کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-13 ساعت 10:54)eliati نوشته:  
(2016-08-13 ساعت 10:26)tirdad89 نوشته:  دوستام عزیز من طبق گفته بچه ها گزینه های اولو موقع ثبت نام زدم حا لا رسیدک جایی که از من تارخ مصاحبه میخواد چی کار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.

قسمت تاریخ مصاحبه ایراد دارد(ثبت نام پست ارمنستان)
باید نامه بزنید به CONTACT US  پایین صفحه ثبت نام پستیتون
از صفحه ای که تاریخ مصاحبتون رو خالی نشون میده پرینت اسکرین کنید و براشون بفرستید
توی نامه
حتما: به نام و نام خانوادگی شخص برنده + کیس نامبر + تاریخ تولد + شماره پاسپورت تاریخ و ساعت دقیق مصاحبتون  و اطلاعات تمام افراد کلیر شده کیس اشاره کنید
سابجکت نامه رو هم کیس نامبرتون رو بنویسید.
امروز فردا تعطیلن  Sad   Sad
دوشنبه تا ظهر براتون درست میکنن Big Grin
البته به فارسی هم میتونید مشکلتون رو مطرح کنید...حتما صفحه ای که تاریخ مصاحبتون رو خالی نشون میده اتچ ایمیل ارسالی کنید.
یه متن ایمیل ساده براتون میفرستم:
ممنون از شما دوست عزیزم خدا کنه دیر نشده باشه تا 26 آگست وقت دادن برای ویزا بازم ممنون از شما
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
تشکر کنندگان:
(2016-08-13 ساعت 11:36)tirdad89 نوشته:  
(2016-08-13 ساعت 10:54)eliati نوشته:  
(2016-08-13 ساعت 10:26)tirdad89 نوشته:  دوستام عزیز من طبق گفته بچه ها گزینه های اولو موقع ثبت نام زدم حا لا رسیدک جایی که از من تارخ مصاحبه میخواد چی کار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.

قسمت تاریخ مصاحبه ایراد دارد(ثبت نام پست ارمنستان)
از صفحه ای که تاریخ مصاحبتون رو خالی نشون میده پرینت اسکرین کنید و براشون بفرستید
توی نامه
حتما: به نام و نام خانوادگی شخص برنده + کیس نامبر + تاریخ تولد + شماره پاسپورت تاریخ و ساعت دقیق مصاحبتون  و اطلاعات تمام افراد کلیر شده کیس اشاره کنید
امروز فردا تعطیلن  Sad
البته به فارسی هم میتونید مشکلتون رو مطرح کنید...حتما صفحه ای که تاریخ مصاحبتون رو خالی نشون میده اتچ ایمیل ارسالی کنید.

‎I registered into the AIS USVISA site to send my passports and other needed documents to the Us embassy of Yerevan.‎
But ‎after entering the information for main and sub applicants, the next level doesn't have any Option to say "we are requested to send documents to embassy". There is only a date and time and all of them are blanked which are not related to my issue at all. I want to get the Courier-In Authorization Certificate so I can bring my documents and passports to the post and they send it to embassy for getting Visa.‎
All ‎necessary information have been attached to this mail.‎

‎Main Applicant: $$$$$$$‎
Passport ‎number: $$$$$$$‎
date ‎of birth:@@@@‎

‎Sub Applicant: $$$$$$$‎
Passport ‎number: $$$$$$$$$‎
date ‎of birth: @@@@@‎

‎Case number: 2016ASxxxx‎

‎Time and Date of interview: 8:30 Jan 14 2016 in Yerevan‎

‎Thank you in advance for your kind cooperation and prompt effort‎
ممنون از شما دوست عزیزم خدا کنه دیر نشده باشه تا 26 آگست وقت دادن برای ویزا بازم ممنون از شما

سفارت 26 آگوست نداشت. 24 آگوست فک کنم وقت دارید Cool
نه یک روزه درست میشه...خیالتون راحت
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
قابل توجه بچه های انکارا
قبل از مراجعه به پست برای دریافت ویزا حتما پرینت ایمیل سفارت که کد نامبر پست در ان نوشته شده را ببرید اداره پست در انکارا و پاکت ویزا را تحویل بگیرید.
سفارت بعد از صدور ویزا و پست مدارک به شما ایمیل می دهد و کد پست و تبریک ویزا را ایمیل می کند. ان را با خودتان به پست ببرید.
پست شنبه ها تا یک باز است
با تشکر یکشنبه تعطیل است
با تشکر
تشکر کنندگان: sahar2016 ، ho_tasha ، ahfpca ، alborz3718
Sunday • Closed
Monday • 8:30am–5:30pm
Tuesday • 8:30am–5:30pm
Wednesday • 8:30am–5:30pm
Thursday • 8:30am–5:30pm
Friday • 8:30am–5:30pm
Saturday • 8:30am–1:30pm

PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK. MERKEZI
MITHATPASA
KÜLTÜR
ANKARA, ÇANKAYA, 06441
Turkey
تشکر کنندگان: sahar2016 ، shervin56 ، alborz3718
(2016-08-13 ساعت 12:53)eliati نوشته:  
(2016-08-13 ساعت 11:36)tirdad89 نوشته:  
(2016-08-13 ساعت 10:54)eliati نوشته:  قسمت تاریخ مصاحبه ایراد دارد(ثبت نام پست ارمنستان)
توی نامه
امروز فردا تعطیلن  Sad

‎I registered into the AIS USVISA site to send my passports and other needed documents to the Us embassy of Yerevan.‎
But ‎after entering the information for main and sub applicants, the next level doesn't have any Option to say "we are requested to send documents to embassy". There is only a date and time and all of them are blanked which are not related to my issue at all. I want to get the Courier-In Authorization Certificate so I can bring my documents and passports to the post and they send it to embassy for getting Visa.‎
All ‎necessary information have been attached to this mail.‎

‎Main Applicant: $$$$$$$‎
Passport ‎number: $$$$$$$‎
date ‎of birth:@@@@‎

‎Sub Applicant: $$$$$$$‎
Passport ‎number: $$$$$$$$$‎
date ‎of birth: @@@@@‎

‎Case number: 2016ASxxxx‎

‎Time and Date of interview: 8:30 Jan 14 2016 in Yerevan‎

‎Thank you in advance for your kind cooperation and prompt effort‎

سلام خواهر من ديروز كلير شدن
ايشون به من ميگفت ٢٤ آگوست بايد پست ارمنستان مدارك رو تحويل بدم
من متوجه نشدم ميتونه ايشون زودتر بره ارمنستان
براى ايشون هنوز ميلى هم نيومده
يك سواله ديگه هم داشتم همه خودتون ميريد واسه گرفتن ويزا كسى هست بده آژانس
با تشكر
تشکر کنندگان:
درود دوستان

یه خبر خوش برای بچه‌های ارمنستان!
قرارداد لغو ویزا بین ایران و ارمنستان اجرایی شده و دوستان برای سفر به ارمنستان دیگه به ویزا نیاز ندارید و کلی کار راحتتر شد.

سپاس ویژه از وزارت خارجه و مخصوصن دکتر ظریف با غیرت و دوست داشتنی.

به امید روزی که سفارت آمریکا در ایران بازگشایی بشه و هموطنان برنده لاتاری از این همه استرس اضافی خلاص بشن و به خصوص افراد خانواده پدر و مادرهای پیر (که میخوان برن آمریکا دیدن فرزندان) اونا تو این رفت و آمد به کشور واسطه خیلی اذیت میشن.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: alborz3718 ، SAEED TEHRANI
(2016-08-13 ساعت 16:13)sami0 نوشته:  
(2016-08-13 ساعت 12:53)eliati نوشته:  
(2016-08-13 ساعت 11:36)tirdad89 نوشته:  ممنون از شما دوست عزیزم خدا کنه دیر نشده باشه تا 26 آگست وقت دادن برای ویزا بازم ممنون از شما

سلام خواهر من ديروز كلير شدن
ايشون به من ميگفت ٢٤ آگوست بايد پست ارمنستان مدارك رو تحويل بدم
من متوجه نشدم ميتونه ايشون زودتر بره ارمنستان
براى ايشون هنوز ميلى هم نيومده
يك سواله ديگه هم داشتم همه خودتون ميريد واسه گرفتن ويزا كسى هست بده آژانس
با تشكر

تاريخي كه جلوي كيس نامبر در سايت سفارت ايروان اعلام ميشه آخرين تاريخ ارائه پاسپورت و مدارك مورد نياز به پست هست...اصلا نذاريد انقد دير بشه
به محض اينكه كيس نامبر در سايت ديده شد بايد اقدام كرد
سفارت ارمنستان ايميل كليري نميزنه
خاطرتون هست كه موقعي كه برگه ابي رو افيسر داد دستتون فقط گفت سايت رو چك كنيد.حرفي از ايميل نزد.
از طريق آژانس ميشه اقدام كرد
بستگي ب زمان باقي مانده از اعلام سفارت جلو كيستون داره.اگر زمان كمي باقي مونده ريسك نكنيد حضوري بريد
لزومي نداره همه افراد كلير شده كيس برند
يك نفر بره كافيه...چون ديگه اصلا سفارت راهمون نميدن بايد بريم اداره پست ايروان
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*

تشکر کنندگان:
دوستتن كساني كه ميرن حضوري پست ارمنستان مداركي كه ميخوان:
٢ قطعه عكس ٥*٥ جديد منظورم اينه مال ٦ ماه قبل باشه.
پاسپورت
برگه ابي كه افيسر بهتون داد و مداركي كه توش تيك زد كامل كنيد
كانتكت شيت(ادرس ايران ايروان امريكا)
و
بركه عكسدار سفيد مديكال فقط به هيچ وجه تحويل پست نديد.اونا ميخوان مطمئن بشن كه از مديكالتون ٦ ماه نگذشته...اون برگه سفيد عكسدار مديكال رو زمان ورود به خاك امريكا لازم داريد.يادتونه خانومه جنيس منشي دكتر هم گفت كه اينو نگه داريد براي امريكا
رسيد پرداخت ٣٣٠ دلار كه به ازاي هر نفر تو سفارت روز مصاحبه پرداخت كرديد رو هم اگه داريد با خودتون ببريد

تشکر کنندگان:
(2016-08-12 ساعت 22:40)محمد کامیاب مهر نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 10:33)ali.htm نوشته:  سلام دوباره به دوستان عزیز
خوشبختانه همین الان مشکل ثبت نام پست من حل شد.
با راهنمایی سفارت دقیقا مثل یک درخواست جدید مهاجرتی در سایت  https://ais.usvisa-info.com/en-am/iv ثبت نام کردم  یعنی موقع ساختن اکانت گزینه اول و صفحه بعدی هم گزینه اول انتخاب کردم  i need to register an immigrant visa appointment

نکته عملی :موقع ثبت نام زبان فارسی انتخاب کردم انگلیسی جواب نداد  موقع پرینت نهایی زبان را به انگلیسی برگردانید.
کیس نامبر کامل با صفرها بزنید .منظور از شماره DS-260  کانفرمیشن نامبری هست که پایین صفحه ثبت نام نهایی فرم مذکور برای هر کدام از نفرات کیس صادر میشه .اگر ذخیره نکردید از سایت https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx استخراج کنید. بعد از ثبت نام اتوماتیک تاریخ و ساعت  مصاحبه نشون میده.نام و شماره پاسپورت دقیق وارد کنید
چون مصاحبه شما قبلا انجام شده و الان دارید ثبت نام میکنید مشکلات و ایراداتی به وجود میاد و براحتی نمیتوانید courier receipt صادر و پرینت بگیرید :
-تماس به شماره +37460270113 و انتخاب زبان فارسی و ویزای مهاجرتی (اگر درست یادم باشه تو تلفن گویا به ترتیب  3.3.2.1  بگیرید )،دقت کنین چون قسمت غیرمهاجرتی مطلقا هیچ اطلاعی نداره و اشتباه راهنمایی میکنه
-پاسخگو وضعیت اکانت را درست میکنه قرار مصاحبه حذف و شما خیلی سرراست continue , print
سریع پرینت یا pdf بگیرین چون سایت به نظرم هر لحظه امکان سکته داره
برای ما هم دعا کنین

برای دوستانی که پرسیدن اسکرین شات پیوست کردم تو صفحه ای که میبینین گزینه اول انتخاب کنین .تو صفحه اول موقع ایجاد اکانت هم گزینه اول انتخاب کنین تلفن آمریکا هم روی صفحه کلیرنس هست  نمیدونم از ایران میشه تماس گرفت یا نه ؟  به جز خودم برای یه نفر دیگر هم  کیس خانوادگی بود همین روش اینجا انجام دادیم بلافاصله حل شد .اگر پاسخگو درست جواب نداد دوباره بگیرید یه پاسخگوی خوب به پستتون بخوره  بعضی از پاسخگوها واقعا مزخرف و بی مسئولیتن و بدون درک شرایط مردم جواب الکی میدن  (متاسفانه آقایان ) ولی خانمها دلسوز و کار راه بندازن یه مورد که بجای تاریخ اصلی مصاحبه new appointment  میداد پاسخگوی خانم بلافاصله و بدون دردسر خودش courier receipt صادر کرد . نگران نباشید چیز خاصی نیست
اگر اکانت اشکال داره قبل از اینکه  اکانت جدید درست کنید  تلفنی یا ایمیل از CSC بپرسید متاسفانه  اطلاع ندارم که این کار درسته یا نه.اگر add applicant مشکل داره میتوانید برای بقیه نفرات کیس اکانت جدا درست کنید مهم اینه که برای هر نفر یک courier receipt  صادر بشه .در هرصورت همین که اکانت با مشخصات درست ایجاد شد حتی اگر  NEW APPOINTMENT بده مهم نیست تماس تلفنی و بدون حاشیه رفتن بخواهید courier receipt برای شما صادر کنن  .پست DHL  فقط کار پستی میکنه و با  courier receipt  اجازه داره مدارک شما را ببره سفارت .
CSC  خودش یه چیز گل و گشادیه مثل KCC و ایجاد اشتغال!  مدارکتون ساعت 9 تحویل بدین دیر ببرین میفته فردا.
دوستانی که ایران هستن میتونن ایمیل بزنن CSC که آدرسش تو سایت خودش هست .باید تمام اطلاعاتی که ثبت میکنن شماره ds-260 , شماره پاسپورت و ایمیل اکانت  و ... بنویسن  .نمیدونم چه قد رطول میکشه

http://s000.tinyupload.com/download.php?...4024371107
ا

دوستان ایروانی برگه ‎courier receipt‎ را پیوست کردم .کسانی که مشکل حاد پیدا کزدن برای گرفتن ‎courier receipt‎ بنظرم از سفارت بپرسن امکان ارسال با هزینه شخصی هست یا نه ؟ توی ‎courier receipt‎ نوشته اگر پست مورد تایید سفارت موجود نیست با هزینه خودتان پست کنید که منطقی بنظر میرسه تو این شزایط و محدود بودن زمان اعتبار کلیرنس بشه این اجازه را بدن
http://s000.tinyupload.com/download.php?...1879511687

اینم صفحه راهنمای فارسی امکان تماس اسکایپ هم گذاشته
https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv/inf...contact_us

با تشکر از شما با اطلاعات جامعتان ، بنده در سایت در حال ثبت نام هستم فقط ((در قسمت"شماره تلفن اصلی*
اطمینان حاصل نمایید شماره کشور مورد نظرتان برای درخواست ویزا را درست شماره گیری نموده اید.(مثال: کد کشور- شهر و شماره)))
بفرمایید که شماره ارمنستان را باید بزنم با آمریکا رو. مرسی
سلام
بهتره شماره ارمنستان باشه .شماره تماس و ادرس اقامت ارمنستان هم همراه مدارک به سفارت بدین بابت محکم کاری
تشکر کنندگان:
سرانجام دیروز ، بعد از 267 روز همسرم ویزاش رو گرفت
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: atm849 ، siyavash-2 ، alborz3718 ، m_vaziran ، ahfpca ، sara20e ، SAEED TEHRANI ، koool
(2016-08-13 ساعت 08:07)ho_tasha نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 01:31)moein.m نوشته:  با سلام خدمت همه بنده برنده 2016 هستم و فوریه مصاحبه شدم / اساتید محترم یه سوال فنی دارم لطفا درست پاسخ بدید : بنده وقتی رفته بودم مصاحبه و چک خوردم آقای آفیسر برگه ای به من داد که روش کیس نامبرم بود و گفت تو سایت سفارت هروقت در قسمت همون immigrant visa شمارتو دیدی بیا برای سفارت برای گرفتن ویزا **این عین حرفش بود **اما وقتی تو سایت CEAC میرم (سایتی که میشه از طریقش از وضعیت پرونده باخبر شد که در چه مرحله ای هستش) اونجا میبینم که هنوز زده ADMINISTRATIVE PROCESSING و هنوز نزده ISSUED ( تو این مرحله ویزاتون چاپ شده و باید برید برای گرفتنش ) خب الان من دقیقا چه کنم اگر به حرف آفیسر باشه که الان باید برم برای سفارت ولی اگر به این سایت باشه که نباید برم //// میشه لطفا هرکی هرچی میدونه بگه اینجاشو بلد نیستم لطفا یه توضیح خوب و جامع بدید خیلی گیرم / تشکر از همه.
با سلام دوست عزیز
اگر ایمیل برات اومده و اونجا بهت گفته وضعیت هر یک از افراد چی هست و چه مدارکی رو بیار با خودت که باید هرچه سریعتر اقدام کنی و بری و هیچ مشکلی نیست
ولی در مورد ایشود شدن شما ابتدا استو ببر بده سفارت تا بتونن اطلاعات پاس شما رو چک کنن که ویزا رو صادر کنن بعد ایشود میشی. دلیل این امر هم اون هست که شاید شما تو این مدت پاستو عوض کرده باشی.
موفق باشی.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما / اقایون خانم خواهشا / لطفا / سریعا کمک کنید / اخه چرا اینجا هرکی یچی میگه ؟؟؟؟؟ ما الان دقیقا چکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی میاد میگه در سفارت ارمنستان بعد کلیر شدن باید براتون ایمیل بیاد توش جزییات وقت سفارت هست / یکی میاد میگه اقا ارمنستان میل نمیزنه سریع برید // این وسط یسریا اومدن میگن باید تو این https://ais.usvisa-info.com/fa-ir سایته ثبت نام کنید ( میگن واسه پست هستش ؟؟)بابا جون هرکی دوس دارید یه حرف درست بزنید خواهشا چرا هرکی یچیزی میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما اینجا گیج و سردرگم شدیم / بعدش خود این سایته دنیایی توش سوال و جزییات هستش که اونجاهم هرکی واسه خودش یچیزی میگه !!!! :-( :-( Sad بچه ها لطفا کمک کنید مرسی.
تشکر کنندگان: R@#@
(2016-08-13 ساعت 21:18)moein.m نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 01:31)moein.m نوشته:  با سلام خدمت همه بنده برنده 2016 هستم و فوریه مصاحبه شدم / اساتید محترم یه سوال فنی دارم لطفا درست پاسخ بدید : بنده وقتی رفته بودم مصاحبه و چک خوردم آقای آفیسر برگه ای به من داد که روش کیس نامبرم بود و گفت تو سایت سفارت هروقت در قسمت همون immigrant visa شمارتو دیدی بیا برای سفارت برای گرفتن ویزا **این عین حرفش بود **اما وقتی تو سایت CEAC میرم (سایتی که میشه از طریقش از وضعیت پرونده باخبر شد که در چه مرحله ای هستش) اونجا میبینم که هنوز زده ADMINISTRATIVE PROCESSING و هنوز نزده ISSUED ( تو این مرحله ویزاتون چاپ شده و باید برید برای گرفتنش ) خب الان من دقیقا چه کنم اگر به حرف آفیسر باشه که الان باید برم برای سفارت ولی اگر به این سایت باشه که نباید برم //// میشه لطفا هرکی هرچی میدونه بگه اینجاشو بلد نیستم لطفا یه توضیح خوب و جامع بدید خیلی گیرم / تشکر از همه.
با سلام دوست عزیز
اگر ایمیل برات اومده و اونجا بهت گفته وضعیت هر یک از افراد چی هست و چه مدارکی رو بیار با خودت که باید هرچه سریعتر اقدام کنی و بری و هیچ مشکلی نیست
ولی در مورد ایشود شدن شما ابتدا استو ببر بده سفارت تا بتونن اطلاعات پاس شما رو چک کنن که ویزا رو صادر کنن بعد ایشود میشی. دلیل این امر هم اون هست که شاید شما تو این مدت پاستو عوض کرده باشی.
موفق باشی.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما / اقایون خانم خواهشا / لطفا / سریعا کمک کنید / اخه چرا اینجا هرکی یچی میگه ؟؟؟؟؟ ما الان دقیقا چکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی میاد میگه در سفارت ارمنستان بعد کلیر شدن باید براتون ایمیل بیاد توش جزییات وقت سفارت هست / یکی میاد میگه اقا ارمنستان میل نمیزنه سریع برید // این وسط یسریا اومدن میگن باید تو این https://ais.usvisa-info.com/fa-ir سایته ثبت نام کنید ( میگن واسه پست هستش ؟؟)بابا جون هرکی دوس دارید یه حرف درست بزنید خواهشا چرا هرکی یچیزی میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما اینجا گیج و سردرگم شدیم / بعدش خود این سایته دنیایی توش سوال و جزییات هستش که اونجاهم هرکی واسه خودش یچیزی میگه !!!! :-( :-( Sad بچه ها لطفا کمک کنید مرسی.
دوست عزیز منم شرایط مشابه شما رو دارم.
نگران نباش
1.باید بری تو سایت ثبت نام کنیم
2. فایل pdf ثبت نام موجود تو صفحات قبل مشابه آنکارا
احتمالا شما هم تو مرحله سوم گیر کنید عادی از اون صفحه screen shot بگیرید همراه نامه دوم که اومده بود براتون باهاش رفتید مصاحبه و اسکن پاسپورت افراد کیس به ایمیل موجود در CONTACT us همون سایت ایمیل کنید متن نامه که لازم دارید دو صفحه قبل موجود.
اینطور من متوجه شدم دیگه نیازی به رفتن به ارمنستان نیست.
اگر نقص مدارک داشتید تو همون صفحه میتونید قسمت سفارت از من مدارک بیشتری خواسته اضافه کنید.
بعد از سه روز مشکل ثبت نام براتون حل میکنن
ثبت نام کامل کنید نامه بارکد دار آخرین مرحله ثبت نام و مدارکی که دو صفحه قبل بچه ها گفتن همراه هر نقصی که داشتید باید ارسال کنید ارمنستان.
شماره usvisaarmenia اکانت Skype
ی نفر به شما فارسی کمک میکنه
باز کمکی از دستم بر بیاد هستم خدمتون
من خودم استرس شدیدی گرفتم
خدا برا همه بچه ها ی ایران بسازه

***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: R@#@
خیلی ممنون.نمی خوان مدیکال تمدید کنن و می خوان آژانس پیکاپ کنه. خیلی راحت تره.

(2016-08-13 ساعت 01:40)ahfpca نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 05:43)samporto نوشته:  پدر و مادر من هم چند ساعت پیش آپدیت دوخطی شدند. ابوظبی 5xxx. هر دو بازنشسته. or نمی دونم چیه ؟

ایشالا ۳-۴ روز دیگه or میشن و یکی دو روز بعد از اون هم کلیر میشن، اگر کار پیکاپ رو به آژانسها نمی‌سپارید سریع برای ویزای امارات اقدام کنید.
تشکر کنندگان:
(2016-08-13 ساعت 21:18)moein.m نوشته:  
با سلام دوست عزیز
موفق باشی.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما / اقایون خانم خواهشا / لطفا / سریعا کمک کنید / اخه چرا اینجا هرکی یچی میگه ؟؟؟؟؟ ما الان دقیقا چکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی میاد میگه در سفارت ارمنستان بعد کلیر شدن باید براتون ایمیل بیاد توش جزییات وقت سفارت هست / یکی میاد میگه اقا ارمنستان میل نمیزنه سریع برید // این وسط یسریا اومدن میگن باید تو این https://ais.usvisa-info.com/fa-ir سایته ثبت نام کنید ( میگن واسه پست هستش ؟؟)بابا جون هرکی دوس دارید یه حرف درست بزنید خواهشا چرا هرکی یچیزی میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما اینجا گیج و سردرگم شدیم / بعدش خود این سایته دنیایی توش سوال و جزییات هستش که اونجاهم هرکی واسه خودش یچیزی میگه !!!! :-( :-(  Sad  بچه ها لطفا کمک کنید مرسی.

سفات ارمنستان ایمیل نمیزنه. فقط از طریق سایت سفارتش شماره کلیرشده ها رو اعلام میکنه. جلوی هر شماره هم تاریخی درج میشه که آخرین زمان ارائه مدارک توسط شما و صدور ویزا رو مشخص کرده. زمانها نهایت 14 روزه. زمان کمی هست...سریع وقتی شمارتون رو دیدید باید اقدام کنید.

ثبت نام پست در سایت https://ais.usvisa-info.com/fa-ir اجباری هست... اجباری. باید در این سایت ثبت نام کنید . رسید ثبت نام بارکددار برای هر یک از افراد کلیر شده پرینت بگیرید ، با برگه آبی که آفیسر داد بهتون و پاسپورتهاتون، دو قطعه عکس 5*5 برسونید به اداره پست ارمنستان(حالا یا از طریق آژانس هواپیمایی یا از طریق مراجعه حضوری خودتون)...دیگه لزومی نداره همه افراد کیس هم پاشین برید. یک نفر به نمایندگی بره کافیه!!
دوستان دیگه سفارت راهمون نمیدن!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسپورت ها و مدارک تحویل اداره پست میشه و از اونجا تحویل میگیرید.

تشکر کنندگان: ho_tasha
(2016-08-10 ساعت 21:49)rezaahvaz نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 21:10)sasha_ka نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 20:10)rezaahvaz نوشته:  بله سفارت در ابوظبی به سه زبان پاسخگو هست. ولی در مورد پروسه کلیرنس اگه میخوای بپرسی میگن دست ما نیست و نمیدونیم.
من ایمیل از طریق contact us  زدم جواب دادن

پس دست کی هست من به زنگ زدم گفت با سفارت تماس بگیر. ایمیل هم زدم به سفارت جواب ندادن

بله منم ایمیل زدم جواب ندادم تلفن هم که گفتم چه جوابی میدن.
فقط از طریق contact us که تو سایت سفارت هست جوابتون میدن

اخه ایمیل هم که میزنم جواب نمیدن
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان