موضوعها: 0
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، برای آگاهی از کردیت اسکور از طریق چه سایت هایی میتونیم اقدام کنیم؟ عمو سعید در صفحه اول از creditkarma نام بردند، آیا چک کردن کردیت اسکور از این طریق یا هر سایت دیگری باعث پایین آمدن اسکور میشه یا خیر؟!
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون یامی جان.
حالا که حرف به اینجا رسید لطفا یه راهنمایی کن.ما از همون هشت ماه قبل تا الان دارم با همون سکیور کردیت با لاین 300 تایی یه جورایی سر می کنیم.تا الان هم به جز کپیتال وان و دیسکاور که چپ و راست پیشنهاد کردیت کارت میدن از بانک آو امریکا یا جای درست حسابی دیگه هیچ پیشنهادی نیومده.از طرفی می ترسم اگه خودم برم و درخواست افزایش لاین رو از بانک بکنم تاثیر بدی رو کردیت بزاره.بهترین و راحت ترین و بی ضررترین روشی که میشه لاین رو افزایش داد رو کدوم میدونی.واقعا 300 دلار لاین هیچی نیست.
مرسی.
لاتاری 2013
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-24 ساعت 09:08)yami نوشته: (2014-05-24 ساعت 09:05)sce نوشته: ممنون یامی جان.
حالا که حرف به اینجا رسید لطفا یه راهنمایی کن.ما از همون هشت ماه قبل تا الان دارم با همون سکیور کردیت با لاین 300 تایی یه جورایی سر می کنیم.تا الان هم به جز کپیتال وان و دیسکاور که چپ و راست پیشنهاد کردیت کارت میدن از بانک آو آمریکا یا جای درست حسابی دیگه هیچ پیشنهادی نیومده.از طرفی می ترسم اگه خودم برم و درخواست افزایش لاین رو از بانک بکنم تاثیر بدی رو کردیت بزاره.بهترین و راحت ترین و بی ضررترین روشی که میشه لاین رو افزایش داد رو کدوم میدونی.واقعا 300 دلار لاین هیچی نیست.
مرسی.
خودتون تقاضا بدین هارد اینکواری میشه و با این وضعی که میگین احتمال افزایش کردیت لاین هم کمه.
بهتره همان کارتهای دیسکاور و کپیتال وان رو قبول کنید و دو سه کارته روزگار بگذرانید و نهایتا که دیدید یکیشون خودش بهتون به اندازه کافی کردیت لاین داد، اونوقت اگه خواستید یکی یکی کارتهایی که لازم ندارید رو با فاصله زمانی میبندید که البته لزومی هم نداره.
البته امیدوارم این دیسکاور و کپیتال وان هم بدون هزینه سالیانه هستن.
يادتونه كه گفتم آنلاين تقاضاي افزايش لاين دادم، و گفتم كه جوابي كه گرفتم اين بوده كه جوابش رو بعد برام ميل ميكنن
امروز كرديتم رو چك كردم، افزايش لاين اعمال شده بود بدون هارد اينكوري، فكر ميكنم هر بانكي روش خودش رو داره
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان جهت اطلاع گویا از مارچ گذشته نحوه محاسبه کردیت اسکور فایکو تغییر کرده و بر اساس فرمولبندی جدید صورت گرفته و از این ماه عملی شده است و خیلی از افراد طبق فرم جدید اسکورشون کم شده از جمله خودم ! ( با 30 تا کاهش !) و طبق چیزی که در این مقاله هست ریسک فاکتور ها رو بیشتر اهمیت دادن برای تفکیک بیشتر سره از نا سره ! و همینطور در اینده هم چند مرحله تغییر دیگه در راه خواهد بود پس بهوشتر باشین
http://www.mainstreet.com/article/moneyi..._ven=YAHOO
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من به مدت یکسال سکیور کردیت داشتم که 500 دلار توش گذاشته بودم و برخی از صورتحساب ها مثل برق و بیمه ماشین رو به صورت auto payment به همین حسابم وصل کرده بودم.
الان بانک به من کردیت داده و کارت جدید صادر کرده و گفته که زنگ بزن و کارت سکیور رو غیر فعال کن و بگو که مبلغش رو برات بفرستند یا به حساب چکینگ یا saving واریز کنند.
حالا سوال من این هست که تکلیف این auto payment ها چی میشه. من تک به تک باید برم به سایت اون شرکت ها و شماره حساب رو عوض کنم؟
کردیت اسکور 690 چطوره؟ این ها که ماشین رو با صفر درصد سود به qualified ها میفروشند اسکور 690 چطور حساب میشه براشون؟
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-05-29 ساعت 07:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-29 ساعت 07:42 توسط yami.)
حتما تک تک اون سایتها رو برو و شماره حساب و یا کارت رو عوض کن. اگه کردیت کارت بوده که همانطور که میگی سکیور کردیت کارت بوده، وقتی میخوان پول بزنن به حساب معمولا برگشت میخوره و بعد به شما ایمیل میزنن که این کارت شما جواب نمیده و مشکل رو حل کنید کو شما میفهمید که کدام سایت یا شرکت بوده اما خودتان تا جایی که میدونید دستی برید عوض کنید.
گاها برگشت اگه از دبیت کارت باشه مثل چک برخورد میکنن و براش جریمه در نظر میگیرن ولی برای کردیت کارت فکر کنم نه اما کلا همه چی بسته به قوانین و قراردادی هست که اون شرکتها با شما بستن که اگه پیمنت شما برگشت بخوره چکار خواهند کرد.
با کردیت 690 بعید میدونم بتونی ماشین فاینانس کنی اما کلا فاکتور اصلی سابقه کردیت هست که متاسفانه برای ما تازه مهاجران کاریش نمیشه کرد حتی اگه کردیتمون خیلی بالا باشه باز این سابقه هه خرابش میکنه.