موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من 3 هفته پیش سفارت ابوظبی بودم و کلیرنس خوردم. آفیسر روی برگه آدرس ایمیل نوشت و از ما خواست که رزومه را براشون ایمیل کنیم. از 3 هفته پیش تا الان هنوز کیس ما روی سایت آپدیت نشده و این پیام برای ما میاد که لطفا CV خود را برای ما ارسال کنید.
الان نمیدونم CV به دستشون نرسیده یا اینکه طول میکشه که سایت آپدیت بشه. به سفارت هم ایمیل زدم پاسخی دریافت نکردم. کسی اطلاعی از این موضوع داره؟
با تشکر از همگی دوستان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزيزان ميخواستم بدونم چگونه ميشه محل PTT را پس از مصاحبه تغيير داد .به سفارت ايميل زدم اينو جواب داده
To change the PTT location that you have chosen, please visit usvisa-info.com or call 0850 252 6355 or (703) 520-2490 from the U.S. حالا تو اين آدرس رفته ام ولي نتونستم تغيير بدم ؟ آيا بايد يك بار ديگر از نو ثبت نام كنم يا شما عزيزان راه حل بهتري را مي دونيد كه بشه اين آدرس را تغيير داد .در رابطه با تلفن هم كه موفق نشدم يا گوياست يا من نمي دونم چكار بايد بكنم به هر حال از شماها كه كمكم ميكنيد متشكرم .قربونت "دودو"
رتبه:
40
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان این چه وضعیتی هست که ما هرچی در مورد سفرنامه داریم و قرار میددیم پاک میشه حالا سایت مستقیماً در امضا من دست برده و این آدرس سفرنامه رو از امضا پاک کردن این چه وضعیتی هست.؟؟؟؟؟
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)