کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کارت اعتباری یا کردیت کارت چیست؟
من فکر نکنم شماره حساب/کارت شما عوض بشه اما کد امنیتی 3 رقمی عوض میشه با تعویض هر کارتی که فکر نکنم کارتتون رو هم عوض کنن و همه اش یک تغییر داخل شرکتی/بانکی هست معمولا و حساب رو پیش خودشون از سکیورد به عادی تبدیل میکنن و ودیعه رو پس میدن. اما باز بپرسید ازشون.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yami ، alirezass ، sce ، زری وحدتی ، آلیس-1980
(2014-04-19 ساعت 00:41)yami نوشته:  ببینید من تا حالا به این مطلب برخورد نکردم که اگه مثلا کسی بره بانک و بگه من میخوام این مبلغ رو به حساب کسی بریزم یعنی Direct Deposit کنم مثل ایران اجازه میدن یا نه.
تا جایی که حدس میزنم اجازه نمیدن!!! چون با پول ریختن هم مثل پول برداشتن برخورد میکنن تا جلوی پولشویی و جرایم مالی رو بگیرند!!
برای همینه که مثلا کماکان با این همه بانک این شرکتهای مانی گرم و وسترن یونیون بازارشون برای پول فرستادن از نقاط مختلف آمریکا به جاهای دیگه گرمه!!
چک رو با پست فرستادن و بعد اونو به حساب خواباندن هم چندین روز طول میکشه پس وسترن یونیون خیلی سریعتره برای مردم.
به همین منطق مثل ایران باز بعید میدونم که شما با داشتن شماره حساب یک کسی بتونین از عابر بانک بهش پول حواله کنید!!
چون اصلا اینجا این شماره حساب و شماره کارت کاملا سری هستن و شما نباید به کسی بدید!!
هر کسی بخواد کردیت یا دبیت کارت کسی دیگه رو شارژ کنه باید مرچنت اکانت داشته باشه و این نوع اکانت از طریق شرکتهای واسط بین شما و شرکتهای کردیت کارت مثل ویزا و مستر کارت انجام میشه که فکر کنم دهها شرکت مختلف با نرخهای مختلف و خدمات گوناگون هستند.
منم با ATM بعید میدونم بشه جا به جا کرد اما تجربه اش رو ندارم واقعا شاید هم بشه، باید پرسید. ولی من تجربه اینو دارم که همین اواخر داخل شعبه 5000$ از حساب خودم به حساب کسی منتقل کردم. با دبیت کارت و کارت شناسایی خودم (گواهینامه) و اسم و شماره حساب طرف مقابل. بدون هیچ توضیحی پول در لحظه جا به جا شد و مثل ایران رسید واریز بهم داد. بانکم سیتی بانک هست و حساب اون آقا هم سیتی بانک بود. شما در مورد شماره کارت درست میگید، شماره کارت سری هست یامی جان اما تا جایی که من میدونم شماره حساب رو میشه به دیگران داد.

(2014-05-29 ساعت 10:15)soheilbadami نوشته:  من فکر نکنم شماره حساب/کارت شما عوض بشه اما کد امنیتی 3 رقمی عوض میشه با تعویض هر کارتی که فکر نکنم کارتتون رو هم عوض کنن و همه اش یک تغییر داخل شرکتی/بانکی هست معمولا و حساب رو پیش خودشون از سکیورد به عادی تبدیل میکنن و ودیعه رو پس میدن. اما باز بپرسید ازشون.
سهیل جان ولی من فکر می کنم که کارت عوض میشه. کردیت کارت سکیوردی که من دارم علاوه بر اینکه ظاهرش با کردیت کارتهای عادی فرق داره و مشخص هست که سکیورد هستش، تاریخ اعتبارش هم 18 ماه بعد از صدور هست یعنی دقیقا تا زمانی که دیگه می تونم درخواست بدم برای کردیت کارت عادی در نتیجه من حدس میزنم که اونموقع کارتم عوض خواهد شد چون هم تاریخی که روش خورده منقضی میشه و هم ظاهرش شبیه کردیت کارتهای عادی خواهد شد احتمالا. حالا البته این داستان کردیت کارت سکیورد سیتی بانک هست و من از بقیه کارتها بی خبرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، soheilbadami ، آلیس-1980
(2014-06-04 ساعت 12:21)poone59 نوشته:  سهیل جان ولی من فکر می کنم که کارت عوض میشه. کردیت کارت سکیوردی که من دارم علاوه بر اینکه ظاهرش با کردیت کارتهای عادی فرق داره و مشخص هست که سکیورد هستش، تاریخ اعتبارش هم 18 ماه بعد از صدور هست یعنی دقیقا تا زمانی که دیگه می تونم درخواست بدم برای کردیت کارت عادی در نتیجه من حدس میزنم که اونموقع کارتم عوض خواهد شد چون هم تاریخی که روش خورده منقضی میشه و هم ظاهرش شبیه کردیت کارتهای عادی خواهد شد احتمالا. حالا البته این داستان کردیت کارت سکیورد سیتی بانک هست و من از بقیه کارتها بی خبرم.

من بیشتر منظورم اینه که حتی اگه کارت عوض بشه شماره ان که همون حساب کردیت هست بعیده که تغییر کنه و برای من اینطور نشد در همین سیتی بانک البته موضوع مربوط به 2010 هست اگه رویه عوض شده باشه بیخبرم.اصولا بسته شدن حساب کردیت بزای دارنده اون عواقب داره و بعیده که انجام شه.
پاسخ
تشکر کنندگان: poone59 ، آلیس-1980
اگه یادتون باشه دوستان یک بار در مورد اینکه چگونه سیستم با پایش رفتار مالی ما و تعیین فاکتورهای ریسک برامون کردیت اسکور تعیین میکنه صحبت کردم.

امروز به عینه این اتفاق رو در مورد خودم دیدم. من معمولا استفاده ام از کردیت کارت آمریکن اکسپرسم حوالی 2 تا 7 درصد در هر ماه بود. این ماه یک خرید گنده کردم ولی با توجه به افزایش کردیت لاینم دیدم کماکان زیر فقط 25 درصد از کردیت لاینم رو استفاده کرده ام بنابرین بی خیال شدم و منتظر استیتمت ماندم تا پرداختش کنم.

امروز کردیت اسکور اکسپریان م رو چک کردم و حدس بزنین چی شده!!؟؟

کردیت اسکور از 730 خورده ای آمده به هفتصد!!!! یعنی سیستم علیرغم اینکه دیده کردیت لاین من بالا رفته ولی با توجه به افزایش یک باره استفاده ام از کردیت لاین از حوالی دو سه درصد به 25 درصد، یک سکته ناقص زده و نتیجه اش رو به کردیت اسکور من انتقال داده!!

بنابرین این نکته کنکوری جدید رو هم به دانسته های قبلی تون انتقال بدین که زیر بیست درصد کردیت لاین یا بیشتر از اون فرقی نداره، اگه یک ماهی یک دفعه استفاده تون از کارت افزایش پیدا کنه، کردیت اسکور شما افت خواهد کرد. بنابرین در این موارد حتما قبل از کلوزینگ دیت تا میتونید از بدهی تون رو بدید که در استیتمنت منعکس نشه. حالا این خسر الدنیا و الاخره کی درست بشه، خدا داند Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، sce ، mahdibashoma ، Danoosh ، mohsenmb ، shatsi ، حاجی واشنگتن ، آلیس-1980
میشه بگین فردی که تازه رسیده اونجا چطوری میتونه حساب بانکی باز کنه همون موقع؟
کدوم بانک و چطوری؟
از نظر امنیتی بهتره همون موقع ورود مقدار دلاری که اوردیمو بزریم بانک؟؟؟
ممنونم از شما دوست خوب که وقت میزارین وجواب میدین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-06 ساعت 15:33)elvira نوشته:  میشه بگین فردی که تازه رسیده اونجا چطوری میتونه حساب بانکی باز کنه همون موقع؟
کدوم بانک و چطوری؟
از نظر امنیتی بهتره همون موقع ورود مقدار دلاری که اوردیمو بزریم بانک؟؟؟
ممنونم از شما دوست خوب که وقت میزارین وجواب میدین

شما می تونین با داشتن پاسپورت مهمور به ویزا و اگه سوشال داشته باشین که چه بهتر،برین و حساب بانکی باز کنین.معمولا بانک ها با داشتن این مدارک یا اگه گواهی نامه ترجمه شده ایرانتون براتون حساب باز می کنن.بانک آو آمریکا،چیس،ولز فارگو و ...بهتره که هرچه سریع تر پولتون رو بزارین بانک.ما برای یه مدت موقتا پول همراهمون رو در صندوق امانات یکی از بستگان گذاشتیم تا زمانی که حساب خودمون رو باز کردیم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، elvira ، poone59 ، shadi79 ، زری وحدتی ، آلیس-1980
سلام
عجب !!! شما مطمئن هستین که با یکبار خرید 30 تا کاهش داشته ؟
چون من وقتی تست میکردم 0 تا 15 % و 15 تا 30% نهایتان 4 تا اسکور فرق داشت.
اینها هرروز یک قانونی در میارن !!! اصلاً من موندم آیا کسی تونسته به 850 برسه؟

(2014-06-06 ساعت 05:32)yami نوشته:  اگه یادتون باشه دوستان یک بار در مورد اینکه چگونه سیستم با پایش رفتار مالی ما و تعیین فاکتورهای ریسک برامون کردیت اسکور تعیین میکنه صحبت کردم.

امروز به عینه این اتفاق رو در مورد خودم دیدم. من معمولا استفاده ام از کردیت کارت آمریکن اکسپرسم حوالی 2 تا 7 درصد در هر ماه بود. این ماه یک خرید گنده کردم ولی با توجه به افزایش کردیت لاینم دیدم کماکان زیر فقط 25 درصد از کردیت لاینم رو استفاده کرده ام بنابرین بی خیال شدم و منتظر استیتمت ماندم تا پرداختش کنم.

امروز کردیت اسکور اکسپریان م رو چک کردم و حدس بزنین چی شده!!؟؟

کردیت اسکور از 730 خورده ای آمده به هفتصد!!!! یعنی سیستم علیرغم اینکه دیده کردیت لاین من بالا رفته ولی با توجه به افزایش یک باره استفاده ام از کردیت لاین از حوالی دو سه درصد به 25 درصد، یک سکته ناقص زده و نتیجه اش رو به کردیت اسکور من انتقال داده!!

بنابرین این نکته کنکوری جدید رو هم به دانسته های قبلی تون انتقال بدین که زیر بیست درصد کردیت لاین یا بیشتر از اون فرقی نداره، اگه یک ماهی یک دفعه استفاده تون از کارت افزایش پیدا کنه، کردیت اسکور شما افت خواهد کرد. بنابرین در این موارد حتما قبل از کلوزینگ دیت تا میتونید از بدهی تون رو بدید که در استیتمنت منعکس نشه. حالا این خسر الدنیا و الاخره کی درست بشه، خدا داند Smile
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان: poone59 ، زری وحدتی ، آلیس-1980
چند هفته پیش یه دست مبل از رومز تو گو فاینانس کردم.بعد از دوهفته،همین چند روز پیش متوجه شدم که اسکورم چیزی نزدیک به 30 تا سقوط آزاد کرده.
تنها علت فاینانس کردن هم این بود که گفتیم بیام بواش یواش خرید قسطی بکنیم بلکه کردیت بسازیم.اگه اینطوری بخوایم بریم جلو که عنقریب اسکور میرسه به صفر.والا به غرعان.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، poone59 ، زری وحدتی
نحوه محاسبه اسکور جدیدا عوض شده زیاد ربطی به خریداتون نداره نگران نباشین کم کم اجاست میشه اگه مشکل کردیتی نداشته باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kasrafo ، sce ، poone59 ، آلیس-1980
Know the Score
Now that you've seen what factors are affecting your personal Score, learn a bit more about how credit scores are used and what you can do to improve yours.
Just about every time your credit is reviewed by an authorized party, they are looking at more than just your credit report. In addition to your credit history, which breaks down each of your past and present credit relationships, they may also be looking at your credit score to evaluate your credit health.
A credit score is a number that is generated through the use of statistical models using elements from your credit report. Your score, which is a fluid number, is not physically a part of your credit report; it is calculated at the time that a lender requests your credit report.
Chances are that you have already viewed your score and perhaps even seen it change over time. Because scores and scoring education have only recently become available to consumers, Plus Score's scoring tools may raise questions and we're offering some answers to frequently asked questions we've received on this topic. Keep in mind that there are many credit scores in use by lenders today, but by consistently monitoring the same score like you see on Plus Score, you'll have a good understanding of how scores change and are influenced by your credit behavior.
Why has my score changed in just a week, I haven't done anything different?
Your score can fluctuate based on when your creditors send us their information. Perhaps your balance increased on one or two of your credit cards or the age of your credit file has changed. Aging (how long you have had credit) indicates stability. A longer credit history will give you a higher score.
Over time, these fluctuations will "balance" themselves out so most likely if you have not changed your behavior the score will be fairly steady month to month. Although you can view your updated score daily, checking it on a monthly basis should be sufficient for tracking purposes.
How do I improve my score?
There is no one thing that will always improve your score. In general, there are several things you can do to increase or maintain your score.
Pay your bills on time - This is the single most important factor tied to having a good score.
Establish a credit history - Having a few debts is good, it shows that you can responsibly pay for items. Keeping those accounts open for many years also helps 'age' your report. Having an established credit history for 5 years is better than only having credit for 5 months.
Don't take on too much debt - The more debt you owe the higher risk you are to future creditors. Don't spread yourself too thin.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، آلیس-1980
(2014-06-10 ساعت 07:20)sce نوشته:  چند هفته پیش یه دست مبل از رومز تو گو فاینانس کردم.بعد از دوهفته،همین چند روز پیش متوجه شدم که اسکورم چیزی نزدیک به 30 تا سقوط آزاد کرده.
تنها علت فاینانس کردن هم این بود که گفتیم بیام بواش یواش خرید قسطی بکنیم بلکه کردیت بسازیم.اگه اینطوری بخوایم بریم جلو که عنقریب اسکور میرسه به صفر.والا به غرعان.
خب اولش اره دیگه چون کردیتت چک شده برای فایننس یه مقدار کسر امتیلز میاری ولی از ماههای بعد که قسطها رو میدی سر موقع اونموقع به سرعت اسکورت میاد بالا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، poone59 ، amjad ، sce ، Rock ، moqadam ، آلیس-1980
سلام
آقا ما امروز درخواست کردیت کارت دادم درخواستم از بانک آمریکا پذیرفته شد به مقدار 700 تا فقط یه سوال داشتم به من یه برگه داده این نکته رو توش هایت لایت کرده

:annual percentage rate(APR)for purchases
0% introductory APR for the first 12 statement closing date following the opening of your account.

after that your APR will be 12.99% to 22.99%.......

حالا سوال من اینه تصمیم درست گرفتم یا نه؟؟؟؟
اگر نه راه حل درست کردنش چیه؟؟؟؟ با تشکر
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-06-15 ساعت 08:16)alirezass نوشته:  سلام
آقا ما امروز درخواست کردیت کارت دادم درخواستم از بانک آمریکا پذیرفته شد به مقدار 700 تا فقط یه سوال داشتم به من یه برگه داده این نکته رو توش هایت لایت کرده

0% introductory APR for the first 12 statement closing date following the opening of your account.

آفر خوبیه استاد. مبارکت باشه. بانکش زیاد تعریفی نیست که اونم مهم نیست فعلا.
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezass ، sce ، آلیس-1980
(2014-06-15 ساعت 11:27)soheilbadami نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 08:16)alirezass نوشته:  سلام

آفر خوبیه استاد. مبارکت باشه. بانکش زیاد تعریفی نیست که اونم مهم نیست فعلا.

آقا راست میگی Big Grin
دست درد نکنه کلی نگران بودم خیالم راحت شد
دمت گرمBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، آلیس-1980
دوستان عزیز من این موضوع کردیت رو 3 بار تا حالا خوندم ولی خیلی چیزها رو متوجه نشدم البته شاید بخاطر اینکه هنوز پام نرسیده اونجا Big Grin
اگه یکی از دوستان بصورت کاملا اکابری و کلی توضیح بده ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezass

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان