موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من از يكي از دوستان شنيدم كساني كه پرونده مهاجرتي دارن تو گزينش اوليه قبول نميشن و حتي اگه برنده هم شن تو مصاحبه رد ميشن، آيا درسته؟
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-12 ساعت 09:37)karaoke نوشته: صبح همگی بخیر.
میبینم که همه متوسل شدید به قانون جذب و این داستانا! آورین ، خوبه ، ادامه بدید!
هر چه به روز اعلام نتایج نزدیک تر میشیم ، به تعداد متوسلین و مؤ م نین و خیرین هم اضافه میشه!
من دارم میرم بازدید از سالمندان بعدشم نماز جماعت شبم دعای کمیل
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-12 ساعت 10:38)hamedDV نوشته: من شمارس معکوسهای سالهای قبل را که نگاه می کنم احدی از این تاپیک شمارس معکوس تا حالا برنده نشده خیلی عجیبه من با اینکه خرافه گو و خرافه پرست نیستم ولی باز هم مردد هستم می ترسم امثال هم اینطور بشه نظرتون چیه دوستان؟ با این حساب فکر کنم اومدنم به این تاپیک اشتباهه
شک نکن همینطوره من از الان دارم واسه سال بعد آماده میشم
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-11 ساعت 21:49)sheinos نوشته: (2016-04-08 ساعت 17:57)behbod نوشته: (2016-04-08 ساعت 17:22)sheinos نوشته: دوستان عزیزم من از برندگان 2016 هستم و الان منتظر کلیرنس هستم. دیدم شما سخت مشغول شمارش معکوسید گفتم چند تا مطلب بهتونبگم بعنوان داداش کوچکتون:
شانس لاتاری برای همه هست و برای همه یک اندازست. ولی شما این رو به چشم یک فرصت تلقی نکنید.منظورم اینه که شور و اشتیاق خوبه ها ولی واستون مهم نباشه. باور کنید وقتی که رها کنید مسائل رو، و توکل کنید به خدا و وظیفتون رو انجام بدید خودش میاد. من همیشه میگم خدا خوب میدونه داره چی کار میکنه. مهم اینه که شما یا هرچی که پیش میاد شاد باشید و شاکر. من 10 سال لاتاری نوشتم و به جرعت میتونم بگم که شاید تو 9 سال گذشته اگه پیش میومد برام یا شرایطشو نداشتم یا پیشرفتی که میبایست رو نمیکردم. بهترین سال برای مهاجرت در زندگی من، اسمم در اومد. خیلی ها بار اول برنده میشن و همون سال بهترین سالشون برای مهاجرت بوده. چون خدا میدونه چیکار میکنه. ولی وقتی برای شما خیلی مهم باشه و اصرار کنید چند تا حالت پیش میاد:
1. به زور بهش می رسین و چیزای زوری عواقب خوبی نداره
2. بهش نمیرسین و دلسرد میشین و از بقیه ی لذت و پیشرفت مقدر شده براتون باز میمونین.
در آخر ذکر کنم که اینا که من گفتم هم ریشه دینی داره هم ریشه غیر دینی و هم ریشه علمی و ماورائی.
ولی شما let it go . بعد ببینین که اون سال چقدر پیشرفت میکنین. چه اسمتون در بیاد چه نیاد . امیدوارم که هرچی خیره واستون اتفاق بیفته
درود بر شما
و تبریک بابت قبولی ، خیلی خوش شانس بودی داداش
اگر ممکنه بگو مدرک تحصیلیت در موقع ثبت نام چی بود؟
ممنونم. اگه منظورتون اولین باره یادم نیست ولی فکر کنم سال های آخر دبیرستان یا پیش دانشگاهی بود
نه عزیز موقع قبولی منظورمه یعنی اون سالی که ثبت نام کردید و قبول شدید.
ممنون.
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه
و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم
و مي روم:
" آنچنان زيبا خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم ... "
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان نازنین و منتظران فرج
من سارا هستم و الان فکر میکنم سومین سال پیاپی هستش که با همسرم ثبت نام میکنیم. و اما مطلبی که میخوام به عرضتون برسونم چیزیه که این چند سال به چشم دیدم. و اون اینه که لاتاری فقط کسانی برنده شدن که حتی یادشون رفته بود ثبت نام کنن. یه زن و شوهر همزمان با عم برنده شده بودت، یع کسی واسه مادربزرگش ثبت نام کرده بود توی همین فروم که زد و مادربرگه برنده شد و رفت؛ یکی از دوستان خودم تازه با یه پسری آشنا شده بود واسه خودشیرینی یا هرچیز واسش ثبت نام کرد پسره قبول شد و رفت. دختره هنوز داره تو سر هودش میزنه. یکی از ذستانم توسط برادرش ثبت نام شد همینکه اومد غیر قانونی بره ترکیه فهمید که لاتاری برنده شده و ... خلاصه که میخواستم بگم ذهنتون رو انقدر درگیر نکنید چه بسا جواب عکس بده. با آرزوی موفقیت برای همه
ضمنا غلط های املایی متو ببخشید چون تایپ کردن لا موبایل اینجا یکم سخته
رتبه:
23
44 تشکر در 11 ارسال
ما انسانها اغلب دوست داریم اتفاقاتی رو که دلیل و منشاش رو نمی دونیم یا اتفاقاتی رو که کاملا تصادفی رخ میدن رو به یه نیروی ماورائی نسبت بدیم یا براش قصه و علت درست کنیم.
اینکه به لاتاری فکر کنی بهتره یا بهش فکر نکنی بهتره ... یا اگه عضو این تاپیک باشیم برنده نمیشیم و اگه نباشیم برنده ایم ... یا اگه سال اولی باشی احتمالش بیشتره همش حسه درونی هرکس از اتفاقات پیرامون خودشه ...
انتخاب اولیه تو لاتاری کاملا شانسیه و یگر هیچ...
قبولی تو لاتاری بیشتر بخاطر هیجانش باید مورد علاقه باشه نه اینکه ما زندگیمون و به این موضوع وابسطه کنیم و کم کم برای بدست آوردنش به خرافات عجیب و غریب بپردازیم ( مثل خیلی مسائل دیگه)
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
آره بابا. فقط از اینکه اینجا حضور دارید لذت ببرید و بس. میدونید چی میگم؟ مثلاً از اینکه تو بحث ها شرکت می کنید و چهار تا چیز یاد میگیرید یا اطلاعاتتون رو با دیگران به اشتراک میگذارید ، این خودش لذت بخشه. همین که تن و بدنتون در سلامت کامله در حدی که میتونید پشت کامپیوتر یا تبلت و موبایل به دست اینجا حضور داشته باشید و تایپ کنید باور کنید خودش بزرگ ترین سرمایه هست. همین که لازم نیست وقت و پول و انرژیتون رو صرف درمان خودتون یا عزیزانتون بکنید بزرگترین نعمته. همه ما چیزایی تو زندگی داریم که خیلی ارزشمنده ولی ما از اونا غافلیم.
خلاصه اینکه به چیزهایی که دارید بیشتر فکر کنید و از اونها لذت ببرید. نظر منم اینه که ذهنتون رو درگیری لاتاری و چیزهای موهومی مثل این نکنید. موفق و پاینده باشید.
Just Let it Go ...