موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
خوشبختانه ديروز بعد از ٥٠روز از ورود گرين كارد را دريافت كرديم ، فقط مسئله اي كه است گرين كارد پسرم نبود(زير ٢سال) أيا اين طبيعي است يا ما بايد إعلام كنيم ؟ چون سوشال نامبر و ايدي كارد ايالتي دارد.
تشكر و اميدوارم خبرهاي خوب از همه بشنويم .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجرسرايي ها، چرا روزهاي اول مهاجرت اين همه سخت هست !!!!؟!!!
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-14 ساعت 10:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-14 ساعت 11:14 توسط heidary1356.)
(2016-08-13 ساعت 21:01)koool نوشته: درود بر شما عزیزان
از سرورانی که در موردطریقه انتقال وجه به آمریکا اطلاعاتی دارند خواهشمندم راهنمایی کنید و اینکه قانون در این مورد چه میگوید؟ . لازم بذکر است که اینجاب علاوه بر ایران ، در دبی نیز دارای حساب بانکی از قبل میباشم و مبلغ انتقالی نیز بالای 100 هزار دلار میباشد .
2- آیا میشود قبل از رفتن به حساب بستگان کل وجه را واریز کرد و بعد از افتتاح حساب آن وجه را انتقال داد ؟
3- آیا میشود بستگان قبل از ورود ما برایم حساب بانکی باز کنند و از اینجا به آن حساب واریزی داشته باشم ؟
بسیار سپاسگذارم از راهنماییتان . اگر تاپیک را اشتباه انتخاب کردم ، ضمن عذرخواهی لطفاً تاپیک صحیح را معرفی نمایید.
سلام دوست عزیز شما زمانی که وارد امریکا شدید می توانید اقدام کنید برای باز کردن حساب وقتی حساب را افتتاح کردید چند روز طول می کشد تا کردیت کارت شما فعال و به دست شما برسد اما این مهم نیست و شما با همان دبیت کارت که زمان افتتاح حساب به شما می دهند می توانی اقدام به انتقال پول از ایزان نمایید که از بانک مفتوح کننده حساب ،شماره حساب و نام صاحب حساب و سویف بانک را بصورت لاتین دریافت کنید و به فردی که از ایران قصد ارسال پول دارد بدهید که از ایران می بایست از طریق صرافی انتقال وجه صورت پذیرد که حدود 3 تا 5 روز زمان می برد .
اما از دبی خیلی راحتتر می توانید این کار را از طریق بانک و همان اطلاعت بالا ظرف مدت یک ساعت انجام دهید.
در مورد قانون هم من متوجه منظورتان نشدم که قانون کجا و چی رو می گویید اما از نظر قانون امریکا چون تازه می خواهید وارد بشوید خیلی سخت گیری نمی کنند ولی اقلام بالای 10 هزار دلار نیاز به توضیح دارد که باید از سرگذشت پول خود که از کجا و به چه منظوری امده توضیح دهید و اگر بیشتر از 10 هزار دلار نقد هم همراه خود داشته باشید حتما در فرودگاه اعلام کنید.
اما در مورد اینکه پول از کدام کشور امده حتما بیشتر تحقیق کنید.
در مورد افتتاح حساب به خود فرد نیاز می باشد اما در مورد انتقال به حساب بستگان امکان پذیر است اما از خود بستگان سوال شود.
اما در نظر داشته باش انتقال پول زیاد بصورت کلی جهت بیمه و مالیات شما در امریکا کمی می تواند دردسر ساز باشد
به امید موفقیت
آن کيس نامبر 2016AS1###:
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
ارسال فرم : 29 می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت : نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،
آپدیت ها : سایت سفارت 13 اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-14 ساعت 09:01)lighthouse نوشته: (2016-08-14 ساعت 06:58)fireball نوشته: مهاجرسرايي ها، چرا روزهاي اول مهاجرت اين همه سخت هست !!!!؟!!!
سلام.همه تغییرهای زندگیمون تاحالا سخت بودن ,نبودن؟امیدتون روازدست ندید ومرتبا اهدافی که بخاطرشون وطن روترک کردید به خودتون یاداوری کنین.روحیتون رونبازین.کم کم زندگی زیبا هم میشه.فراموش نکنین چقدردراین مسیرسختی کشیدین.درپناه خداموفق باشید.
سلام دوست عزيز، ممنون از دلگرمي كه داديد، حق با شماست بايد كمي صبورتر باشيم و به أهداف فكر كنيم.
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
كسي اطلاع دارد بابت گرين كارد بچه زير ٢سال( براي من و همسرم ٢روز پيش امد ولي براي بچه نيامده ، ضمنا بعد از گرفتن گرين كارد براي تغيير ادرس بايد إيميل بزنيم يا حضوري هم ميشود .
تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشین دوستان سوالی داشتم از خدمتتون
بعد از دریافت گرین کارت
در سال باید چند سفر و با چه بازه زمانی به آمریکا داشته باشیم (بنده قصد دارم بعدز 2 سال برم آمریکا اقامت دائم) بعضی از دوستان با بازه زمانی 11 ماه بدون پاس سفید رفتن درسته؟؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همه دوستان
گرین کارت من و همسرم بعد از 9 ماه هنوز نیومده و هیچ تغییر وضعیتی هم تو سایتشون ایجاد نشده و فقط زدن که دریافت کردن پول رو و هر چی ایمیل میزنم جواب میدن که باید باهاتون صحبت کنیم در صورتی که من ایران هستم و نمیتونم با تلفنشون تماس بگیرم
دو تا سوال دارم
1-کسی میدونه چطوری از ایران با دفترشون تماس برقرار کنم؟
2-ماه بعد قصد دارم برم برای پیگیری چطور میتونم از دفترشون وقت بگیرم و چند روز پس از درخواست وقت میدن؟
چون زمان سفرم محدوده میخوام از ایران درخواست بدم و اونجا حضوری مراجعه کنم
و چند روز پس از مراجعه گرین کارت برام ارسال میشه ؟
ممنون میشم از راهنماییتون
شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای صدور گرین کارت برای انگشت نگاری نباید بریم؟
و اینکه اگه انگشت نگاری داره بعد از انگشت نگاری میشه از آمریکا خارج شد بعد به آدرسی که تو آمریکا دادیم بیاد و برای من بفرستن یا تا زمان تحویل گرین کارت باید تو خاک آمریکا موند؟
Sspsk
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من دارم برنامه ریزی میکنم که برم آنکارا بعد از اینکه ویزامو گرفتم از همون ور برم آمریکا. من میخوام جمعه همین هفته برم آنکارا و همون روز صبح مدارک رو ارسال کنم سفارت. امیدوارم روز کاری بعد که دوشنبه هست مدارکم برسه سفارت. از اونجا که سفارت میگه 3-5 روز طول میکشه تا ویزا صادر بشه، من فرض میکنم که اگه 4 روز برا من طول بکشه. ایشالا جمعه ویزا آماده میشه (حتی شاید 5 شنبه). شنبه و یا 1 شنبه هم بلیط آمریکا رو بگیرم. البته میدونم بعضی مواقع ممکنه موارد خاص هم پیش بیاد که بیشترم طول بکشه. خواستم ببینم به نظرتون این برنامه من جواب میده یا زمان بیشتری رو نیاز دارم.
ممنون میشم من رو راهنمائی کنید.
CR1
Ankara
AUG.2014: Priority Date
تکمیل مدارک: Oct.2015
ایمیل سفارت: Mar.2016
مصاحبه: May.2016
نتیجه: AP!
کلیرنس: Aug.2016 . ابتدا دوخطی، پس از 23 روز Or، و بعد از 3 روز ایمیل کلیر شدن