کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
جهت اطلاع دوستان من دیشب زنگ زدم کنتاکی و موارد ذیل رو باهاشون مطرح کردم البته فکر نمی کنم بتونن کاری بکنن یا اصلا بهشون ربط داشته باشه ولی بیچاره یه ربع گلایه های منو گوش کرد
- بهش گفتم متن خبر کلیرنس که توی سایت ابوظبی میزارن پر از موارد بی ربط و کلی گویی مثل چک کردن ولید بودن ویزا برای کیس لاتاری در ویزابولتن
- بهش گفتم به چندتاریخ به عنوان ددلاین در متن اشاره میشه مثل ماه جاری ، 28 فوریه و در اخرین خط هم یه تاریخ دیگه که برای ما 19 جون هست
- وقتی در مرحله اول نفراصلی کلیرمیشه و متن کلیرشذنش نمایش داده میشه (مثلا درمورد ما اشاره کرده که نفراصلی و بچه کلیر شدن) دیگه هیچ مکانیزم مشخصی برای خبردازشدن سایرین وجود نداره
- دز نهایت هم گفتم که ای میل ها رو یا خیلی به ندرت جواب میدن یا جواب نمیدن
- کمی هم در موردمشکلات گوناگون دیگه مثل عدم شناسایی کیس ها در ابتدا و طولانی شدن روند کلیرنس صحبت کزدیم
نهایتا تمام متن نامه کلیری رو براش خوندم و ( ناگاه شیخ سری تکان داد و جامه بدرید وگفت)
دزنهایت به من گفت پاسخ اداری من بهت اینه که " follow the instruction that you seen at the site "
بعد گفت توصیه میکنم مدیکال رو تمدید کنی و همه پاسپورت ها رو ببری سفارت شاید همه کلیرشده باشید و گرنه همون جا راهنمایی بیشتر کسب کن.

صرفا جهت اطلاع دوستان
قربان شما
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: behjan ، سعید... ، golia
(2016-05-26 ساعت 00:17)hesam87 نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 16:07)hesam87 نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 13:37)hamednew نوشته:  سلام دوست گرامی
تو سایتwww.usvisa-info.com‎ که میرم جایی برای وارد کردن کیس نامبر پیدا نمیکنم. اولش یه صفحه ابی هست که نوع ویزا رو انتخاب میکنی (مهاجرتی یا غیرمهاجرتی) صفحه بعد سفارت رو انتخاب میکنی و زبان مورد نظر که ابوظبی رو انتخاب کردم بعد دکمه ثبت و ادامه و اطلاعات ویزا داره که روی ثبت کلیک کردم ادرس ایمیل و نام و نام خانوادگی و انتخاب پسورد باید وارد میکردی همین.! من جایی ندیدم که کیس نامبر وارد کنم که بخواد نشناسه!!! شما کجای سایت رفتین لطفا راهنمایی کنین. ممنون.
سلام دوست عزیز
کار اصلا سختی نیست من بهتون میگم چیکار کنید .. با این صحبتی که می کنید شما یه حساب یا اکانت ساختید، که وقتی وارد میخواید بشید از شما ایمیل و رمز عبور میخواد اگر این مرحله است وارد شوید (نه، باید یکی بسازید از دکمه اعمال استفاده کنید و یکی بسازید)... حالا که ساختید وارد حساب کاربری بشید و روی چند گزینه که نیاز به تیک زدن داره اولی رو تیک بزنید و ادامه بدید و در نهایت از شما مشخصات شما رو میخواد مثه شماره کیس و شماره و پاسپورت و .. اگر زدید و ساخت پس میره جلو اگر نساخت و خطا داد، بالا قسمتی که خطا میده توضیحاتی میده مبنی بر اینکه اگر همه رو درست وارد کردید و باز انجام نمیشه .. کیس نامبر و عدد فرم 260 و تو میل با عنوان ... فلان وارد کنید و برای ما بفرستید و براتون میل هم میاد بعدش حالا همون روز یا چند روز بعد که درست شده و برید وارد کنید و حساب رو بسازید و منطقه پست رو انتخاب کنید .. اگر تا اینجا مشکل خوردید و بازهم نشد اطلاع بدید تا بیشتر راهنمایی کنم.

سلام ممنونم از راهنمایتون من ایمیل زدم اما جواب ندادند

برای من ایمیل اومد ولی هرچی پسورد میزنم قبول نمیکنه
[/quote]

اگر محتوای میلی که به شما زده اینه :
Your request (#100310) has been updated. Reply to this email or follow the link below:
http://gssvisa.zendesk.com/requests/100310
شما باید روی لینک کلیک کنید و وارد صفحه جدید بشید و درخواست خود رو مبنی بر اینکه بعد مصاحبه دارید ثبت نام میکنید بدید و براشون روشن کنید که دقیقا مشکل کجاست!!
اگر میلی دیگه اومد اینجا بزارید تا کاری از دستم بر میاد براتون انجام بدم ..
تشکر کنندگان: golia
(2016-05-25 ساعت 13:37)hamednew نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 01:58)سعید... نوشته:  درود دوست عزیز
من ثبت نامم با موفقیت انجام شد و حالا میخوام اینرو به سفارت اطلاع بدم با توجه به اینکه گفتند به ما ایمیل بزنید و ما رو در جریان بزارید. حالا میخواستم از شما بپرسم آدرس این ایمیل دقیقا چیه تا بتونم اطلاعات رو بفرستم تا باخبر بشند از ثبت نام من!!؟؟
ممنون بابت اطلاعات مفید

سلام دوست گرامی
تو سایتwww.usvisa-info.com‎ که میرم جایی برای وارد کردن کیس نامبر پیدا نمیکنم. اولش یه صفحه ابی هست که نوع ویزا رو انتخاب میکنی (مهاجرتی یا غیرمهاجرتی) صفحه بعد سفارت رو انتخاب میکنی و زبان مورد نظر که ابوظبی رو انتخاب کردم بعد دکمه ثبت و ادامه و اطلاعات ویزا داره که روی ثبت کلیک کردم ادرس ایمیل و نام و نام خانوادگی و انتخاب پسورد باید وارد میکردی همین.! من جایی ندیدم که کیس نامبر وارد کنم که بخواد نشناسه!!! شما کجای سایت رفتین لطفا راهنمایی کنین. ممنون.
سلام دوست عزیز
کار اصلا سختی نیست من بهتون میگم چیکار کنید .. با این صحبتی که می کنید شما یه حساب یا اکانت ساختید، که وقتی وارد میخواید بشید از شما ایمیل و رمز عبور میخواد اگر این مرحله است وارد شوید (نه، باید یکی بسازید از دکمه اعمال استفاده کنید و یکی بسازید)... حالا که ساختید وارد حساب کاربری بشید و روی چند گزینه که نیاز به تیک زدن داره اولی رو تیک بزنید و ادامه بدید و در نهایت از شما مشخصات شما رو میخواد مثه شماره کیس و شماره و پاسپورت و .. اگر زدید و ساخت پس میره جلو اگر نساخت و خطا داد، بالا قسمتی که خطا میده توضیحاتی میده مبنی بر اینکه اگر همه رو درست وارد کردید و باز انجام نمیشه .. کیس نامبر و عدد فرم 260 و تو میل با عنوان ... فلان وارد کنید و برای ما بفرستید و براتون میل هم میاد بعدش حالا همون روز یا چند روز بعد که درست شده و برید وارد کنید و حساب رو بسازید و منطقه پست رو انتخاب کنید .. اگر تا اینجا مشکل خوردید و بازهم نشد اطلاع بدید تا بیشتر راهنمایی کنم.

[/quote]

اگر طبق دستورالعمل میل رو فرستادید یه میل میاد که یه لینک به شما معرفی میکنه که باید اونجا مشکل خودتون رو بگید چند روز صبر کنید میلی نیومد مجدد اقدام کنید .
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 18:02)koool نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 13:37)hamednew نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 01:58)سعید... نوشته:  درود دوست عزیز
من ثبت نامم با موفقیت انجام شد و حالا میخوام اینرو به سفارت اطلاع بدم با توجه به اینکه گفتند به ما ایمیل بزنید و ما رو در جریان بزارید. حالا میخواستم از شما بپرسم آدرس این ایمیل دقیقا چیه تا بتونم اطلاعات رو بفرستم تا باخبر بشند از ثبت نام من!!؟؟
ممنون بابت اطلاعات مفید

سلام دوست گرامی
سلام دوست عزیز

درود دوست گرامی
درست کردن اکانت پستی باید توسط فرد اصلی صورت بگیرد یا هر کدوم از اعضای کیس باشد فرقی نمی کند .
و آیا برای تحویل دادن یا گرفتن مدارک به پست یکی از اعضا بغیر از کیس اصلی میتونه اقدام کنه ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
[/quote]

هرکسی میتونه درست کنه ولی باید برای همه بسازه که با یه اکانت امکان پذیر است ..

برای گرفتن مدارک هم شخص ثالث هم میتونه که شرایط داره و من براتون این پایین میزارم..
......خدمات بازگرداندن مدارک با استفاده از "مکان دریافت مدارک"

هنگامی که مدارک مربوط به ویزا در مرکز پیک برگشت آماده ارسال باشد، به متقاضیان از طریق ایمیل اطلاع داده می‌شود. متقاضیان باید هویت خود را با استفاده از یکی از روش‌های زیر به اثبات برسانند:

متقاضیانی که می‌‌خواهند مدارک شخصی خود را پس بگیرند باید هویت خود را با استفاده از یکی از اسناد زیر ثابت کنند:
کارت شناسایی رسمی یا دولتی (عکسدار)
گواهی‌نامه رانندگی رسمی (عکسدار)
شناسنامه
والدینی که قصد دریافت مدارک فرزندان خود را دارند باید نسبت خود را با آنها با ارائه مدارک زیر اثبات نمایند:
یک کپی از شناسنامه یا حکم سرپرستی کودک که حداقل نام کامل یکی از والدین بر روی آن ذکر شده باشد.
والدین باید هویت خود را با ارائه یکی از مدارک ذکر شده در گزینه 1 اثبات نمایند و این نام باید با نام ذکر شده در شناسنامه یا حکم سرپرستی کودک مطابقت داشته باشد.
متقاضیان بزرگسال می‌توانند به شخص ثالثی اجازه دهند مدارک آنها را دریافت کند. شخص ثالث مذکور باید مدارک زیر را ارائه کند:
نامه مجوزی که به امضای متقاضی رسیده باشد و در آن نام کامل قانونی شخص ثالث ذکر شده باشد.
یک کپی از یکی مدارک شناسایی متقاضی ذکر شده در گزینه 1.
شخص ثالث نیز باید هویت خود را با یکی از اسناد ذکر شده در گزینه 1 اثبات نماید. نام روی کارت شناسایی باید با نام ذکر شده در نامه مجوز مطابقت داشته باشد.....
تشکر کنندگان: golia
(2016-05-26 ساعت 11:26)hamednew نوشته:  
سلام دوست عزیز

اگر طبق دستورالعمل میل رو فرستادید یه میل میاد که یه لینک به شما معرفی میکنه که باید اونجا مشکل خودتون رو بگید چند روز صبر کنید میلی نیومد مجدد اقدام کنید .
[/quote]
بله همون لیلنک اومد برام امکان داره متن نامتون که ار این لینک ارسال کردین رو به اشتراک بزارین ممنونم
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان:
(2016-05-26 ساعت 12:46)hesam87 نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 11:26)hamednew نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 16:07)hesam87 نوشته:  سلام دوست عزیز

بله همون لیلنک اومد برام امکان داره متن نامتون که ار این لینک ارسال کردین رو به اشتراک بزارین ممنونم
[/quote]

Hi,
I really appreciate for your response, I am trying to register courier system for Abu Dhabi embassy. This registration is after my appointment (DV lottery visa with case number 2016AS0000****) at embassy, unfortunately, when I want to create applicant with my given information, the page give me error showing your case number is not ready for appointment. I attached the error for you to find out what the problem is

Sincerely yours,
در نهایت تو منن کیس نامبر خودتون رو وارد کنید و یه اسکرین شات از خطایی که میده هم بزارید بهتره و ضمیمه متن خودتون کنید..
تشکر کنندگان: hesam87
(2016-05-25 ساعت 15:05)hamednew نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 14:37)daniyal1351 نوشته:  
(1970-01-18 ساعت 03:12)hamednew
سلام دوست عزیز
دوست عزیز ممنون از راهنمایی مفیدتون . من حساب باز کردم حالا با انتخاب منطقه پستی بعدش باید چیکار کنیم ؟
[/quote' نوشته:  من امروز از طریق اسکایپ صحبت کردم با پرسنل مربوطه .. گفتند اگر بعد از تاریخ مصاحبه ثبت نام کردید همین که یه جایگاهی رو برای ارسال مدارک انتخاب کردید  کافیه .. مهم اینه که ثبت نام کردید .. در مورد میل پرسیدم که گفت به کنسولی مربوطه میل کنید و منم از راه contact us رفتم تو سایت سفارت ابوظبی (برای چک کیس استفاده میکنیم) .. اونجا وقتی گزینه من مصاحبه داشتم رو زدید و بعدش که خواستید مشخصات پر کنید یه قسمت از شما بابت موضوع نامه شما سوال میکنه که من اخرین گزینه رو انتخاب کردم i have another question و توضیح دادم که ثبت نام کردم و میخوام در جریان باشید . اسکرین شات میل رو می فرستم شاید به دردتون بخوره. فکر کنم راهش درست باشه چون شیوه دیگه ای برای میل فرستادن به اونها ذکر نشده !!!

بعد از مدتها بالاخره یک نفر جواب موثق و دقیق از طرف سفارت برای کسانی که بعد از مصاحبه ثبت نام کردند گذاشت.
من واقعا از لطفتون تشکر میکنم.
__________________________________________________________________________________________
یک نکته در مورد ایمیل وجود داره که من هم تجربه شخصی ام رو در اختیار دوستان میزارم:
ایمیل سفارت اینه : AbuDhabiIV@state.gov
زمانی که به این آدرس ایمیل بزنید ، ی ایمیل اتوماتیک میاد که از contact us به ما ایمیل بزنید.
***** نکته جالب اینجاست : برعکس سفارت به من روی ایمیلی که به AbuDhabiIV@state.gov فرستاده بودم پاسخ داد (Reply)
طبق تجربه : اول به AbuDhabiIV@state.gov ایمیل بزنید بعد طبق پیغام اتوماتیک از contact us
_________________________________________________________________________________________
*** نکته بعد پاسخ ایمیل سفارت برای بچه هایی هست که بعد از مصاحبه ثبت نام پست کردند :
Thank you very much for registering with the courier website.  We have set the system to allow you to return your passport and medicals once the administrative processing has been completed.  Please note that at this time your administrative processing has not yet been completed.  Please continue to check the website and do not send the documents at this time.  Once the website has been updated, you can send in your documents.

Thank you,
Consular Section, Abu Dhabi, UAE

This email is UNCLASSIFIED.

From: Vafadari, Soussan (کارمند سفارته من نیستم!!!)
Sent: ****
To: Gajurel, BalKrishna
Subject: FW: Case Number 2016AS0000*** is registered with U.S. Immigrant Visa after interview
_______________________________________________________________________________________________________________________
حالا دوستان باز تجربیاتشون رو که موثق و از طرف سفارت هست به اشتراک بزارن ممنون میشم
تشکر کنندگان:
بچه های ابوظبی ما مارچ مصاحبه داشتیم آیا انتخاب پست اجباری هست یا میشه حضوری رفت سفارت؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
(2016-05-26 ساعت 13:23)hamednew نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 12:46)hesam87 نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 11:26)hamednew نوشته:  سلام ممنونم از راهنمایتون من ایمیل زدم اما جواب ندادند

Hi,
I really appreciate for your response, I am trying to register courier system for Abu Dhabi embassy. This registration is after my appointment (DV lottery visa with case number 2016AS0000****) at embassy, unfortunately, when I want to create applicant with my given information, the page give me error showing your case number is not ready for appointment. I attached the error for you to find out what the problem is

Sincerely yours,
در نهایت تو منن کیس نامبر خودتون رو وارد کنید و یه اسکرین شات از خطایی که میده هم بزارید بهتره و ضمیمه متن خودتون کنید..
[/quote]
مچکرممممممممممممم
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان:
(2016-05-24 ساعت 07:53)eng2006 نوشته:  برای کسانی که کلیر شدن و برای دریافت ویزا میرن ابوظبی
لطفا بگید چطوری میتونیم از پست دبی ویزا رو تحویل بگیریم؟
لطفا مراحل رو کامل توضیح بدین توی سایت سفارت یه بندی در این خصوص اضافه شده و یکم سردرگم هست
ممنون
https://ais.usvisa-info.com/en-ae/iv

[عکس: s7_aa.png]

دوستانی که ویزا دریافت کردند(سفارت ابوظبی) لطفا ما رو در جریان نحوه ارسال (بصورت پستی یا دستی) و نحوه دریافت (بصورت پستی یا دستی ) قرار بدن
پاینده باشید
تشکر کنندگان: sasha_ka
(2016-05-25 ساعت 12:35)haditb نوشته:  دوست عزیز آقای electricalboy ، ممنون از اینکه راجع به این ثبت نام جدید اطلاع رسانی کردی ، من تا الان نمیدونستم بایستی چنین کاری بکنم و تازه امروز بعد از یکماه از زمان مصاحبه رفتم تو سایت و همونطور که شما نوشته بودید کیس من رو نمیشناخت و میل زدم ، ممنون میشم راهنمائی بیشتری تو این زمینه انجام بدین  که اگر این ثبت نام انجام نشه آپدیت ها صورت میگیره یا نه چون من تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم. از لطف شما  و مسئولین سایت ممنونم

سلام ، معمولا کیسهایی رو که از آنکارا تغییر پیدا کردن به ابوظبی رو نمیشناسه که طبق دستورالعمل سایت ایمیل بزنید ظرف سه روز مشکل شما حل خواهد شد.
بعد در سایت ثبت نام کنید https://ais.usvisa-info.com/ حواستون باشه اطلاعات رو درست وارد کنید هیچ برگشتی در مراحل وجود نداره.
در مرحله بعد به سفارت ایمیل بزنید و ثبت نامتون رو اطلاع بدید (اول به ‎AbuDhabiIV@state.gov‎ ایمیل بزنید بعد طبق پیغام اتوماتیک از ‎contact us‎)
پاینده باشید

این لینک با توضیحات کاملتر
این لینک پاسخ سفارت به ایمیل ارسالی جهت ثبت پست
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 20:35)soroosh17 نوشته:  دوستان گرامی عرض ادب
ظاهرا این داستان کلیرنس قدیمیه و شامل گذشتگان ما هم شده و جالبه که اونا هم جونشون به لبشون رسیده تا کلیر شدن
اینا عادتشونه به متقاضیان بگن یک یا دو یا سه ماه کلیرشون طول میکشه واقعیت اینه که شما روی چهار پنج ماه حساب کنید ضرر نمی کنید چون استرسش داغون میکنه
همه پیش خودشون میگن افسر مثلا گفت یه ماه تا دو ماه ولی الان شده چهار ماه این داستان واسه کیسهای قبل هم اتفاق افتاده واقعیت اینه که بطور عمومی بین سه تا پنج ماه منتظر کلیر باشین
اگه یه سر به قسمت کلیرنس تو همین سایت بزنید بین صفحات سیصد تا چهار صد کامنت ها رو بخونید مال پارسال همین موقع سال هست ببینید چقدر استرس ها و کامنت ها شبیه الان ما هست
حتی کلیرنس لاتاری 2015 هم همین وضع رو داشته یعنی بالای هشتاد درصد کیسها بین سه تا شش ماه کلیر میشن البته آمار روی چهار تا پنج ماه بیشتر هست
تو جدول منتظران هم آمار همینطوره
البته اگر آمار و اطلاعات توی کامنت ها و جدول منتظران صحت داشته باشه
نتیجه اینکه صبر داشته باشین و نگرانی بیجا نداشته باشین تا  اونجا که من دیدم واقعا 99 درصد کلیر شدن
یه خبر دیگه هم بدم که مرکزی که کلیرنس ها رو اعلام میکنه اگه بخواد اینطوری جلو بره کیسهای زیادی پشت هم جمع میشن و به نظرم امیدوار باشین یه تعدادی رو بصورت گروهی باید توی این یکی دو هفته کلیر کنند. الان حدود پنج ماه از سال جدید میلادی میگذره کلا سه چهار تا کیس 2016 لاتاری اونم تو هر سه تا سفارت کلیر شدن بقیه همه چشم براهند
همه امیدوار باشین ممکنه من حالا حالا ها کلیر نشم ولی مطمئنم خیلیا همین روزا تکلیفشون معلوم میشه که اینم خبر خیلی خوبیه
سعادتمند باشید

دوست عزیز....
خیلی از خوندن متنی که گذاشتین ممنونم. حال من که خوب شد. ازاینکه پر از حس مثبت هستین و بهمون امید دادین ممنونم. همه این روزها پر از تنش هستیم و عصبی و کلافه. اما متن شما واقعا تاثیر خوبی روی من داشت.. باز هم ممنون
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: sasachi ، masiharezoo ، koool ، aref_ra ، hamidzxc
(2016-05-26 ساعت 13:40)milaveh نوشته:  بچه های ابوظبی ما مارچ مصاحبه داشتیم آیا انتخاب پست اجباری هست یا میشه حضوری رفت سفارت؟

من امروز از یه وکیل مهاجرت سوال کردم ، گفتن برای کسانی که قبل از ماه می رفتن مصاحبه اجباری نیست
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان:
(2016-05-26 ساعت 16:45)شاد1353 نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 20:35)soroosh17 نوشته:  دوستان گرامی عرض ادب
ظاهرا این داستان کلیرنس قدیمیه و شامل گذشتگان ما هم شده و جالبه که اونا هم جونشون به لبشون رسیده تا کلیر شدن
اینا عادتشونه به متقاضیان بگن یک یا دو یا سه ماه کلیرشون طول میکشه واقعیت اینه که شما روی چهار پنج ماه حساب کنید ضرر نمی کنید چون استرسش داغون میکنه
همه پیش خودشون میگن افسر مثلا گفت یه ماه تا دو ماه ولی الان شده چهار ماه این داستان واسه کیسهای قبل هم اتفاق افتاده واقعیت اینه که بطور عمومی بین سه تا پنج ماه منتظر کلیر باشین
اگه یه سر به قسمت کلیرنس تو همین سایت بزنید بین صفحات سیصد تا چهار صد کامنت ها رو بخونید مال پارسال همین موقع سال هست ببینید چقدر استرس ها و کامنت ها شبیه الان ما هست
حتی کلیرنس لاتاری 2015 هم همین وضع رو داشته یعنی بالای هشتاد درصد کیسها بین سه تا شش ماه کلیر میشن البته آمار روی چهار تا پنج ماه بیشتر هست
تو جدول منتظران هم آمار همینطوره
البته اگر آمار و اطلاعات توی کامنت ها و جدول منتظران صحت داشته باشه
نتیجه اینکه صبر داشته باشین و نگرانی بیجا نداشته باشین تا  اونجا که من دیدم واقعا 99 درصد کلیر شدن
یه خبر دیگه هم بدم که مرکزی که کلیرنس ها رو اعلام میکنه اگه بخواد اینطوری جلو بره کیسهای زیادی پشت هم جمع میشن و به نظرم امیدوار باشین یه تعدادی رو بصورت گروهی باید توی این یکی دو هفته کلیر کنند. الان حدود پنج ماه از سال جدید میلادی میگذره کلا سه چهار تا کیس 2016 لاتاری اونم تو هر سه تا سفارت کلیر شدن بقیه همه چشم براهند
همه امیدوار باشین ممکنه من حالا حالا ها کلیر نشم ولی مطمئنم خیلیا همین روزا تکلیفشون معلوم میشه که اینم خبر خیلی خوبیه
سعادتمند باشید

دوست عزیز....
خیلی از خوندن متنی که گذاشتین ممنونم. حال من که خوب شد. ازاینکه پر از حس مثبت هستین و بهمون امید دادین ممنونم. همه این روزها پر از تنش هستیم و عصبی و کلافه. اما متن شما واقعا تاثیر خوبی روی من داشت.. باز هم ممنون

دوست گرامی از پیگیری و به اشتراک گذاشتن پیام دلگرم کننده شما بسیار سپاسگذاریم.!
با آرزوی موفق شدن همه جمع ما .
تشکر کنندگان: aref_ra
(2016-05-26 ساعت 11:31)hamednew نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 18:02)koool نوشته:  
سلام دوست عزیز

درود دوست گرامی
درست کردن اکانت پستی باید توسط فرد اصلی صورت بگیرد یا هر کدوم از اعضای کیس باشد فرقی نمی کند .
و آیا برای تحویل دادن یا گرفتن مدارک به پست یکی از اعضا بغیر از کیس اصلی میتونه اقدام کنه ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.

هرکسی میتونه درست کنه ولی باید برای همه بسازه که با یه اکانت امکان پذیر است ..

برای گرفتن مدارک هم شخص ثالث هم میتونه که شرایط داره و من براتون این پایین میزارم..
......خدمات بازگرداندن مدارک با استفاده از "مکان دریافت مدارک"

هنگامی که مدارک مربوط به ویزا در مرکز پیک برگشت آماده ارسال باشد، به متقاضیان از طریق ایمیل اطلاع داده می‌شود. متقاضیان باید هویت خود را با استفاده از یکی از روش‌های زیر به اثبات برسانند:

متقاضیانی که می‌‌خواهند مدارک شخصی خود را پس بگیرند باید هویت خود را با استفاده از یکی از اسناد زیر ثابت کنند:
کارت شناسایی رسمی یا دولتی (عکسدار)
گواهی‌نامه رانندگی رسمی (عکسدار)
شناسنامه
والدینی که قصد دریافت مدارک فرزندان خود را دارند باید نسبت خود را با آنها با ارائه مدارک زیر اثبات نمایند:
یک کپی از شناسنامه یا حکم سرپرستی کودک که حداقل نام کامل یکی از والدین بر روی آن ذکر شده باشد.
والدین باید هویت خود را با ارائه یکی از مدارک ذکر شده در گزینه 1 اثبات نمایند و این نام باید با نام ذکر شده در شناسنامه یا حکم سرپرستی کودک مطابقت داشته باشد.
متقاضیان بزرگسال می‌توانند به شخص ثالثی اجازه دهند مدارک آنها را دریافت کند. شخص ثالث مذکور باید مدارک زیر را ارائه کند:
نامه مجوزی که به امضای متقاضی رسیده باشد و در آن نام کامل قانونی شخص ثالث ذکر شده باشد.
یک کپی از یکی مدارک شناسایی متقاضی ذکر شده در گزینه 1.
شخص ثالث نیز باید هویت خود را با یکی از اسناد ذکر شده در گزینه 1 اثبات نماید. نام روی کارت شناسایی باید با نام ذکر شده در نامه مجوز مطابقت داشته باشد.....
[/quote]

با درود
بسیار سپاسگذارم از جواب کامل و وقتی که اختصاص دادید ، اما با عرض معذرت من این قسمت پیام شما رو کامل متوجه نشدم
(هرکسی میتونه درست کنه ولی باید برای همه بسازه که با یه اکانت امکان پذیر است ..) اگه ممکنه بیشتر توضیح بدهید ، مثلا برای کیس 4 نفره ؟؟
قبلا از شما تشکر میکنم !!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان