کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-07-23 ساعت 23:21)Roxanaloghavi نوشته:  
(2016-07-23 ساعت 19:42)grimfandango نوشته:  
(2016-07-23 ساعت 19:17)khodamtanha نوشته:  دوستان همین الان یکی از دوستانم از دبی زنگ زدن و گفتش سفارت کلی کلیر کرده و همین جوری داره بچه های لاتاری میان که ببرن واسه تمدید مدیکال که برن ویزاشونو بگیرن البته اقا رضا لیدر هستن و من برای اینکه از استرس در بیام ایشون منو در جریانه این اخبار قرار میده

خدا از دهنت بشنوه. باشد که همه شاد شوند Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Smile  Smile  Shy

سلام دبی یا ابوظبی؟

ابوظبی عزیزه من
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
(2016-07-24 ساعت 10:17)eliati نوشته:  
(2016-07-24 ساعت 10:12)tyrex نوشته:  آخه واقعا چرا ؟؟؟چرا؟چرا؟به کدامین گناه؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینقد دارن طولش میدن؟؟؟؟؟
هیچ سالی اینقد کلیرنس طولانی نبوده .الان  6 ماهه که هیچ کدوم از سفارت ها کلیر درست حسابی نکردن.

با توجه به وضعیت جنگ و کودتا تو ترکیه و ارمنستان و حمله ایرانی آلمانی 18 ساله به مرکز خرید مونیخ و رونذد بسیااااااااااااااااااااااااااار کند در اعلام کلیرنس واقعا معجزه لازمه...
اما باید امیدوار بود و صبور

به نظر منم بعیده به نصف آدم هایی باقیمانده هم ویزا بدن ، چون اگه میخاستن بدن سروقتش میدادن ، کاملاً مشخصه که سه ماهه به پرونده ها دست نزدن الان حدوداً بیش از 1000 نفر منتظرن
امیدوارم این حوادث منجر به حذف لاتاری نشه
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان:
با توجه به وضعیت جنگ و کودتا تو ترکیه و ارمنستان و حمله ایرانی آلمانی 18 ساله.....
.
.

اون که اصلا همونجا به دنیا اومده بوده اصلا ایران نبوده.
من فکر میکنم کلا روند خیلی داره کند پیش میره
ولی دلم روشن تو ماه شهریور ی تعداد خیلی زیادی باهم کلیر بشن.
به امید خدا

***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: مل مل ، SAEED TEHRANI
(2016-07-24 ساعت 10:12)tyrex نوشته:  آخه واقعا چرا ؟؟؟چرا؟چرا؟به کدامین گناه؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینقد دارن طولش میدن؟؟؟؟؟
هیچ سالی اینقد کلیرنس طولانی نبوده .الان  6 ماهه که هیچ کدوم از سفارت ها کلیر درست حسابی نکردن.

با توجه به وضعیت جنگ و کودتا تو ترکیه و ارمنستان Sad  و حمله ایرانی آلمانی 18 ساله به مرکز خرید مونیخ و روند بسیااااااااااااااااااااااااااار کند در اعلام کلیرنس واقعا معجزه لازمه...
اما باید امیدوار بود و صبور Shy

به نظرم ربطی به این چیزا نداره.این داستانا همیشه بوده و هر سال به ی مدل.
مشکل اینجاس که اینا از ژانویه به بعد هیچ دستی به پرونده ها نزدن وگرنه تا الان باید خیلی ها کلیر میشدن .مشخصه دیگه علاقه ای به دادن ویزا ندارن و به همون تعداد کم قانع شدن.اگه کلیر کردنشون نظم و قاعده ی خاصی داشت اینقد ناراحتی وجود نداشت.
ای پی زدین و میخواین چک کنید، قبول ،پروسش 3 تا 6 ماه طول میکشه(مثل بچه های اکتبر و نوامبر و دسامبر که کلیر شدن) ،بازم قبول،ولی اینکه بعد 6 ماه باز کلیر نمیکنن و بدون هیچ دلیلی دارن طولش میدن واقعا کار درستی نیست و دور از انصاف هست.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
با توجه به کارنت شدن همه کیسهای نپالی در ماه آگوست ،این موضوع چه تاثیری بر روی ما داره .منظورم اینه که ممکنه با مشکل کمبود ویزا تو این 2ماه بخاطر خوردن حقمون توسط برادران نپالی برخورد کنیم یا نه ؟؟
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان:
سلام

دوستان عزیز کسی میتونه یک توضیح کامل در مورد یک خطی و دو خطی در سایت Ceac به من ناشی بده ؟؟!!

ممنون از شما
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
تشکر کنندگان:
(2016-07-24 ساعت 10:12)tyrex نوشته:  با توجه به وضعیت جنگ و کودتا تو ترکیه و ارمنستان Sad  و حمله ایرانی آلمانی 18 ساله به مرکز خرید مونیخ و روند بسیااااااااااااااااااااااااااار کند در اعلام کلیرنس واقعا معجزه لازمه...
اما باید امیدوار بود و صبور Shy

به نظرم ربطی به این چیزا نداره.این داستانا همیشه بوده و هر سال به ی مدل.
مشکل اینجاس که اینا از ژانویه به بعد هیچ دستی به پرونده ها نزدن وگرنه تا الان باید خیلی ها کلیر میشدن .مشخصه دیگه علاقه ای به دادن ویزا ندارن و به همون تعداد کم قانع شدن.اگه کلیر کردنشون نظم و قاعده ی خاصی داشت اینقد ناراحتی وجود نداشت.
ای پی زدین و میخواین چک کنید، قبول ،پروسش 3 تا 6 ماه طول میکشه(مثل بچه های اکتبر و نوامبر و دسامبر که کلیر شدن) ،بازم قبول،ولی اینکه بعد 6 ماه باز کلیر نمیکنن و بدون هیچ دلیلی دارن طولش میدن واقعا کار درستی نیست و دور از انصاف هست.

به نظرم حرف دوستمون درسته تایرکس جان !
همسر من بعد 245 روز آپدیت شد،خیلیا خیلی دیر کلیر شدن،از ژانویه ب بعد خیلی کند شد همه چیز
همه اینا میتونه دلیل داشته باشه
شما یه نگاه به پستهای بچه ها توی پارسال همین تاریخ بنداز میبینی که اون موقع بچه های آپریل داشتن کلیر میشدن و تک و توک
از قبل مونده بودن، اونایی هم ک مونده بودن سرباز س بودن
وضعیت امسال رو میبینی کلا فرق داره
بی دلیل نیست و این اتفاقای اخیر نمیتونه بی تاثیر باشه ، همونطور ک توی خروج انگلستان از اتحادیه اروپا تاثیر گذاشت
حتما روی این پروسه هم تاثیر میزاره
این حرف هم اصلا منطقی نیست ک دوست ندارن بدن و به تعداد کم قانعن
اگه بر فرض بخوان کم بگیرن سهمیه رو کم میکنن یا به کل حذف میکنن
نه که وقت خودشون رو بگیرن .
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
سلام دوستان
ایا درسته که تقریبا امار برندگان ایرانیها چها هزار پانصد و یک کیس بوده که فقط سه هزار صد تا دویست تا کیس ویزا می گیرنند. و تقریبا چهار صد تا پانصد کیس یا ریجکت شده اند یا به سفارت برای مصاحبه مراجعه نکردند. و تقریبا بین هشتصد تا هزار کیس هم در ای پی می مانند و ویزا تمام می شود
لطفا راهنمایی بفرمائید
با ارزوی موفقیت برای همه
(2016-07-24 ساعت 14:41)shahram es نوشته:  سلام

دوستان عزیز کسی میتونه یک توضیح کامل در مورد یک خطی و دو خطی در سایت Ceac به من ناشی بده ؟؟!!

ممنون از شما

وقتی که چک میکنید وضعیتتون رو ،متنی که میاد رو یک قسمتش رو انتخاب کن و راست کلیک کن بزن view selection
بعد صفحه جدید ک باز میشه برو ابتدای نوشته ها
اگه کل نوشته ها در یک خط خلاصه میشد ک هیچ
اما اگه 2 خط بود یعنی کلیر نزدیکه
فقط دو نکته
باید با فایرفاکس چک کنی
و اینکه کیس شما فرق داره ؟ شاید برای شما اینطور نباشه !
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
سفرنامه
تشکر کنندگان: shahram es ، eliati ، SAEED TEHRANI
(2016-07-24 ساعت 14:50)سفید برفی نوشته:  سلام دوستان
ایا درسته که تقریبا امار برندگان ایرانیها چها هزار پانصد و یک کیس بوده که فقط سه هزار صد تا دویست تا کیس ویزا می گیرنند. و تقریبا چهار صد تا پانصد کیس یا ریجکت شده اند یا به سفارت برای مصاحبه مراجعه نکردند. و تقریبا بین هشتصد تا هزار کیس هم در ای پی می مانند و ویزا تمام می شود
لطفا راهنمایی بفرمائید
با ارزوی موفقیت برای همه

برای همه جا همین رویه هست
قرار نیست هر کس ک برنده شد ویزا بگیره
یکی مدارکش مشکل داره یکی نمیره یکی کارش.....
شما اگه مشکل خاصی توی این چیزا نمیبینید نگران نباشید
فقط بدترین حالت اینه ک نیاز ب چک داشته باشید و وقت تموم شده باشه

سفرنامه
دوستان و همراهان سلام
190 روزه از مصاحبه ما میگذره و 21 جولای هر 3 نفر کیس آپدیت شدیم
همسرم و دخترم روی آپدیت 25 ژانویه قفل شده بودن و خودم روی 20 آپریل
درضمن سه شنبه 19 جولای، یعنی 2 روز قبل از آپدیت، برای چهارمین بار ایمیل زده بودم
البته این دفعه در قسمت subject ایمیل، نام کامل و شماره کیس و تاریخ تولد رو هم ذکر کرده بودم
و بالاخره، پس از حدود 6.5 ماه سفارت ابوظبی کیسمون رو شناخت
پیروز باشید
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: chakavakl ، golia ، matin86
(2016-07-24 ساعت 15:03)مل مل نوشته:  دوستان و همراهان سلام
همسرم و دخترم روی آپدیت 25 ؤانویه قفل شده بودن و خودم روی 20 آپریل
درضمن سه شنبه 19 جولای، یعنی 2 روز قبل از آپدیت، برای چهارمین بار ایمیل زده بودم  
البته این دفعه در قسمت subject ایمیل، نام کامل و شماره کیس و تاریخ تولد رو هم ذکر کرده بودم
پیروز باشید

اقا مبارکه به سلامتی و دل خوش دیدین دوستان همین طور که دوستم دیشب خبر داد از کلیر کردن کیس ها که سفارت کار کلیر کردنو اغاز کرده و داره دور میگیره
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، مل مل ، matin86
(2016-07-24 ساعت 15:51)khodamtanha نوشته:  [quote='مل مل' pid='718774' dateline='1469356422']
دوستان و همراهان سلام
همسرم و دخترم روی آپدیت 25 ؤانویه قفل شده بودن و خودم روی 20 آپریل
پیروز باشید

دوست عزیز سلام بازم تبریک میگم متن ایمیل هایی که زده بودینو به فارسی میشه بفرستین و اگه زحمتی نیست ادرس سایت  سفارتو
ممنونم ازتون
تشکر کنندگان:
(2016-07-24 ساعت 14:00)golia نوشته:  با توجه به کارنت شدن همه کیسهای نپالی در ماه آگوست ،این موضوع چه تاثیری بر روی ما داره .منظورم اینه که ممکنه با مشکل کمبود ویزا تو این 2ماه بخاطر خوردن حقمون توسط برادران نپالی برخورد کنیم یا نه ؟؟

نه ربطی نداره
کشور به کشور سهمیه اش متفاوته
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

(2016-07-24 ساعت 16:16)eliati نوشته:  
(2016-07-24 ساعت 14:00)golia نوشته:  با توجه به کارنت شدن همه کیسهای نپالی در ماه آگوست ،این موضوع چه تاثیری بر روی ما داره .منظورم اینه که ممکنه با مشکل کمبود ویزا تو این 2ماه بخاطر خوردن حقمون توسط برادران نپالی برخورد کنیم یا نه ؟؟

نه ربطی نداره
کشور به کشور سهمیه اش متفاوته

ایرانیارو کلیر نمیکنن چه برسه به ویزا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان