کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کارت اعتباری یا کردیت کارت چیست؟
(2014-01-15 ساعت 14:50)saman98 نوشته:  دوستان برای خرید اینترنتی بیشتر چه نوع کارتی پیشنهاد میکنید ؟

ایا با دبیت کارت میشه پرداخت ها رو انجام داد ؟ کارمزد هم میگیره ؟ چقدر ؟

برای خرید اینترنت از دبیت کارت اصلی تون به هیچ وجه استفاده نکنید که کاری است بس خطرناک!
یا ار کردیت کارت استفاده کنید یا اگه خیلی تازه کار هستید و یا محافظه کار میتونید یکی از این کارتهای قابل شارژ ویزا یا مستر کارت از فروشگاهها بخرید و شارژ کنید و فقط از اونا برای استفاده اینترنتی استفاده کنید.
البته فکر کنم بعضی هاشون اگه یک مدتی استفاده نشه ماهی دو سه چهار دولار ممکنه هزینه نگهداری داشته باشه.
پاسخ
این تصویر طبق وعده نمونه استیمنت بنده هست که یکی از دوستان خواسته بود جهت اشنایی با موارد و مطالب داخل اون. همینطور که میبینین مربوط به دیسکاور هست و داغ داغ Smile دیروز دستم رسیده.
توضیح اینکه طبق مباحث قبلی من خودم دو دیت رو به فاصله 5 روز پیش از کلوزینگ دیت تنظیم کردم تا بالانس/بدهی در کنترلم باشه. من 50 درصد استفاده از لاین میکنم اما توصیه این هست که بیش از 20-30 نباشه اگر در سال اول ساختن اسکور/کردیت باشید.

[img][عکس: statement_disc.jpg][/img]
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sce ، Hamed112 ، behfaza ، yami ، آلیس-1980
سلام عزیزان

تروخدا اگه سوالم جاش اینجا نیست پاکش نکنید منتقلش کنید که منم به جوالم برسم

من می خوام هتل رزرو کنم

در صفحه رزرو در سایتهای مختلف که عکسش رو مشاهده می کنید

http://upcity.ir/images2/19821794313966197506.jpg
مشخصات دارنده کارت و آدرسش رو می خواد

من GIFT CARD و Virtual Card نداشتم که بدونم این مشخصات رو داره یا نه ؟

شما اطلاع دارید مثلا یه کارت مجازی ۱۰۰۰ دلاری بخرم همه مشخصات رو داره و می تونم هتل رزرو کنم یا نه ؟

ممنونم از کمکتون
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar
میبخشین که میخوام شاید توضیح واضحات بدم اما با دوستی از جنوب تکزاس صحبت میکردم دیدم بد نیست طبق اون این مطلب رو بگم. گویا به ایشون هم بعضی دوستانشون چیزهایی رو در رابطه با کردیت و کردیت کارد گفته بودن که از اشتباهات و شایعات رایج هست مثل اینکه پرداخت سود به بانک در ازا مصرف کردیت لاین چیز خوبی هست و باعث افزایش اسکور میشه ! و یا محل زندگی و میزان اجاره پرداختی در کردیت موثره ! یا نوع شغل اگر خوب باشه ! یا رده پایین یا حتی میزان پول در حسابهای سیوینگ / چکین که خب هیچکدوم درست نیستن و تازه مهاجرین از این کامنتها که بهشون داده میشه بهتره دوری بفرماین. بحث کردیت با جزئیات زیاد در تاپیک هست که اگر کمی راجعش اینجا مطاله کنین خیلی مفیده و از اشتباهات بعدی جلوگیری میکنه همینطور بینهایت مطلب در نت هم یافت میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: asher ، yami ، mohsenmb ، Saeedv13 ، romance33 ، shoshina ، Rock ، مریم فتوحی ، آلیس-1980 ، reza_norouzi
با سلام دوستان هرچی خوندم چیز پایه ای که کامل کردیت کارت توضیح داده باشه پیدا نکردم
از چه طریق میشه درخواست داد؟
ssn کافیه یا گرین کارت هم احتیاجه؟
امتیازش چطوری حساب میشه؟
یه سری جاها مثل اجاره یا لیزینگ خودرو که کردیت میخوان فرد تازه وارد حداقل بعد چه مدت میتونه کردیت برای خودش داشته باشه که بتونه از این خدمات استفاده کنه؟
قضیه سکپوریت کارت میتونه جای کردیت بگیره تو این استفاذه ها؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 18:52)fakhrinejad نوشته:  با سلام دوستان هرچی خوندم چیز پایه ای که کامل کردیت کارت توضیح داده باشه پیدا نکردم
امتیازش چطوری حساب میشه؟
یه سری جاها مثل اجاره یا لیزینگ خودرو که کردیت میخوان فرد تازه وارد حداقل بعد چه مدت میتونه کردیت برای خودش داشته باشه که بتونه از این خدمات استفاده کنه؟

کسی جواب نمیده؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 18:52)fakhrinejad نوشته:  با سلام دوستان هرچی خوندم چیز پایه ای که کامل کردیت کارت توضیح داده باشه پیدا نکردم
امتیازش چطوری حساب میشه؟

وارد آمریکا بشین و در اولین فرصت در یک بانک یا کردیت یونیون (موسسه قرض الحسنه!) یک حساب باز کنید. دقت کنید که حتما در خدماتشون Secure Credit هم داشته باشن.
همان اول یا کمی بعد میتونین تقاضاش بکنین و بهتون میدن.
به همان میزان کردیت اون کارت از پولتون رو ودیعه نگه میدارند.
یک مدت ازش به صورتی که در این تاپیک از اول توضیح داده شده استفاده کنید.
بعد از مدتی (حالا مثلا چند ماه بعد از گرفتن گرین کارت که اطلاعاتتون وارد سازمانهای کردیت شد) یک کردیت کارت بدون هزینه سالیانه هم از شرکت Capital One بگیرید.
با همین کارت هم مثل اولی همانگونه که در تاپیک نوشیتیم استفاده کنید.
معمولا کردیت کارت اگه کردیتش بیش از 500 دولار باشه در اجازه خودرو مشکلی نیست.
برای لیز کردن ماشین (اجاره های سه ساله) کردیت بهتری نیاز هست و کلا من به شخصه خرید یک ماشین دست دوم ژاپنی تمیز حدودا 3000 دولاری رو خیلی صلاحتر میدونم تا لیز کردن. مخصوصا که برای لیز باید بیمه کامل و گران بخرید که با تازه وارد بودن شما گرانتر هم میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: msnfx ، shoshina ، Rock ، mohsenmb ، soheilbadami ، behfaza ، Persischer ، Ehsan1358 ، uranus88 ، آلیس-1980 ، reza_norouzi
سلام
دوستان من اینجا شنیدم هر وقت خریدی داریداز دبیت کارت استفاده کنید
و اگر صندوقدار گفت کردیت کارت یا دبیت کارت شما بگید کردیت کارت و از دبیت کارتون استفاده کنید
میگن اینجوری برای درخواست کردیت کارت بهتر و یه جورای میرید تو سیستم برای گرفتن کردیت کارت
نمیدونم درسته یا نه
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock
(2014-04-13 ساعت 18:51)alirezass نوشته:  سلام
دوستان من اینجا شنیدم هر وقت خریدی داریداز دبیت کارت استفاده کنید
و اگر صندوقدار گفت کردیت کارت یا دبیت کارت شما بگید کردیت کارت و از دبیت کارتون استفاده کنید
میگن اینجوری برای درخواست کردیت کارت بهتر و یه جورای میرید تو سیستم برای گرفتن کردیت کارت
نمیدونم درسته یا نه

اگه کردیت کارت ندارید، خوب این کار درسته چون اولا بهتر از نقد هست و ثانیا از اون "یک ذره" کردیتی که روی دبیت کارت هست استفاده میکنید.
اما اگه کردیت کارت دارید، اصلا استفاده از دبیت کارت رو کاملا بذارید کنار.
پاسخ
عمو سعید :
. من اجاره خونه رو با چک میدم چون اگر بخوام با کردیت کارت بدم ازم کارمزد می گیره.
[/quote]
باسلام وتشکر
چرا پرداخت اجاره خانه و قبوض از کردیت کارد باعث کسر کارمزد میشود ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-18 ساعت 00:14)behfaza نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 15:10)Saeedv13 نوشته:  
عمو سعید :
. من اجاره خونه رو با چک میدم چون اگر بخوام با کردیت کارت بدم ازم کارمزد می گیره.
باسلام وتشکر
[/quote]

بخاطر اینکه هر مرچنتی چه بزرگ مثل والمارت چه کوچک مثل مغازه بقالی و چه حتی خود شما اگه بخواهید کردیت کارت مردم رو با دستگاهی مثل Square که به آیفون و آندروید وصل میشه شارژ کنید باید به شرکت کردیت کارت کارمزد بدید.
این کارمزد هم به شرکت کردیت کارت مثل ویزا هست و هم به شرکتی که ارتباط بین شما و مثلا ویزا رو برقرار میکنه مثلا در همین مثال ما شرکت Square
معمولا هر چه بیزنس کوچکتر باشه میزان درصد کارمزد هم بالاتره و برای همینه که بعضی بیزنسهای کوچک یا اصلا کردیت کارت قبول نمیکنن یا فقط یکی دو تا مثل ویزا و مستر رو قبول میکنن و دیسکاور و مخصوصا آمریکن اکسپرس رو که درصد کمتری از مردم دارن و کارمزدشون هم خیلی بالاتره قبول نمیکنن.
البته دلیل دیگه هم اینه که حال سر کله زدن با مشتری که بعد از خرید زنگ میزنه شرکت کردیت و میگه من از جنسم راضی نیستم و پرداخت رو متوقف میکنه رو ندارن.
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، behfaza ، romance33 ، مریم فتوحی ، آلیس-1980
سلام دوستان عزیز میشه بفرمایین وقتی برگشیتم اینجا چطوری در غیابمون کاری کنیم که کارتهای اعتباریه کردیت به نظر در گردش باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-18 ساعت 01:24)yami نوشته:  
عمو سعید :
باسلام وتشکر

بخاطر اینکه هر مرچنتی اگه بخواهد کردیت کارت مردم رو با دستگاهی مثل Square که به آیفون و آندروید وصل میشه شارژ کند باید به شرکت کردیت کارت کارمزد بده.
[/quote]
با سپاس. آیا راه دیگه که کارمزد نخوادبه غیر از پرداخت با چک نیست ؟ مثلا پرداخت با ATM یا پرداخت آنلاین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-18 ساعت 13:42)behfaza نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 01:24)yami نوشته:  
عمو سعید :
باسلام وتشکر

بخاطر اینکه هر مرچنتی اگه بخواهد کردیت کارت مردم رو با دستگاهی مثل Square که به آیفون و آندروید وصل میشه شارژ کند باید به شرکت کردیت کارت کارمزد بده.
با سپاس. آیا راه دیگه که کارمزد نخوادبه غیر از پرداخت با چک نیست ؟ مثلا پرداخت با ATM یا پرداخت آنلاین
[/quote]

ببینید من تا حالا به این مطلب برخورد نکردم که اگه مثلا کسی بره بانک و بگه من میخوام این مبلغ رو به حساب کسی بریزم یعنی Direct Deposit کنم مثل ایران اجازه میدن یا نه.
تا جایی که حدس میزنم اجازه نمیدن!!! چون با پول ریختن هم مثل پول برداشتن برخورد میکنن تا جلوی پولشویی و جرایم مالی رو بگیرند!!
برای همینه که مثلا کماکان با این همه بانک این شرکتهای مانی گرم و وسترن یونیون بازارشون برای پول فرستادن از نقاط مختلف آمریکا به جاهای دیگه گرمه!!
چک رو با پست فرستادن و بعد اونو به حساب خواباندن هم چندین روز طول میکشه پس وسترن یونیون خیلی سریعتره برای مردم.
به همین منطق مثل ایران باز بعید میدونم که شما با داشتن شماره حساب یک کسی بتونین از عابر بانک بهش پول حواله کنید!!
چون اصلا اینجا این شماره حساب و شماره کارت کاملا سری هستن و شما نباید به کسی بدید!!
هر کسی بخواد کردیت یا دبیت کارت کسی دیگه رو شارژ کنه باید مرچنت اکانت داشته باشه و این نوع اکانت از طریق شرکتهای واسط بین شما و شرکتهای کردیت کارت مثل ویزا و مستر کارت انجام میشه که فکر کنم دهها شرکت مختلف با نرخهای مختلف و خدمات گوناگون هستند.
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، romance33 ، behfaza ، Rock ، آلیس-1980
نقل قول:با سپاس. آیا راه دیگه که کارمزد نخوادبه غیر از پرداخت با چک نیست ؟ مثلا پرداخت با ATM یا پرداخت آنلاین
شما اگر دسته چک ندارید که خب میتونی از دبت کاردت استفاده کنی (اگه طرف درگاه دبیت داشته باشه چون بعضی سیستمهای ساده تر درگاه دبت و کردیتشون یکی هست و دبت و کردیت رو فرق نمیگذاره یا اصلا امکان گرفتن پین کد شما رو نداره) ولی در مورد کردیت کارد هم خیلی وقتها کارمزد کم نمیشه یا بخاطر استفاده از برخی کاردها مثل امریکن فقط کسر میشه و این بسته به اون شرکت و بزرگی اون داره معمولا پول برق و اجاره و اینترنت و اینا که عموما شما با یک شرکت بزرگ سر و کار دارید پرداختها رو معمولا بدون هزینه قبول میکنن (برای ما اینطوری هست) و اتفاقا شاید براشون راحت از گرفتن هزاران چک و مسئولیت اون باشه اما در مرتبه دوم فکر کنم چنانچه کردیت نپذیرن بهترین راه گرفتن مانی اوردر هست از دفتر پست که هزینه خیلی کمی داره و تا هزار دلار 1 دلار چارج میکنه و تازگی مثل اینکه انلاین هم قابل سفارش هست و امن ترین مسیره به نظرم نسبت به مانیگرم و اینها چون اونها تقلب درش بیشتره و بازم خیلی جاها قبول نمیکنن مثل دیلر ها یا خرید انلاین .
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان