موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،خدا لعنتشون كنه ما كه بعد از ٦ماه هيچ خبري نيست حتي يك اپديت نداشتيم ديگه از فكر و استرس خسته شدم دارم رواني ميشم،بچه ها خواهشا بگيد به كجا بايد ايميل بزنم به سفارت ابوظبي و يا kcc.تو رو خدا دوستان با تجربه ادرس جايي رو كه بايد ايميل بزنيمو بدن ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-18 ساعت 23:33)alborz3718 نوشته: (2016-08-18 ساعت 23:16)masiharezoo نوشته: (2016-08-18 ساعت 22:44)alborz3718 نوشته: سلام دوست عزیر.شما ویزا گرفته اید یا نه؟؟ و اگر جواب بله است تاریخ انقضای ویزاتان کی است؟
من مدارکمو پیکاپ کردم هنوز ویزا نگرفتم و ایشود نشدم ولی امروز یه اپدیت داشتم و این ایمیل از طرف سفارت
یعنی چی؟
دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شدن چند ماه فرصت دارند وارد آمریکا بشن؟
به نظر به امید خدا ایشود شدین.اونها پایان تاریخ اعتبار شش ماهه مدیکالتونو برای ویزا در نظر میگیرن که میشه همین تاریخی که در ایمیل امده یعنی ۲۱ سپتامبر.بنابراین شما حتما تا قبل از اینکه یکماهتان پر شود اولین ورود به آمریکا را در پاستان ثبت کنید.موفق باشید
اونا ازتون خواستن که تایید کنید confirm که قبل از 21 سپتامبر آمریکایید. پس جواب بدین و تایید کنین
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-20 ساعت 02:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-20 ساعت 02:06 توسط m_vaziran.)
سلام دوستان با تجربه لطفاً راهنمايي كنيد ! كيس ما ٤ نفره است و در ١٣ ماه مي آنكارا مصاحبه شديم و من و پسرم AP خورديم ! البته پسرم در آپديت ١٩ مي سيس or شد ! در تاريخهاي ٢٠ مي و ٢٦ جولاي و ١٩ آگوست ساعت ٩ شب فقط خانواده بغير من آپ سيس شدن ! در اين مدت فقط تاريخ ١٥ آگوست همه باهم آپ شديم كه اونهم بخاطر ايميل بود !!! حالا سوالم اينه كه چرا خانواده كه ظاهراً ويزاشون آماده است و منتظر كليرنس من هستم مرتب آپديت ميشن ولي من خير ؟! مگه چه كاري روي پرونده انجام ميشه كه مربوط به من نيست ولي مربوط به خانواده ام كه ready هستن هست !!!! ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
من یک ایمیل از طرف سفارت امریکا در انکارا دریافت کرده ام با مشخصات زیر، آیا من میتونم ویزای خودم رو pickup کنم با باید تا قبل از 26 اگوست خودم حضوری برم ؟
Processing Completed
Starting on 1 March 2016, Immigrant Visa applicants will only be able to submit missing documents and passports to the U.S. Embassy Ankara Consular Section by mail. In-person passport submissions for certain nationalities will no longer be accepted. Applicants may use the PTT courier services free of charge for this purpose. To register for the PTT services please click on ais.usvisa-info.com. At this web site, please click on the “Consular Section instructed me to send more documents” option. From there, please print out a “Courier in receipt” to send your documents to our office through PTT free of charge.
------
Details for each applicant
Please note that diversity visa numbers are limited and we can only guarantee a visa number for your case for this month. Therefore, please send us your passports and missing documents, if any, by Turkish Postal Services (PTT) as soon as possible to ensure that we receive your package before 26 August 2016. If this option is not possible, you can also bring your passports and documents to our office in person on 26 August 2016 at 10:30 to complete your visa processing. We regret the short notice; however, if we do not receive your passports by 26 August 2016, we cannot guarantee that visa numbers will be available for you in September, which is the last month of the DV 2016 program.
-----------------
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
من بعد از مصاحبه در سفارت امریکا در انکارا، افسر به من گفت که حدود سه ماه دیگه به شما ایمیل زده می شود و روزهای 2 تا 4 شنبه بین 8 تا 10 صبح میتونی مراجعه کنی برای ویزا.
الان یک میل برای من امده ، میخاستم بدونم آیا من باید حضوری بروم و یا میتوانم pickup ویزا رو توسط کسی انجام بدهم ؟ متن ایمیل سفارت به این شکل می باشد.
Processing Completed
Starting on 1 March 2016, Immigrant Visa applicants will only be able to submit missing documents and passports to the U.S. Embassy Ankara Consular Section by mail. In-person passport submissions for certain nationalities will no longer be accepted. Applicants may use the PTT courier services free of charge for this purpose. To register for the PTT services please click on ais.usvisa-info.com. At this web site, please click on the “Consular Section instructed me to send more documents” option. From there, please print out a “Courier in receipt” to send your documents to our office through PTT free of charge.
Details for each applicant
Please note that diversity visa numbers are limited and we can only guarantee a visa number for your case for this month. Therefore, please send us your passports and missing documents, if any, by Turkish Postal Services (PTT) as soon as possible to ensure that we receive your package before 26 August 2016. If this option is not possible, you can also bring your passports and documents to our office in person on 26 August 2016 at 10:30 to complete your visa processing. We regret the short notice; however, if we do not receive your passports by 26 August 2016, we cannot guarantee that visa numbers will be available for you in September, which is the last month of the DV 2016 program.
Applicant 1: *******************
Status: Processing Completed; Expiration Date: 26 August 2016
Documents and/or Actions Required: None
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
بالاخره بعد از 9 ماه از زمان مصاحبه ویزام صادر شد )
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من نیاز مبرم به کمک دارم همین الان
همسر من 5شنبه کلیر شد . نزدیکترین بلیطی که تونستیم بگیریم یک شنبه بود . پنج شنبه این هفته هم آخرین زمان برای گرفتن ویزا هست . اما مدیکال کلا زمان نداره . چه شکری باید بخورم ؟ لطفا لطفا خیلی سریع اگر می تونید کمکم کنید
شماره کیس 2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می 2015
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سفارت ارمنستان این هفته کلیر خوبی نکرد
دعا کنیم این هفته دو سه تا کلیر گروهی کنه همه کلیر شیم...
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##
❷ تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:2015 20 May
❹ارسال فرم:2015 15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-18 ساعت 10:35)محمد کامیاب مهر نوشته: (2016-08-17 ساعت 09:51)tirdad89 نوشته: دوستان من مدارکمو چند روز پیش به وسیله یک آژانس مسافرتی پیکاپ کردم خیلی جالب بود با اون آقایی که تو ارمنستان مدارکمو تحویل پست داده (فارسی عالی حرف میزد) صحبت میکردم گفتم چرا از من نه عکس خواستی نه برگه پزشکی که دکتر داد نه کپی شناسنامه اینا نه کنتکت شیت برگشته میگه اینجا تو اداره پست همه شناسن اینارو نمیخواد واسم جالب بود گفتم به شمام بگم خخخخ
سلام دوست عزیز می خواستم ببینم که پیکاپ چقدر طول میکشه و چه مدارکی را باید داد به آژانس و اینکه برای ارمنستان هزینه اون چقدر هست؟
سلام دوست من ببخشید بابت تاخیر حدود10روز کاری طول میکشه هزینه هم حدود100 دلار شد
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-20 ساعت 10:36)mr1mra نوشته: با سلام
دوستان من نیاز مبرم به کمک دارم همین الان
همسر من 5شنبه کلیر شد . نزدیکترین بلیطی که تونستیم بگیریم یک شنبه بود . پنج شنبه این هفته هم آخرین زمان برای گرفتن ویزا هست . اما مدیکال کلا زمان نداره . چه شکری باید بخورم ؟ لطفا لطفا خیلی سریع اگر می تونید کمکم کنید
دوست عزیز اول از همه خونسردیتونو حفظ کنین توجه داشته باشین تاریخی که سفارت اعلام کرده آخرین مهلت ارسال مدارک هست یعنی اگه شما سه شنبه هم مدارکو به پست تحویل بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد شما اگه یک شنبه ارمنستان باشین و دوشنبه مدیکال رو انجام بدین و سه شنبه جواب مدیکال رو با پاس پست کنین مطمئنا زمان کم نمیارین شما به دکتر فشار بیارید که جواب مدیکال رو یه روزه بده نگران نباشید وقت دارید هنوز موفق باشین
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-20 ساعت 09:49)farnaz100 نوشته: دوستان عزیز
بالاخره بعد از 9 ماه از زمان مصاحبه ویزام صادر شد )
تبریک میگم کی میرین آمریکا به امید خدا