موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
ما یه ضرب المثلی تو کردی داریم که اصلش خیلی قافیه داره ولی ترجمه فارسیش خیلی یخه
میگه که: به سیبیل نیس به پیشونیه
منظورش هم اینه که باید خدا بذاره تو کاست تا لاتاری برنده بشی.
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-12 ساعت 20:24)karaoke نوشته: (2016-04-12 ساعت 20:01)behbod نوشته: دوستان بیاید جور دیگه به موضوع ثبت نام لاتاری نگاه کنیم
درسته خیلی ها میان برای یه عده ثبت نام میکنن و یا یه عده ای هم میرم کافی نت و اینور اونور ثبت نام میکنن و کلا شرایط رفتن ندارن، به نظرم خیلی هم بد نیست، که ما بخواهیم اینقدر اعصاب خودمونو خورد کنیم
من اینجوری فکر میکنم که کسی که نمیتونه برای خودش ثبت نام کنه و شرایطش رو اصلا نداره یا به صورت تفریحی ثبت نام میکنه بدون هدف ؛ اینا اگر هم قبول بشن احتمالا یا اصلا نمیفهمن یا نمیرن برای مصاحبه و یا پشیمون میشن و از این تعداد افراد کمی میرن برای مصاحبه و ویزا میگیرن.
خب این یه مزیتی که داره اینه که جمعیتی که موفق میشن ویزا بگیرن و برن برای آمریکا کمتر از حد نصابه و باعث میشه لاتاری سال های بیشتری برای ایران ادامه پیدا کنه ولی اگر قرار بود هر سال همه کسانی که قبول میشن ویزا رو بگیرن فکر میکنم خیلی سریع ظرفیت ایران پر میشد و لاتاری برداشته میشد
یکی دو سال پیش سارا گرو داشت در مورد لاتاری صحبت میکرد میگفت تعداد زیادی که قبول میشن اصلا به سفارت مراجعه نمیکنن
همیشه باید نیمه پر لیوان رو دید با آرزوی موفقیت برای کسانی که لایقش هستن.
-------------------------
پ.ن: ممنونم از دوستانی که امتیاز مثبت دادن متاسفانه من هنوز نمیتونم بهتون امتیاز بدم ، شرمنده.
استمرار یا عدم استمرار برنامه لاتری برای کشور ایران ، ربطی به تعداد افرادی که از طریق لاتری ویزا میگیرند نداره. ظرفیتی که یک کشور رو ممکنه از لیست حذف کنه ، مربوط به روش هایی به غیر از لاتری میشه (مهاجرت کاری ، خانوادگی و ... ) و به طور صریح گفته شده که کشورهایی که طی بازه های زمانی 5 ساله ، تعداد مهاجرینشون به آمریکا از طریق روش هایی به غیر از لاتری به 50000 نفر برسه ، از برنامه حذف میشن و بالعکس اگه تعداد مهاجرین کشورهایی که حذف شدن کم بشه ، دوباره برنامه لاتری رو براشون اجرا می کنند و اون کشورها رو دوباره در لیست قرار میدن. ارزیابی تعداد مهاجرین و اینکه کشوری از لیست حذف بشه یا به لیست برگرده با تصمیم اداره مهاجرت صورت میگیره.
از طرفی همونطور که @alirezanz@ گفتند ، تعداد برندگان خیلی بیشتر از ویزاهای قابل ارائه هست (حدود 2 برابر) و صدور ویزا برای متقاضیان تا زمانی ادامه پیدا میکنه که ظرفیت تکمیل نشده باشه که البته همیشه این ظرفیت تکمیل میشه و خیلی از افراد علیرغم برنده شدن در لاتری و انجام اقدامات لازم ، موفق به دریافت ویزا نمیشن و از سفر باز می مانند.
اینو نمیدونستم ، ولی یکم غیر منطقی به نظر میرسه ، اینطور که من از حرف شما فهمیدم یعنی اگر لاتاری تا 20 سال دیگه هم باشه این همه جمعیتی که ازش میرن ملاک نیست و فقط ملاک مهاجرانی هستن که بدون لاتاری اقامت میگیرن؟
اگر اینطور باشه که خیلی خوبه ، خوشحال شدم چون یه سری شایعه هر سال درست میکنن میگن امسال به احتمال زیاد سال آخره و میخوان ایران رو از لیست بردارن، امیدوارم چنین نشه ، ما همه امیدمون برای رفتن به آمریکا همین لاتاریه
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه
و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم
و مي روم:
" آنچنان زيبا خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم ... "
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
هر شـب به رختـخواب میرویم
ما هیچ اطمینانی نداریم که فردا صبح زنده برمیـخیزیم
با این حال ساعت را برای فردا کـوک میـکنیم
این یعنی "امید"
شبتون آروم
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه
و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم
و مي روم:
" آنچنان زيبا خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم ... "
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
از آخر نفهميديم بهش فکر کنیم یا فکر نکنیم؟
یعنی بخاطر چند تا پست اینجا ممکنه برنده نشيم!!!
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-13 ساعت 00:52)kkr200 نوشته: غروب منهتن!
چقدر زیباست
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ