کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
به نقل از بررسي دوستان براي اينكه خيالتون از تعداد ويزا راحت بشه
دوستان تحلیل قبلیمو درباره تعداد کل ویزا ها میشه به سهمیه ایران هم تعمیم داد طبق اعلام سیمون تو شش ماهه اول حدود 800 ایرانی ویزا گرفتند در بدبینانه ترین حالت اگر فرض کنیم تو سه ماهه اخیر به اندازه شش ماهه اول ایرانیها ویزا گرفتند یعنی تا الان 1600نفر ایرانی ویزا گرفته باشند با توجه به اینکه سقف سهمیه ایرانیها 3500 ویزا هست پس جای نگرانی نیست و امیدوار باشین .خداحافظ همگی.
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: smpf ، storagemeter ، moh.saee ، tyrex ، behzad mg ، sara_ka ، panizrm ، saraza ، matin86
سلام لینگ گروه تلگرام کیسهای خانوادگی اگه هست لطف کنیدممنون
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان
دوستانی که بعد از کلیر شدن رفتن ابوظبی و ویزاشونو گرفتن پاسخ بدن ممنونشون میشم .این امکان وجود داره که آزمایشمونو تکرار کنیم ولی پاسمونو برای ویزا ببریم سفارت و هنگام گرفتن ویزا جواب آزمایشمونو ارائه بدیم .چون ما جمعه شب بلیط گرفتیم که شنبه اول وقت بریم برای آزمایش و یکشنبه تا ظهر پاسو تحویل سفارت بدیم .بار اول که رفتیم شب جواب آزمایش حاضر شد .با تشکر
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان:
(2016-06-20 ساعت 07:46)ستوده نوشته:  
(2016-06-17 ساعت 19:42)hamidzxc نوشته:  
(2016-06-17 ساعت 02:01)koool نوشته:  سلام
 لطفا میشه آمار 5 سال قبل رو دوباره بزارید یا حدالقل شماره صفحه رو بگید من هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم . تشکر

دوست عزیز سلام
آماری که من استخراج کرده ام در فایل پیوست تقدیم میشود
امیدوارم مفید باشد
دوست عزیز
جناب hamidzxc
فارغ از میزان دقت آمارتون ، اراده و همت شما در استخراج اطلاعات ارائه شده قابل تحسین و ستایش است.
به سهم خودم از زحمات شما در تهیه آمار و اطلاعات مفید فوق و قرار دادن آنها در اختیار اعضاء سایت تقدیر و تشکر میکنم.

دوست عزیز
درود بر شما
شما لطف دارید ، حیفم اومد که بچه ها بدون آمار مستدل و فقط از روی احساس ، امیدوار یا نا امید باشند.
درمورد دقت آمار ، باید گناه صحت وسقم اونها رو به حساب  سیمون گذاشت
من فکر میکنم آمار سیمون با ضریب بالای 95% درست بوده.

اما با دقت در اون آمار و نمودارها ، دیده میشه که از نیمه می تا نیمه جولای تعداد ویزاهای صادر شده ( یکضرب و کلیری)
افت شدیددی داشتند ( آمار ویزاهای صادر شده به ازای روز در فایل پیوست میباشد)
ایام فوق الذکر با رکود شدید فعلی امسال نیز تقریبا تطابق دارد
( مثلا سفارت ارمنستان از نیمه آپریل تا بحال کلیری قابل توجهی نداشته و تنها چند مورد یکضرب داشته است)
به نظر من این ماهها ( می-آپریل-جون- و تا اندازه ای هم جولای) همزمان با بررسی پرونده های
مربوط به توریستی و دانشجویی است که آنها هم محدودیت زمان صدور دارند
( زیرا فصل توریستی نگذرد و امکان ثبت نام دانشجویان نیز باشد)
و با توجه به نامه صریح KCC  و سایر قراین و شواهد ، کلیری اصلی و نهایی توسط آفیسر صورت میگیرد
لذا میتوان نتیجه گیری کرد که از اوایل جولای ، آفیسرها ، وقت آزاد پیدا میکنند و به پرونده های لاتاری سر میزنند
به این دلیله که در در آمار سال گذشته نیز دیده میشود که پس از حدود 2-3 ماه کاهش سرعت ، ناگهان تعداد ویزاهای صادر شده
افزایش چشمگیری پیدا میکنه
1-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  اول اکتبر 2014 تا  اول ژانویه 2015 برابر            2.59       ویزا در روز بوده است
2-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  اول ژانویه 2015 تا  10 فوریه 2015 برابر            3.53       ویزا در روز بوده است
3-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  10 فوریه 2015 تا  25 مارچ 2015   برابر            4.23       ویزا در روز بوده است
4-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  25 مارچ  2015 تا  اول می  2015   برابر           9.73       ویزا در روز بوده است
5-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  اول می  2015 تا  15 می  2015   برابر           12.86      ویزا در روز بوده است
6-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  15 می  2015 تا  29 می  2015   برابر             5.21       ویزا در روز بوده است
7-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  29 می  2015 تا  4 جون  2015   برابر             6.83       ویزا در روز بوده است
8-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  4 جون  2015 تا  30 جون  2015   برابر            6.42        ویزا در روز بوده است
9-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  30 جون  2015 تا  10 جولای 2015   برابر          15.6       ویزا در روز بوده است
10-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  10 جولای  2015 تا  1 آگوست  2015   برابر      12.45      ویزا در روز بوده است
11-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  1 آگوست  2015 تا  31 آگوست  2015   برابر    15.13      ویزا در روز بوده است
12-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  31 آگوست  2015 تا  15 سپتامبر 2015  برابر    7.27       ویزا در روز بوده است
13-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  15 سپتامبر  2015 تا  3 اکتبر  2015   برابر        10.22      ویزا در روز بوده است

همانطور که دیده میشود ، تعداد ویزاهای صادره تا شماره 5 روند صعودی داشته و در شماره 6-7-8 کاهش زیادی نشان میدهد
و در سه ماه آخر دوباره اوج گرفته و رکورد میزند
امیدوارم مفید باشد -->
(2016-06-25 ساعت 18:08)hamidzxc نوشته:  
(2016-06-17 ساعت 19:42)hamidzxc نوشته:  دوست عزیز سلام
امیدوارم مفید باشد
دوست عزیز
جناب hamidzxc
فارغ از میزان دقت آمارتون ، اراده و همت شما در استخراج اطلاعات ارائه شده قابل تحسین و ستایش است.
به سهم خودم از زحمات شما در تهیه آمار و اطلاعات مفید فوق و قرار دادن آنها در اختیار اعضاء سایت تقدیر و تشکر میکنم.

دوست عزیز
درود بر شما
شما لطف دارید ، حیفم اومد که بچه ها بدون آمار مستدل و فقط از روی احساس ، امیدوار یا نا امید باشند.

اما با دقت در اون آمار و نمودارها ، دیده میشه که از نیمه می تا نیمه جولای تعداد ویزاهای صادر شده ( یکضرب و کلیری)
( مثلا سفارت ارمنستان از نیمه آپریل تا بحال کلیری قابل توجهی نداشته و تنها چند مورد یکضرب داشته است)
به نظر من این ماهها ( می-آپریل-جون- و تا اندازه ای هم جولای) همزمان با بررسی پرونده های
و با توجه به نامه صریح KCC  و سایر قراین و شواهد ، کلیری اصلی و نهایی توسط آفیسر صورت میگیرد
لذا میتوان نتیجه گیری کرد که از اوایل جولای ، آفیسرها ، وقت آزاد پیدا میکنند و به پرونده های لاتاری سر میزنند
به این دلیله که در در آمار سال گذشته نیز دیده میشود که پس از حدود 2-3 ماه کاهش سرعت ، ناگهان تعداد ویزاهای صادر شده
1-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  اول اکتبر 2014 تا  اول ژانویه 2015 برابر            2.59       ویزا در روز بوده است
2-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  اول ژانویه 2015 تا  10 فوریه 2015 برابر            3.53       ویزا در روز بوده است
3-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  10 فوریه 2015 تا  25 مارچ 2015   برابر            4.23       ویزا در روز بوده است
4-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  25 مارچ  2015 تا  اول می  2015   برابر           9.73       ویزا در روز بوده است
5-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  اول می  2015 تا  15 می  2015   برابر           12.86      ویزا در روز بوده است
6-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  15 می  2015 تا  29 می  2015   برابر             5.21       ویزا در روز بوده است
7-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  29 می  2015 تا  4 جون  2015   برابر             6.83       ویزا در روز بوده است
8-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  4 جون  2015 تا  30 جون  2015   برابر            6.42        ویزا در روز بوده است
9-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  30 جون  2015 تا  10 جولای 2015   برابر          15.6       ویزا در روز بوده است
10-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  10 جولای  2015 تا  1 آگوست  2015   برابر      12.45      ویزا در روز بوده است
11-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  1 آگوست  2015 تا  31 آگوست  2015   برابر    15.13      ویزا در روز بوده است
12-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  31 آگوست  2015 تا  15 سپتامبر 2015  برابر    7.27       ویزا در روز بوده است
13-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از  15 سپتامبر  2015 تا  3 اکتبر  2015   برابر        10.22      ویزا در روز بوده است

همانطور که دیده میشود ، تعداد ویزاهای صادره تا شماره 5 روند صعودی داشته و در شماره 6-7-8 کاهش زیادی نشان میدهد
امیدوارم مفید باشد

مرسی از شما،خدا خیرتون بده که اینقدر کمک میکنید
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: saraza ، matin86
(2016-06-25 ساعت 18:08)hamidzxc نوشته:  
(2016-06-17 ساعت 19:42)hamidzxc نوشته:  دوست عزیز سلام
امیدوارم مفید باشد
دوست عزیز
جناب hamidzxc

دوست عزیز
درود بر شما

امیدوارم مفید باشد

حميد جان بسيار مفيد بود ، خيلي عالي و اميدوار كننده ، اين امار صرفا واسه لاتاريه؟
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: daniyal1351
بله
فقط مربوط به لاتاریه
تشکر کنندگان: chakavakl
سلام . ببخشید میشه ادرس ایمیل سفارت آمریکا تو ابوظبی که بهش از طریق یاهو ایمیل زدید رو بگید . ممنون .
[/quote]

abudhabiiv@state.gov
تشکر کنندگان: مل مل ، yazdanf
(2016-06-25 ساعت 21:18)daniyal1351 نوشته:  سلام . ببخشید میشه ادرس ایمیل سفارت آمریکا تو ابوظبی که بهش از طریق یاهو ایمیل زدید رو بگید . ممنون .

abudhabiiv@state.gov
[/quote]

Merc.
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
تشکر کنندگان: daniyal1351
(2016-06-25 ساعت 17:52)panizrm نوشته:  با سلام به همه دوستان
دوستانی که بعد از کلیر شدن رفتن ابوظبی و ویزاشونو گرفتن پاسخ بدن ممنونشون میشم .این امکان وجود داره که آزمایشمونو تکرار کنیم ولی پاسمونو برای ویزا ببریم سفارت و هنگام گرفتن ویزا جواب آزمایشمونو ارائه بدیم .چون ما جمعه شب بلیط گرفتیم که شنبه اول وقت بریم برای آزمایش و یکشنبه تا ظهر پاسو تحویل سفارت بدیم .بار اول که رفتیم شب جواب آزمایش حاضر شد .با تشکر

سلام دوست عزیز
نه متاسفانه نمیشه، شما باید موقع تحویل پاس ها به سفارت مدیکالهای جدید یا قدیمی رو هم تحویل بدید و بر مبنای زمان اونها ویزای شما صادر میشه، اگر مشکل بلیط دارید میتونید یه سفر تشریف ببرید و فقط مدیکالها رو انجام بدید و پس از برگشت به ایران ویزاهاتون رو پیکاپ کنید.
موفق باشید
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-06-26 ساعت 01:50)sd_seraj نوشته:  

سلام دوست عزیز
نه متاسفانه نمیشه، شما باید موقع تحویل پاس ها به سفارت مدیکالهای جدید یا قدیمی رو هم تحویل بدید و بر مبنای زمان اونها ویزای شما صادر میشه، اگر مشکل بلیط دارید میتونید یه سفر تشریف ببرید  و فقط مدیکالها رو انجام بدید و پس از برگشت به ایران ویزاهاتون رو پیکاپ کنید.
موفق باشید
دوست عزیز میتونید شما شنبه صبح برید بیمارستان و شرایط را برای دکتر توضیح دهید و خواهش کنید که یک شنبه صبح ساعت ۱۱ به شما ازمایشات را تحویل بدن .دقیقا همین اتفاق برای من افتاد و یک خانم هندی دکتر ما بود و باهاش صحبت کردم و نتایج رو فردا ۱۱ صبح تحویل داد و بلافاصله رفتیم ابوظبی.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: سعید... ، مل مل ، matin86
(2016-06-22 ساعت 11:16)Paniz888 نوشته:  سلام
دوستان محترم  و مدیر عزیز دو تا  سوال ؟
1-منو دخترم نفر همراه هستیم و خانومم نفر اصلی
اگر همسرم خدا خواست و یکضرب پاس گرفت و من خدایی نخواسته  به دلایلی مثل اف بی چک منتظر بشم و برنامه ویزا تایمش تموم بشه تکلیف چیه ؟
اون میتونه تنها بره ؟ من چطوری میتونم بهش ملحق بشم ؟
2- من شغلم آزاد هست اما به خاطر اینکه با هزینه کمتری بیمه داشته باشم ، با دوستانی هماهنگ کردم که از سر کارشون برای من بیمه رد کنند ، چون تو اون محلها کار نکردم عنوان نکردم ، به نظرتون برام مشکل ساز میشه ؟
خودم قصد دارم روز مصاحبه اصل این داستان رو بگم ، به نظرتون عنوان کنم یا نه ؟ اصلا قابل پیگیری هست ؟
تشکر از پاسختون
پیروز باشید

دوستان عزیز و گرامی ، هیچ کس به ما پاسخ نمیده ؟؟؟ Sad
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
تشکر کنندگان:
(2016-06-26 ساعت 09:02)Joje mohajer نوشته:  
(2016-06-26 ساعت 01:50)sd_seraj نوشته:  
دوستانی که بعد از کلیر شدن رفتن ابوظبی و ویزاشونو گرفتن پاسخ بدن ممنونشون میشم .

سلام دوست عزیز
نه متاسفانه نمیشه، شما باید موقع تحویل پاس ها به سفارت مدیکالهای جدید یا قدیمی رو هم تحویل بدید و بر مبنای زمان اونها ویزای شما صادر میشه، اگر مشکل بلیط دارید میتونید یه سفر تشریف ببرید  و فقط مدیکالها رو انجام بدید و پس از برگشت به ایران ویزاهاتون رو پیکاپ کنید.
موفق باشید
دوست عزیز میتونید شما شنبه صبح برید بیمارستان و شرایط را برای دکتر توضیح دهید و خواهش کنید که یک شنبه صبح ساعت ۱۱ به شما ازمایشات را تحویل بدن .دقیقا همین اتفاق برای من افتاد و یک خانم هندی دکتر ما بود و باهاش صحبت کردم و نتایج رو فردا ۱۱ صبح تحویل داد و بلافاصله رفتیم ابوظبی.

دوستان یک دنیا تشکر
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان:
(2016-06-26 ساعت 09:59)Paniz888 نوشته:  
(2016-06-22 ساعت 11:16)Paniz888 نوشته:  سلام
دوستان محترم  و مدیر عزیز دو تا  سوال ؟
1-منو دخترم نفر همراه هستیم و خانومم نفر اصلی
اگر همسرم خدا خواست و یکضرب پاس گرفت و من خدایی نخواسته  به دلایلی مثل اف بی چک منتظر بشم و برنامه ویزا تایمش تموم بشه تکلیف چیه ؟
اون میتونه تنها بره ؟ من چطوری میتونم بهش ملحق بشم ؟
2- من شغلم آزاد هست اما به خاطر اینکه با هزینه کمتری بیمه داشته
باشم ، با دوستانی هماهنگ کردم که از سر کارشون برای من بیمه رد کنند ، چون تو اون محلها کار نکردم عنوان نکردم ، به نظرتون برام مشکل ساز میشه ؟
خودم قصد دارم روز مصاحبه اصل این داستان رو بگم ، به نظرتون عنوان کنم یا نه ؟ اصلا قابل پیگیری هست ؟
تشکر از پاسختون
پیروز باشید

دوستان عزیز و گرامی ، هیچ کس به ما پاسخ نمیده ؟؟؟ Sad

دوست عزيز شما لازم نيست همه چيز را بگيد! دروغ گفتن خوب ميست اصلا اما اطلاعات اضافه هم دردسر ساز است
خانم تون اگر ويزا بگيرن با دخترتان مي توانند تنها بروند و شما هم اگر خداي ناخسته ويزا نگيريد بايد از طريق ويزاي خانوادگي اقدام كنيد

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
دريافت ويزا هفته اول اپريل
ورود به امريكا هنوز معلوم نيست
تشکر کنندگان: مل مل ، Paniz888 ، matin86
سلام دوستان
من تازه اوایل آگوست وقت مصاحبه دارم. سال 2013 چک خوردم و 5 ماهی طول کشید تا کلیر شدم . بنظرتون اینبار بازم چک می خورم سربازی ارتش بودم و شاغل یک اداره خصوصی هستم که اکثرا حتی تو ایران اون رو دولتی می دونن . اگه چک بخورم که تو فاصله 2 ماه باقی مونده ممکنه کلیر شم؟
فرزند 3 سالمون معلولیتی داره که اگه به همسرم و اون تنها ویزا بدن نمی تونن بدون من برند این موضوع ممکنه با ارائه مدارک معلولیت به چک نخوردنم کمکی کنه ؟
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون  2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت

?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY Sad
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من  آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری