موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان - اگر ممکنه دوستانی که در ارمنستان مصاحبه داشتند و ویزاشون رو دریافت کردند ، مراحل دریافت ویزاشون رو بفرمایند.منظورم از زمان انتظار AP هست که جهت تسریع در کلیریشون کاری انجام دادند و مابقی مراحل. بی نهایت ممنون و سپاسگذارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-11 ساعت 17:33)rezaahvaz نوشته: دوستان گرامی همین الان من آپدیت دو خطی شدم هورا
تبریک عرض میکنم به امید موفقیت همه دوستان
میشه لطف کنید شرایط کیستون رو بگید
کیس: 2017AS50xx/مشاهده نتیجه: هفته اول مي / ارسال فرم: هفته آخر مي / كنسولگري:آنكارا /تاريخ كارنت شدن:فوريه / دريافت نامه دوم: آوريل / تاريخ مصاحبه: مي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-11 ساعت 15:36)eliati نوشته: (2016-08-11 ساعت 13:49)Hamed_402 نوشته: (2016-08-10 ساعت 10:04)ali3810 نوشته: من یه چنین متنی رو دیروز (سه شنبه ساعت17)ایمیل کردم هنوز جوابی نیمده آیا دوباره باید متن بالا رو ایمیل کنم و صرفا درخواست آپدیت کنم؟
I am a lottery applicant and my administrative process has been finished recently. my interview was at April --, 2016. I have created my account, but it seems that it doesn't work properly. It would be grateful if you solve the problem.
My first name: ---
My last name: ----
My case No. -----
My passport No. -----
My birthday: ----
U.S Embassy: Yerevan
دوستان من امرور کیسم اعلام شده
ولی تو سایت https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv/sch...applicants
شماره کیسم قبول نمیکنه؟
میگه هنوز اعلام نشده
در ضمن من پاسپورت جدید گرفتم
دوستان با تجربه راهنمایی میکنید
استرس بدی، خدا بخیر کنه
شماره کیس و شماره پرونده رو با 4 تا صفر وارد کنید
به عنوان مثال:
2016AS00003222
ممنون وقتی که چهار صفر را وارد کردم مشکل من حل شد. ولی تاریخ مصاحبه می خواد که ایمیل زدم .
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می 2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگممممممممم
ایشالا بقیه هم زودتر کلیر میشن )))
خداروشکر پدر من هم دیروز or شدن و البته به زودی خونواده م ازم دور میشن :-( امیدوارم این قانونشون عوض بشه و هیچ کسی دیگه شرایطی مثل من پیدا نکنه. هرچند من هنوزم امیدوارم یه معجزه ای تو این 1 ماه و نیم باقی مانده رخ بده.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون بابت جواب سوالم . لطف کردید . یه چیز دیگه بعد از یک هفته تقریبا که ویزای پدرم سفارت هستش سفارت اطلاعات سفرهای خارجی پدرم رو خواسته . طبیعیه؟ مگه این اطلاعات رو تو فرمD260 نخواسته بودن ؟
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?