موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوالی هست که من اینجا نظر خودم رو میگم البته که ممکنه به درد بقیه هم بخوره به شکل عمومی (فکر کنم قبلا هم بحث شده باشه) و اینکه بعضی کردیتورها افری میدن که شامل گریس پریود یا دوره بخشودگی هست و مثلا میگن تا 12 ماه میتونین از لاین بدون بهره استفاده کرد. مثلا شما 1000 دلار لاین دارید و یک تلویزیون میخرید به 250 دلار و ماهی 20 دلار یا مقدار مینیممی که براتون تعیین میشه میپردازین تا پایان این دوره 12 ماهه و بهره هم نمیدید و کل حساب رو در ماه 12 البته تصفیه میکنید. سوال اینه که این به اسکور شما لطمه میزنه؟ از نظر من خیر چون کل بالانس شما %25 لاینتون بیشتر نیست و همینطور هم هر ماه ازین درصد کم میشه پس مشکلی نیست به شرطی که خرید دیگه ای نداشته باشین.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-04-25 ساعت 11:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-25 ساعت 11:35 توسط soheilbadami.)
سعید جان بابا بگذار عرقت خوش بشه اخه ! یعنی زدی تو گوش کل کردیت لاین رفت پی کارش دیگه اره ؟ نگفتی کسر اسکور میاری ؟ منو بگو فکر کردم خودم فقط اینطوریم . البته مزاح کردم رییس من خودمم ازین کارا زیاد میکنم ولی زیاد مهم نیست و تا اسکورت زیر 650 نیومده موردی نداره ایشالا. واقعا خیلی مزه میده شما این پولو یک روزگاری گرفتی و به یه کار لازم زدی و میتونی انقدر کشش بدی که روزی که تصفیه میشه یکجورایی دیگه اون ارزشو نداره. تازه مرحله بعدیت میدونی چیه ؟ تا وقتی این گریس پریودت تموم بشه یک کارت دیگه میگیری که اونم 15 ماه روشه و با 20 دلار فیه بالانس ترنسفر باز 15 ماه دیگه کشش میدی با کارد جدید ! خلاصه با این ریسک پذیری خوب کاش نزدیک ما بودی یه کارایی میکردیم اخه میخوام یک وام بزرگ بگیرم اما تنهایی میترسم !
موفق باشی
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻌﻴﺪ ﺟﺎﻥ ﻧﻆﺮ ﻟﻂﻔﺖ ﻫﺴﺖ. ﻣﺎ ﺻﺮﻓﺎ ﻛﺎﺭﻱ ﺭﻭ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻛﻪ اﻧﺘﻆﺎﺭ. ﺩاﺭﻳﻢ ﺩﻳﮕﺮاﻥ ﻫﻢ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺎ ﻭﻗﺘﻲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﻱ ﭼﻴﺰﻱ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﻢ اﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻥ.
ﺣﺪﺱ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺳﺘﻪ و ﺗﺎﺯﻩ ﻛﺎﺭﻫﺎ ﻧﻮﺳﺎﻥ اﺳﻜﻮﺭ ﺑﺎﻻﻳﻲ ﺩاﺭﻥ.
ﻋﻠﺘﺶ اﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ اﺳﻜﻮﺭ ﺩﺭ اﻳﻦ ﺳﻪ ﺑﻴﻮﺭا ﻛﺮﺩﻳﺖ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻳﺎﺩﮔﻴﺮﻱ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﺎﻟﻲ ﺷﻤﺎﺳﺖ (ﻫﻣﺎﻥ ﻫﻮﺵ ﻣﺼﻨﻮﻋﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﮕﻦ).
ﺑﻪ ﻣﺬﻭﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﻳﺎﺩﮔﻴﺮﻱ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﺎﻟﻲ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺑﺎﻻﺗﺮﻱ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﺎﻟﻲ اﻳﻨﺪﻩ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﭘﻴﺶ ﺑﻴﻨﻲ و ﺑﻪ ﻃﺒﻊ اﻭﻥ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ اﺳﻜﻮﺭ ﺑﺪﻩ.
ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻫﻤﻴﻦ ﻋﺪﻡ ﺩﻗﺖ ﺩﺭ اﺳﻜﻮﺭ ﺗﺎﺯﻩ ﻛﺎﺭﻫﺎ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﻛﺮﺩﻳﺘﻮﺭﻫﺎ ﺑﻪ اﺳﻜﻮﺭ اﻧﻬﺎ اﻫﻤﻴﺘﻲ ﻧﻤﻴﺪﻥ و ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺑﺮاﺷﻮﻥ ﻣﻬﻤﺘﺮﻩ.
اﻣﺎ اﻳﻨﻜﻪ ﻓﻌﻼ ﺻﻔﺎﺷﻮ ﺑﺒﺮﻳﻢ ﺑﻪ ﻗﻮﻝ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻫﻤﻴﻦ ﺩﻟﻴﻞ ﻓﻮﻕ ﺩﺭ ﺑﻠﻨﺪﻣﺪﺕ ﺑﻪ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺧﻮاﻫﺪ ﮔﻔﺖ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ اﻳﻦ ﻣﺪﻟﻲ ﺧﺮﻳﺪ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ و اﺳﻜﻮﺭ اﻳﻨﺪﻩ ﺷﻤﺎ ﻣﻤﻜﻪ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺑﺎﺷﻪ.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
سعید جان با اینهمه تعریف که کردی دیگه ما عرق ریزون شدیم که هیچ مجبورم کردی یک تریک دیگه هم بهت بگم که بازم بیشتر مردونه و با خشانت ! رفتار کنی. این کردیتورها بسته به شرکتشون بین هر 4 تا 6 ماه یک افزایش کردیت لاین در نظر میگیرن اما ممکنه برات نفرستن ولی میتونی چند وقت یکبار بری به ساتشون و در قسمت سرویس یا خدمات معمولا درخواست افزایش لاین دارن وقتی انتخاب کردی میپرسه که چقدر اضافه تر میخوای و شما یک عددی وارد میکنی بعد جواب میده که مثلا نه ما تا فلانقدر رو در جا برات اپروو میکنیم ولی بیشترش رو باید 3 روز صبر کنی (که میخوان هارد اینکوری برات بکشن) و شما هم در جا همون افر اونها رو قبول میکنی بدون کردیت چک شدن و لاینت میره بالا و به طبع اسکورت.خوش باشی.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
*یامی جان حدست درسته. چیس اون گزینه رو نداره و وقتی با ادم زنده حرف بزنی امکانش هست که بفرسته برا پروسه معمولی افزایش اما اگه با سایت طرف باشی اتوماتیک همونجا جلوی چشمت انجام مبده و تمام
* سعید جان اگه گفته بودی پیشنهاد من امریکن اکسپرس بود حتی اگه اونهاش رو که فی سالانه نداره قبول نمیشدی میتونستی اون عضویت دارها رو بگیری و صرف میکرد برات چون سریع انجام میشه و در ضمن امریکن اگر شما ترنسکشن راجع سفر داشته باشی تا خیلی بالاتر از لاینت رو براش قبول میکنه و تراکنش رو رد نمیکنه و لاین رو موقتا بالا میبره.
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
2014-04-30 ساعت 05:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-30 ساعت 05:16 توسط valencia.)
ذوستان من تقاضای سکیور کردیت داده بودم به ولز فارگو ولی به من یه آن سکیور کردیت دادن و در حقیقت ازم دپازیت نگرفتن ولی فکر کنم چیز خوبی بهم ندادن جون نرخ بهره اش برای شش ماه اول 13.99 درصد و بعدش 21.99 درصده . جالب اینه که نرخ بهره می تونست پائین تر باشه وبه ترتیب 6 و 12 درصد باشه ولی فکرمیکنم چون سابقه کردیت نداشتم با این نرخ بهره حساب کردن . جالب اینه که نرخ بهره سکیور کردیت از اینی که من گرفتم پائین تر بود و 18.99 درصد بود ولی دپازیت نگه میداشت. به نظرتون ببرم اینو بدم و بگم من درخواست سکیور داده بودم
در ضمن این کردیتی که الان بهم دادن اسمش هست cash back college card و خودم سقفش 500 دلار انتخاب کردم
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال دارم لطف میکنید اگه پاسخ بدید/مرسی
من درخواست credit card از Bank of America کردم و ظاهرا اینجور مطلبی توی حسابم ظاهر شده:
BankAmericard Cash Rewards Platinum Plus Visa
میخواستم بدونم این چیه و کسی تجربه کار با این حساب رو داشته؟
متشکرم
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-18 ساعت 21:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-18 ساعت 22:00 توسط shimoda.)
(2014-04-26 ساعت 04:41)soheilbadami نوشته: سعید جان با اینهمه تعریف که کردی دیگه ما عرق ریزون شدیم که هیچ مجبورم کردی یک تریک دیگه هم بهت بگم که بازم بیشتر مردونه و با خشانت ! رفتار کنی. این کردیتورها بسته به شرکتشون بین هر 4 تا 6 ماه یک افزایش کردیت لاین در نظر میگیرن اما ممکنه برات نفرستن ولی میتونی چند وقت یکبار بری به ساتشون و در قسمت سرویس یا خدمات معمولا درخواست افزایش لاین دارن وقتی انتخاب کردی میپرسه که چقدر اضافه تر میخوای و شما یک عددی وارد میکنی بعد جواب میده که مثلا نه ما تا فلانقدر رو در جا برات اپروو میکنیم ولی بیشترش رو باید 3 روز صبر کنی (که میخوان هارد اینکوری برات بکشن) و شما هم در جا همون افر اونها رو قبول میکنی بدون کردیت چک شدن و لاینت میره بالا و به طبع اسکورت.خوش باشی.
من توي بانك او امريكا حساب دارم درخواست افزايش لاين دادم و تنها جوابي كه گرفتم اين بود كه تا ٧ ال ١٠ روز ديگه جوابش رو برات ميل ميكنيم كه قاعدتا معني اش هارد اينكوري هست .
به نظر ميرسه اين در مورد همه حسابها صادق نيست
(2014-05-01 ساعت 01:53)خانه نوشته: سلام
یه سوال دارم لطف میکنید اگه پاسخ بدید/مرسی
من درخواست credit card از Bank of America کردم و ظاهرا اینجور مطلبی توی حسابم ظاهر شده:
BankAmericard Cash Rewards Platinum Plus Visa
میخواستم بدونم این چیه و کسی تجربه کار با این حساب رو داشته؟
متشکرم
يعني كرديت كارت
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز