موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-03 ساعت 12:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-03 ساعت 12:40 توسط behjan.)
panizrm عزیزباسلام مجدد در صورت امکان لطفا سایتی که متوجه آپدیت خودتان شدید را مرقوم بفرمایید باسپاس
شماره کیس***2016as1 تاریخ رویت قبولی: 15may کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یک هفته است از مصاحبه ام توی ابوظبی گذشته ولی هنوز شماره ام را می زنم در سایت ابوظبی می نویسد موجود نیست.چیکار کنم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 12:38)behjan نوشته: panizrm عزیزباسلام مجدد در صورت امکان لطفا سایتی که متوجه آپدیت خودتان شدید را مرقوم بفرمایید باسپاس
abudhabi.usembassy.gov/immigrantvisa.html
دوست گرامی گزینه check visa status رو کلیک کنید و بعد کیس نامبر.
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 12:55)azarang نوشته: من یک هفته است از مصاحبه ام توی ابوظبی گذشته ولی هنوز شماره ام را می زنم در سایت ابوظبی می نویسد موجود نیست.چیکار کنم؟
دوست عزیز
همون دو هفته که گفتن رو صبر کنید اگر فرقی نکرد نامه بدید که به جریان افتاده یا نه.
امیدوارم که هرچه زودتر کلیر شوید
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 11:42)panizrm نوشته: (2015-11-03 ساعت 10:44)behjan نوشته: باسلام خدمت مدیران وپیشکسوتان محترم و بزرگوار من چند سوال بعداز کلیر شدن داشتم درصورت امکان راهنمایی بفرمایید ۱-معمولاسفارت برای زدن ویزا چه مدت مهلت می دهند . ۲-از زمان دادن پاسپورت به سفارت تا تحویل آن به ما معمولا چند روز باید در ابوظبی یا دبی بمانیم . ۳-در صورتی که از آژانس برای پیکاپ پاسپورت استفاده کنیم چگونه می توانیم مراحل آن را پیگیری کنیم از چه سایتی باتشکر فراوان از بزرگواری شما
دوست گرامی
ما هم مثل شما کلیرنس شدیم .فکر کنم تمام آژانسهای هواپیمایی با گرفتن مبلغی این کارو میکنن توی برگه که داده ۵ روز زمان میبره که ویزا صادر بشه.ما وقتی واجد شرایط بشیم یا از طریق آژانس اقدام میکنیم یا از طریق خانم لیدر که باهاش تا ابو ظبی رفتیم .جواب سئوال اولتونو رو نمیدونم
دوستان آگاه لطفا جواب بدهید.چگونه میتوانیم پاسها رو بفرستیم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-03 ساعت 13:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-03 ساعت 13:39 توسط panizrm.)
(2015-11-03 ساعت 12:25)behjan نوشته: (2015-11-03 ساعت 11:42)panizrm نوشته: (2015-11-03 ساعت 10:44)behjan نوشته: باسلام خدمت مدیران وپیشکسوتان محترم و بزرگوار من چند سوال بعداز کلیر شدن داشتم درصورت امکان راهنمایی بفرمایید ۱-معمولاسفارت برای زدن ویزا چه مدت مهلت می دهند . ۲-از زمان دادن پاسپورت به سفارت تا تحویل آن به ما معمولا چند روز باید در ابوظبی یا دبی بمانیم . ۳-در صورتی که از آژانس برای پیکاپ پاسپورت استفاده کنیم چگونه می توانیم مراحل آن را پیگیری کنیم از چه سایتی باتشکر فراوان از بزرگواری شما
دوست گرامی
ما هم مثل شما کلیرنس شدیم .فکر کنم تمام آژانسهای هواپیمایی با گرفتن مبلغی این کارو میکنن توی برگه که داده ۵ روز زمان میبره که ویزا صادر بشه.ما وقتی واجد شرایط بشیم یا از طریق آژانس اقدام میکنیم یا از طریق خانم لیدر که باهاش تا ابو ظبی رفتیم .جواب سئوال اولتونو رو نمیدونم
باسلام وتشکر از راهنمایتان من از چندتا آژانس که تو اینترنت پیدا کردم سوال کردم که قیمتهای متفاوت گفتن ولی نمی دونم معتبر هستند یا نه ؟اگر از طریق خانم لیدر اقدام کنم چطور پاس به ایشان برسونم ؟البته روز مصاحبه تو سفارت ایشان را دیدم با تشکر ازلطف شمادوست عزیز
اگر خواستید از این طریق پاستونو بفرستید با یکی از این شماره ها تماس بگیرید خودشون راهنمایی میکنن .ما از الی گشت بلیط گرفته بودیم که یکی از آژانسهای با سابقه هست .همین خانوم روزی که ما رو برد سفارت چند تا پاس آورده بود برای ویزا .پاسهارو داد به یک خانومی که با اومده بود و گفت بده به خانوم نغمه که در سفارت کار میکنه تا ویزاشون صادر بشه.***و
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خواستم بدونم کسی که روزنامه نگار باشه و فقط تو مجلات جدولی کار کرده باشه بعنوان طراح جدول و ویراستار اگه کلیرنس بخوره کلیر میشه ؟ من رشته تحصیلیم اصلا مرتبط با کارم نیست ارشد روانشناسی هستم خانم مجرد ap خوردم .
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام یک سوال داشتم
من برنده اصلی هستم (خانوم) و خاندار هستم اگه همسرم کلرینس بخوره من و بچه هام کلرینس می خوریم یا فقط همسرم کلرینس می خوره با تشکر
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP
اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 13:36)panizrm نوشته: (2015-11-03 ساعت 12:25)behjan نوشته: (2015-11-03 ساعت 11:42)panizrm نوشته: (2015-11-03 ساعت 10:44)behjan نوشته: باسلام خدمت مدیران وپیشکسوتان محترم و بزرگوار من چند سوال بعداز کلیر شدن داشتم درصورت امکان راهنمایی بفرمایید ۱-معمولاسفارت برای زدن ویزا چه مدت مهلت می دهند . ۲-از زمان دادن پاسپورت به سفارت تا تحویل آن به ما معمولا چند روز باید در ابوظبی یا دبی بمانیم . ۳-در صورتی که از آژانس برای پیکاپ پاسپورت استفاده کنیم چگونه می توانیم مراحل آن را پیگیری کنیم از چه سایتی باتشکر فراوان از بزرگواری شما
دوست گرامی
باسلام وتشکر از راهنمایتان من از چندتا آژانس که تو اینترنت پیدا کردم سوال کردم که قیمتهای متفاوت گفتن ولی نمی دونم معتبر هستند یا نه ؟اگر از طریق خانم لیدر اقدام کنم چطور پاس به ایشان برسونم ؟البته روز مصاحبه تو سفارت ایشان را دیدم با تشکر ازلطف شمادوست عزیز
اگر خواستید از این طریق پاستونو بفرستید با یکی از این شماره ها تماس بگیرید خودشون راهنمایی میکنن .ما از الی گشت بلیط گرفته بودیم که یکی از آژانسهای با سابقه هست .همین خانوم روزی که ما رو برد سفارت چند تا پاس آورده بود برای ویزا .پاسهارو داد به یک خانومی که با اومده بود و گفت بده به خانوم نغمه که در سفارت کار میکنه تا ویزاشون صادر بشه.***و
باسلام دوست عزیز اگر برایتان امکان پذیر ه لطفاشماره تلفن ایشان را پیغام خصوصی بدهید چون مثل اینکه در تاپیک امکانش نیست خیلی ممنونتان می شوم با سپاس فراوان
شماره کیس***2016as1 تاریخ رویت قبولی: 15may کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا: