موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سایت ابوظبی به نظر میاد تا حالا بعد ار آپدیت مصاحبه برای کسی آپدیتی نداشته د رحالیکه آنکارا من یکی از دوستان رو میبینم تا کنون سه با آپدیت داشتند.به نظر میرسه امسال کار آنکارا از ابوظبی بهتر کار میکنه و تعدادبیشتری هم یک ضربی داره.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما امروز تو انكارا مصاحبه داشتيم كيس اصلي همسرم بود خانم و خانه دار و من سربازي ناجا و ارشد عمران افيسر برگه ابي به همون داد وگفت پرونده شما به روند اداري بيشتري نياز داره در صورت تاييد تا يك ماه ديگه پاسپورتها رو يك نفرتون بياره اينجا . واينكه خانمم چون قبلا مسافرت امريكا داشته باز هم يكضرب نشد يكم حالمون گرفته است .
شماره کیس:2016as7xx
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر(برنده خانم همسر)
مصاحبه:هفته اول Nov
دریافت ویزا: همسر برنده اصلي يكضرب، خودم ap
آپديتها: 10novو 11jan , 5jan
ورود به آمريكا:...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو سایت abudhabiivo.net وقتی شماره کیسو میزنی ایا باید فقط اسم برنده باشه یا باید اسم همراهانم باشه؟؟؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 19:29)arvin1357 نوشته: دوستان عزیز و پیشکسوتان محترم نیاز به راهنمایی فوری دارم فردا مصاحبه ابوظبی
خانواده سه نفر خدمت س پ و شغل آزاد
در ترجمه رسمی تایید شده متوجه چند اشتباه در تاریخ شدم مثل تاریخ دیپلم که با 260 یکسال متفاوت خورده و اشتباه است یا روز تولد فرزندم با تاریخ پاسپورت در ترجمه یک روز فرق دارد به نظر شما همه این موارد را به افیسر بگویم قبل از قسم چون اگر ترجمه رسمی اشتباه داشته باشد نقص مدرک نمی خورم ؟
لطفا فوری جواب بدید ممنون
سلام اگه بگي كه به احتمال زياد نقص مدرك مي خوري و اگه شما چيزي نگي شليد رد بشه از اين قضيه و شايد هم بتوني ادعا كني شما متوجه اين اشتباه نشده بودي . اين نظر منه و شما صاحب اختياريد
شماره کیس:2016as7xx
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر(برنده خانم همسر)
مصاحبه:هفته اول Nov
دریافت ویزا: همسر برنده اصلي يكضرب، خودم ap
آپديتها: 10novو 11jan , 5jan
ورود به آمريكا:...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 19:29)arvin1357 نوشته: دوستان عزیز و پیشکسوتان محترم نیاز به راهنمایی فوری دارم فردا مصاحبه ابوظبی
در ترجمه رسمی تایید شده متوجه چند اشتباه در تاریخ شدم مثل تاریخ دیپلم که با 260 یکسال متفاوت خورده و اشتباه است یا روز تولد فرزندم با تاریخ پاسپورت در ترجمه یک روز فرق دارد به نظر شما همه این موارد را به افیسر بگویم قبل از قسم چون اگر ترجمه رسمی اشتباه داشته باشد نقص مدرک نمی خورم ؟
مشکلی نیست به اون خانمه قبل از قسم بگید.
استرس نداشته باشید خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکرشو می کنید.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-03 ساعت 21:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-03 ساعت 21:17 توسط panizrm.)
(2015-11-03 ساعت 20:24)shahabjafari نوشته: (2015-11-03 ساعت 19:29)arvin1357 نوشته: دوستان عزیز و پیشکسوتان محترم نیاز به راهنمایی فوری دارم فردا مصاحبه ابوظبی
مشکلی نیست به اون خانمه قبل از قسم بگید.
استرس نداشته باشید خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکرشو می کنید.
دوست عزيز قبل از قسم خوردن همه اشتباهاتو بيان كنيد
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز خوندم يكى كه نقص مدرك خورده علتش اين بوده كه ترجمه شناسنامش واسه ٢٠١١ بوده. ترجمه شناسنامه من واسه سپتامبر ٢٠١٤ هسش يعنى بيش از يكسال پيش!!! آيا براشون مهمه كه تاريخش همين اواخر باشه؟! در مورد تاريخ ترجمه مدارك دانشگاهى چى؟ تاريخ ترجمه مدارك دانشگاهيم براى سال ٢٠١٢ هسش
کیس نامبر: ***٣
رویت قبولی : ۷ می
ارسال فرمها: ۱۳ می
تعداد نفرات:۱
سفارت: گوانجو چين
مصاحبه: ۱ دسامبر، AP
آپديت ها: ٣ دسامبر، ١٤ ژانويه (به وقت آمريكا)، ١٩(تبديل "/" به "Or")و ٢٠ و ٢١ ژانويه به وقت سفارت
دريافت ايميل براى تحويل دادن پاسپورت: ٢٠ ژانويه
ویزا : ٣ فبريه , ورود به آمریکا: ٢٨فبريه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 20:17)shahabjafari نوشته: دوستان تو سایت abudhabiivo.net وقتی شماره کیسو میزنی ایا باید فقط اسم برنده باشه یا باید اسم همراهانم باشه؟؟؟
دوست عزيز قاعدتا بايد نام فرد برنده رو تو سايت ببينيد ولي فرداي مصاحبه كه ما كيس نامبرو وارد كرديم اسم همسرم رو نوشته كه زير مجموعه من هست اونم با يك حرف اشتباه توي فاميليش
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون