موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-16 ساعت 20:07)ahfpca نوشته: (2016-08-16 ساعت 17:27)malekimh نوشته: دوستان من بعد از اینکه آپدیت دو خطی شدم بازم دیروز آپدیت شدم ولی هنوز او آر نشدم. امروزم برای ایمیل آپدیت شدم ولی بازم او آر نیست. تو جواب گفتن هنوز معلوم نیست ولی آماده باشید اگه خبرتون کردیم تو مدت کم بتونید بیاید ترکیه ویزاتونو بگیرید. طبیعیه الان این شرایط؟ بعد از آپ دو خطی مگه نباید او آر میشدم؟
ایشالا تو همین یکی دو روزه or میشید و همون روز یا فرداش ایمیل کلیری رو میگیرید.
توجه: توضیحات زیر مخصوصن قسمت زمان اقامت برای دوستان آنکارایی هست.
داریم به آخر ماه میلادی نزدیک میشیم و سفارت باید سهمیهی ماهش رو استفاده کنه بنابراین شما باید کاملن آماده سفر باشید:
- چمدون رو ببندید آماده باشه.
- برای اقامت در ترکیه هتلتون رو توسط سایتهایی مثل booking.com از الان انتخاب کنید و قیمتهاشون رو بررسی کنید.
- برای اقامت زمانی بین ۸ تا ۱۲ روز بودجه در نظر بگیرید و با توجه به این زمان هزینه سفر رو تهیه کنید.
- هزینه سفر رو برید دلار بخرید آماده باشه.
- از پاسپورت کپی بگیرید که وقتی پاسپورت رو فرستادید سفارت کپیش همراهتون باشه اگه جایی لازم شد میگید پاسپورت رو برای ویزا دادید سفارت و این کپیش هست.
- مدارکی که لازمه ببرید رو آماده کنید (تو صفحات قبل دوستان راهنمایی کردن چیا لازمه) و تو پوشه بذارید و فقط بمونه ایمیل اعلام کلیری، و رسید جدید پستی که وقتی رسید چاپ کنید بذارید پیش این مدارک.
- مراحلی که بعد از دریافت ایمیل کلیری هم باید انجام بدید (چاپ رسید جدید پستی) رو فایل pdfش رو چند صفحه قبل گذاشتم. اونم وقتی ایمیل رو چاپ کردید باید انجام بدید و رسید رو چاپ کنید و همراه مدارک ببرید.
- اگه قراره مدیکال تمدید کنید اونم بعد از دریافت ایمیل سریع وقتش رو رزرو کنید (اگه با ماهان میرید میتونید وقت تمدید مدیکال رو برای همون روز پرواز رزرو کنید ساعت ۱۳ یا ۱۴ همون روز باشه میرسید به قرار).
- کارهای فوق رو الان انجام بدید که بعدن عجلهای نشه و چیزی رو جا نذارید.
- به محض دریافت ایمیل کلیری سریع برید بلیط اولین پرواز رو بخرید و بقیه کارها رو انجام بدید.
- بلیط برگشت رو برای ۸ روز بعد بگیرید، اگر مدیکال دارید برای ۹ روز بعد. این زمان رو ما الان به تقریب بدست آوردیم. اگر لازم به تغییر پرواز بشه هزینهش زیاد نیست. پرواز ماهان رو با ۹۰ هزار تومن میتونید روزش رو عقب بندازید. چون یک نفر هم هستید جالی خالی راحتتر پیدا میشه تو پرواز.
- بعد از خرید بلیط و معلوم شدن زمان رفت و برگشت، توسط همون سایت booking.com هتل مربوطه رو book کنید تا خیالتون بابت اتاق و قیمت راحت بشه.
- وقتی رسیدید اول برید هتل check-in کنید (چون اونجا اصل پاسپورت لازمه) بعد برید دفتر پستی و مدارک رو پست کنید.
- سعی کنید هتلتون نزدیک دفتر پستی باشه که راحتتر باشید.
- وقتی مدارک رو پست کردید از لینک زیر میتونید رسیدنش رو پیگیری کنید و با چک کردن سایت ceac میتونید پیگیر issued شدن ویزا بشید.
http://gonderitakip.ptt.gov.tr/en/
پیروز باشید
مرسی دوست عزیز بابت توضیحات کامل و مفیدتون. به امید کلیر شدن همه که امسال بازمانده نداشته باشیم
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲
کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی
دریافت کلیرنس: 18 Aug
دریافت ویزا: 31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-16 ساعت 19:34)smart7 نوشته: (2016-08-16 ساعت 19:31)rah-is نوشته: سلام دوستان
ما امروز آپدیت و دو خطی شدیم
تبریک انشاالله دست راست شما زیر سر ما هم باشه وخوشحال بشیم مطمئنا بزودی کلیر میشوید.
و امروز کلییییییییر .... هورررراااا
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می 2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-17 ساعت 09:24)Hana2015 نوشته: سلام بر دوستان عزیز
سفارت ارمنستان 9 کیس را از سری 6000 ها کلیر کرد که باید تا 26 آگوست ویزاشون را دریافت کنند.
مبارکشان باشه.به امید کلیری دوستان باقیمانده منتظر
2016AS6647
2016AS6670
2016AS6699
2016AS6665
2016AS6688
2016AS6730
2016AS6299
2016AS6359
2016AS6361
یکی شون منم
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می 2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که آنکار ویزاشونو گرفتن من الان که پروسم تکمیل نشده میتونم سایت پست ثبت نام کنم؟ من قبل از مصاحبه یه بار این کارو کردم. الانم رفتم تو سایت هنوز هست اسمم اونجا. باید دوباره این کارو بکنم؟
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-17 ساعت 15:58)malekimh نوشته: دوستانی که آنکار ویزاشونو گرفتن من الان که پروسم تکمیل نشده میتونم سایت پست ثبت نام کنم؟ من قبل از مصاحبه یه بار این کارو کردم. الانم رفتم تو سایت هنوز هست اسمم اونجا. باید دوباره این کارو بکنم؟
دوست عزیز نیاز نیست دوباره ثبت نام کنی با همون اکانت اول وارد شو ادامه رو کلیک کن اون بالا یک قسمتی اومده که نوشته بخش کنسولی از من خواسته مدارک بیشتری ارسال کنم روش کلیک کن یه صفحه میاد که اسم افراد متقاضی هست رو بروشون تیک بزار بعد درخواستتو ارسال کن فکر کنم یه فایل پی دی اف چند صفحه قبل بچه ها گذاشتن مطالعه بفرمایید حتما موفق باشید
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-17 ساعت 15:58)malekimh نوشته: دوستانی که آنکار ویزاشونو گرفتن من الان که پروسم تکمیل نشده میتونم سایت پست ثبت نام کنم؟ من قبل از مصاحبه یه بار این کارو کردم. الانم رفتم تو سایت هنوز هست اسمم اونجا. باید دوباره این کارو بکنم؟
درود
تو این پست راهنمای چگونگی مراحل تو یه فایل pdf هست:
https://www.mohajersara.org/forum/showthr...#pid720822
پیروز باشی
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه چرا انقدر تعداد کلیرها از انکارا کم هست؟
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.میخواستم بدونم بعد از تحویل پاسپورت ها به پست ارمنستان ایا باز هم میتونیم شماره تلفن داده شده رو تغییر بدیم یا نه؟فقط از طریق تماسی که برقرار میکنن میشه فهمید کی باید رفت به پست و پاسپورت هارو با ویزا تحویل گرفت؟یا راه دیگه ای هم داره که ادم بفهمه کی باید برای پس گرفتن پاس پورت به پست بره؟
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که معمولا چقدر طول میکشه تا پست دوباره پاس پورت هارو برگردونه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-15 ساعت 00:57)rezaahvaz نوشته: (2016-08-14 ساعت 22:25)alirezafarhang81 نوشته: (2016-08-14 ساعت 15:51)rezaahvaz نوشته: یک دو سه
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
همین الان ایمیل کلیری اومد و تو سایت سفارت هم کلیر شدم خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
سلام و تبریک. داداش. داداش ایمیل رو به کجا زدی من از سایت ابوظبی که به کنتاکت یو اس میرم باید یکی از موارد رو برای ارسال ایمیل انتخاب کنم راهنمایی میفرمایید ممنونم
سلام دوست عزیز ممنون از شما
وقتی رفتین تو قسمت contact us گزینه اول رو انتخاب کنین میره صفحه بعد. اونجا شماره کیس و آدرس ایمیل رو میپرسه و چند چیز دیگه. بعدشم قسمت پایین میتونین درخواست خودتون رو بنویسین البته حداکثر 400 کاراکتر جا داره و گزینه سابمیت رو بزنین
ممنونم
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز عصر or شدم. ايشالا برا همتون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-18 ساعت 00:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-18 ساعت 14:08 توسط ahfpca.)
(2016-08-17 ساعت 22:47)malekimh نوشته: دوستان من امروز عصر or شدم. ايشالا برا همتون
آقا تبریک، شما ایشالا فردا حدود ساعت ۱۳ و ۱۴ ایمیل کلیریت رو دریافت میکنی.
پستهای قبلی من برا آنکارا رو بخون و سریع آمادهی سفر شو.
پیشنهاد میکنم با پرواز یکشنبه ماهان بری آنکارا که دوشنبه صبح ساعت ۸:۳۰ مدارک رو پست کنی.
بلیط برگشت رو میتونی برای سهشنبه هفته بعد بگیری که استرس هم نداشته باشی، اگه دفتر پستیت ینیشهیر هست (که شنبه صبحها هم بازه) و از استرس بدت نمیاد میتونی برگشتت رو برای یکشنبه بگیری.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امروز وضعیت من که برنده اصلی هستم در سایت سیس آپدیت 17 آگوست شده و به حالت OR تبدیل شد . ولی هنوز بقیه افراد خانواده در حالت READY هستند . لطفا راهنمایی بفرمایید پرونده بقیه افراد خانواده چه موقع بررسی میشوند.در ضمن امکان راهنمایی بفرمایید که آژانسی هست که کار پیکاب ویزا از سفارت آنکارا انجام بده ممنون
شماره کیس:2016AS6
تعداد افراد:4
سفارت:آنکارا
نامه دوم: 3 اپریل
مصاحبه: 5می
وضعیت:AP
شغل: شرکت خصوصی
آخرین آپدیت: در سایت سیس 9JUN
در سایت سفارت : 17JUN
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اومدم یه اماری بدم از کیس های باقی مونده (کلیر نشده) سفارت ابوظبی از ماه اکتبر تا ماه مارچ
اکتبر 4 کیس
دسامبر 3 کیس
ژانویه 9 کیس
فوریه 6 کیس
مارچ 7 کیس
به امید کلیری هرچه زودتر همه دوستان.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده)
اپدیت سیس ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ 25 اکتبر
دریافت گرین کارت: