موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
این تصویر طبق وعده نمونه استیمنت بنده هست که یکی از دوستان خواسته بود جهت اشنایی با موارد و مطالب داخل اون. همینطور که میبینین مربوط به دیسکاور هست و داغ داغ دیروز دستم رسیده.
توضیح اینکه طبق مباحث قبلی من خودم دو دیت رو به فاصله 5 روز پیش از کلوزینگ دیت تنظیم کردم تا بالانس/بدهی در کنترلم باشه. من 50 درصد استفاده از لاین میکنم اما توصیه این هست که بیش از 20-30 نباشه اگر در سال اول ساختن اسکور/کردیت باشید.
[img][/img]
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
میبخشین که میخوام شاید توضیح واضحات بدم اما با دوستی از جنوب تکزاس صحبت میکردم دیدم بد نیست طبق اون این مطلب رو بگم. گویا به ایشون هم بعضی دوستانشون چیزهایی رو در رابطه با کردیت و کردیت کارد گفته بودن که از اشتباهات و شایعات رایج هست مثل اینکه پرداخت سود به بانک در ازا مصرف کردیت لاین چیز خوبی هست و باعث افزایش اسکور میشه ! و یا محل زندگی و میزان اجاره پرداختی در کردیت موثره ! یا نوع شغل اگر خوب باشه ! یا رده پایین یا حتی میزان پول در حسابهای سیوینگ / چکین که خب هیچکدوم درست نیستن و تازه مهاجرین از این کامنتها که بهشون داده میشه بهتره دوری بفرماین. بحث کردیت با جزئیات زیاد در تاپیک هست که اگر کمی راجعش اینجا مطاله کنین خیلی مفیده و از اشتباهات بعدی جلوگیری میکنه همینطور بینهایت مطلب در نت هم یافت میشه.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان هرچی خوندم چیز پایه ای که کامل کردیت کارت توضیح داده باشه پیدا نکردم
از چه طریق میشه درخواست داد؟
ssn کافیه یا گرین کارت هم احتیاجه؟
امتیازش چطوری حساب میشه؟
یه سری جاها مثل اجاره یا لیزینگ خودرو که کردیت میخوان فرد تازه وارد حداقل بعد چه مدت میتونه کردیت برای خودش داشته باشه که بتونه از این خدمات استفاده کنه؟
قضیه سکپوریت کارت میتونه جای کردیت بگیره تو این استفاذه ها؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 18:52)fakhrinejad نوشته: با سلام دوستان هرچی خوندم چیز پایه ای که کامل کردیت کارت توضیح داده باشه پیدا نکردم
از چه طریق میشه درخواست داد؟
ssn کافیه یا گرین کارت هم احتیاجه؟
امتیازش چطوری حساب میشه؟
یه سری جاها مثل اجاره یا لیزینگ خودرو که کردیت میخوان فرد تازه وارد حداقل بعد چه مدت میتونه کردیت برای خودش داشته باشه که بتونه از این خدمات استفاده کنه؟
قضیه سکپوریت کارت میتونه جای کردیت بگیره تو این استفاذه ها؟
کسی جواب نمیده؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من اینجا شنیدم هر وقت خریدی داریداز دبیت کارت استفاده کنید
و اگر صندوقدار گفت کردیت کارت یا دبیت کارت شما بگید کردیت کارت و از دبیت کارتون استفاده کنید
میگن اینجوری برای درخواست کردیت کارت بهتر و یه جورای میرید تو سیستم برای گرفتن کردیت کارت
نمیدونم درسته یا نه
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-18 ساعت 00:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-18 ساعت 00:15 توسط behfaza.)
عمو سعید :
. من اجاره خونه رو با چک میدم چون اگر بخوام با کردیت کارت بدم ازم کارمزد می گیره.
[/quote]
باسلام وتشکر
چرا پرداخت اجاره خانه و قبوض از کردیت کارد باعث کسر کارمزد میشود ؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز میشه بفرمایین وقتی برگشیتم اینجا چطوری در غیابمون کاری کنیم که کارتهای اعتباریه کردیت به نظر در گردش باشه؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-04-19 ساعت 11:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-19 ساعت 11:45 توسط soheilbadami.)
نقل قول:با سپاس. آیا راه دیگه که کارمزد نخوادبه غیر از پرداخت با چک نیست ؟ مثلا پرداخت با ATM یا پرداخت آنلاین
شما اگر دسته چک ندارید که خب میتونی از دبت کاردت استفاده کنی (اگه طرف درگاه دبیت داشته باشه چون بعضی سیستمهای ساده تر درگاه دبت و کردیتشون یکی هست و دبت و کردیت رو فرق نمیگذاره یا اصلا امکان گرفتن پین کد شما رو نداره) ولی در مورد کردیت کارد هم خیلی وقتها کارمزد کم نمیشه یا بخاطر استفاده از برخی کاردها مثل امریکن فقط کسر میشه و این بسته به اون شرکت و بزرگی اون داره معمولا پول برق و اجاره و اینترنت و اینا که عموما شما با یک شرکت بزرگ سر و کار دارید پرداختها رو معمولا بدون هزینه قبول میکنن (برای ما اینطوری هست) و اتفاقا شاید براشون راحت از گرفتن هزاران چک و مسئولیت اون باشه اما در مرتبه دوم فکر کنم چنانچه کردیت نپذیرن بهترین راه گرفتن مانی اوردر هست از دفتر پست که هزینه خیلی کمی داره و تا هزار دلار 1 دلار چارج میکنه و تازگی مثل اینکه انلاین هم قابل سفارش هست و امن ترین مسیره به نظرم نسبت به مانیگرم و اینها چون اونها تقلب درش بیشتره و بازم خیلی جاها قبول نمیکنن مثل دیلر ها یا خرید انلاین .