موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام این 2 خطی شدنو تو سایت سفارت توضیح داده
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-20 ساعت 16:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-20 ساعت 16:47 توسط alborz3718.)
(2016-08-20 ساعت 12:49)ho_tasha نوشته: (2016-08-20 ساعت 11:34)ho_tasha نوشته: (2016-08-20 ساعت 10:36)mr1mra نوشته: با سلام
دوستان من نیاز مبرم به کمک دارم همین الان
همسر من 5شنبه کلیر شد . نزدیکترین بلیطی که تونستیم بگیریم یک شنبه بود . پنج شنبه این هفته هم آخرین زمان برای گرفتن ویزا هست . اما مدیکال کلا زمان نداره . چه شکری باید بخورم ؟ لطفا لطفا خیلی سریع اگر می تونید کمکم کنید
سلام ضمن عرض تبریک
1- اعتبار مدیکال که رو برگه اعلام شده چقدر هست؟؟؟
2-ببنید هیچ مشکلی نیست مهم این نیست که ویزا کی صادر بشه مهم این هست که قبل از اون تاریخ که به شما گفتن شما پاسپورتتون تو سفارت باشه.
اگر مدیکال ندارید که حتمادر نامه کلیری اعلام میشه که شما باید مدیکال رو تمدید کنید اگر هم که ایمیل نیومده براتون اگر مدیکال شما زیر یکماه اعتبار داشته باشه شما باد مدیکال رو تمدید کنید.
به نظر من شما هزینه کنید و با پرواز 2 کانکشن برید برای ویزا
خوب در ادامه بگم که من فکر کردم شما ایروان هستین و از این بابت معذرت میخوام
حالا که آنکارا هستین من تجربه خودم رو بهتون میگم.این برای من اتفاق افتاده مطئناً برای شما هم همینطور هست نگران نباشید فقط دقت کنید.
صبه دوشنبه بدون نوبت برید مطب دکتر اونگان هیچ حرفی هم نزنید که من وقت ندارم برگه هاتون رو بدین و بگین ویزام اومده به همراه اون نامه که میگه بیایید ویزاتون رو بگیرید. (اون نامه رو به شما بر میگردونه) میشبنید تو نوبت سریع اگر صبح زور رفته باشید (توصیه میکنم صبح زود برید چون شلوغ میشه) بعد انجام مراحل که توضیح نمیدم.(البته نیاز به پرداخت پول بیشتر نیست چون من هم روال عادی رو طی کردم و پول اضافه پرداخت نکردم چون اونها میدونن وضعیت به چه صورت هست) کارتون تمام شده هست و میرید هتل مراقب باشید برید خوش بگذرونید
فردا صبح ساعت 9 صبح مطب دکتر باشید و بگید اومدید جواب رو تحویل بگیرید به همین راحتی. اینجا تمام
سریعاً میرید به پست به پست هایی که گفته شده البته قبلش اون برگه ها و مدارکی که باید ارسال کنید رو اماده کردین میرید به اداره پست من به پست یئنی شهیر رفتم همونجایی که از قبل پیکاپ کرده بودم از همون جا هم مدارک رو ارسال کردم. اگر قبل از 12 شهر برسونید روز بعد مدارک دستشون هست.
(شمارو توجه میدم که حتما ً از مدارکتون و مخصوصاً از پاسپورت کپی رنگی تهیه کنید.)
و در آدرس سایت پست ترکیه Tracking کنید تا ببنید که رسیده سفارت یا نه همین و تمام از این موقع به بعد شما منتظر باشید که ویزاتون بیاد و به امید خدا ان شاالله برید تحویل بگیرید.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز.تبریک میگم.مهمترین چیز تاریخ انفضای مدیکال شماست .شما باید مدیکالتونو تمدید کنید که دو روز زمان میبره.در هر صورت مهمترین کار اینه که ضمن حفظ خونسردی فردا صبح اینجا باشید تا دو شنبه مدیکاا را بدهید سه شنبه صبح جواب را بگیرید تاظهر برید پست و بفرستید.از هر طریق میتوانید فردا خودتان رابه انکارا برسانید.با ماهان یا ایران ایر جا نبود برید استانبول اونجا پروازاش بیشتره. با قطار چهار ساعته بیاید انکارا. مدارکو سه شنبه بدید پست چهار شنبه بعد از ظهر ورود میخوره سفارت ولی پنج شنبه دست آفیسر میرسه که دد لاین شما رعایت میشه .این تجربه من و چنتا از دوستان تو همین یک هفته اخیره. علاوه بر پست حسین آقا پست چند صفحه قبل دوست عزیزahfpca راهم بحونید ما اینجا از نزدیک همه این چیزا رو تجربه کردیم.سرعت عمل فراموش نشود
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر ممکنه بفرمایید:
1- برای تمدید مدیکال توی ارمنستان(خانم کریستین-جنیس) اگر روز چهارشنبه بریم همون روز یا روز بعد جواب مدیکال را به ما میدن؟
2-بعد اگر آخرین روز مهلت ارسال مدارک مدارک رو به پست ارمنستان بدیم مشکلی پیش نمی یاد؟ خواهش میکنم پیشکسوتان و با تجربه های عزیز راهنمایی بفرمایند.خییییییییییییییییییلی مهمممممممممممممممممممممممممممممم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-20 ساعت 21:04)محمد کامیاب مهر نوشته: سلام دوستان اگر ممکنه بفرمایید:
1- برای تمدید مدیکال توی ارمنستان(خانم کریستین-جنیس) اگر روز چهارشنبه بریم همون روز یا روز بعد جواب مدیکال را به ما میدن؟
2-بعد اگر آخرین روز مهلت ارسال مدارک مدارک رو به پست ارمنستان بدیم مشکلی پیش نمی یاد؟ خواهش میکنم پیشکسوتان و با تجربه های عزیز راهنمایی بفرمایند.خییییییییییییییییییلی مهمممممممممممممممممممممممممممممم.
سلام دوست عزیز همون روز گمون نکنم ولی فردا صبح حتما آماده میشه البته باید با دکتر صحبت کنید شاید تونست کاری بکنه توجه داشته باشید حتما صبح زود برید مطب دکتر تا کارا سریع تر راه بیفته
در مورد سوال بعدی ببینید باید جوری برنامه ریزی کنین که مدارکتون تا مهلت تایین شده به سفارت برسه بهتره یک روز قبل به پست تحویل داده بشه چون ممکنه پست کمی با تاخیر مدارکو بفرسته به هر حال بهتره ریسک نکنین موفق باشین
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-21 ساعت 07:48)mehrdadfa نوشته: (2016-08-19 ساعت 14:32)malekimh نوشته: (2016-08-18 ساعت 16:35)Alirsh نوشته: سلام دوستان. کسی از تعداد افرادی که اپدیت دو خطی خوردن یا کلیر شدن از طرف انکارا و مصاحبه اپریل داشتن اطلاعی داره؟ درباره تعداد افراد و روند کلیرهای انکارا!
.
کیس: 26**
خدمت: ارتش
مجرد
شغل: مدرس آزاد
مصاحبه: 4 آپریل
اپدیت: 4 اپریل (بعد از مصاحبه) 20 می، 22 جون و 24 جولای تماما بخاطر ایمیل
دوست عزیز آنکارا یه ذره ضعیف عمل کرد امسال ولی الان داره خوب کار میکنه. من اصلن امیدی به کلیر شدن نداشتم و دو ماه پیش پرونده لاتاری رو بستم ولی کلیر شدم و هنوزم باورم نمیشه. تو ایمیلی که به سفارت زدم که آیا وضعیت فعلی ترکیه تاثیری به روند کار سفارت داره گفتن به هیچ وجه تاثیری نداره. توصیه من به همه برنده های 2017 اینه که تو این پروسه خیلی صبر داشته باشن. من خودم پارسال این موقع همش تو این تاپیک بودم و خیلی به هم میریختم. خدا رو شکر به نظرم امسال همه سفارت ها دارن خوب کار میکنن و فکر میکنم که بازمانده نخواهیم داشت نگران نباشید.
سلام
دوست گرامي ٤آپريل مصاحبه داشتيم كه همسرم وبچه ها يكضرب گرفتندومن apشدم فقط يك آپديت ٥اپريل داشتم يك اپديت هم ٨اگوست كه دوخطي شدم و٩اگوست or و١١اگوست سايت سفارت complatedشدم وايميل كلري هم بعد چندساعت اومد باتوجه به اينكه سربازي من س بود وسفرهاي فراوان بيش از١٠٠سفرخارجي به به اروپا وتركيه وجاهاي ديگه داشتم شما اصلا نگران نباشيد اگه خودتون ميدونيد مشكلي نداريد وباصداقت فرم ٢٦٠روپركرديد مطمئن باشيد همين روزا نامه كلري شماهم به اميدخدا مياد
سلام. خیلی ممنون از پاسختون لطفا امکان داره امضا خودتون هم بگذارید؟
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 16 اگوست ابدیت 2 خطی شدم معمولا چقدر طول میکشه که or بشمو کلیر نیازی هستش که ایمیل بزنم
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-21 ساعت 10:49)khodamtanha نوشته: من 16 اگوست ابدیت 2 خطی شدم معمولا چقدر طول میکشه که or بشمو کلیر نیازی هستش که ایمیل بزنم
مال ما 1 هفته طول کشید
دیگه فکر نمی کنم به ایمیل نیازی باشه
موفق باشید
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ویزای من امروز صادر شد
امیدورام همه دوستان رو ویزا در دست تو آمریکا ببینمشون
کیس:**13 تعداد: 1 نفر مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست OR
کلیر: 14 آگوست
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر