موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا هر چه زودتر سفارت آنکارا هم از خواب بیدار شه!
2016AS 60xx
1 نفر - رویت قبولی: 5 می - کنسولگری: آنکارا - ارسال فرم: 1 جون - کارنت: 25 مارچ - مصاحبه: 3 می
معافیت دایم، کار خصوصی، سابقه تدریس پیام نور
دریافت کلیرنس: Aug 18 - دریافت ویزا: Aug 31 - ورود به آمریکا: Sep 1 - دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-01 ساعت 18:22)سعید... نوشته: امیدوارم اونایی که به عنوان مهمان فقط میان مهاجرسرا نوشته ها رو میخونن واستفاده می کنن و هیچ فعالیتی نمیکنن حداقل معرفت و مردونگی داشته باشن که اگه اپدیت خوردن یا کلیر شدن اینجا اعلام کنن تا همه منتظرا امید و دلگرمی بگیرن و یه کمکی به درک بهتر روند کار سفارت بکنند...
سلام جناب سعید به موبایلتون برای چی زنگ زدن ؟ تا به حال نشنیده بودم
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
144 روز از مصاحبه ما در انکارا گذشته
من دیروز به سفارت ایمیل زدم
ایا کسی هست که مارچ در انکارا مصاحبه رفته باشه و کلیر شده باشه
با ارزوی موفقیت. .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهرا ابوظبی از سفارت های دیگه فعالتر داره عمل می کنه. امیدوارم که از امشب یک خبرهایی هم در ایروان و آنکارا بشه. جالبه که سیستم آپدیت زدن سفارتها هم با هم متفاوته. مطالبی که من می خونم می بینم که ماها که ایراوان هستیم انگار کلا بایگانی میشیم تا روزی که قراره کلیر بشیم. یک سکوت عجیبی حکمفرماست. خلاصه که بچه ها از دعا کردن همدیگر رو محروم نکنیم. هر لحظه باید امید داشته باشیم که همه چیز جور بشه. از خدا بخواهیم که ورق به نفع ماها برگرده و دست سفارت ها برای کلیر کردن ما باز بشه. چیزی که مسلمه اینه که یک قانونی از اون بالا تا امروز نگذاشته که طبق روال سالهای گذشته کار کنند و شاید واقعا در این دو ماه اتفاقات خوبی بیفته. برای هممون آرزوی موفقیت دارم.
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-23 ساعت 19:49)grimfandango نوشته: (2016-07-23 ساعت 16:01)tirdad89 نوشته: (2016-07-23 ساعت 12:09)hadir نوشته: واقعا امیدوارم معجزه بشه...
منم چشمم آب نمیخوره کلیرنس بشم خوب شد به توصیه دوستان عمل کردم و زیاد جدی نگرفتم
دوست عزیز این که منطقی هستی خوبه اما کلی وقت دارییییییی . امیدوار باش. منم دیدم همینه که لاتاری آخره زندگی نیست. هممون دوست داریم بریم اگه بشه . پس امیدوار باش. نشدم نشده. زندگی فردارو ننوشته.
بله حق با شما است به هر حال آدم با امید زنده است و اینکه این ما هستیم که آیندمونو مینویسیم را قبول دارم بنده هم چون قصد رفتن دارم دور آمریکا رو خط میکشم و تمرکزمو میزارم روی ویزای دانشجویی کانادا یه جورایی بعد از این قضایا احساس میکنم شرکت در لاتاری و طی پروسه طولانی اون وقت تلف کردنه (نظر شخصی منه البته) واین انرژی رو گذاشته بودم الان کانادا بودم خخخخخ به هر حال امید وارم سال دیگه از کانادا براتون پست بزارم هر روز این صفحه رو چک میکنم و از اینکه ببینم همه شما کلیرنس میشین خوشحال میشم با آرزوی موفقیت همتون XXX
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-25 ساعت 12:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-25 ساعت 12:39 توسط hes94.)
به نظرم امسال روال لاتارى از سال هاى پيش منطقى تره، اينكه همه كارنت شدند و همه به مصاحبه رفتند و آخرين نفراتى كه مصاحبه شدند سه ماه وقت دارند. براى كيس نامبر زير ٤٠٠٠ خب مشخصه كه با توجه به آمار سالهاى قبل اين روال خوبي نيست ولى به نظر من يه فرصت منطقى به همه داده ميشه كه پروندشون بررسي بشه و صرفا برنده ها بخاطر كيس نامبر بالا مدت زمان كم نميارن( با وجودى كه هزينه اى كه همه برنده ها با هر كيس نامبرى كردن و اين هزينه ها يكسان بوده)
در كل انگار به همه فرصت برابرى ميدن( اگر سرى به آمار سالهاى پيش بزنيد متوجه ميشيد) ، البته اين نظر منه و بايد از تحليل هاى بعد از اتمام پروسه لاتارى فهميد چقدر صحت داره
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-25 ساعت 12:36)hes94 نوشته: به نظرم امسال روال لاتارى از سال هاى پيش منطقى تره، اينكه همه كارنت شدند و همه به مصاحبه رفتند و آخرين نفراتى كه مصاحبه شدند سه ماه وقت دارند. براى كيس نامبر زير ٤٠٠٠ خب مشخصه كه با توجه به آمار سالهاى قبل اين روال خوبي نيست ولى به نظر من يه فرصت منطقى به همه داده ميشه كه پروندشون بررسي بشه و صرفا برنده ها بخاطر كيس نامبر بالا مدت زمان كم نميارن( با وجودى كه هزينه اى كه همه برنده ها با هر كيس نامبرى كردن و اين هزينه ها يكسان بوده)
در كل انگار به همه فرصت برابرى ميدن( اگر سرى به آمار سالهاى پيش بزنيد متوجه ميشيد) ، البته اين نظر منه و بايد از تحليل هاى بعد از اتمام پروسه لاتارى فهميد چقدر صحت داره
این شرایط میتونه تا حدی برای ایروان و ابوظبی صحت داشته باشه ولی برای ترکیه به هیچ وجه. الان بیشتر از 6 هفتست که سفارت آنکارا هیچ کیسی رو کلیر یا حتا آپدیت هم نکرده. بی ربط به شرایط ترکیه هم نمی تونه باشه و خیلی هم امید به تغییر این شرایط نمیشه داشت. در بهترین شرایط هم اگر شروع به کار کنه سفارت یک ماه و نیم عقبه و با توجه به اینکه تعداد مشخصی هر ماه میتونن کلیر بشن باید واقع بین بود که خیلی از کسانی که امسال مصاحبشون سفارت آنکارا بوده ویزا نخواهند گرفت.
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲
کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی
دریافت کلیرنس: 18 Aug
دریافت ویزا: 31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تاريخ مصاحبه ٢٧ اپريل اپديتها ١. ٣. ٨ مي در سايت ceac وضعيت ap شماره كيس 2016as4###
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 21 جولای اپدیت or داشتم ولی هنوز کلیر نشدم.
از دوستان تو اون تاریخ کسی بوده که or شده باشه؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-25 ساعت 12:36)hes94 نوشته: به نظرم امسال روال لاتارى از سال هاى پيش منطقى تره، اينكه همه كارنت شدند و همه به مصاحبه رفتند و آخرين نفراتى كه مصاحبه شدند سه ماه وقت دارند. براى كيس نامبر زير ٤٠٠٠ خب مشخصه كه با توجه به آمار سالهاى قبل اين روال خوبي نيست ولى به نظر من يه فرصت منطقى به همه داده ميشه كه پروندشون بررسي بشه و صرفا برنده ها بخاطر كيس نامبر بالا مدت زمان كم نميارن( با وجودى كه هزينه اى كه همه برنده ها با هر كيس نامبرى كردن و اين هزينه ها يكسان بوده)
دوست عزیز دقیقا من هم موافق نظر شما هستم ، اگه روال لاتاری امسال رو بررسی کنیم از زمان اعلام برنده ها تا کارنت شدنها به نسبت سالهای گذشته عملکرد منطقی تری رو شاهد بودیم به گونه ای که همگی کیسها شانس کارنت شدن و بررسی پروندشونو داشتن ، امیدوارم با پایان مصاحبه ها در دو ماه باقیمانده تمرکزشونو بزارن بر روی کلیری و صدور ویزا
انشاالله
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
موافق حرفتون نیستم .امسال اگه بدتر پارسال نبوده به هیچ عنوان بهتر نبوده.من تمام تاپیک کلیرنس 2015 را خونده ام که دارم این حرفو میزنم.درسته که امسال کارنت سریع تر بوده ولی به همون میزان کلیر شدن طولانی تر از پارسال بوده .میشه گفت 2 برابر .و حتی از بعد ژانویه باز بجای سرعت در کلیر شاهد روند کندی تا الان بودیم.به طور متوسط من سفارت های مختلف را که نگاه میکنم از هر 25 الی 30 کیسی که ماهانه در سفارت ها مصاحبه شدند بالای 20 کیس وارد مراحل اداری شدند.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اخه مرده شوره مملکت خودمونو ببریم که هیچ چیزه امید وار کننده نداره دوستان مجردی که تو سپاه خدمت کردن فکر کنم باید قید کلیری زد و به فکر زندگی ننگین تو ایران بایشید
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کیس همسرم و من آپدیت شد و تبدیل به OR شد
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه