موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی راجع به واکسن آبله مرغان اطلاعاتی داره؟دختر من یکبار توی مدیکال زده و برای بار دوم که ۳ ماه بعد میشه (اوایل فروردین) هیچ جایی تو ایران (حتی پاستور) میگن این واکسن رو نداریم.با توجه به اینکه ما توی اردیبهشت میخوایم بریم راهنمایی بفرمایید چه باید کرد؟ بریم آمریکا نوبت دوم رو بزنیم؟
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من مطالب مربوط به تغییر آدرس رو خوندم ولی نمیدونم اگه ایالت رو هم بخوایم عوض کنیم باز مشکلی نخواهد بود یا نه؟
من آدرسم رو کالیفرنیا نوشته بودم و به آفیسر هم مقصدم رو کالیفرنیا اعلام کردم ولی الان میخوام یه ایالت دیگه برم.مشکلی برام پیش نخواهد اومد؟
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اين تاپيك خيلي خلوته اميدوارم با سيل كيليرها اينجا هم رونق بگيره
در مورد فرم selective servise كه براي افراد بين 18 تا 25 سال بايد پر بشه آيا بايد روز مصاحبه و داخل سفارت اين فرم را پر مي كرديم يا در ورود به آمريكا بايد اين فرم پر بشه؟؟ روز مصاحبه كه چيزي در اين مضمون ندادن حتي راهنماي پرداخت 165$ هم ندادن
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK -- Enter US:March- 11 - 2016
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان،
من يک توصيه به دوستاني که قصد مسافرت به آمريکا را دارند، يک توصيه اکيد دارم، و اون اينکه در فرودگاه قطر همه به خصوص ايراني ها را به شدت در ايست بازرسي پروازهاي خروجي اذيت مي کنند. اگه دفعه بعد من بخوام به آمريکا و هر جايي که از ايران پرواز مستقيم نداره برم، اگه شده با کشتي برم، زميني برم، و يا با چند تا توقف بيشتر برم، مي رم ولي با هواپيماي قطري امکان نداره برم. خط هوايي و هواپيما (به غير از مسافرهاي پر سروصداي هندي) مشکلي نداره، ولي دوحه، دوحه، دوحه بدترين بازرسي را برا مسافرهاي ايراني مي کنه.
خواهشاً اطلاع رساني کنيد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-02 ساعت 23:50)Azer نوشته: با سلام خدمت دوستان،
من يک توصيه به دوستاني که قصد مسافرت به آمريکا را دارند، يک توصيه اکيد دارم، و اون اينکه در فرودگاه قطر همه به خصوص ايراني ها را به شدت در ايست بازرسي پروازهاي خروجي اذيت مي کنند. اگه دفعه بعد من بخوام به آمريکا و هر جايي که از ايران پرواز مستقيم نداره برم، اگه شده با کشتي برم، زميني برم، و يا با چند تا توقف بيشتر برم، مي رم ولي با هواپيماي قطري امکان نداره برم. خط هوايي و هواپيما (به غير از مسافرهاي پر سروصداي هندي) مشکلي نداره، ولي دوحه، دوحه، دوحه بدترين بازرسي را برا مسافرهاي ايراني مي کنه.
خواهشاً اطلاع رساني کنيد.
بی ادبترین فرودگاهی بود که دیده بودم. طوری وسایل داخل کوله من رو ریخت بیرون که ادکلنم پرت شد زمین . در عین پررویی حتی برنداشتش. بدون اینکه اجازه بگیره یا بگه لوسیون کوچیک بتامتازون منو انداخت تو زباله و با دوستش مسخره هم میکردن که خمیر دندون و مسواک تو کوله دارم.
یعنی بدترین و توهین آمیزترین شکل بازرسی رو داشتن. بعلاوه اینکه هیچ کس پاسخگوی یک سوال ساده هم نبود.
بیخود نبود که انقدر پروازش ارزون بود.
اگر کسی هم قبلا بلیت خریده حتی الامکان کیک یا کلوچه با خودش داشته باشه بعلاوه اینکه ادکلن کوچیک همراهتوم باشه وگرنه از بوی هندیها و باد معده های دائمشون بمدت 17 ساعت........
خوش شانس تر از من نیست ......
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در واشنگتن دی سی،مریلند،ویرجینیا دنبال همخونه میگردم.لطفا کسی اگر هم خونه نیاز داشت یا نیاز به اجاره خونه برای حداقل شش ماه داشت خبر بده.ممنون
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بعد از ورود به امريكا و پرداخت ١٦٥$ كجا بايد كرين كارت كارت و جك كنيم؟