موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
راست میگید ... خیلی بده اینطوری که که الان همه چی معلوم شده و ما نمیدونیم
الان تعدادی خودشون رو اونطرف آب پشت یک Ford Mustang تو Beverly Hills بلوار میبینن ولی خبر ندارن که قبول نشدن ...
تعدادی از دوستان هم میگن باید بیام بگم امسال هم نشد ... الان اسمشون در اومده
بد جور درگیرش شدیم
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
صفحه رسمیشون نوشته 3می که میشه سه شنبه 14 اردیبهشت که معادل 21 روز دیگه یعنی 516 ساعته دیگس . دوستانی که سالهای پیش هم ثبت نام کردن بفرمایید که این تاریخ تغییر نمیکنه ؟ ولی فکر کنم ساعات اولیه اینقدر ترافیک سایتشون بالا باشه که شاید سرورهاشون جوابگو نباشه! و شاید بعضی ها نتونن اول نتیجه هاشون و ببینند ! درسته ؟
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت بچه های مهاجرسرای عزیز،امیدوارم روز و روزگار خوبی رو داشته باشید همتون و آرزوی قبولی برای همتون دارم
بنده صحبتم ی چیز دیگه بود و در اصل دعوت کردن دوستان به یکرنگی وصاف بودن با همدیگه بود که میبینم باز خورد خیلی بدی داشتن تعدادی از دوستان،شاید از سر فشار زندگی و عصبانیت بوده،مهم نیست
بنده به شخصه از همه عزیزانی که صحبت من باعث شده بهشون بر بخوره عذر خواهی میکنم و کلا میخوام دیگه تو این سایت فعالیتی نداشته باشم و با دوستان همراه نشم،همراهی زمانی خوبه که در جواب صحبت،صحبت بشه،نه خدای ناکرده عصبانیت و اهانت و... متاسفانه میبینم تعدادی از دوستان هستن با جواب های بی ارتباط دارن جواب میدن و صحبت میکنن
امیدوارم همگی به هرآنچه نیاز دارن برسن تو زندگی
خدا نگهدار همگی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال