کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام دوستان - اگر ممکنه دوستانی که در ارمنستان مصاحبه داشتند و ویزاشون رو دریافت کردند ، مراحل دریافت ویزاشون رو بفرمایند.منظورم از زمان انتظار AP هست که جهت تسریع در کلیریشون کاری انجام دادند و مابقی مراحل. بی نهایت ممنون و سپاسگذارم.
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 17:33)rezaahvaz نوشته:  دوستان گرامی همین الان من آپدیت دو خطی شدم هورا

تبریک عرض میکنم به امید موفقیت همه دوستان
میشه لطف کنید شرایط کیستون رو بگید
کیس: ‎   2017AS50xx/مشاهده نتیجه: هفته اول مي / ارسال فرم: هفته آخر مي / كنسولگري:آنكارا /تاريخ كارنت شدن:فوريه / دريافت نامه دوم: آوريل / تاريخ مصاحبه: مي
تشکر کنندگان: Siamak
(2016-08-11 ساعت 17:03)malekimh نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 15:53)R@#@ نوشته:  سسسسسسسسسسسسسسسسسسلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممممممممممممممم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....!!!!!!!!!!!
ما هم کلیر شدیم.بهترین روز زندگیم شد. Smile
واقعا کلیر شدیم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی خوشحالم. Big Grin
دوستان هیچ استرس به دلتون راه ندین.پرونده ما شماره کیسش بالا بود نقص مدرک داشت سربازی غیر معمول داشت دیر فرمامونو ارسال کرده بودیم...خلاصه هر چیز عجیب غریبی که فکرشو بکنین. Tongue
ولی... ما کلیر شدیم!!!!!!!!! توی مدت حدود یک ماه!!!!!!!!!!!!!! هیچ جای نگرانی برای باقی دوستان نیست. Shy
به امید کلیری سایر دوستان.من که مطمعنم با این برنامه ریزی که امسال دارن پیش میبرن کسی کلیر نشده باقی نمیمونه حد اقل 99 درصد کلیر میشن. Cool
دیگه اینکه...یکسال رو در کنار هم تو تاپیک بولتن و کلیرنس و از تجربیات دوستان نهایت استفاده رو بردیم.واقعا از دوستان ممنونم که بی هیچ چشم داشتی با اینکه ما رو نمیشناختن کمک میکردن(البته هنوزم به کمکتون احتیاج داریم و صد البته این پایان راه نیست).  : Wink
دوستان انقدر خوشحالم که مغزم قفل کرده فقط میتونم بگم ممنونم از همتون و اینکه از ته دل ارزو میکنم همتون بتونین این اتفاق عالی رو تجربه کنین. Rolleyes

خیلی مبارکه. تبریک میگم. به امید موفقیت تو تمام مراحا زندگیتون. شرایط کیستون چی بود؟
بود؟
خیلی مبارکه میتونم بپرسم محل مصاحبه تون کجا بود؟
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 18:08)ارزوامیررضا نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 15:53)R@#@ نوشته:  سسسسسسسسسسسسسسسسسسلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممممممممممممممم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....!!!!!!!!!!!
دوستان هیچ استرس به دلتون راه ندین.پرونده ما شماره کیسش بالا بود نقص مدرک داشت سربازی غیر معمول داشت دیر فرمامونو ارسال کرده بودیم...خلاصه هر چیز عجیب غریبی که فکرشو بکنین. Tongue
ولی... ما کلیر شدیم!!!!!!!!! توی مدت حدود یک ماه!!!!!!!!!!!!!! هیچ جای نگرانی برای باقی دوستان نیست. Shy
به امید کلیری سایر دوستان.من که مطمعنم با این برنامه ریزی که امسال دارن پیش میبرن کسی کلیر نشده باقی نمیمونه حد اقل 99 درصد کلیر میشن. Cool
دیگه اینکه...یکسال رو در کنار هم تو تاپیک بولتن و کلیرنس و از تجربیات دوستان نهایت استفاده رو بردیم.واقعا از دوستان ممنونم که بی هیچ چشم داشتی با اینکه ما رو نمیشناختن کمک میکردن(البته هنوزم به کمکتون احتیاج داریم و صد البته این پایان راه نیست).  : Wink
دوستان انقدر خوشحالم که مغزم قفل کرده فقط میتونم بگم ممنونم از همتون و اینکه از ته دل ارزو میکنم همتون بتونین این اتفاق عالی رو تجربه کنین. Rolleyes

خیلی مبارکه. تبریک میگم. به امید موفقیت تو تمام مراحا زندگیتون. شرایط کیستون چی بود؟
بود؟
خیلی مبارکه میتونم بپرسم محل مصاحبه تون کجا بود؟

مرسییییی.ما ایروان مصاحبمون بود.ایشالا شمام به زودی زود کلیر بشین.
تشکر کنندگان: moh.saee
(2016-08-11 ساعت 15:36)eliati نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 13:49)Hamed_402 نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 10:04)ali3810 نوشته:  من یه چنین متنی رو دیروز (سه شنبه ساعت17)ایمیل کردم هنوز جوابی نیمده آیا دوباره باید  متن بالا رو ایمیل کنم و صرفا درخواست آپدیت کنم؟
I am a lottery applicant and my administrative process has been finished recently. my interview was at April --, 2016. I have created my account, but it seems that it doesn't work properly. It would be grateful if you solve the problem.

My first  name: ---
My last name: ----
My case No. -----
My passport No. -----
My birthday: ----
U.S Embassy: Yerevan
دوستان من امرور کیسم اعلام شده
ولی تو سایت https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv/sch...applicants
شماره کیسم قبول نمیکنه؟
میگه هنوز اعلام نشده
در ضمن من پاسپورت جدید گرفتم
دوستان با تجربه راهنمایی میکنید
استرس بدی، خدا بخیر کنه

شماره کیس و شماره پرونده رو با 4 تا صفر وارد کنید
به عنوان مثال:
2016AS00003222
ممنون وقتی که چهار صفر را وارد کردم مشکل من حل شد. ولی تاریخ مصاحبه می خواد که ایمیل زدم .
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می   2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار                   تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:

سلام.ممنووووووووووونمممم.کیس نامبر تقریبا (کمی کمتر)7000.چهار بار اپدیت و مصاحبه نیمه دوم ماه می.امید وارم شما هم به زودی کلیر بشین Smile
تشکر کنندگان: Siamak ، ahfpca
تبریک میگممممممممم
ایشالا بقیه هم زودتر کلیر میشن Smile)))

خداروشکر پدر من هم دیروز or شدن و البته به زودی خونواده م ازم دور میشن :-( امیدوارم این قانونشون عوض بشه و هیچ کسی دیگه شرایطی مثل من پیدا نکنه. هرچند من هنوزم امیدوارم یه معجزه ای تو این 1 ماه و نیم باقی مانده رخ بده.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: Siamak ، مل مل ، ahfpca ، ho_tasha
(2016-08-11 ساعت 18:53)rah-is نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 15:36)eliati نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 13:49)Hamed_402 نوشته:  دوستان من امرور کیسم اعلام شده
ولی تو سایت https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv/sch...applicants
شماره کیسم قبول نمیکنه؟
میگه هنوز اعلام نشده
در ضمن من پاسپورت جدید گرفتم
دوستان با تجربه راهنمایی میکنید
استرس بدی، خدا بخیر کنه

شماره کیس و شماره پرونده رو با 4 تا صفر وارد کنید
به عنوان مثال:
2016AS00003222
ممنون وقتی که چهار صفر را وارد کردم مشکل من حل شد. ولی تاریخ مصاحبه می خواد که ایمیل زدم .

سلام دوست عزیز تبریک میگم خدمتتون من هم پاسپورت جدیدگرفتم امروز رفتم پاستور تجریش و در برگه جدید
واکسناسیون واکسن های قبلی رو وارد کرد شد 99 تومن و بعد یه واکسن آنفولانزا به من زد شد 30 تومن
شما هم باید تشریف ببرین پاستور بهمراه پاسپورت جدید
و اون برگه ای که دکتر سفارت بهتون داده اونجا واکسن های قبلی رو در برگه جدید وارد میکنن و شاید مثل من به شما واکسن هم زدن بعد باید هر سفارت خونه ای که هستین از دکتر وقت بگیرین و این برگه رو بهش بدین
و بگین که پاسپورت جدید گرفتم و بقیه کارها رو انجام
خواهد داد اگه مدیکالتون هنوز اعتبار داره که معاینه مجدد نیازی ندارین در مورد پاس جدید من چون سفارتم آنکاراست ایمیل زدم و سابجکت رو کیس نامبرم نوشتم
و در بادی نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد و یه خط که آقا یا خانم پاسپورت جدید گرفتم و این شمارشه و اسکن از پاس جدید رو ضمیمه کردم جواب دادن که در سیستم شماره جدید پاستون رو ثبت کردیم شاید دوستان روش
دیگه ای رو هم بدونن من این جوری اطلاع دادم ایشالا بزودی ویزاتون رو دریافت کنین
تشکر کنندگان: مل مل
خیلی ممنون بابت جواب سوالم . لطف کردید . یه چیز دیگه بعد از یک هفته تقریبا که ویزای پدرم سفارت هستش سفارت اطلاعات سفرهای خارجی پدرم رو خواسته . طبیعیه؟ مگه این اطلاعات رو تو فرمD260 نخواسته بودن ؟
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
تشکر کنندگان:
مامان و بابای من که بازنشسته هم هستن از ۱۳ اپریل منتظرن از ابوظبی. مجرد و متاهل فرقی نداره واقعن.

(2016-08-11 ساعت 12:51)rezaahvaz نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 12:15)eliati نوشته:  
2016AS7473
2016AS7420
2016AS7417
2016AS7156
2016AS7475
2016AS6847
2016AS7068
2016AS6774
2016AS7274
2016AS6981
2016AS2595
2016AS7457
2016AS7358
2016AS6828
2016AS7418

سفارت ارمنستان
امروز 21 مرداد 95

وقتی ارمنستان تا 7400 اعلام کرده یعنی همه کلیر شدن.
ولی نمیدونم چرا ابوظبی کم کم اعلام میکنه.
مجرد که انگار اصلا دلش نمیاد اعلام کنه
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 09:31)ali3875 نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 01:31)moein.m نوشته:  با سلام خدمت همه بنده برنده 2016 هستم و فوریه مصاحبه شدم / اساتید محترم یه سوال فنی دارم لطفا درست پاسخ بدید : بنده وقتی رفته بودم مصاحبه و چک خوردم آقای آفیسر برگه ای به من داد که روش کیس نامبرم بود و گفت تو سایت سفارت هروقت در قسمت همون immigrant visa شمارتو دیدی بیا برای سفارت برای گرفتن ویزا **این عین حرفش بود **اما وقتی تو سایت CEAC میرم (سایتی که میشه از طریقش از وضعیت پرونده باخبر شد که در چه مرحله ای هستش) اونجا میبینم که هنوز زده ADMINISTRATIVE PROCESSING و هنوز نزده ISSUED ( تو این مرحله ویزاتون چاپ شده و باید برید برای گرفتنش ) خب الان من دقیقا چه کنم اگر به حرف آفیسر باشه که الان باید برم برای سفارت ولی اگر به این سایت باشه که نباید برم //// میشه لطفا هرکی هرچی میدونه بگه اینجاشو بلد نیستم لطفا یه توضیح خوب و جامع بدید خیلی گیرم / تشکر از همه.

دوست عزیز من از برندگان 2014 هستم امروز بطور اتفاقی اومدم تو این تاپیک با توجه به تجربیات خودم پاسختون رو میدم
سایت ceas به گفته خیلی از دوستان دقیق و معتبر و قابل استناد نیست شما در مرحله چک هستید و فقط باید از طریق سایت اون سفارتی که برای مصاحبه تشریف بردید کلیر شدنتون رو هر هفته چک کنید
البته میتونید با یک متن خوب و محترمانه از طریق ایمیل هم جویای وضعیت کیستون باشید
به امید کلیر شدنتون هر چه زودتر Shy

متشکرم از پاسختون ولی خدمت شما بگم که دوست عزیزم من که شماره کیس نامبرم اومده رو سایت یعنی کلیر شدم اگر در مرحله چک باشم که شماره کیس اصلا رو سایت نمیاد
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 09:29)hes94 نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 01:31)moein.m نوشته:  با سلام خدمت همه بنده برنده 2016 هستم و فوریه مصاحبه شدم / اساتید محترم یه سوال فنی دارم لطفا درست پاسخ بدید : بنده وقتی رفته بودم مصاحبه و چک خوردم آقای آفیسر برگه ای به من داد که روش کیس نامبرم بود و گفت تو سایت سفارت هروقت در قسمت همون immigrant visa شمارتو دیدی بیا برای سفارت برای گرفتن ویزا **این عین حرفش بود **اما وقتی تو سایت CEAC میرم (سایتی که میشه از طریقش از وضعیت پرونده باخبر شد که در چه مرحله ای هستش) اونجا میبینم که هنوز زده ADMINISTRATIVE PROCESSING و هنوز نزده ISSUED ( تو این مرحله ویزاتون چاپ شده و باید برید برای گرفتنش ) خب الان من دقیقا چه کنم اگر به حرف آفیسر باشه که الان باید برم برای سفارت ولی اگر به این سایت باشه که نباید برم //// میشه لطفا هرکی هرچی میدونه بگه اینجاشو بلد نیستم لطفا یه توضیح خوب و جامع بدید خیلی گیرم / تشکر از همه.

سلام. معمولا وقتى پاسپورت رو به سفارت تحويل بديد، روز بعد يا چند روز بعد سايت سيس از ap به issued تغيير ميكنه.

یعنی الان من باید اقدام کنم برای سفر به ارمنستان و گرفتن ویزا؟؟/
تشکر کنندگان:
(2016-08-09 ساعت 12:11)Hamed_402 نوشته:  سلام
دوستان سفارت ارمنستان شماره های جدید برای کلیری اعلام کرد
2016AS5646
2016AS5788
2016AS5796
2016AS3415
2016AS4415
2016AS5736

مبارکشون باشه

دوستان عزیز خواهش میکنم راهنمایی کنید / من یکی از شماره های بالا هستم / ببینید بعضیا میگن ایمیل کلیری برام اومد!!! مگه کسی کلیر شه براش میل میاد؟؟؟ تو خود سفارت افیسر به من گفت میل نمیاد تو سایتو چک کن شمارت بود بیا بعد جریان این میل کلیری که بعضیا میگن چیه؟؟؟ بعد این سایت csc چیه که میگن باید توش ثبت نام کرد؟؟؟؟؟؟ ترخدا سریعا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 21:08)samporto نوشته:  مامان و بابای من که بازنشسته هم هستن از ۱۳ اپریل منتظرن از ابوظبی. مجرد و متاهل فرقی نداره واقعن.

(2016-08-11 ساعت 12:51)rezaahvaz نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 12:15)eliati نوشته:  
2016AS7473
2016AS7420
2016AS7417
2016AS7156
2016AS7475
2016AS6847
2016AS7068
2016AS6774
2016AS7274
2016AS6981
2016AS2595
2016AS7457
2016AS7358
2016AS6828
2016AS7418

سفارت ارمنستان
امروز 21 مرداد 95

وقتی ارمنستان تا 7400 اعلام کرده یعنی همه کلیر شدن.
ولی نمیدونم چرا ابوظبی کم کم اعلام میکنه.
مجرد که انگار اصلا دلش نمیاد اعلام کنه

سلام نه دوست عزیز لزومی نداره که وقتی تا اون کیس اعلام شده یعنی همه تا اون شماره کلیر شده باشن ممکنه تا 7400 مثلا میگم و برفرض 100 نفر یا 200 نفر کلیر شده باشن .
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 11:15)malekimh نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 02:06)Alirsh نوشته:  دوستان سلام
کیس نامبر بنده در رده 2500 هست اما دیر متوجه شدم لاتاری برنده شدم و در آذر پارسال فهمیدم. جهت مصاحبه به آنکارا در 4 اپریل دعوت شدم و بعد از مصاحبه خانم مصاحبه کننده گفت که سه ماه منتظر باشم. الان که میبینم دوستان با کیس نامبر 6000 هم کلیر شدن خیلی ناامید شدم که من هیچ اتفاقی برای کیسم نیفتاده و سه اپدیتی که از 4 اپریل به اینور خورده ام تماما بخاطر ایمیل به سفارت بوده است.
شغلم در زمان مصاحبه تدریس خصوصی معرفی کردم
رشته شیمی
مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد
خدمت سربازی: ارتش
مجرد

لطفا اگر کسی اطلاعی دارد به من راهنمایی کند آیا کلیر میشوم؟ و اینکه چه چیزی باعث شده من کلیر نشوم؟

دوست عزیز نگران نباشید. من خودم یک ماه پیش کاملن ناامید شدم و پرونده ی لاتاری برای خودم بستم. ولی الان اتفاقای دیگه ایی داره میفته. به نظرم امسال بازمانده نخواهیم داشت

بین سه تا شش ماه باید منتظر باشید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان