موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
ما تاریخ انقضای ویزامون 6 دسمبره 2016 هست. بهترین و دیرترین تاریخ که باید امریکا باشیم چه تاریخی؟
شماره کیس: 2016AS00007XxX
تاریخ رویت قبولی: 05 may
کنسولگری: Yerevan
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:19 may
کارنت شدن کیس: 21 Apr
مصاحبه:9 June
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2016-10-05 ساعت 23:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-05 ساعت 23:02 توسط victor2016.)
(2016-10-05 ساعت 11:49)alireza21mehr نوشته: سلام به دوستان عزیز
ما تاریخ انقضای ویزامون 6 دسمبره 2016 هست. بهترین و دیرترین تاریخ که باید آمریکا باشیم چه تاریخی؟
برای احتیاط یکشنبه 4 دسامبر. حتی اگر می تونید 1 هفته زودتر 27 نوامبر برید. چون زمستونه و ممکنه یه جایی پرواز ها بخاطر برف و... کنسل بشه یا تاخیر بخوره. ضمنا معمولا بلیط 1شنبه ها قیمتش مناسبتر هست.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی من یک آشنا اینجا پیدا کردم طرف اینقدر منو ناامید کرد که چرا اومدی و بی برنامه هستی و آخرش میتونی توی والمارت کار کنی و از اونجا هم بالاتر نمیری. در واقع فقط بهم نگفت: تو نفهمی
ایشون خودشون سی و پنج سال پیش وقتی اومدن تو رستوران کار میکردن حالا به من میگه بی برنامه . واقعا بعضی افراد دلیل حرف هاشون چیه من نمیدونم انگار جای اونارو تنگ کردیم. من هیچ قضاوتی در مورد ایشون نمیکنم ولی امیدوارم خدا که از نیت ایشون خبر داره ایشون رو قضاوت کنه
کیس:**13 تعداد: 1 نفر مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست OR
کلیر: 14 آگوست
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-06 ساعت 06:28)rezaahvaz نوشته: دوستان گرامی من یک آشنا اینجا پیدا کردم طرف اینقدر منو ناامید کرد که چرا اومدی و بی برنامه هستی و آخرش میتونی توی والمارت کار کنی و از اونجا هم بالاتر نمیری. در واقع فقط بهم نگفت: تو نفهمی
ایشون خودشون سی و پنج سال پیش وقتی اومدن تو رستوران کار میکردن حالا به من میگه بی برنامه . واقعا بعضی افراد دلیل حرف هاشون چیه من نمیدونم انگار جای اونارو تنگ کردیم. من هیچ قضاوتی در مورد ایشون نمیکنم ولی امیدوارم خدا که از نیت ایشون خبر داره ایشون رو قضاوت کنه
ایشون سراپا انرژی منفیه ! اعتماد به نفس داشته باشین و خودتون با شناختی که از شخصیت و توانمندی هاتون دارید تصمیم بگیرید و ادامه بدین
پیروز باشید
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-06 ساعت 06:28)rezaahvaz نوشته: دوستان گرامی من یک آشنا اینجا پیدا کردم طرف اینقدر منو ناامید کرد که چرا اومدی و بی برنامه هستی و آخرش میتونی توی والمارت کار کنی و از اونجا هم بالاتر نمیری. در واقع فقط بهم نگفت: تو نفهمی
دوست عزیز شما که یک نفرید کار بسیار براتون راحتتره.همسر من الان به تنهایی اونجا زندگی میکنه نزدیک یکماهه که رفته و بعد از دو هفته کار پیدا کرده و میگه الان به راحتی خرج خودش رو در میاره.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستاني كه رفتين امريكا
از احساساتتون به دلبستگي هاتون تو ايران بگين
با تغيير چطور پيش رفتين
اصلا از زماني كه ويزا گرفتين تا وقتي پرواز كريدي به اون طرف كرده خاكي
و از فرودگاه تا خونه
چگونگي انتخاب شهر و ايالت
و هرچي كه لازمه
از پيدا كردن كار
از مبلغ پولي كه همراهتون بوده
از اينكه چقدر ب زبان تسلط داشتين و محيط چه تاثييري رو زبان اموزيتون داشته
بگين لطفا?
Case Number : ٤٥٠٠
? تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
? مشاهده قبولی : 2 Of May
?تاریخ ارسال فرم : 5th Of May
?سفارت : آنکارا تغییر به ابوظبي
?تاریخ نامه دعوت به مصاحبه : ان شاء الله به زودی ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من پدر مادرم از طریق خواهرم دارن گرین کارت میگیرن و مشکلی که هست میخوان بدونن که امکانش هست که با خودشون بیشتر از 10000 پول ببرن و اعلام کنن و یا اینکه ماهانه از طریقی پول رو منتقل کنن آمریکا و اینکه ایا توی آمریکا به مشکلی بر نمیخورن و گیری بهشون نمیدن که این پول رو از کجا میارید؟