موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
آقا این کلیری 24 ساعته چی میگه؟ این دیگه آخرین ورژنه!!!!!!!!!!
مگه داریم؟ مگه می شه؟!!!!
خیلی تبریک میگم....
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2
سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May
مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب
مقصد: به امید خدا Houston,Tx
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
D (2015-11-06 ساعت 10:18)A2000 نوشته: (2015-11-04 ساعت 12:08)panizrm نوشته: [quote='صمدی' pid='678211' dateline='1446588253']
با سلام و احترام . شما که فرمودین اسم همسرتون رو اشتباه نوشتن چه اقدامی کردین؟ چون اسم من رو هم اشتباه نوشتن . اگه راهنمایی بفرمایید که به جایی ایمیل زدید یا تماس گرفتید ممنون میشم آدرس ایمیل یا شماره تماس رو بفرمایید . در ضمن مصاحبه من هم ابوظبی بود . سپاس فراوان
دوست عزيز همون جايي كه اسمتونو ميبينيد كمي بالاتر نوشتهcontact us به اون قسمت بريد و كيس نامبر واسمتون و تاريخ مصاحبه رو بنويسيد .و درخواست كنيد كه اشتباه رو درست كنند.البته مال ما كه هنوز درست نشده .ولي بازم براشون نامه ميدم
ممکنه لطقا نمونه متنی که برای اصلاح اشتباه در اسمتون ارسال نمودید رو برای ما و دوستان اینجا بگذارید ؟
( درصورتی که سایر دوستان هم میتونن کمک کنن و یه متنی رو پیشنهاد بدن) ممنون
[/qu
dear sir/mrs
I had an interview on .......... in embassy.
I had update on..............but there is a mistke in my family name my correct name is .....please correct it.
Thanks alot
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-06 ساعت 10:11)ماندانا.م نوشته: (2015-11-06 ساعت 06:04)rtt نوشته: (2015-11-05 ساعت 10:16)Interuniversal نوشته: (2015-11-05 ساعت 08:57)rtt نوشته: برادر من هم با خانوادش دیروز ابوظبی مصاحبه داشتن که متاسفانه کلیرنس شدن بدون سربازه و کار دولتی البته اصلا از برادرم نپرسیده بودن که کار دولتی داشته یا نه خانومشم که خانه دار بوده و نکته جالب اینه که با اینکه کیس اصلی خانومش بوده ولی بازم به خانوم و بچش یه ضرب ندادن
جالب واقعا چون اونطوري كه شما تعريف ميكنيد شرايط كاملا يكضرب بوده
متاسفانه سفارت ها و آفيسرها بسيار سليقه اي عمل ميكنن،مطمئن باش اگه همين كيس آنكارا مصاحبه داشت يكضرب بود،ولي باز بايد ببيني چي پرسيده و چي جواب دادن،كافيه آفيسر شك كنه سريع كيليرنس ميزنه!واسه همين اكثر دوستان ميگن كه يكضرب گرفتن ويزا بيشتر دست خودتونه كه بتونيد آفيسر رو قانع كنيد(البته اگه شرايط يكضربي باشه)!
کاملا شرایطشون یک ضربی بوده من اصلا یک درصد هم فکر نمی کردم کلیرنس بخورن .. اصلن سوال خاصی هم ازشون نپرسبده که بخوان بد جواب بدن و کلیرنس بخورن میگم حتی نپرسیده کار دولتی دارین یا ندارین
سلام ميشه بگين رشته تحصيليشون چي بوده؟شايد بخاطرتحصيلاتشون بوده؟؟
تجربه قبلی ها نشون میده که سفارت ابوظبی تو یکضرب دادن از انکارا و ایروان راحت تر عمل می کنه اما بستگی به شرایط کیس هم دارد.
تجربه شخصی من میگه که بهتره اگر جای خصوصی مشغول به کار هستید منتظر نمونید که ازتون بپرسن، خودتون زودتر اعلام کنید.
در زمان مصاحبه ما اول یک خانوم مدارک را گرفت و وقتی از من پرسید شغل شما چیه من بهش گفتم در یک بانک خصوصی کار می کنم و دیدم که private bank را در فرم زیر دستش نوشت و وقتی افیسر هم پرسید دوباره بهش همون رو گفتم
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامي سلام
من يك اسم،ادرس يا شماره تماس از موردي كه قبل از ٢٤ساعت كيسشون كامپليت شده مي خوام،
لطفاً لطفاً لطفاً
شماره کیس:2016as7xx
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر(برنده خانم همسر)
مصاحبه:هفته اول Nov
دریافت ویزا: همسر برنده اصلي يكضرب، خودم ap
آپديتها: 10novو 11jan , 5jan
ورود به آمريكا:...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همه دوستان ، من تازه متوجه شدم که تو لاتاری برنده شدم لطفا راهنمایی کنید چه اقداماتی باید انجام بدم . ممنون
CN : 5xxx
Per : 4
IV : 6 / April / 2016
ABU DHABI
Status : AP
Updates : 6,17,18,19,21 April ,20 Jun, 11,13 July
Embassy update :14 July
Clearance :13 July
29 Aug : دریافت ویزا
28 Sep : ورود به آمریکا
Los Angeles CA
15 Nov : دریافت گرین کارت
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-06 ساعت 13:30)moh@m@d نوشته: سلام و تبریک به همه دوستان ، من تازه متوجه شدم که تو لاتاری برنده شدم لطفا راهنمایی کنید چه اقداماتی باید انجام بدم . ممنون
سلام . تبریک می گم . هرچه سریعتر باید فرم 260 رو پر کنید و بفرستید . در تاپیک ها می تونید اطلاعات خوبی در مورد فرم 260 پیدا کنید . موفق باشید
شماره کیس:$$2016AS2$ ، کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC، تعداد افراد کیس: 1نفر، تاريخ مصاحبه: هفته دوم اكتبر، آپديت : 16 اكتبر ، 3 مارچ ، کلیرنس : 3 مارچ