کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام دوستان. کسی از تعداد افرادی که اپدیت دو خطی خوردن یا کلیر شدن از طرف انکارا و مصاحبه اپریل داشتن اطلاعی داره؟ درباره تعداد افراد و روند کلیرهای انکارا!

کیس: 26**
خدمت: ارتش
مجرد
شغل: مدرس آزاد
مصاحبه: 4 آپریل
اپدیت: 4 اپریل (بعد از مصاحبه) 20 می، 22 جون و 24 جولای تماما بخاطر ایمیل
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:
(2016-08-18 ساعت 16:35)Alirsh نوشته:  سلام دوستان. کسی از تعداد افرادی که اپدیت دو خطی خوردن یا کلیر شدن از طرف انکارا و مصاحبه اپریل داشتن اطلاعی داره؟ درباره تعداد افراد و روند کلیرهای انکارا!

مجرد

ترکیه که کلا" هروز یه گوشه ش داره بمب منفجر میشه
متأسفانه وضعیت خوبی نداره
انشاللّه که آنکارا درگیر حواشی نباشه
من که هرچی میام میخونم کلیر ایروان و ابوظبیه
نمیدونم سفارت داره تو آنکارا چیکار میکنه
اصلاً کسی میاد سر کار؟؟؟!

تشکر کنندگان:
(2016-08-18 ساعت 10:35)محمد کامیاب مهر نوشته:  
(2016-08-17 ساعت 09:51)tirdad89 نوشته:  دوستان من مدارکمو چند روز پیش به وسیله یک آژانس مسافرتی پیکاپ کردم خیلی جالب بود با اون آقایی که تو ارمنستان مدارکمو تحویل پست داده (فارسی عالی حرف میزد) صحبت میکردم گفتم چرا از من نه عکس خواستی نه برگه پزشکی که دکتر داد نه کپی شناسنامه اینا نه کنتکت شیت برگشته میگه اینجا تو اداره پست همه شناسن اینارو نمیخواد واسم جالب بود گفتم به شمام بگم خخخخ

سلام دوست عزیز می خواستم ببینم که پیکاپ چقدر طول میکشه و چه مدارکی را باید داد به آژانس و اینکه برای ارمنستان هزینه اون چقدر هست؟

سلام
پیکاپ ارمنستان دو هفته طول میکشه که ویزا به دست شما برسه
برگه ابی -کپی برگه میدیکال عکس دار - کپی صفحه اخر فرم DS 260 - کانتکت شیت-کپی جواب ثبت نام پست اژانس مسافرتی شما رو راهنمایی میکنه
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان:
سلام دوستان یه ایمیل از ارمنستان به این متن برای من فرستاده شده برای شما هم ایمیل دادن یا نه؟

Dear applicant

Please confirm that you will enter USA before 21-SEP-2016.
Consular Section | Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Yerevan | 1 American Ave, Yerevan 0082, Armenia
SBU
This email is UNCLASSIFIED.
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
من همین الآن ایمیل اعلام تکمیل شدن AP رو از آنکارا گرفتم. نوشته که تا 26 آگوست وقت دارید پاسپورت رو به ما برسونید (از طریق PTT ). نوشته اگه نمیتونید از اون طریق بفرستید روز 26 ام حضوری خودتون بیاریدش سفارت.
دو تا سوال داشتم از بزرگواران:
1. همین فردا برم آنکارا تحویل PTT بذم یا همون 26 ام برم حضوری بگیرم؟ اگه از PTT بدم بره چقد طول میکشه به سفارت برسه؟ اگه حضوری برم تهمون موقع پاسپورت رو تحویل میدن؟
2. من مدیکالم برای 30 MAY هست. آیا نیاز به تمدید داره؟

سپاس فراوان از شما بزرگواران.
امیدوارم همه ی دوستان هرچه سریعتر کیسشون تکمیل بشه.
تشکر کنندگان:
(2016-08-18 ساعت 01:39)سعید... نوشته:  سلام دوستان
اومدم یه اماری بدم از کیس های باقی مونده (کلیر نشده) سفارت ابوظبی از ماه اکتبر تا ماه مارچ
اکتبر 4 کیس
دسامبر 3 کیس
ژانویه 9 کیس
فوریه 6 کیس
مارچ 7 کیس
به امید کلیری هرچه زودتر همه دوستان.

من کم کم دارم نگران میشم مصاحبه ما may بوده و هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده بعد از ۳بار ایمیل ردن تاره وضعیت رو readyاز به apتغییر دادن
تشکر کنندگان: samira2016
(2016-08-18 ساعت 19:33)sasha_ka نوشته:  
(2016-08-18 ساعت 01:39)سعید... نوشته:  سلام دوستان
اومدم یه اماری بدم از کیس های باقی مونده (کلیر نشده) سفارت ابوظبی از ماه اکتبر تا ماه مارچ
اکتبر 4 کیس
دسامبر 3 کیس
ژانویه 9 کیس
فوریه 6 کیس
مارچ 7 کیس
به امید کلیری هرچه زودتر همه دوستان.

من کم کم دارم نگران میشم مصاحبه ما may بوده و هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده بعد از ۳بار ایمیل ردن تاره وضعیت رو readyاز  به   apتغییر دادن

انشاءالله بزودی اتفاق های قشنگ خواهد افتاد با روال امسال همه ویزا میگیرند مخصوصا وقتی دلیلی وجود نداره که کسی رو رد کنند
+++++++++++++++++++++++++
ايشاله هفته آینده خبرهای خوب میاد مخصوصا اینکه هر چی به آخر میرسیم سرشون خلوت تر میشه و کارها سریع تر انجام میشه
اینو خانم سارا گرو گفت که روزهای آخر ما وقت بیشتری میزاریم

تشکر کنندگان: sasha_ka ، علیا
(2016-08-18 ساعت 17:34)masiharezoo نوشته:  سلام دوستان یه ایمیل از ارمنستان به این متن برای من فرستاده شده برای شما هم ایمیل دادن یا نه؟

Dear applicant

Consular Section |  Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Yerevan  |  1 American Ave, Yerevan 0082, Armenia
SBU

سلام دوست عزیر.شما ویزا گرفته اید یا نه؟؟ و اگر جواب بله است تاریخ انقضای ویزاتان کی است؟
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:
(2016-08-18 ساعت 22:44)alborz3718 نوشته:  
(2016-08-18 ساعت 17:34)masiharezoo نوشته:  سلام دوستان یه ایمیل از ارمنستان به این متن برای من فرستاده شده برای شما هم ایمیل دادن یا نه؟

Dear applicant

SBU

سلام دوست عزیر.شما ویزا گرفته اید یا نه؟؟ و اگر جواب بله است تاریخ انقضای ویزاتان کی است؟

من مدارکمو پیکاپ کردم هنوز ویزا نگرفتم و ایشود نشدم ولی امروز یه اپدیت داشتم و این ایمیل از طرف سفارت
یعنی چی؟
دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شدن چند ماه فرصت دارند وارد امریکا بشن؟
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
تشکر کنندگان:
(2016-08-18 ساعت 23:16)masiharezoo نوشته:  
(2016-08-18 ساعت 22:44)alborz3718 نوشته:  

Dear applicant

SBU

من مدارکمو پیکاپ کردم هنوز ویزا نگرفتم و ایشود نشدم ولی امروز یه اپدیت داشتم و این ایمیل از طرف سفارت
یعنی چی؟
دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شدن چند ماه فرصت دارند وارد آمریکا بشن؟

به نظر به امید خدا ایشود شدین.اونها پایان تاریخ اعتبار شش ماهه مدیکالتونو برای ویزا در نظر میگیرن که میشه همین تاریخی که در ایمیل امده یعنی ۲۱ سپتامبر.بنابراین شما حتما تا قبل از اینکه یکماهتان پر شود اولین ورود به آمریکا را در پاستان ثبت کنید.موفق باشید
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:
(2016-08-18 ساعت 23:33)alborz3718 نوشته:  
(2016-08-18 ساعت 23:16)masiharezoo نوشته:  
(2016-08-18 ساعت 22:44)alborz3718 نوشته:  سلام دوست عزیر.شما ویزا گرفته اید یا نه؟؟ و اگر جواب بله است تاریخ انقضای ویزاتان کی است؟

یعنی چی؟
دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شدن چند ماه فرصت دارند وارد آمریکا بشن؟

به نظر به امید خدا ایشود شدین.اونها پایان تاریخ اعتبار شش ماهه مدیکالتونو برای ویزا در نظر میگیرن که میشه همین تاریخی که در ایمیل امده یعنی ۲۱ سپتامبر.بنابراین شما حتما تا قبل از اینکه یکماهتان پر شود اولین ورود به آمریکا را در پاستان ثبت کنید.موفق باشید

ولی جالب اینجاست که ایروان به شما ایمیل زده و ددلاین ورودتان را گوشزد کرده.یادم نمیاد سفارتهای دیگه ازین کارا کرده باشن!!!
تشکر کنندگان: masiharezoo

Dear applicant

SBU
سلام شما تاریخ مدیکالت 21 مارچ بوده و شش ماه بعدش میشه 21 سپتامبر
تبریک میگم ویزا گرفتنتون رو و همینطور که تو نامه اشاره شده، شما باید قبل از 31 شهریور اونجا باشید

تشکر کنندگان: masiharezoo ، علیا
(2016-08-18 ساعت 16:35)Alirsh نوشته:  سلام دوستان. کسی از تعداد افرادی که اپدیت دو خطی خوردن یا کلیر شدن از طرف انکارا و مصاحبه اپریل داشتن اطلاعی داره؟ درباره تعداد افراد و روند کلیرهای انکارا!

مجرد

دوست عزیز آنکارا یه ذره ضعیف عمل کرد امسال ولی الان داره خوب کار میکنه. من اصلن امیدی به کلیر شدن نداشتم و دو ماه پیش پرونده لاتاری رو بستم ولی کلیر شدم و هنوزم باورم نمیشه. تو ایمیلی که به سفارت زدم که آیا وضعیت فعلی ترکیه تاثیری به روند کار سفارت داره گفتن به هیچ وجه تاثیری نداره. توصیه من به همه برنده های 2017 اینه که تو این پروسه خیلی صبر داشته باشن. من خودم پارسال این موقع همش تو این تاپیک بودم و خیلی به هم میریختم. خدا رو شکر به نظرم امسال همه سفارت ها دارن خوب کار میکنن و فکر میکنم که بازمانده نخواهیم داشت نگران نباشید.
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲

کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی   
دریافت کلیرنس:  18 Aug
دریافت ویزا:  31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan  

تشکر کنندگان: m_vaziran ، مل مل ، siyavash-2
کیس
2016AS5715
با موعد سفارت 10 سپتامبر سفارت ارمنستان کلیر شد

تشکر کنندگان: ahfpca ، علیا
(2016-08-19 ساعت 14:32)malekimh نوشته:  

مجرد

دوست عزیز آنکارا یه ذره ضعیف عمل کرد امسال ولی الان داره خوب کار میکنه. من اصلن امیدی به کلیر شدن نداشتم و دو ماه پیش پرونده لاتاری رو بستم ولی کلیر شدم و هنوزم باورم نمیشه. تو ایمیلی که به سفارت زدم که آیا وضعیت فعلی ترکیه تاثیری به روند کار سفارت داره گفتن به هیچ وجه تاثیری نداره. توصیه من به همه برنده های 2017 اینه که تو این پروسه خیلی صبر داشته باشن. من خودم پارسال این موقع همش تو این تاپیک بودم و خیلی به هم میریختم. خدا رو شکر به نظرم امسال همه سفارت ها دارن خوب کار میکنن و فکر میکنم که بازمانده نخواهیم داشت نگران نباشید.

دوست من سلام و ممنون. خواستم بگم کیس نامبر من از دوستان 2016 هست. امیدوارم تا چند روز دیگه خبر خوش بیاد چون تقریبا 140 روز هست هیچ خبری نیس. حتی اپدیتی که من روی سایت سفارت ترکیه هم خوردم برای 15 روز پیش از مصاحبم هست
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان