موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
الان کیس من 2 خطی شده چه مدت طول میکشه که or بشم و کلیر بشم
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت شما بزرگوار من هم تو قسمت مصاحبه گیر کردم و نمی دونم به کجا باید ایمیل زد اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.خیلی متشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بقیه افراد بررسی لازم ندارند و کیس شما اماده دریافت ویزاس هرچه سریع تر برای پیکاپ ویزا اقدام کنید آژانس ها معتبری هستند که این کارو انجام میدن من خودم دادم ایران انکارا (اسمش آنکاراس پیکاپ ابوظبی و ایروان رو هم انجام میدن) ایشالا هرچه زود تر ویزاتون به دستتون برسه (2016-08-18 ساعت 00:19)esbluesky نوشته: سلام
امروز وضعیت من که برنده اصلی هستم در سایت سیس آپدیت 17 آگوست شده و به حالت OR تبدیل شد . ولی هنوز بقیه افراد خانواده در حالت READY هستند . لطفا راهنمایی بفرمایید پرونده بقیه افراد خانواده چه موقع بررسی میشوند.در ضمن امکان راهنمایی بفرمایید که آژانسی هست که کار پیکاب ویزا از سفارت آنکارا انجام بده ممنون
کیس نامبر : 2016AS6300
تعداد : 3
برنده : مادر (شغل پرستار بیمارستان خصوصی)
اعضا : پدر (سربازی ارتش - شغل حسابدار شرکت خصوصی) خودم(دانشجو کارشناسی کامپیوتر )
رویت قبولی: agust2015
ارسال فرم : هفته اخر october(دیر ولی مشکلی پیش نیومد)
کارنت : april2016
تاریخ مصاحبه : 11may 2016
سفارت : ابوظبی
نتیجه : ap (نفر اصلی و پدر . خودم ready)
آپدیت ها : 12 may-13
14 agust دو خطی
16 agust او ار or
16 agust شب ایمیل کلیری اومد(بعد از حدود 90 روز)
22 agust issued
مقصد : سن دیگو ( 28 october)
سوشال : ٢ هفته طول كشيد اين لعنتي
گرین کارت 11 december بعد از حدود 1 ماه 10 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-18 ساعت 10:45)khodamtanha نوشته: الان کیس من 2 خطی شده چه مدت طول میکشه که or بشم و کلیر بشم
برای من سه روز بعد or شد همون روز هم ایمیل کلیری اومد نگران نباشید بیشتر به فکر پیکاپ باشید
کیس نامبر : 2016AS6300
تعداد : 3
برنده : مادر (شغل پرستار بیمارستان خصوصی)
اعضا : پدر (سربازی ارتش - شغل حسابدار شرکت خصوصی) خودم(دانشجو کارشناسی کامپیوتر )
رویت قبولی: agust2015
ارسال فرم : هفته اخر october(دیر ولی مشکلی پیش نیومد)
کارنت : april2016
تاریخ مصاحبه : 11may 2016
سفارت : ابوظبی
نتیجه : ap (نفر اصلی و پدر . خودم ready)
آپدیت ها : 12 may-13
14 agust دو خطی
16 agust او ار or
16 agust شب ایمیل کلیری اومد(بعد از حدود 90 روز)
22 agust issued
مقصد : سن دیگو ( 28 october)
سوشال : ٢ هفته طول كشيد اين لعنتي
گرین کارت 11 december بعد از حدود 1 ماه 10 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-18 ساعت 00:19)esbluesky نوشته: سلام
امروز وضعیت من که برنده اصلی هستم در سایت سیس آپدیت 17 آگوست شده و به حالت OR تبدیل شد . ولی هنوز بقیه افراد خانواده در حالت READY هستند . لطفا راهنمایی بفرمایید پرونده بقیه افراد خانواده چه موقع بررسی میشوند.در ضمن امکان راهنمایی بفرمایید که آژانسی هست که کار پیکاب ویزا از سفارت آنکارا انجام بده ممنون
سلام. منظور از حالت READY برای بقیه افراد خانواده تون اینه که به شما وابسته ان(مشکلی برای پرونده شون وجود نداره و فقط منتظر هستن که شما کلیر بشید) و الان که شما or شدید کل اعضای خانواده ویزا دریافت میکنن. ما خودمون برای پیکاپ ویزا از ابوظبی آژانس ایران-آنکارا مراجعه کردیم. شما توی همین گوگل سرچ کنید سایتشونو میارن.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم من کلیر شدم. آرزوی کلیری برای همتون
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲
کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی
دریافت کلیرنس: 18 Aug
دریافت ویزا: 31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-17 ساعت 23:38)aralam نوشته: (2016-08-17 ساعت 17:06)ahfpca نوشته: (2016-08-17 ساعت 15:58)malekimh نوشته: دوستانی که آنکار ویزاشونو گرفتن من الان که پروسم تکمیل نشده میتونم سایت پست ثبت نام کنم؟ من قبل از مصاحبه یه بار این کارو کردم. الانم رفتم تو سایت هنوز هست اسمم اونجا. باید دوباره این کارو بکنم؟
درود
تو این پست راهنمای چگونگی مراحل تو یه فایل pdf هست:
https://www.mohajersara.org/forum/showthr...#pid720822
پیروز باشی
سلام دوست عزیز و گرامی
میخواستم خواهش کنم اگه براتون ممکنه فایل Visa pick up after clearance رو مجددا upload کنید. چون وقتی به صفحه مورد نظر رجوع کردم پیغام میده که فایل مورد نظر موجود نیست.
ممنونم
درود دوست گرامی
من الان چک کردم مشکلی نداره دانلود میشه، دوباره تست کن اگه بازم دانلود نشد تو خصوصی آدرس ایمیلتو رو به من بده برات ایمیلش کنم.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-18 ساعت 13:17)matin.sh نوشته: (2016-08-18 ساعت 10:45)khodamtanha نوشته: الان کیس من 2 خطی شده چه مدت طول میکشه که or بشم و کلیر بشم
اگه سفارت ابوظبی باشید چون فردا و پس فردا تعطیله به امید خدا یکشنبه اور میشید
کیس ما هم مثل شما پنجشنبه دو خطی شد و یکشنبه صبح or و کلیر شدیم
ممنون ازتون
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس