موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-13 ساعت 00:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-13 ساعت 00:43 توسط masiharezoo.)
(2016-08-12 ساعت 20:04)محمد کامیاب مهر نوشته: (2016-08-09 ساعت 22:32)mo3n نوشته: (2016-08-09 ساعت 09:53)lighthouse نوشته: سلام.پایین سایت ,قسمت تماس باما,ادرس ایمیل هم هست.
با سلام و تبریک به دوستانی که کلیر شدند ، در مورد ثبت نام در CSC ، باید بگم که اون گزینه ای که توی برگه راهنما سفارت ارائه می ده ، وجود نداره !!!
این مورد رو خود سفارت به من راهنمایی کرده و انجام دادم:
بعد از ثبت نام اولیه ، در ادامه گزینه اول را انتخاب نمایید :
1) “I have received a Consular interview appointment date from the National Visa Center (NVC), Kentucky Consular Center (KCC), or the Consular Section and I have been instructed to register my appointment on this site”.
بعد continue
سپس به ترتیب مشخصات افراد ثبت می گردد. پس از اتمام اگر دگمه ارسال (submit) فعال نبود باید منتظر آپدیت بمانید ، بهتره یه ایمیل به info@gssvisa.zendesk.com بزنید تا سریع تر modified توسط این سرویس انجام شود ، متن ایمیلتون خیلی ساده می تونه باشه : dear sir/madam
My account need to update for submitting my passport and documents to embassy.
در مورد خودم 3 روز کاری طول کشید و یه ایمیل در جوابم اومد به این مضموم :
Dear Applicant,
We have modified your account. Now you are able to send your documents. Please visit your record on appointment system and choose "continue" to be able to print the "courier in receipt".
موفق باشید..
با عرض سلام خدمت شما بزرگوار عزیر با اطلاعات عالی که در اختیار ما می گذارید . من می خواستم بدونم سایت CSC رو از کجا و چه جوری باید وارد شد؟، و اینکه در اونجا با کد یا چیزی شبیه به این باید وارد شد؟ بی نهایت از شما سپاسگذارم.
سایت csc :
https://ais.usvisa-info.com/en-am/iv
https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv سایت فارسی
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23 jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-12 ساعت 14:43)Hamed_402 نوشته: (2016-08-12 ساعت 12:49)hamidzxc نوشته: (2016-08-12 ساعت 01:50)uka63 نوشته: با سلام به دوستان
سایت سفارت ارمنستان شماره ما رو اعلام کرده ولی هنوزاز ایمیل کلیری خبری نیست. الان وضعیت ما چطوریه. تاریخ انقضا هم ۱۹ اگوسته. در ادامه باید برای ارسال مدارک چه جوری اقدام کنیم.
با تبریک
سریعا برید به ارمنستان
اونها ایمیل نمیدند
بدوئید
دوستان میشه ی توضیح مختصر از روند ارمنستان بدید
الان تعداد زیادی اعلام شدن ولی همه سردرگم هستیم
باید بریم ارمنستان بدون نوبت؟
یا بریم تو سایت ثبت نام کنیم؟
خواهشا بچه با تجربه ارمنستان راهنمایی کنید
ثبت نام کنید بعد بیرید ارمنستان ولی من پیکاپ کردم از طریق اژانس مسافرتی
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23 jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-12 ساعت 05:43)samporto نوشته: پدر و مادر من هم چند ساعت پیش آپدیت دوخطی شدند. ابوظبی 5xxx. هر دو بازنشسته. or نمی دونم چیه ؟
ایشالا ۳-۴ روز دیگه or میشن و یکی دو روز بعد از اون هم کلیر میشن، اگر کار پیکاپ رو به آژانسها نمیسپارید سریع برای ویزای امارات اقدام کنید.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-13 ساعت 01:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-13 ساعت 01:49 توسط ahfpca.)
(2016-08-11 ساعت 13:08)Alirsh نوشته: دوستان اگر به فرض مثال تا 10 سپتامبر کسی کلیر نشه از گرفتن ویزا باز میمونه؟ چون من میبینم که از اپدیت خوردن دوستان تا دریافت ویزا راحت 20 روز زمان میبره تازه اگر در بهترین حالت آپدیتی ک میخورن مربوط به کلیر شدن باشه.
۱- نه ۱۰ سپتامبر نیست، بعد از ۳۰ سپتامبر دیگه ویزا صادر نمیشه، اگر تجارب بچههای ۲۰۱۵ رو بخونید متوجه میشید که حتی روز ۳۰ سپتامبر هم تعداد زیادی ویزا گرفتن و راهی شدن.
۲- شکر خدا از اول آگوست کلیرنس سرعت گرفته و کسایی که یکماه فاصله مصاحبه داشتن رو به فواصل ۱۰ روزه دارن کلیر میکنن و اون ۲۰ روز که شما گفتی مال ماههای قبله الان فاصله آپدیت ۲ خطی تا کلیرنس کمتر از یک هفته هست.
به یاری خدا امسال همهی ایرانیها صاحب ویزا خواهند شد، مثبت و امیدوار باشید.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نمیتونم در csc ثبت نام کنم وقتی گزینه قرار مصاحبه کنسولی رو میزنم میزنه فاقد قرار مصاحبه چی کار کنم
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستام عزیز من طبق گفته بچه ها گزینه های اولو موقع ثبت نام زدم حا لا رسیدک جایی که از من تارخ مصاحبه میخواد چی کار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-13 ساعت 01:44)ahfpca نوشته: (2016-08-11 ساعت 13:08)Alirsh نوشته: دوستان اگر به فرض مثال تا 10 سپتامبر کسی کلیر نشه از گرفتن ویزا باز میمونه؟ چون من میبینم که از اپدیت خوردن دوستان تا دریافت ویزا راحت 20 روز زمان میبره تازه اگر در بهترین حالت آپدیتی ک میخورن مربوط به کلیر شدن باشه.
۱- نه ۱۰ سپتامبر نیست، بعد از ۳۰ سپتامبر دیگه ویزا صادر نمیشه، اگر تجارب بچههای ۲۰۱۵ رو بخونید متوجه میشید که حتی روز ۳۰ سپتامبر هم تعداد زیادی ویزا گرفتن و راهی شدن.
۲- شکر خدا از اول آگوست کلیرنس سرعت گرفته و کسایی که یکماه فاصله مصاحبه داشتن رو به فواصل ۱۰ روزه دارن کلیر میکنن و اون ۲۰ روز که شما گفتی مال ماههای قبله الان فاصله آپدیت ۲ خطی تا کلیرنس کمتر از یک هفته هست.
به یاری خدا امسال همهی ایرانیها صاحب ویزا خواهند شد، مثبت و امیدوار باشید.
دوست عزیز ممنون از اطلاعات شما. امیدوارم این اتفاق خوب نصیب من هم بشه. من 4 آپریل مصاحبه کردم و هنوز هیچ خبری حتی یک اپدیت کوچک هم نداشتم
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد