موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-09 ساعت 16:22)kkr200 نوشته: من یکی بعد برنده شدن به هیچ کس نمیگم...
مصاحبه میرم، ویزا و گرین کارت رو که گرفتم میام یه مهمونی همه رو دعوت میکنم و میگم اگه بار گران بودیم رفتیم
بعدشم که خداحافظ ایران، قید 15 میلیون وسیقه رو باید بزنم فقط
داداش منم مثه خودت دانشجو ام و باید وثیقه بزارم ولی فکر نمیکنم با ویزای آمریکا بتونی بیای ایران و شاد و خرم بری آمریکا میفهمن میخوای فلنگو ببندی، شنیدم یکی از بچه ها رفته بود برای وثیقه گفته بودن مقصدت کجاست گفته بود آمریکا، بهش پاسپورت هم نداده بودن چه برسه به نامه خروج
به نظر من اگر رفتی مصاحبه و قبول شدی از همونجا برو.
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه
و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم
و مي روم:
" آنچنان زيبا خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم ... "
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-09 ساعت 17:17)dv2017 نوشته: (2016-04-09 ساعت 17:11)نسل سوخته نوشته: بچه هامن بدجوری بین ویرجینیا وکالیفرنیا گیر کردم ویرجینیا رو چون پدر پسرم اونجاست ومن وهمسرم دلمون می خواد که راحت پدرشو ببینه وکالیفرنیا رو به خاطر اب وهوای خوبش چون من نه طاقت گرما رو دارم نه طاقت سرما به نظرتون کدوم بهتره چون حتما برنده میشیم باید از الان ایالتمون رو انتخاب کنیم
پيشاپيش برنده شدنتون رو تبريك ميگم
به نظرم موارد مهم ديگه مثل شغل ،هزينه زندگي ، دوري از جامعه ايراني اونجا كه تمركزشون تو لس آنجلس بيشتره(و براي خيليها مهمه) و ... رو هم درنظر بگيريد . انتخابتون اگه ويرجينيا هم باشه تردد تا لس آنجلس سخت نيست براي ديدار .
یعنی به نظر شما شغل در ویرجینیا بیشتر از کالیفرنیاست؟؟؟؟ البته پدر پسرم در شارلوتزویل در ویرجینیاست ولی من اگر برم ویرجینیا ترجیح میدم اونجا نرم چون خیلی کوچیکه وشهر هایه بزرگتر وترجیح میدم .ار لحاظ شغل نظر شما اساتید راجع به ریچموند یا ویرجینیا بچ چیه؟
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سان فرانسیسکو
سانفرانسیسکو با جمعیت ۷٬۲۶۴٬۸۸۷ نفر، چهارمین شهر بزرگ ایالت کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا است.
شهر سانفرانسیسکو در نوک شمالی شبهجزیره سانفرانسیسکو و در کنار خلیج سانفرانسیسکو قرار دارد. چندین جزیره درون خلیج و جزایر فارالون نیز که در ۲۷ مایلی ساحل در اقیانوس آرام قرار دارند بخشی از محدوده شهری سانفرانسیسکو بشمار میآیند.
شهر سانفرانسیسکو نقطه مرکزی در محدوده کلانشهری منطقه خلیج سانفرانسیسکو بشمار میرود. این محدوده کلانشهری در جمع ۷ میلیون جمعیت دارد. شهر سانفرانسیسکو پس از نیویورک متراکمترین شهر آمریکا از نظر جمعیت است.
سان فرانسیسکو شهر مدرنی است که برای فرهنگ، موسیقی، تنوع و مناظر زیبایش کاملا شناخته شده است. این شهر با آنچه که مردم تصور میکنند، متفاوت است. مردم آمریکا میگویند ”فقط سان فرانسیسکو“ و برای این موضوع هم دلیل دارند.
سبکهای زندگی مختلفی در سانفرانسیسکو وجود دارد، از افراد happies (افرادی که سبک زندگی متفاوت از مردم در غرب را بر میگزینند و اغلب موهای بلند دارند و لباسهای رنگی میپوشند) گرفته تا دانشجویان کالج در این شهر پیدا میشوند. در هرصورت شما با یکی از جالبترین و آزادترین شهرهای آمریکا روبرو هستید.
گرچه این شهر همانند سایر مناطق کالیفرنیا آب و هوای مدیترانهای دارد اما به خاطر جریانهای هوایی در تابستان هم هوای آن گرم نیست و در زمستان مرطوب و معتدل است.
گلدن گیت را میتوان نه تنها سمبل سان فرانسیسکو بلکه، پس از مجسمه آزادی، سمبل آمریکا دانست. پل بی بریج که پل ارتباطی بین سان فرانسیسکو و اوکلند میباشد نیز از پلهای بزرگ و معروف این شهر است.
سان فرانسیسکو همچنین به دلیل داشتن تپههای بلند شهرت دارد. ارتفاع این تپهها گاهی به ۳۰ متر هم میرسد. ناب هیل، راشن هیل و بلندیهای پاسیفیک ازمعروفترین تپههای شهرهستند.
اوشن بیچ و بیکر بیچ از پلاژهای زیبای این شهر بشمار میآید اما به دلیل سردی آب اقیانوس و امواج بلند چندان برای شناکردن مناسب نیستند. ضلع شرقی سان فرانسیسکو لنگرگاه کشتیهای مسافربری و تجاری بوده و اسکله ماهیگیران در این منطقه قرار دارد که از جاهای محبوب گردشگران است.
پل گلدنگیت (GoldenGateBridge)
پل گلدن گیت، ابتکار مهندس مشهور جوزف استراس بود که پیش از این طراحی ۴۰۰ پل متحرک را برعهده داشت. ایرونیگ مارو، مهندس معمار و مهندس چارلز آلتون الیس و لئون مویسیف از طراحان پل در اجرای این پروژه بزرگ مشارکت داشتند. ساخت این پل از ۵ ژانویه سال ۱۹۳۳ شروع شد و در آوریل ۱۹۳۷ به پایان رسید و در ۲۷ می همان سال برای تردد عابران پیاده آزاد شد. این پل تنها راه خروجی سانفرانسیسکو به سمت شمال است و از ۶ مسیر مخصوص تردد وسایل نقلیه و دو مسیر محل عبور عابران پیاده در هر دو طرف تشکیل شده است در اول سپتامبر سال ۲۰۰۲ عوارض تردد از روی این پل برای وسایل نقلیه موتوری از ۳ دلار به ۵ دلار افزایش یافت. دوچرخه، موتور و عابر پیاده از پرداخت عوارض معاف هستند.
این پل از نظر زیباییشناسی و معماری در نوع خود منحصربهفرد است. در ماه ژوئن سال ۲۰۰۱ انجمن مهندسان عمران آمریکا چند بنا را با نام «بناهای هزاره» معرفی کردند؛ این بناها عبارت بودند از کانال پاناما، ساختمان امپایر استیت و پل گلدن گیت.
هزینهها در سانفرانسیسکو
هزینهی خوابگاه
هر اتاق خوابگاه، قیمتی بین ۲۵ تا ۴۰ دلار آمریکا و اتاقهای خصوصی دو نفره هزینهای معادل ۱۰۰ دلاری برای هر شب دارند.
هزینهی هتل
قیمت یک اتاق دونفره به ازای هر شب در هتلهای این شهر بین ۶۰ تا ۱۰۰ دلار آمریکا است. از اینجا میتوانید ارزانترین هتلها در سانفرانسیسکو را پیدا کنید.
هزینهی متوسط مواد غذایی
رستورانهای مختلفی در شهر سانفرانسیسکو وجود دارند که قیمتهای متوسط و متنوعی دارند. غذاهای چینی در اینجا بسیار عالی است و نسبت به انتخابهای دیگر قیمت مناسبتری دارند.
هزینهی حمل و نقل عمومی
قیمتهای آژانس حمل و نقل عمومی سانفرانسیسکو به اختصار SFMTA برای اتوبوسها، مترو و تراموای شهری اعمال میشوند. شما میتوانید یک کارت عبور مخصوص بزرگسال به قیمت ۲.۲۵ دلار آمریکا، یا کارت عبور یک روزه به قیمت ۱۷ دلار، ۳ روزه ۲۶ دلار و ۷ روزه به قیمت ۳۵ دلار آمریکا تهیه کنید.
***هزینهی پارک کردن ماشین شخصی در سانفرانسیکو فوقالعاده گران است و با توجه به اینکه این شهر یکی از بهترین سیستمهای حمل و نقل عمومی را در سرتاسر ایالات متحده دارد بهتر است برای جابجا شدن از این طریق اقدام کنید.
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه
و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم
و مي روم:
" آنچنان زيبا خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم ... "
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
برای ادرس میتوانید با پاریز تروال تماس داشته باشد لوگوش اول سایته برای اقای سپهر هست
علاوه بر ان پیکاپ ویزا و پرکردن فرم و استقبال در امریکا بازکردن حساب و .... انجام میدم
کارکشته این کارن چون مال مدیر ماجرسراست
پارسال یک برنامه اموزشی برای برندگان داشتن که رایگان بود
امیدوارم امسال بزارن
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی صدای پای جناب میم.الف رو برا دور بعدی انتخابات میشنوم .... هرچه بیشتر مصمم میشم که از این مملکت بزنم بچاک ...
خدایا من دیگه حوصله دوباره خوندن gre رو ندارم ...
پلیز از اون هَو رَندوملی سلِکتد هاااا ^_^
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2016-04-09 ساعت 20:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-09 ساعت 20:53 توسط Pakpourasghar.)
(2016-04-09 ساعت 09:26)alirezanz نوشته: (2016-04-08 ساعت 17:49)Pakpourasghar نوشته: سلام و خسته نباشید به همه دوستان
در سلسه گزارش های معرفی ایالت و شهرهای آمریکا:
در گزارش هفتم یا هشتم این سری:
ایالت نیوجرسی:...
ای وای من از پل رد میشدین میرفتین سراغ عشقم نیویورک دیگه
از نیویورک پست بزارین هرچند که همه چیزشو خودم در اوردم ولی دوباره دیدنشم لذت بخشه
چشم حتما دوست عزيز ،در اولين فرصت ميزارم.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-09 ساعت 15:29)Caspian_Wave نوشته: سلام
وجود یک آشنا و یا آب و هوا خیلی مهم هست ولی اگر امکانش هست دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند در مورد شهر هایی که از نظر امنیت و شغل بهتر هستند رو اعلام کنن ؟
پیرو سوال دوست عزیز راجب امن ترین ایالت و شهر در امریکا:
اگر به طور کلی بخوایم حساب کنیم از لحاظ:
"ایمنی مالی"
"ایمنی جاده"
"ایمنی محل کار"
"بلایای طبیعی"
"امنیت خانه و جامعه "
ایالت ماساچوست در صدر عنوان های بالا قرار داره.
ولی حتما مطلع هستین کـــــــــــــــــــ این ایالت به خصوص شهر بوستون از گرون ترین ایالت و شهر های آمریکا هستند.
از لحاظ شغل و استخدام:
شهر پلینو،آستین و اروینق(Irving) از ایالت تگزاس در صدر هستند.
آمار مربوط به سال 2016 هستند.
پ.ن:ما همگی میدونیم که نمیشه همه چیزو یه جا داشت...
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان .امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشید و صد البته قبول شدن در لاتاری.به قول دوستمون زوری نمیشه باید خدا بخواد و تو سرنوشت و تقدیرتون مهاجرت نوشته شده باشه .من غیر از لاتاری از طریق توریستی در سال 2013 هم اقدام کردم برگه زرد گرفتم ولی بعداز یکسال باطل شد و از طریقهای دیگر هم اقدام کردم حتی برای کشورهای دیگه .کلی هزینه و وقت و غیره... رفت .
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
آقا نگران ادرس نباشید همه آدرس خونه ما رو بزنید
آقا یه سوال ؟ چند پاکت سیگار میشه برد که گیر ندن . من میخام پنج بکس ماربرو یا مالبرو ببرم اونجا جلو دبیرستانا نخی بفروشم
چون فک کنم اونجا زیر هیجده سال سیگار نمیفروشن یا سخت میفروشن خلاصه هر پاکت بیست نخ ،هر باکس دویست نخ ، پنج باکس میشه هزار نخ
حالا نخی یه دلار هم بفروشیم میشه هزار دلار
میشه در کنارشم سی دی مستند فقر و فح.شا یا جنایات داع.ش رو هم فروخت
برای ماه های اول بش فک کنید کمک خرجه.
اگه متاهل هستین خانمتون تو خونه لوشک درست کنه دیگه جنستون جوره
کتاب گام به گام هم با توجه به خنگ بودن ذاتی امریکایی ها میتونه یکی از گزینه ها باشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه