موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
سایت سفارت ارمنستان شماره ما رو اعلام کرده ولی هنوزاز ایمیل کلیری خبری نیست. الان وضعیت ما چطوریه. تاریخ انقضا هم ۱۹ اگوسته. در ادامه باید برای ارسال مدارک چه جوری اقدام کنیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-12 ساعت 02:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-12 ساعت 02:10 توسط hes94.)
(2016-08-12 ساعت 00:43)moein.m نوشته: (2016-08-11 ساعت 09:29)hes94 نوشته: (2016-08-11 ساعت 01:31)moein.m نوشته: با سلام خدمت همه بنده برنده 2016 هستم و فوریه مصاحبه شدم / اساتید محترم یه سوال فنی دارم لطفا درست پاسخ بدید : بنده وقتی رفته بودم مصاحبه و چک خوردم آقای آفیسر برگه ای به من داد که روش کیس نامبرم بود و گفت تو سایت سفارت هروقت در قسمت همون immigrant visa شمارتو دیدی بیا برای سفارت برای گرفتن ویزا **این عین حرفش بود **اما وقتی تو سایت CEAC میرم (سایتی که میشه از طریقش از وضعیت پرونده باخبر شد که در چه مرحله ای هستش) اونجا میبینم که هنوز زده ADMINISTRATIVE PROCESSING و هنوز نزده ISSUED ( تو این مرحله ویزاتون چاپ شده و باید برید برای گرفتنش ) خب الان من دقیقا چه کنم اگر به حرف آفیسر باشه که الان باید برم برای سفارت ولی اگر به این سایت باشه که نباید برم //// میشه لطفا هرکی هرچی میدونه بگه اینجاشو بلد نیستم لطفا یه توضیح خوب و جامع بدید خیلی گیرم / تشکر از همه.
سلام. معمولا وقتى پاسپورت رو به سفارت تحويل بديد، روز بعد يا چند روز بعد سايت سيس از ap به issued تغيير ميكنه.
یعنی الان من باید اقدام کنم برای سفر به ارمنستان و گرفتن ویزا؟؟/
متأسفانه اطلاعات دقیقی از روند ارمنستان ندارم،اینکه ایمیل میده یا نه(سفارت ما ابوظبی بود) و فقط می دونم که کیس های کلیر شده رو تو سایتش اعلام میکنه. به نظر من که باید اقدام کنید هر چه سریعتر و اینکه گویا پست برای ارمنستان اجباری شده.
دوستان ارمنستان راهنمایی های دقیق تر رو انجام بدن.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال
من چند ساعت پیش از طریق contact us سایت سفارت ابوظبی پیگیری کردم که بلکه یه اپدیت بخوریم ما هم بعد 2 یا 3 ساعت آپدیت خورد تو سیس و همچنین سورس کد پیج دو خطی شده الان این اپدیت از طرف امریکاس یا اپدیت سفارته؟؟؟
کیس نامبر : 2016AS6300
تعداد : 3
برنده : مادر (شغل پرستار بیمارستان خصوصی)
اعضا : پدر (سربازی ارتش - شغل حسابدار شرکت خصوصی) خودم(دانشجو کارشناسی کامپیوتر )
رویت قبولی: agust2015
ارسال فرم : هفته اخر october(دیر ولی مشکلی پیش نیومد)
کارنت : april2016
تاریخ مصاحبه : 11may 2016
سفارت : ابوظبی
نتیجه : ap (نفر اصلی و پدر . خودم ready)
آپدیت ها : 12 may-13
14 agust دو خطی
16 agust او ار or
16 agust شب ایمیل کلیری اومد(بعد از حدود 90 روز)
22 agust issued
مقصد : سن دیگو ( 28 october)
سوشال : ٢ هفته طول كشيد اين لعنتي
گرین کارت 11 december بعد از حدود 1 ماه 10 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پدر و مادر من هم چند ساعت پیش آپدیت دوخطی شدند. ابوظبی 5xxx. هر دو بازنشسته. or نمی دونم چیه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گسانی که کیسشون مجردیه کسی هسنش که از ماه های اولیه تا ماه های اخیر ابدیت نداشته باشه
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
کسی که انکارا هستنند برای گرفتن ویزا مدارک ذیل لازم است
پرینت ایمیل- ثبت نام پست- برگه روز مصاحبه- پاسپورت ها و ما برای احتیاط کپی واکسناسیون را هم گذاشتیم
دوشنبه تحویل پست دادیم و جمعه ایشو شد
اگه خدا بخواد 21 اگوست با پرواز امارات عازم هستیم.
کمتر از 10 روز زمان. مجبور بودیم چون تمدید مدیکال برایمان سخت بود و 25 اگوست مدیکال ما باطل است
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز که نزدیک به یک سال پشت هم بودیم و همدیگر را راهنمایی می کردیم. و همچنین تشکر ویزه از بچه های مهاجرسرا و کادر فنی
به امید خدا دوستان عزیز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز خواهش میکنم راهنمایی کنید / ببینید بعضیا میگن ایمیل کلیری برام اومد!!! مگه کسی کلیر شه براش میل میاد؟؟؟ تو خود سفارت افیسر به من گفت میل نمیاد تو سایتو چک کن شمارت بود بیا بعد جریان این میل کلیری که بعضیا میگن چیه؟؟؟ بعد این سایت csc چی هست که میگن باید توش ثبت نام کرد؟؟؟؟؟؟ ترخدا سریعا راهنمایی کنید/ دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بارها گفته شده: ارمنستان کلیری را در ادرسی که تو برگه AP
نوشته اعلام میکنه و ایمیل نمیده تو همون صفحه برین میبینین ثبت نام CSC مدتیه اجباری شده نحوه کار هم دوستان توضیحات خوبی دادن و البته منبع اصلیتون CSC و سفارته از خودشون بپرسید