موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
من فکر نکنم شماره حساب/کارت شما عوض بشه اما کد امنیتی 3 رقمی عوض میشه با تعویض هر کارتی که فکر نکنم کارتتون رو هم عوض کنن و همه اش یک تغییر داخل شرکتی/بانکی هست معمولا و حساب رو پیش خودشون از سکیورد به عادی تبدیل میکنن و ودیعه رو پس میدن. اما باز بپرسید ازشون.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 12:21)poone59 نوشته: سهیل جان ولی من فکر می کنم که کارت عوض میشه. کردیت کارت سکیوردی که من دارم علاوه بر اینکه ظاهرش با کردیت کارتهای عادی فرق داره و مشخص هست که سکیورد هستش، تاریخ اعتبارش هم 18 ماه بعد از صدور هست یعنی دقیقا تا زمانی که دیگه می تونم درخواست بدم برای کردیت کارت عادی در نتیجه من حدس میزنم که اونموقع کارتم عوض خواهد شد چون هم تاریخی که روش خورده منقضی میشه و هم ظاهرش شبیه کردیت کارتهای عادی خواهد شد احتمالا. حالا البته این داستان کردیت کارت سکیورد سیتی بانک هست و من از بقیه کارتها بی خبرم.
من بیشتر منظورم اینه که حتی اگه کارت عوض بشه شماره ان که همون حساب کردیت هست بعیده که تغییر کنه و برای من اینطور نشد در همین سیتی بانک البته موضوع مربوط به 2010 هست اگه رویه عوض شده باشه بیخبرم.اصولا بسته شدن حساب کردیت بزای دارنده اون عواقب داره و بعیده که انجام شه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
میشه بگین فردی که تازه رسیده اونجا چطوری میتونه حساب بانکی باز کنه همون موقع؟
کدوم بانک و چطوری؟
از نظر امنیتی بهتره همون موقع ورود مقدار دلاری که اوردیمو بزریم بانک؟؟؟
ممنونم از شما دوست خوب که وقت میزارین وجواب میدین
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
عجب !!! شما مطمئن هستین که با یکبار خرید 30 تا کاهش داشته ؟
چون من وقتی تست میکردم 0 تا 15 % و 15 تا 30% نهایتان 4 تا اسکور فرق داشت.
اینها هرروز یک قانونی در میارن !!! اصلاً من موندم آیا کسی تونسته به 850 برسه؟
(2014-06-06 ساعت 05:32)yami نوشته: اگه یادتون باشه دوستان یک بار در مورد اینکه چگونه سیستم با پایش رفتار مالی ما و تعیین فاکتورهای ریسک برامون کردیت اسکور تعیین میکنه صحبت کردم.
امروز به عینه این اتفاق رو در مورد خودم دیدم. من معمولا استفاده ام از کردیت کارت آمریکن اکسپرسم حوالی 2 تا 7 درصد در هر ماه بود. این ماه یک خرید گنده کردم ولی با توجه به افزایش کردیت لاینم دیدم کماکان زیر فقط 25 درصد از کردیت لاینم رو استفاده کرده ام بنابرین بی خیال شدم و منتظر استیتمت ماندم تا پرداختش کنم.
امروز کردیت اسکور اکسپریان م رو چک کردم و حدس بزنین چی شده!!؟؟
کردیت اسکور از 730 خورده ای آمده به هفتصد!!!! یعنی سیستم علیرغم اینکه دیده کردیت لاین من بالا رفته ولی با توجه به افزایش یک باره استفاده ام از کردیت لاین از حوالی دو سه درصد به 25 درصد، یک سکته ناقص زده و نتیجه اش رو به کردیت اسکور من انتقال داده!!
بنابرین این نکته کنکوری جدید رو هم به دانسته های قبلی تون انتقال بدین که زیر بیست درصد کردیت لاین یا بیشتر از اون فرقی نداره، اگه یک ماهی یک دفعه استفاده تون از کارت افزایش پیدا کنه، کردیت اسکور شما افت خواهد کرد. بنابرین در این موارد حتما قبل از کلوزینگ دیت تا میتونید از بدهی تون رو بدید که در استیتمنت منعکس نشه. حالا این خسر الدنیا و الاخره کی درست بشه، خدا داند
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
چند هفته پیش یه دست مبل از رومز تو گو فاینانس کردم.بعد از دوهفته،همین چند روز پیش متوجه شدم که اسکورم چیزی نزدیک به 30 تا سقوط آزاد کرده.
تنها علت فاینانس کردن هم این بود که گفتیم بیام بواش یواش خرید قسطی بکنیم بلکه کردیت بسازیم.اگه اینطوری بخوایم بریم جلو که عنقریب اسکور میرسه به صفر.والا به غرعان.
لاتاری 2013
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
نحوه محاسبه اسکور جدیدا عوض شده زیاد ربطی به خریداتون نداره نگران نباشین کم کم اجاست میشه اگه مشکل کردیتی نداشته باشین
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-06-11 ساعت 11:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-11 ساعت 11:23 توسط soheilbadami.)
(2014-06-10 ساعت 07:20)sce نوشته: چند هفته پیش یه دست مبل از رومز تو گو فاینانس کردم.بعد از دوهفته،همین چند روز پیش متوجه شدم که اسکورم چیزی نزدیک به 30 تا سقوط آزاد کرده.
تنها علت فاینانس کردن هم این بود که گفتیم بیام بواش یواش خرید قسطی بکنیم بلکه کردیت بسازیم.اگه اینطوری بخوایم بریم جلو که عنقریب اسکور میرسه به صفر.والا به غرعان.
خب اولش اره دیگه چون کردیتت چک شده برای فایننس یه مقدار کسر امتیلز میاری ولی از ماههای بعد که قسطها رو میدی سر موقع اونموقع به سرعت اسکورت میاد بالا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-15 ساعت 08:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-15 ساعت 08:17 توسط alirezass.)
سلام
آقا ما امروز درخواست کردیت کارت دادم درخواستم از بانک آمریکا پذیرفته شد به مقدار 700 تا فقط یه سوال داشتم به من یه برگه داده این نکته رو توش هایت لایت کرده
:annual percentage rate(APR)for purchases
0% introductory APR for the first 12 statement closing date following the opening of your account.
after that your APR will be 12.99% to 22.99%.......
حالا سوال من اینه تصمیم درست گرفتم یا نه؟؟؟؟
اگر نه راه حل درست کردنش چیه؟؟؟؟ با تشکر
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 08:16)alirezass نوشته: سلام
آقا ما امروز درخواست کردیت کارت دادم درخواستم از بانک آمریکا پذیرفته شد به مقدار 700 تا فقط یه سوال داشتم به من یه برگه داده این نکته رو توش هایت لایت کرده
0% introductory APR for the first 12 statement closing date following the opening of your account.
آفر خوبیه استاد. مبارکت باشه. بانکش زیاد تعریفی نیست که اونم مهم نیست فعلا.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 11:27)soheilbadami نوشته: (2014-06-15 ساعت 08:16)alirezass نوشته: سلام
آفر خوبیه استاد. مبارکت باشه. بانکش زیاد تعریفی نیست که اونم مهم نیست فعلا.
آقا راست میگی
دست درد نکنه کلی نگران بودم خیالم راحت شد
دمت گرم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز