کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان سلام ، دیروز سایت سفارت ابوظبی تغییر کرد و از ما درخواست یک cv کامل را کردند به نظر دوستان با تجریه ایا این نشانه خوبیست ؟ با توجه به اینکه این ماه نوبت مارچ هست و زمان مصاحبه ما هم مارچ بوده.
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
تشکر کنندگان:

2016AS7467‎
‎2016AS6970‎
‎2016AS6650‎
‎2016AS6850‎
‎2016AS2982‎
‎2016AS6793‎
‎2016AS6764‎
‎2016AS6616‎

سفارت ارمنستان
امروز جمعه ٢٢ مرداد ١٣٩٥
تا ٢٤ آگوست وقت دارن
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: R@#@ ، مل مل ، hamednew ، ahfpca
دوستان چرا هیچکس اطلاعاتی از تعداد و شماره کیس های هر روز افرادی که در انکارا کلیر شده اند در اختیار قرار نمیده؟
من تنها میبینم که اطلاعات دوستان در ارمنستان قرار داده میشه.
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:
با درود به دوستان
دوستان ابوظبی بعد از نامه کلیری۴زانویه و درخواست ویزا از زمان دو خطی شدن بعد از یک هفته ۷ژانویه۴بعدازظهر ویزا اومد تلفنی با کارت به کارت برای دوشنبه صبح۸ژانویه از اژانس بلیط و ویزارو از طریق ایمیل گرفتم برگشت ۵شنبه جا نداد برای دوشنبه هفته بعد گرفتم هتل فقط ۳شب گرفتم که زیاد نیاد.فردا صبح ساعت۱۰دوبی فرودگاه پیاده شدم با مترو از فرودگاه با کارت نول مترو و ۳درهم رسیدم ابوهیل روبروی ان ام سی هتلم هم ابجر گرند روبروی بیمارستان ..مدیکال روبا۵قطعه عکس کارت واکسن پاس وبرگه سفارت ومدارک قبلی خود بیمارستان تجدید کردم با۷۵۰ درهم جوابدهی فوری۸شب حاضر شدراستی یک ساعت وای فای مجانی هم جلوی کانترتحویل مدارک درخواست کنین به همه میدن برای تماس با ایران و سرگرمی . اونجا اقا محمد و خانوادشون و یک خانواده دیگه مهاجر سرایی رو دیدم چند ساعت کنار هم خیلی خوش گذشت فردا (با مترو به ایستگاه الغبیبه واتوبوس به ابوظبی بعدش هم تاکسی درب سفارت با۵۰ درهم )ساعت بیست دقیفه به۱۱رفتم ابوظبی ساعت یک و بیست دقیقه جلوی سفارت رسیدم یک ونیم در باز شد رفتیم داخل ساعت۲افیسر اومد مدارک رو گرفت گفت دوشنبه هفته بعد ساعت۲بیا وقت رفتن از خانم ایرانی تو سفارت پرسدم ایشود شدم بیام پاس رو بگیرم گفت بیا....تاریخ فرمالیته هستش(راستی برای دادن مدارک یا گرفتن ویزا منتظر ۱شنبه یا ۳شنبه اون نامه روز مصاحبه نباشید تمام روزهای کاری ازساعت1ونیم تا 3 کارتون رو انجام میدن وقت رو تلف نکنید) همون روز سیس یک اپ۹ژانویه خورد. فردا۱۰صبح سیس چک کردم خبری نبود ساعت۱۲ونیم سیس رو چک کرد دیدم ایشود شدم بعد فهمیدم ساعت۱۱وبیست ایشود شدم که اگه فهمیده بودم همون روز میرفتم به ابوظبی پاس رو می گرفتم.فردا ساعت۱ونیم رفتم درب سفارت گفتم ایشود شدم با همون نامه رفتم تو پاس و پاکت رو گرفتم برگشتم فرودگاه با لیست انتظار و پرداخت۱۷۰درهم برگشتم تهران...اقا مهدی از دوستان اکتبر یا نوامبر هم با ما بود نامه ایمیل کلیری گرفته بود اما تو سیس اور نشده بود سفارت مراحل اداری مونده بود گفتن اشتباه شده باید صبر کنی ....یک خانم دیگه همسرشون ویزای امارات ریجکت شده بود نیومده بود برای هردو ارزوی موفقیت میکنم اقا مهدی مدیکال رو دادی حتما بزودی کلیر میشی با یک پیک اپ ویزا رو میگیری...دوستان راستی خیابان سمت چپ از ایستگاه الغبیبه که بیرون میایید ته کوچه یک فروشگاه به اسم بالیوود و دوتا فروشگاه دیگه کنارش اجناس ۱تا۱۰درهمی داره که برای سوغاتی وخرید کولاکه برای تحویل مدارک رفتید موقع برگشت حتما سر بزنید من که راضی بودم هوا هم (لباس نخی و نازک بپوشید) گرم مرطوب و خوب بود ۴بعازظهر همه تو خیابون بودن از تهران گرماش قابل تحمل تر بود من فکر بدتر از اینارو میکردم برید بیرون واز سفرتون لذت ببرید... ویزا رو که گرفتم خیلی خوشحال شدم ولی حالا اون حال و هوای انتظار و استرس ها بکدفعه تموم شد.الان همه چی باز دوباره عادی شد شاید با سفر به فردایی که همیشه منتظر بودیم که ببینیم چی میشه برسیم......دوستان سوالی باشه در خدمتم اگر نه از تک تک شما هر چند خیلی سخته خداحافظی میکنم و الان تنها آرزوم اینه که ازمهاجر سرا کسی باز نمونه با درود فراوان ......
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: rah-is ، moresa96 ، hes94 ، مل مل ، alborz3718 ، Siamak ، siyavash-2 ، moh.saee ، moh@m@d ، koool
(2016-08-12 ساعت 19:04)هادی هادی نوشته:  با درود به دوستان
دوستان ابوظبی بعد از نامه کلیری۴زانویه و درخواست ویزا از زمان دو خطی شدن بعد از یک هفته ۷ژانویه۴بعدازظهر ویزا اومد تلفنی با کارت به کارت برای دوشنبه صبح۸ژانویه از اژانس بلیط و ویزارو از طریق ایمیل گرفتم برگشت ۵شنبه جا نداد برای دوشنبه هفته بعد گرفتم هتل فقط ۳شب گرفتم که زیاد نیاد.فردا صبح ساعت۱۰دوبی فرودگاه پیاده شدم با مترو از فرودگاه با کارت نول مترو و ۳درهم رسیدم ابوهیل روبروی ان ام سی هتلم هم ابجر گرند روبروی بیمارستان ..مدیکال روبا۵قطعه عکس کارت واکسن پاس وبرگه سفارت ومدارک قبلی خود بیمارستان  تجدید کردم با۷۵۰ درهم جوابدهی فوری۸شب حاضر شدراستی یک ساعت وای فای مجانی هم جلوی کانترتحویل مدارک درخواست کنین به همه میدن برای تماس با ایران و سرگرمی . اونجا اقا محمد و خانوادشون و یک خانواده دیگه مهاجر سرایی رو دیدم چند ساعت کنار هم خیلی خوش گذشت فردا (با مترو واتوبوس بعدش هم تاکسی با۵۰ درهم )ساعت بیست دقیفه به۱۱رفتم ابوظبی ساعت یک و بیست دقیقه جلوی سفارت رسیدم یک ونیم در باز شد رفتیم داخل ساعت۲افیسر اومد مدارک رو گرفت گفت دوشنبه هفته بعد ساعت۲بیا وقت رفتن از خانم ایرانی تو سفارت پرسدم ایشود شدم بیام پاس رو بگیرم گفت بیا....تاریخ فرمالیته هستش(راستی برای دادن مدارک یا گرفتن ویزا منتظر ۱شنبه یا ۳شنبه اون نامه روز مصاحبه نباشید تمام روزهای کاری ازساعت1ونیم تا 3 کارتون رو انجام میدن وقت رو تلف نکنید)  همون روز سیس یک اپ۹ژانویه خورد. فردا۱۰صبح سیس چک کردم خبری نبود ساعت۱۲ونیم سیس رو چک کرد دیدم ایشود شدم بعد فهمیدم ساعت۱۱وبیست ایشود شدم که اگه فهمیده بودم همون روز میرفتم  به ابوظبی پاس رو م می گرفتم.فردا ساعت۱ونیم رفتم درب سفارت گفتم ایشود شدم با همون نامه رفتم تو پاس و پاکت رو گرفتم برگشتم فرودگاه با لیست انتظار و پرداخت۱۷۰درهم برگشتم تهران...اقا مهدی از دوستان اکتبر یا نوامبر هم با ما بود نامه ایمیل کلیری گرفته بود اما تو سیس اور نشده بود سفارت مراحل اداری مونده بود گفتن اشتباه شده باید صبر کنی ....یک خانم دیگه همسرشون ویزای امارات ریجکت شده بود نیومده بود برای هردو ارزوی موفقیت میکنم اقا مهدی مدیکال رو دادی حتما بزودی کلیر میشی با یک پیک اپ ویزا رو میگیری...دوستان  راستی خیابان سمت چپ از ایستگاه ابوهیل که بیرون میایید ته کوچه یک فروشگاه به اسم بالیوود و دوتا فروشگاه دیگه کنارش اجناس ۱تا۱۰درهمی داره که برای سوغاتی وخرید کولاکه برای تحویل مدارک رفتید موقع برگشت حتما سر بزنید من که راضی بودم هوا هم (لباس نخی و نازک بپوشید) گرم مرطوب و خوب بود ۴بعازظهر همه تو خیابون بودن  از تهران گرماش قابل تحمل تر بود من فکر بدتر از اینارو میکردم برید بیرون واز سفرتون لذت ببرید... ویزا رو که گرفتم خیلی خوشحال شدم ولی حالا اون حال و هوای انتظار و استرس ها بکدفعه تموم شد.الان همه چی باز دوباره عادی شد شاید با سفر به فردایی که همیشه منتظر بودیم که ببینیم چی میشه برسیم......دوستان سوالی باشه در خدمتم اگر نه از تک تک شما هر چند خیلی سخته خداحافظی میکنم و الان تنها آرزوم اینه که ازمهاجر سرا کسی باز نمونه با درود فراوان........................................

تبریک و تشکر از شما
لطفت دوستان ارمنستان هم لطف کنند تجربه شون را بنویسند ممنون
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می   2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار                   تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: هادی هادی
دوستان ابوظبی بعد از نامه کلیری۴زانویه و درخواست ویزا از زمان دو خطی شدن بعد از یک هفته ۷ژانویه۴بعدازظهر ویزا اومد تلفنی با کارت به کارت برای دوشنبه صبح۸ژانویه از اژانس بلیط و ویزارو از طریق ایمیل گرفتم برگشت ۵شنبه جا نداد برای دوشنبه هفته بعد گرفتم هتل فقط ۳شب گرفتم که زیاد نیاد.فردا صبح ساعت۱۰دوبی فرودگاه پیاده شدم با مترو از فرودگاه با کارت نول مترو و ۳درهم رسیدم ابوهیل روبروی ان ام سی هتلم هم ابجر گرند روبروی بیمارستان ..مدیکال روبا۵قطعه عکس کارت واکسن پاس وبرگه سفارت ومدارک قبلی خود بیمارستان  تجدید کردم با۷۵۰ درهم جوابدهی فوری۸شب حاضر شدراستی یک ساعت وای فای مجانی هم جلوی کانترتحویل مدارک درخواست کنین به همه میدن برای تماس با ایران و سرگرمی . اونجا اقا محمد و خانوادشون و یک خانواده دیگه مهاجر سرایی رو دیدم چند ساعت کنار هم خیلی خوش گذشت فردا (با مترو واتوبوس بعدش هم تاکسی با۵۰ درهم )ساعت بیست دقیفه به۱۱رفتم ابوظبی ساعت یک و بیست دقیقه جلوی سفارت رسیدم یک ونیم در باز شد رفتیم داخل ساعت۲افیسر اومد مدارک رو گرفت گفت دوشنبه هفته بعد ساعت۲بیا وقت رفتن از خانم ایرانی تو سفارت پرسدم ایشود شدم بیام پاس رو بگیرم گفت بیا....تاریخ فرمالیته هستش(راستی برای دادن مدارک یا گرفتن ویزا منتظر ۱شنبه یا ۳شنبه اون نامه روز مصاحبه نباشید تمام روزهای کاری ازساعت1ونیم تا 3 کارتون رو انجام میدن وقت رو تلف نکنید)  همون روز سیس یک اپ۹ژانویه خورد. فردا۱۰صبح سیس چک کردم خبری نبود ساعت۱۲ونیم سیس رو چک کرد دیدم ایشود شدم بعد فهمیدم ساعت۱۱وبیست ایشود شدم که اگه فهمیده بودم همون روز میرفتم  به ابوظبی پاس رو م می گرفتم.فردا ساعت۱ونیم رفتم درب سفارت گفتم ایشود شدم با همون نامه رفتم تو پاس و پاکت رو گرفتم برگشتم فرودگاه با لیست انتظار و پرداخت۱۷۰درهم برگشتم تهران...اقا مهدی از دوستان اکتبر یا نوامبر هم با ما بود نامه ایمیل کلیری گرفته بود اما تو سیس اور نشده بود سفارت مراحل اداری مونده بود گفتن اشتباه شده باید صبر کنی ....یک خانم دیگه همسرشون ویزای امارات ریجکت شده بود نیومده بود برای هردو ارزوی موفقیت میکنم اقا مهدی مدیکال رو دادی حتما بزودی کلیر میشی با یک پیک اپ ویزا رو میگیری...دوستان  راستی خیابان سمت چپ از ایستگاه ابوهیل که بیرون میایید ته کوچه یک فروشگاه به اسم بالیوود و دوتا فروشگاه دیگه کنارش اجناس ۱تا۱۰درهمی داره که برای سوغاتی وخرید کولاکه برای تحویل مدارک رفتید موقع برگشت حتما سر بزنید من که راضی بودم هوا هم (لباس نخی و نازک بپوشید) گرم مرطوب و خوب بود ۴بعازظهر همه تو خیابون بودن  از تهران گرماش قابل تحمل تر بود من فکر بدتر از اینارو میکردم برید بیرون واز سفرتون لذت ببرید... ویزا رو که گرفتم خیلی خوشحال شدم ولی حالا اون حال و هوای انتظار و استرس ها بکدفعه تموم شد.الان همه چی باز دوباره عادی شد شاید با سفر به فردایی که همیشه منتظر بودیم که ببینیم چی میشه برسیم......دوستان سوالی باشه در خدمتم اگر نه از تک تک شما هر چند خیلی سخته خداحافظی میکنم و الان تنها آرزوم اینه که ازمهاجر سرا کسی باز نمونه با درود فراوان........................................

با سلام خدمت شما دوست عزیز از روند کارتون ، من خواهشم از دوستان ارمنستانی هست که اگر ممکنه به این شکل توضیح بفرمایند تا از این موضوع بتونیم استفاده بهینه بکنیم. با تشکر از همه بزرگوارانی که با تمام وجود موضوعات بقیهه را موضوع خودشون می دونن و با توضیحات جامع اونها با کمترین مشکل به انید خدا کارهامون پیش بره.
تشکر کنندگان: هادی هادی ، eliati
خیلی خیلی مبارک باشه به امید کلیر شدن همه مهاجرسرایی ها

تشکر کنندگان: هادی هادی ، علیا
(2016-08-09 ساعت 22:32)mo3n نوشته:  
(2016-08-09 ساعت 09:53)lighthouse نوشته:  
(2016-08-09 ساعت 08:35)masiharezoo نوشته:  دوستان عزیز لطفا یکی ایمیل CSC ارمنستان رو میده ؟
چون ثبت نام کردم و حالا میخوام اونجایی که گیر کرده(قسمتی که تاریخ مصاحبه رو میخواد) رو رد کنه واسم و بزاره پرینت بگیرم .
با سپاس

سلام.پایین سایت ,قسمت تماس باما,ادرس ایمیل هم هست.

با سلام و تبریک به دوستانی که کلیر شدند ، در مورد ثبت نام در CSC ، باید بگم که اون گزینه ای که توی برگه راهنما سفارت ارائه می ده ، وجود نداره !!!
این مورد رو خود سفارت به من راهنمایی کرده و انجام دادم:
بعد از ثبت نام اولیه ، در ادامه گزینه اول را انتخاب نمایید :
1)       “I have received a Consular interview appointment date from the National Visa Center (NVC), Kentucky Consular Center (KCC), or the Consular Section and I have been instructed to register my appointment on this site”.
بعد continue
سپس به ترتیب مشخصات افراد ثبت می گردد. پس از اتمام اگر دگمه ارسال (submit) فعال نبود باید منتظر آپدیت بمانید ، بهتره یه ایمیل به info@gssvisa.zendesk.com بزنید تا سریع تر modified  توسط این سرویس انجام شود ، متن ایمیلتون خیلی ساده می تونه باشه : dear sir/madam
My account need to update for submitting my passport and documents  to embassy.
در مورد خودم 3 روز کاری طول کشید و یه ایمیل در جوابم اومد به این مضموم :
Dear Applicant,
We have modified your account. Now you are able to send your documents. Please visit your record on appointment system and choose "continue" to be able to print the "courier in receipt".
موفق باشید..

با عرض سلام خدمت شما بزرگوار عزیر با اطلاعات عالی که در اختیار ما می گذارید . من می خواستم بدونم سایت CSC رو از کجا و چه جوری باید وارد شد؟، و اینکه در اونجا با کد یا چیزی شبیه به این باید وارد شد؟ بی نهایت از شما سپاسگذارم.
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 12:15)eliati نوشته:  
2016AS7473
2016AS7420
2016AS7417
2016AS7156
2016AS7475
2016AS6847
2016AS7068
2016AS6774
2016AS7274
2016AS6981
2016AS2595
2016AS7457
2016AS7358
2016AS6828
2016AS7418

سفارت ارمنستان
امروز 21 مرداد 95

خدارو شکر. منم کلیر شدم . امیدوارم برای همه دوستان زودتر کلیر شدنشون مشخص بشه . دوستان ۲ تا سوال داشتم :
۱ - تو سایت ceac هنوز وضیعتم ap هست . این چه زمانی تغییر میکنه ؟ بعد از اینکه پاسپورت رو تحویل سفارت دادم ؟
۲- این سیستم ثبت نامی که جدیدا برای ارمنستان مد شده ٬ برای همه دوستان هست ؟ یا فقط کسانی که نقص مدرک داشتند ؟ چون من نقص نداشتم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-08-12 ساعت 20:04)محمد کامیاب مهر نوشته:  
(2016-08-09 ساعت 22:32)mo3n نوشته:  
(2016-08-09 ساعت 09:53)lighthouse نوشته:  سلام.پایین سایت ,قسمت تماس باما,ادرس ایمیل هم هست.

با سلام و تبریک به دوستانی که کلیر شدند ، در مورد ثبت نام در CSC ، باید بگم که اون گزینه ای که توی برگه راهنما سفارت ارائه می ده ، وجود نداره !!!
این مورد رو خود سفارت به من راهنمایی کرده و انجام دادم:
بعد از ثبت نام اولیه ، در ادامه گزینه اول را انتخاب نمایید :
1)       “I have received a Consular interview appointment date from the National Visa Center (NVC), Kentucky Consular Center (KCC), or the Consular Section and I have been instructed to register my appointment on this site”.
بعد continue
سپس به ترتیب مشخصات افراد ثبت می گردد. پس از اتمام اگر دگمه ارسال (submit) فعال نبود باید منتظر آپدیت بمانید ، بهتره یه ایمیل به info@gssvisa.zendesk.com بزنید تا سریع تر modified  توسط این سرویس انجام شود ، متن ایمیلتون خیلی ساده می تونه باشه : dear sir/madam
My account need to update for submitting my passport and documents  to embassy.
در مورد خودم 3 روز کاری طول کشید و یه ایمیل در جوابم اومد به این مضموم :
Dear Applicant,
We have modified your account. Now you are able to send your documents. Please visit your record on appointment system and choose "continue" to be able to print the "courier in receipt".
موفق باشید..

با عرض سلام خدمت شما بزرگوار عزیر با اطلاعات عالی که در اختیار ما می گذارید . من می خواستم بدونم سایت CSC  رو از کجا و چه جوری باید وارد شد؟، و اینکه در اونجا با کد یا چیزی شبیه به این باید وارد شد؟ بی نهایت از شما سپاسگذارم.

سلام.ceac.state.govوقتی واردسایت شدید بایدکیس نامبرتون روبه این شکل واردکنیدمثلا2016as48xx
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: محمد کامیاب مهر
سلام به همه دوستان
من دیروز یه اپدیت داشتم. وقتی میخوام دو خطی رو چک کنم گاهی پیامی که میاد توی صفحه HTML با این جمله شروع میشه
<div style="clear:both; max-height:150px; overflow:auto;">

گاهی هم همون پیام یه خطی میاد.
به نظر شما این یعنی کلیر شدیم؟ ما هنوز هیچ ایمیلی از هیچ جا دریافت نکردیم
تشکر کنندگان:
(2016-08-12 ساعت 20:08)diresearector نوشته:  
2016AS7473
2016AS7420
2016AS7417
2016AS7156
2016AS7475
2016AS6847
2016AS7068
2016AS6774
2016AS7274
2016AS6981
2016AS2595
2016AS7457
2016AS7358
2016AS6828
2016AS7418

سفارت ارمنستان
امروز 21 مرداد 95

خدارو شکر. منم کلیر شدم . امیدوارم برای همه دوستان زودتر کلیر شدنشون مشخص بشه . دوستان ۲ تا سوال داشتم :
۱ - تو سایت ceac هنوز وضیعتم ap هست . این چه زمانی تغییر میکنه ؟ بعد از اینکه پاسپورت رو تحویل سفارت دادم ؟
۲- این سیستم ثبت نامی که جدیدا برای ارمنستان مد شده ٬ برای همه دوستان هست ؟ یا فقط کسانی که نقص مدرک داشتند ؟ چون من نقص نداشتم .

سلام.متاسفانه مدنشده بلکه اجباریه.وربطی هم به نقص مدرک نداره و همه کسانی که کلیرمیشن باید درسایت پست ثبت نام کنند ووقتی میرسن ارمنستان برن پاسپورتهاروتحویل پست بدن وبعداز دوسه روز خبرمیدن که دوباره برین پاسپورتهاروازپست تحویل بگیرید.ومتاسفانه دیگه نمیشه مستقیما رفت سفارت.وضعیت کیستون درسیس زمانی که ویزای شمادرپاسپورتتون چسبیده بشه تبدیل میشه به ایشود.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:
دوستان یک تعداد از کیس های ابوظبی هم که من چک کردم همه دو خطی شدن مبارکشون باشه
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: alborz3718 ، Siamak ، ahfpca
(2016-08-12 ساعت 20:41)lighthouse نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 20:08)diresearector نوشته:  
2016AS7473
2016AS7420
2016AS7417
2016AS7156
2016AS7475
2016AS6847
2016AS7068
2016AS6774
2016AS7274
2016AS6981
2016AS2595
2016AS7457
2016AS7358
2016AS6828
2016AS7418

سفارت ارمنستان
امروز 21 مرداد 95

سلام.متاسفانه مدنشده بلکه اجباریه.وربطی هم به نقص مدرک نداره و همه کسانی که کلیرمیشن باید درسایت پست ثبت نام کنند ووقتی میرسن ارمنستان برن پاسپورتهاروتحویل پست بدن وبعداز دوسه روز خبرمیدن که دوباره برین پاسپورتهاروازپست تحویل بگیرید.ومتاسفانه دیگه نمیشه مستقیما رفت سفارت.وضعیت کیستون درسیس زمانی که ویزای شمادرپاسپورتتون چسبیده بشه تبدیل میشه به ایشود.

ممنونم از شما دوست گرامی . الان که من میخوام ثبت نام کنم این سایت میگه که کیس نامبرم هنوز برنامه ریزی نشده ! آیا این نرمال هست ؟ و در مورد شماره تلفنی که میخواد ازمون . چه شماره ای وارد کنیم ؟
تشکر کنندگان:
(2016-08-12 ساعت 20:46)diresearector نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 20:41)lighthouse نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 20:08)diresearector نوشته:  خدارو شکر. منم کلیر شدم . امیدوارم برای همه دوستان زودتر کلیر شدنشون مشخص بشه . دوستان ۲ تا سوال داشتم :

ممنونم از شما دوست گرامی . الان که من میخوام ثبت نام کنم این سایت میگه که کیس نامبرم هنوز برنامه ریزی نشده ! آیا این نرمال هست ؟ و در مورد شماره تلفنی که میخواد ازمون . چه شماره ای وارد کنیم ؟

شماره پرونده و شماره كيس را با چهار صفر وارد كنيد
به عنوان مثال

2016as00001112

ميتوننيد شماره موبايل خود را وارد كنيد و اگه حضوري رفتيد ارمنستان اداره پست شماره سيم كارت ارمنستان كه خريداري نموديد را به مسئولش بديد...
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان