارت بعد ادمین بعد حالا واسا ببینیم چی میشه (موضوع اینه که از روز اول هیچ اشاره ای به این چیزا نمی کنن تا طرف درگیر بشه)
نه دوست عزیز کار غلط غلطه و باید اعتراض کرد نه اینکه چون دارن بهت یه چیزی میدن بزاری هر کاری خواستن بکنن ( چرا باید بگن پروسه ادمین شما دو ماهه بعد بشه پنج ماه حالا شد اشکالی نداره یعنی حق یه ایمیل و توضیح رو نداریم؟ )
اصلا لاتاری برنده شدی شما فکر میکنی امریکا احمقه سالی چند هزار مهاجر رو بگیره ؟؟؟ تا حالا دیدی یه پیر زن برنده بشه ؟؟؟ اصلا میدونی چرا انتخابت کردن ؟؟؟؟ عاشق چشاتن؟؟؟؟ می دونی وقتی واسه خودت ارزش قائل نباشی اینطوری فکر میکنی. دهن آسمون باز شد شما لاتاری برنده شدی به به . بابا ارزن یه واسه خودتون ارزش قائل بشید گور بابای ما - نمیخواد اعتراض کنید لا اقل به کسی که حرفشو میزنه حرف ... نزنید جوابشو درست بدیداگه نمیتونید خب سکوت خوب چیزیه
ما هم دیگه چاره ای نداریم دست کم پنج سال عمر و مبلغ زیادی هزینه کردیم. موضوع اینه که روز اول یه تصویری داری بعد میبنی واقعیت چیز دیگست
آره اولش میمردیم که بریم چون فکر نمیکردیم این رفتارها رو با ما بکنن ولی حالا دیگه فقط میخوایم تکلیفمون معلوم شه نه کارفرما نه صاحب خونه نه هیچ چیز تکلیفش خیلی وقته معلوم نیست
شما براشون نامه فدایتان شوم بفرست بگو اگه دوست داشتن یه هفت هشت تا پروسه دیگه واستو بزارن ظاهرا خیالتون نیست

امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید در سرزمین آرزو ها خوش باشید حرفهای مفت ما رو هم نه ببینید و نه بخونید ولی بد نیست برید حال دوستان برنده لاتاری که سال گذشته بعد از کلی بدبختی آخر سپتامبر بهشون گفتن وقتتون تموم شده و جواب کلیرنس نیومده خواهش میکنم یه دقیقه فکر کنند و انصاف رو در نظر بگیرید.... نه انصاف نیست اونم از کشور عزیز و عاشق کش امریکا. از صمیم قلب امیدوارم هیچ یک از هموطن هام چنین روزی رو نبینند

موفق باشید
تشکر کنندگان: hamidzxc
(2016-05-21 ساعت 22:34)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 21:17)usmamal نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 21:02)mohajerUsa نوشته:  دوست عزیزم
با تشکر

دوست عزيز
متاسفانه  تعدادي از افراد با خواندن چهار صفحه مطلب خودشان را مفسر، دانشمند و يا خيلي چيزهاي ديگر تصور مي كنند. اينجا هم مرتب از همه چيز و همه كس شاكي هستند وبدون در نظر گرفتن. قانون و قاعده كشور هاي ديگر، براي رفتن به همان كشوري كه از قانون اش ايراد مي گيرند ثانيه شماري ميكنند

آقا عالی شد دیگه از این بهتر نمیشه
حالا دیگه اصل حرف زدن رو هم بردند زیر سوال یعنی اگه کسی چیزی به عقلش رسید و یا حدسی زد بهتره دهنشو ببنده و اظهار نظر نکنه چون یا مفسره یا دکتره یا پروفوسوره
اولا اصول هر کاری رو یاد بگیرید بعد بیاید اظهار عقیده کنید اگه میخواید به یه موضوعی ایراد بگیرید بهتره با دلیل و منطق جواب بدید نه با توهین و مسخره بازی
دوما ما که هر چر نظر گذاشتیم ده بار تو متن گفتیم شاید ، به نظر میاد ، ممکنه ، و ... که دوستان فکر نکنند ما همه چیز رو میدونیم
هر کسی با توجه به عقلش میاد نظر میده اینم طرز برخورد هموطن عاشق آمریکا
دوست عزیز شاید شما با یه ثبت نام ده دقیقه ای تو لاتاری برنده شدی و حالا از سر خودتون زیاد هم میبینید که کشور معظم ایالات متحده به شما ویزا میده ولو اینکه با قانونش هر توهینی خواست به شما بکنه
ولی گرامی هستند کسانی که از اینجا و با امکانات ایران تونستند با چهار یا پنج سال تلاش و گذروندن دوره های سنگین موفق به گرفتن مدارک لازم و همچنین گرفتن اسپانسر بشن
حالا میخوای چون شمااز تحلیل و اظهار نظر ناراحت میشی ما بریم ویزا رو کنسل کنیم چون داریم له له میزنیم واسه آمریکا نه عزیز موضوع اینه که چهار تا پنج سال ما رو گذاشتن سر کار اول گرفتن مدارک کذایی مثل آیلتس و فلان و فلان بعد پذیرش اداره کار بعد ویزا بولتن بعد ان وی سی بعد اشتباه مجدد بررسی بعد وقت سفارت بعد ادمین بعد حالا واسا ببینیم چی میشه (موضوع اینه که از روز اول هیچ اشاره ای به این چیزا نمی کنن تا طرف درگیر بشه)
نه دوست عزیز کار غلط غلطه و باید اعتراض کرد نه اینکه چون دارن بهت یه چیزی میدن بزاری هر کاری خواستن بکنن
اصلا لاتاری برنده شدی شما فکر میکنی آمریکا احمقه سالی چند هزار مهاجر رو بگیره ؟؟؟ تا حالا دیدی یه پیر زن برنده بشه ؟؟؟ اصلا میدونی چرا انتخابت کردن ؟؟؟؟ عاشق چشاتن؟؟؟؟ می دونی وقتی واسه خودت ارزش قائل نباشی اینطوری فکر میکنی. دهن آسمون باز شد شما لاتاری برنده شدی به به . بابا یه واسه خودتون یه ارزن ارزش قائل بشید گور بابای ما
ما هم دیگه چاره ای نداریم دست کم پنج سال عمر و مبلغ زیادی هزینه کردیم. موضوع اینه که روز اول یه تصویری داری بعد میبنی واقعیت چیز دیگست
آره اولش میمردیم که بریم چون فکر نمیکردیم این رفتارها رو با ما بکنن ولی حالا دیگه فقط میخوایم تکلیفمون معلوم شه نه کارفرما نه صاحب خونه نه هیچ چیز تکلیفش خیلی وقته معلوم نیست
شما براشون نامه فدایتان شوم بفرست بگو اگه دوست داشتن یه هفت هشت تا پروسه دیگه واستو بزارن ظاهرا خیالتون نیست

امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید در سرزمین آرزو ها خوش باشید حرفهای مفت ما رو هم نه ببینید و نه نخونید

موفق باشید

جواب ات را نمي دم چون يك ضرب المثل ايراني ميگيه جواب ادمهايي مثل تو خاموشي است
دوم اينكه به جاي پنج سال كلاس زبان رفتن كاش يك شش ماه كلاس زبان فارسي ميرفتي كه حداقل ميتوانستي" پروفوسور" را درست بنويسي
تشکر کنندگان:
دوستان گلم مي دونم همتون توي استرس به سر مي بريد ، خواهشا جواب همديگرو ندين كه اين موضوع ديگه تموم شه ، هممون تو استرس هستيم ، خيليم زياد اينجا جمع شديم تا بهم ديگه آرامش بديم ونه استرس ، اميد وارم هر چيزي كه پشت اين قضييه كلرينس هست ، زودتر همتون كلير بشيد و از اين تاپيك به تاپيك اولين سفر و فعال سازي گرين كارت برسيد ، آرزويه كليري برايه همتون و خواهشي كه جواب همديگرو نديد ، مرسي [emoji1374]

category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: hamidzxc ، behzad mg ، moh.saee ، matin86
دوستان همه منتظر و مضطربیم همدیگر رو درک کنیم گاهی وقتها خوبه همه چيزو آسون بگیریم. من و شوهرم اینجوری همو دلداری میدیم: اگه خدا نمی خواست ویزا بگیریم لاتاری هم برنده نمیشدیم. منم اينو به همتون ميگم. مهم اينه که شاد باشيم، هر جای دنیا بودیم.

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
تشکر کنندگان: hamidzxc ، behzad mg ، moh.saee ، matin86
سلام.ما 19 می مصاحبه داشتیم و یکضرب شدیم.الان هم منتظر هستیم ویزامون بیاد.شرمنده وقت نکردم پیام های قبلیو بخونم.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان