کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-12 ساعت 20:46)diresearector نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 20:41)lighthouse نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 20:08)diresearector نوشته:  خدارو شکر. منم کلیر شدم . امیدوارم برای همه دوستان زودتر کلیر شدنشون مشخص بشه . دوستان ۲ تا سوال داشتم :
۱ - تو سایت ceac هنوز وضیعتم ap هست . این چه زمانی تغییر میکنه ؟ بعد از اینکه پاسپورت رو تحویل سفارت دادم ؟
۲- این سیستم ثبت نامی که جدیدا برای ارمنستان مد شده ٬ برای همه دوستان هست ؟ یا فقط کسانی که نقص مدرک داشتند ؟ چون من نقص نداشتم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .

سلام.متاسفانه مدنشده بلکه اجباریه.وربطی هم به نقص مدرک نداره و همه کسانی که کلیرمیشن باید درسایت پست ثبت نام کنند ووقتی میرسن ارمنستان برن پاسپورتهاروتحویل پست بدن وبعداز دوسه روز خبرمیدن که دوباره برین پاسپورتهاروازپست تحویل بگیرید.ومتاسفانه دیگه نمیشه مستقیما رفت سفارت.وضعیت کیستون درسیس زمانی که ویزای شمادرپاسپورتتون چسبیده بشه تبدیل میشه به ایشود.

ممنونم از شما دوست گرامی . الان که من میخوام ثبت نام کنم این سایت میگه که کیس نامبرم هنوز برنامه ریزی نشده ! آیا این نرمال هست ؟ و در مورد شماره تلفنی که میخواد ازمون . چه شماره ای وارد کنیم ؟

راستش درمورد مشکل شما دقیقا نمیدونم ولی کلا سایت بدقلقیه.شماره تلفن هرچی بنویسین مهم نیست چون بعد درارمنستان که سیمکارت گرفتین امکان ادیت کردن شماره تلفن درسایت وجودداره وتغییرش میدین
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:
(2016-08-12 ساعت 20:08)diresearector نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 12:15)eliati نوشته:  
2016AS7473
2016AS7420
2016AS7417
2016AS7156
2016AS7475
2016AS6847
2016AS7068
2016AS6774
2016AS7274
2016AS6981
2016AS2595
2016AS7457
2016AS7358
2016AS6828
2016AS7418

سفارت ارمنستان
امروز 21 مرداد 95

خدارو شکر. منم کلیر شدم . امیدوارم برای همه دوستان زودتر کلیر شدنشون مشخص بشه . دوستان ۲ تا سوال داشتم :
۱ - تو سایت ceac هنوز وضیعتم ap هست . این چه زمانی تغییر میکنه ؟ بعد از اینکه پاسپورت رو تحویل سفارت دادم ؟
۲- این سیستم ثبت نامی که جدیدا برای ارمنستان مد شده ٬ برای همه دوستان هست ؟ یا فقط کسانی که نقص مدرک داشتند ؟ چون من نقص نداشتم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .

مبارك باشه
وضعيت ap هست تا زماني كه ويزا صادر بشود و تبديل به issued بشود
بله براي همه اجباري است ثبت نام در پست
مدارك و گذرنامه تحويل اداره پست ميشود و گذرنامه حاوي ويزا از همان اداره پست تحويل گرفته ميشود
دوستان كه سفارت ارمنستان كلير شدند ديگر نياز نيست مراجعه حضوري به سفارت كنند...كارها توسط اداره پست پيگيري ميشود.
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: koool
(2016-08-03 ساعت 10:33)ali.htm نوشته:  سلام دوباره به دوستان عزیز
خوشبختانه همین الان مشکل ثبت نام پست من حل شد.
با راهنمایی سفارت دقیقا مثل یک درخواست جدید مهاجرتی در سایت  https://ais.usvisa-info.com/en-am/iv ثبت نام کردم  یعنی موقع ساختن اکانت گزینه اول و صفحه بعدی هم گزینه اول انتخاب کردم  i need to register an immigrant visa appointment

نکته عملی :موقع ثبت نام زبان فارسی انتخاب کردم انگلیسی جواب نداد  موقع پرینت نهایی زبان را به انگلیسی برگردانید.
کیس نامبر کامل با صفرها بزنید .منظور از شماره DS-260  کانفرمیشن نامبری هست که پایین صفحه ثبت نام نهایی فرم مذکور برای هر کدام از نفرات کیس صادر میشه .اگر ذخیره نکردید از سایت https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx استخراج کنید. بعد از ثبت نام اتوماتیک تاریخ و ساعت  مصاحبه نشون میده.نام و شماره پاسپورت دقیق وارد کنید
چون مصاحبه شما قبلا انجام شده و الان دارید ثبت نام میکنید مشکلات و ایراداتی به وجود میاد و براحتی نمیتوانید courier receipt صادر و پرینت بگیرید :
-تماس به شماره +37460270113 و انتخاب زبان فارسی و ویزای مهاجرتی (اگر درست یادم باشه تو تلفن گویا به ترتیب  3.3.2.1  بگیرید )،دقت کنین چون قسمت غیرمهاجرتی مطلقا هیچ اطلاعی نداره و اشتباه راهنمایی میکنه
-پاسخگو وضعیت اکانت را درست میکنه قرار مصاحبه حذف و شما خیلی سرراست continue , print
سریع پرینت یا pdf بگیرین چون سایت به نظرم هر لحظه امکان سکته داره
برای ما هم دعا کنین

برای دوستانی که پرسیدن اسکرین شات پیوست کردم تو صفحه ای که میبینین گزینه اول انتخاب کنین .تو صفحه اول موقع ایجاد اکانت هم گزینه اول انتخاب کنین تلفن آمریکا هم روی صفحه کلیرنس هست  نمیدونم از ایران میشه تماس گرفت یا نه ؟  به جز خودم برای یه نفر دیگر هم  کیس خانوادگی بود همین روش اینجا انجام دادیم بلافاصله حل شد .اگر پاسخگو درست جواب نداد دوباره بگیرید یه پاسخگوی خوب به پستتون بخوره  بعضی از پاسخگوها واقعا مزخرف و بی مسئولیتن و بدون درک شرایط مردم جواب الکی میدن  (متاسفانه آقایان ) ولی خانمها دلسوز و کار راه بندازن یه مورد که بجای تاریخ اصلی مصاحبه new appointment  میداد پاسخگوی خانم بلافاصله و بدون دردسر خودش courier receipt صادر کرد . نگران نباشید چیز خاصی نیست
اگر اکانت اشکال داره قبل از اینکه  اکانت جدید درست کنید  تلفنی یا ایمیل از CSC بپرسید متاسفانه  اطلاع ندارم که این کار درسته یا نه.اگر add applicant مشکل داره میتوانید برای بقیه نفرات کیس اکانت جدا درست کنید مهم اینه که برای هر نفر یک courier receipt  صادر بشه .در هرصورت همین که اکانت با مشخصات درست ایجاد شد حتی اگر  NEW APPOINTMENT بده مهم نیست تماس تلفنی و بدون حاشیه رفتن بخواهید courier receipt برای شما صادر کنن  .پست DHL  فقط کار پستی میکنه و با  courier receipt  اجازه داره مدارک شما را ببره سفارت .
CSC  خودش یه چیز گل و گشادیه مثل KCC و ایجاد اشتغال!  مدارکتون ساعت 9 تحویل بدین دیر ببرین میفته فردا.
دوستانی که ایران هستن میتونن ایمیل بزنن CSC که آدرسش تو سایت خودش هست .باید تمام اطلاعاتی که ثبت میکنن شماره ds-260 , شماره پاسپورت و ایمیل اکانت  و ... بنویسن  .نمیدونم چه قد رطول میکشه

http://s000.tinyupload.com/download.php?...4024371107
ا

دوستان ایروانی برگه ‎courier receipt‎ را پیوست کردم .کسانی که مشکل حاد پیدا کزدن برای گرفتن ‎courier receipt‎ بنظرم از سفارت بپرسن امکان ارسال با هزینه شخصی هست یا نه ؟ توی ‎courier receipt‎ نوشته اگر پست مورد تایید سفارت موجود نیست با هزینه خودتان پست کنید که منطقی بنظر میرسه تو این شزایط و محدود بودن زمان اعتبار کلیرنس بشه این اجازه را بدن
http://s000.tinyupload.com/download.php?...1879511687

اینم صفحه راهنمای فارسی امکان تماس اسکایپ هم گذاشته
https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv/inf...contact_us

با تشکر از شما با اطلاعات جامعتان ، بنده در سایت در حال ثبت نام هستم فقط ((در قسمت"شماره تلفن اصلی*
اطمینان حاصل نمایید شماره کشور مورد نظرتان برای درخواست ویزا را درست شماره گیری نموده اید.(مثال: کد کشور- شهر و شماره)))
بفرمایید که شماره ارمنستان را باید بزنم با آمریکا رو. مرسی
تشکر کنندگان:
(2016-08-12 ساعت 20:04)محمد کامیاب مهر نوشته:  
(2016-08-09 ساعت 22:32)mo3n نوشته:  
(2016-08-09 ساعت 09:53)lighthouse نوشته:  سلام.پایین سایت ,قسمت تماس باما,ادرس ایمیل هم هست.

با سلام و تبریک به دوستانی که کلیر شدند ، در مورد ثبت نام در CSC ، باید بگم که اون گزینه ای که توی برگه راهنما سفارت ارائه می ده ، وجود نداره !!!
این مورد رو خود سفارت به من راهنمایی کرده و انجام دادم:
بعد از ثبت نام اولیه ، در ادامه گزینه اول را انتخاب نمایید :
1)       “I have received a Consular interview appointment date from the National Visa Center (NVC), Kentucky Consular Center (KCC), or the Consular Section and I have been instructed to register my appointment on this site”.
بعد continue
سپس به ترتیب مشخصات افراد ثبت می گردد. پس از اتمام اگر دگمه ارسال (submit) فعال نبود باید منتظر آپدیت بمانید ، بهتره یه ایمیل به info@gssvisa.zendesk.com بزنید تا سریع تر modified  توسط این سرویس انجام شود ، متن ایمیلتون خیلی ساده می تونه باشه : dear sir/madam
My account need to update for submitting my passport and documents  to embassy.
در مورد خودم 3 روز کاری طول کشید و یه ایمیل در جوابم اومد به این مضموم :
Dear Applicant,
We have modified your account. Now you are able to send your documents. Please visit your record on appointment system and choose "continue" to be able to print the "courier in receipt".
موفق باشید..

با عرض سلام خدمت شما بزرگوار عزیر با اطلاعات عالی که در اختیار ما می گذارید . من می خواستم بدونم سایت CSC  رو از کجا و چه جوری باید وارد شد؟، و اینکه در اونجا با کد یا چیزی شبیه به این باید وارد شد؟ بی نهایت از شما سپاسگذارم.

سایت csc :
https://ais.usvisa-info.com/en-am/iv
https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv سایت فارسی
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان: محمد کامیاب مهر
(2016-08-12 ساعت 14:43)Hamed_402 نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 12:49)hamidzxc نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 01:50)uka63 نوشته:  با سلام به دوستان
سایت سفارت ارمنستان شماره ما رو اعلام کرده ولی هنوزاز ایمیل کلیری خبری نیست. الان وضعیت ما چطوریه. تاریخ انقضا هم ۱۹ اگوسته. در ادامه باید برای ارسال مدارک چه جوری اقدام کنیم.

با تبریک
سریعا برید به ارمنستان
اونها ایمیل نمیدند
بدوئید
دوستان میشه ی توضیح مختصر از روند ارمنستان بدید
الان تعداد زیادی اعلام شدن ولی همه سردرگم هستیم
باید بریم ارمنستان بدون نوبت؟
یا بریم تو سایت ثبت نام کنیم؟
خواهشا بچه با تجربه ارمنستان راهنمایی کنید

ثبت نام کنید بعد بیرید ارمنستان ولی من پیکاپ کردم از طریق اژانس مسافرتی
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان:
(2016-08-12 ساعت 05:43)samporto نوشته:  پدر و مادر من هم چند ساعت پیش آپدیت دوخطی شدند. ابوظبی 5xxx. هر دو بازنشسته. or نمی دونم چیه ؟

ایشالا ۳-۴ روز دیگه or میشن و یکی دو روز بعد از اون هم کلیر میشن، اگر کار پیکاپ رو به آژانسها نمی‌سپارید سریع برای ویزای امارات اقدام کنید.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: sahar2016
(2016-08-11 ساعت 13:08)Alirsh نوشته:  دوستان اگر به فرض مثال تا 10 سپتامبر کسی کلیر نشه از گرفتن ویزا باز میمونه؟ چون من میبینم که از اپدیت خوردن دوستان تا دریافت ویزا راحت 20 روز زمان میبره تازه اگر در بهترین حالت آپدیتی ک میخورن مربوط به کلیر شدن باشه.

۱- نه ۱۰ سپتامبر نیست، بعد از ۳۰ سپتامبر دیگه ویزا صادر نمیشه، اگر تجارب بچه‌های ۲۰۱۵ رو بخونید متوجه میشید که حتی روز ۳۰ سپتامبر هم تعداد زیادی ویزا گرفتن و راهی شدن.
۲- شکر خدا از اول آگوست کلیرنس سرعت گرفته و کسایی که یکماه فاصله مصاحبه داشتن رو به فواصل ۱۰ روزه دارن کلیر میکنن و اون ۲۰ روز که شما گفتی مال ماههای قبله الان فاصله آپدیت ۲ خطی تا کلیرنس کمتر از یک هفته هست.
به یاری خدا امسال همه‌ی ایرانیها صاحب ویزا خواهند شد، مثبت و امیدوار باشید.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: sahar2016 ، Alirsh
(2016-08-11 ساعت 01:31)moein.m نوشته:  با سلام خدمت همه بنده برنده 2016 هستم و فوریه مصاحبه شدم / اساتید محترم یه سوال فنی دارم لطفا درست پاسخ بدید : بنده وقتی رفته بودم مصاحبه و چک خوردم آقای آفیسر برگه ای به من داد که روش کیس نامبرم بود و گفت تو سایت سفارت هروقت در قسمت همون immigrant visa شمارتو دیدی بیا برای سفارت برای گرفتن ویزا **این عین حرفش بود **اما وقتی تو سایت CEAC میرم (سایتی که میشه از طریقش از وضعیت پرونده باخبر شد که در چه مرحله ای هستش) اونجا میبینم که هنوز زده ADMINISTRATIVE PROCESSING و هنوز نزده ISSUED ( تو این مرحله ویزاتون چاپ شده و باید برید برای گرفتنش ) خب الان من دقیقا چه کنم اگر به حرف آفیسر باشه که الان باید برم برای سفارت ولی اگر به این سایت باشه که نباید برم //// میشه لطفا هرکی هرچی میدونه بگه اینجاشو بلد نیستم لطفا یه توضیح خوب و جامع بدید خیلی گیرم / تشکر از همه.
با سلام دوست عزیز
اگر ایمیل برات اومده و اونجا بهت گفته وضعیت هر یک از افراد چی هست و چه مدارکی رو بیار با خودت که باید هرچه سریعتر اقدام کنی و بری و هیچ مشکلی نیست
ولی در مورد ایشود شدن شما ابتدا استو ببر بده سفارت تا بتونن اطلاعات پاس شما رو چک کنن که ویزا رو صادر کنن بعد ایشود میشی. دلیل این امر هم اون هست که شاید شما تو این مدت پاستو عوض کرده باشی.
موفق باشی.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
(2016-08-11 ساعت 01:31)moein.m نوشته:  با سلام خدمت همه بنده برنده 2016 هستم و فوریه مصاحبه شدم / اساتید محترم یه سوال فنی دارم لطفا درست پاسخ بدید : بنده وقتی رفته بودم مصاحبه و چک خوردم آقای آفیسر برگه ای به من داد که روش کیس نامبرم بود و گفت تو سایت سفارت هروقت در قسمت همون immigrant visa شمارتو دیدی بیا برای سفارت برای گرفتن ویزا **این عین حرفش بود **اما وقتی تو سایت CEAC میرم (سایتی که میشه از طریقش از وضعیت پرونده باخبر شد که در چه مرحله ای هستش) اونجا میبینم که هنوز زده ADMINISTRATIVE PROCESSING و هنوز نزده ISSUED ( تو این مرحله ویزاتون چاپ شده و باید برید برای گرفتنش ) خب الان من دقیقا چه کنم اگر به حرف آفیسر باشه که الان باید برم برای سفارت ولی اگر به این سایت باشه که نباید برم //// میشه لطفا هرکی هرچی میدونه بگه اینجاشو بلد نیستم لطفا یه توضیح خوب و جامع بدید خیلی گیرم / تشکر از همه.

تا زمانی که پاسپورت شما به سفارت تحویل داده نشود و ویزا در آن صادر نشود وضعیت CEAC همان AP است
شما اگر از طریق سایت سفارت محل مصاحبه کلیر شدید همه چیز اکی است و مبارک است... سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنید.
سایت CEAC وضعیت پرونده شما را نشان میدهد. روزی که در سفارت امریکا محل مصاحبه ویزا داخل پاسپورت شما چسبانده میشود وضعیت از AP به ISSUED تغییر میکند.
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*

(2016-08-13 ساعت 00:54)masiharezoo نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 14:43)Hamed_402 نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 12:49)hamidzxc نوشته:  با تبریک
سریعا برید به ارمنستان
اونها ایمیل نمیدند
بدوئید
دوستان میشه ی توضیح مختصر از روند ارمنستان بدید
الان تعداد زیادی اعلام شدن ولی همه سردرگم هستیم
باید بریم ارمنستان بدون نوبت؟
یا بریم تو سایت ثبت نام کنیم؟
خواهشا بچه با تجربه ارمنستان راهنمایی کنید

ثبت نام کنید بعد بیرید ارمنستان ولی من پیکاپ کردم از طریق اژانس مسافرتی

شما بايد در سايت پست ثبت نام كنيد
https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv
صفحه ٤٩٦ همين تاپيك يك فايل ‎pdf‎ هست دانلود كنيد مراحل ثبت نام شبيه هست.
مدارك رو برسونيد به پست ارمنستان (از طریق مراجعه حضوری یا پیک آپ آژانس مسافرتی) ...با توجه مدت زمان كم باقي مونده به نظرم حضوري بريد ايروان و مدارك رو تحويل بديد.
مدارك:برگ ابي كه آفيسر بهتون داد -پاسپورت تمامي افراد كيس-برگه باركددار ثبت نام پستي تمام افراد كليرشده-برگه سفيد عكسدار مديكال-٢قطعه عكس ٥*٥ تمام افراد كلير شده-كانتكت شيت شامل ادرس ايران،ايروان و امريكا
بعد تقريبا 4-5 روز ويزا صادر ميشه
سفارت ديگه راهمون نميدن Sad

تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 20:55)saraza نوشته:  خیلی ممنون بابت جواب سوالم . لطف کردید . یه چیز دیگه بعد از یک هفته تقریبا که ویزای پدرم سفارت هستش سفارت اطلاعات سفرهای خارجی پدرم رو خواسته . طبیعیه؟ مگه این اطلاعات رو تو فرمD260  نخواسته بودن ؟

توی فرم DS260  جایی در مورد سفرهای خارجی خواسته نشده بود.
طبیعی نیست. اما مواردی بودند که ازشون اسکن پاسپورتهای قدیمیشون خواسته شده تو این چند وقت...
چیز خواصی نیست. اسکن پاسپورتهای گذشته رو اگر دارید براشون ایمیل کنید.

تشکر کنندگان:
دوستان من نمیتونم در csc ثبت نام کنم وقتی گزینه قرار مصاحبه کنسولی رو میزنم میزنه فاقد قرار مصاحبه چی کار کنم
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
تشکر کنندگان:
دوستام عزیز من طبق گفته بچه ها گزینه های اولو موقع ثبت نام زدم حا لا رسیدک جایی که از من تارخ مصاحبه میخواد چی کار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
تشکر کنندگان:
(2016-08-13 ساعت 10:26)tirdad89 نوشته:  دوستام عزیز من طبق گفته بچه ها گزینه های اولو موقع ثبت نام زدم حا لا رسیدک جایی که از من تارخ مصاحبه میخواد چی کار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.

قسمت تاریخ مصاحبه ایراد دارد(ثبت نام پست ارمنستان)
باید نامه بزنید به CONTACT US پایین صفحه ثبت نام پستیتون
از صفحه ای که تاریخ مصاحبتون رو خالی نشون میده پرینت اسکرین کنید و براشون بفرستید
توی نامه
حتما: به نام و نام خانوادگی شخص برنده + کیس نامبر + تاریخ تولد + شماره پاسپورت تاریخ و ساعت دقیق مصاحبتون  و اطلاعات تمام افراد کلیر شده کیس اشاره کنید
سابجکت نامه رو هم کیس نامبرتون رو بنویسید.
امروز فردا تعطیلن Sad Sad
دوشنبه تا ظهر براتون درست میکنن Big Grin
البته به فارسی هم میتونید مشکلتون رو مطرح کنید...حتما صفحه ای که تاریخ مصاحبتون رو خالی نشون میده اتچ ایمیل ارسالی کنید.
یه متن ایمیل ساده براتون میفرستم:

I registered into the AIS USVISA site to send my passports and other needed documents to the Us embassy of Yerevan.
But after entering the information for main and sub applicants, the next level doesn't have any Option to say "we are requested to send documents to embassy". There is only a date and time and all of them are blanked which are not related to my issue at all. I want to get the Courier-In Authorization Certificate so I can bring my documents and passports to the post and they send it to embassy for getting Visa.
All necessary information have been attached to this mail.

Main Applicant: $$$$$$$
Passport number: $$$$$$$
date of birth:@@@@

Sub Applicant: $$$$$$$
Passport number: $$$$$$$$$
date of birth: @@@@@

Case number: 2016ASxxxx

Time and Date of interview: 8:30 Jan 14 2016 in Yerevan

Thank you in advance for your kind cooperation and prompt effort

تشکر کنندگان:
(2016-08-13 ساعت 01:44)ahfpca نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 13:08)Alirsh نوشته:  دوستان اگر به فرض مثال تا 10 سپتامبر کسی کلیر نشه از گرفتن ویزا باز میمونه؟ چون من میبینم که از اپدیت خوردن دوستان تا دریافت ویزا راحت 20 روز زمان میبره تازه اگر در بهترین حالت آپدیتی ک میخورن مربوط به کلیر شدن باشه.

۱- نه ۱۰ سپتامبر نیست، بعد از ۳۰ سپتامبر دیگه ویزا صادر نمیشه، اگر تجارب بچه‌های ۲۰۱۵ رو بخونید متوجه میشید که حتی روز ۳۰ سپتامبر هم تعداد زیادی ویزا گرفتن و راهی شدن.
۲- شکر خدا از اول آگوست کلیرنس سرعت گرفته و کسایی که یکماه فاصله مصاحبه داشتن رو به فواصل ۱۰ روزه دارن کلیر میکنن و اون ۲۰ روز که شما گفتی مال ماههای قبله الان فاصله آپدیت ۲ خطی تا کلیرنس کمتر از یک هفته هست.
به یاری خدا امسال همه‌ی ایرانیها صاحب ویزا خواهند شد، مثبت و امیدوار باشید.

دوست عزیز ممنون از اطلاعات شما. امیدوارم این اتفاق خوب نصیب من هم بشه. من 4 آپریل مصاحبه کردم و هنوز هیچ خبری حتی یک اپدیت کوچک هم نداشتم
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان