موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-12 ساعت 16:21)karaoke نوشته: آره بابا. فقط از اینکه اینجا حضور دارید لذت ببرید و بس. میدونید چی میگم؟ مثلاً از اینکه تو بحث ها شرکت می کنید و چهار تا چیز یاد میگیرید یا اطلاعاتتون رو با دیگران به اشتراک میگذارید ، این خودش لذت بخشه. همین که تن و بدنتون در سلامت کامله در حدی که میتونید پشت کامپیوتر یا تبلت و موبایل به دست اینجا حضور داشته باشید و تایپ کنید باور کنید خودش بزرگ ترین سرمایه هست. همین که لازم نیست وقت و پول و انرژیتون رو صرف درمان خودتون یا عزیزانتون بکنید بزرگترین نعمته. همه ما چیزایی تو زندگی داریم که خیلی ارزشمنده ولی ما از اونا غافلیم.
خلاصه اینکه به چیزهایی که دارید بیشتر فکر کنید و از اونها لذت ببرید. نظر منم اینه که ذهنتون رو درگیری لاتاری و چیزهای موهومی مثل این نکنید. موفق و پاینده باشید.
کمی عقل واسمون مونده بود که اونم تو این شمارش معکوس به دیار باقی شتافت
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
انسان با امید زنده هست،شاید هممون برنده نشیم ولی بهتره این 20 روز رو خوش باشیم و با امید پیش بریم و خوشبین باشیم.شما که نا امیدی خوب چرا ثبت نام کردی، حالا که همه منتظریم پس بیاین یه نکات کلیدی که مهمه و شاید بهش توجه نشه و باید رعایت شه رو با هم مرور کنیم و همیشه با دید مثبت به سوالا جواب بدیم.مثلا واسه من هنوز انتخاب ایالت برای شروع سخته،یا توی فرم ds260 جایی که میخوای بری واسه من که کسی رو ندارم چی بنویسم،یا آدرسی که واسه ارسال گرین کارت میخوان باید چکار کنیم،اگه کسی نباشه و تنها باشیم راهش چیه؟وضعیت کار جنرال برای شروع کجا بهتره؟
الان نگید حالا بزار جواب بیاد بعدا،حداقل چند تا چیز یاد میگیریم و امیدوار پیش بریم.
مرسی. با آرزوی برنده شدن در سوم مییییییییی.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
امروز کلی وقت گذاشتم ببینم از بچه های برنده شده دوره های قبل کسی بوده که از بچه های مهاجرسرا باشه و برنده شده باشه ولی هر چی برنده داشتیم اکثراً تاریخ عضویتشون تو این سایت ماه May یعنی اعلام نتایج بوده!!
تجربه شرکت در لاتاری از 2010 که اینو به من ثابت کرده...
به امید برنده شدن بچه های همین تایپیک اجماعاً صلواااااااااااااااااااات...
2010 HAS NOT BEEN SELECTED
2011 HAS NOT BEEN SELECTED
2012 HAS NOT BEEN SELECTED
2013 HAS NOT BEEN SELECTED
2014 HAS NOT BEEN SELECTED
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 ...?
.
.
.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تعداد صفحات شمارش معکوس امسال نسبت به سال گذشته مثل قطره در مقابل دریاست. ایشاله تعداد برنده ها برعکس باشه....
خدایا مرا آن (سیاتل) ده که آن به...
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-12 ساعت 19:02)mohammad_esf59 نوشته: سلام
تعداد صفحات شمارش معکوس امسال نسبت به سال گذشته مثل قطره در مقابل دریاست. ایشاله تعداد برنده ها برعکس باشه....
محمد جان یه سیصدو خوردیه صفحه قبلا جلو رفته بودیم که طی یک حرکت منشوری توسط یکی از اعضای تاپیک کمیته انضباطی بچه های بالا تاپیک رو پاک کردن و دو هفته هم عاشقان لاتاری رو از دسترسی به تاپیک جدید محروم کردن
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
آقا یه جوری پست بذارید کسی شک نکنه
از دیشب تا الان ۵ صفحه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-12 ساعت 20:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-12 ساعت 20:05 توسط behbod.)
دوستان بیاید جور دیگه به موضوع ثبت نام لاتاری نگاه کنیم
درسته خیلی ها میان برای یه عده ثبت نام میکنن و یا یه عده ای هم میرم کافی نت و اینور اونور ثبت نام میکنن و کلا شرایط رفتن ندارن، به نظرم خیلی هم بد نیست، که ما بخواهیم اینقدر اعصاب خودمونو خورد کنیم
من اینجوری فکر میکنم که کسی که نمیتونه برای خودش ثبت نام کنه و شرایطش رو اصلا نداره یا به صورت تفریحی ثبت نام میکنه بدون هدف ؛ اینا اگر هم قبول بشن احتمالا یا اصلا نمیفهمن یا نمیرن برای مصاحبه و یا پشیمون میشن و از این تعداد افراد کمی میرن برای مصاحبه و ویزا میگیرن.
خب این یه مزیتی که داره اینه که جمعیتی که موفق میشن ویزا بگیرن و برن برای آمریکا کمتر از حد نصابه و باعث میشه لاتاری سال های بیشتری برای ایران ادامه پیدا کنه ولی اگر قرار بود هر سال همه کسانی که قبول میشن ویزا رو بگیرن فکر میکنم خیلی سریع ظرفیت ایران پر میشد و لاتاری برداشته میشد
یکی دو سال پیش سارا گرو داشت در مورد لاتاری صحبت میکرد میگفت تعداد زیادی که قبول میشن اصلا به سفارت مراجعه نمیکنن
همیشه باید نیمه پر لیوان رو دید با آرزوی موفقیت برای کسانی که لایقش هستن.
-------------------------
پ.ن: ممنونم از دوستانی که امتیاز مثبت دادن متاسفانه من هنوز نمیتونم بهتون امتیاز بدم ، شرمنده.
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه
و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم
و مي روم:
" آنچنان زيبا خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم ... "
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-12 ساعت 20:01)behbod نوشته: دوستان بیاید جور دیگه به موضوع ثبت نام لاتاری نگاه کنیم
درسته خیلی ها میان برای یه عده ثبت نام میکنن و یا یه عده ای هم میرم کافی نت و اینور اونور ثبت نام میکنن و کلا شرایط رفتن ندارن، به نظرم خیلی هم بد نیست که ما بخواهیم اینقدر اعصاب خودمونو خورد کنیم
من اینجوری فکر میکنم که کسی که نمیتونه برای خودش ثبت نام کنه و شرایطش رو اصلا نداره یا به صورت تفریحی ثبت نام میکنه بدون هدف ؛ اینا اگر هم قبول بشن احتمالا نمیرن برای مصاحبه و یا پشیمون میشن
خب این یه مزیتی که داره اینه که جمعیتی که موفق میشن ویزا بگیرن و برن برای آمریکا کمتر از حد نصابه و باعث میشه لاتاری سال های بیشتری برای ایران ادامه پیدا کنه ولی اگر قرار بود هر سال همه کسانی که قبول میشن ویزا رو بگیرن فکر میکنم خیلی سریع ظرفیت ایران پر میشد و لاتاری برداشته میشد
یکی دو سال پیش سارا گرو داشت در مورد لاتاری صحبت میکرد میگفت تعداد زیادی که قبول میشن اصلا به سفارت مراجعه نمیکنن
همیشه باید نیمه پر لیوان رو دید با آرزوی موفقیت برای کسانی که لایقش هستن.
اونا خودشون بیشتر از تعداد ویزا برنده اعلام میکنن به همین دلیل به خیلی از دوستان متاسفانه ویزا نمیرسه
به نظر من شاید اونایی ام که کیلیویی ثبت نام میکنن میشن شدن بشن شد با اینکه تو ی قرعه کشی بخوایم احتمال بگیریم شانسمون کم میشه اما مث این میمونه که تو ی کیسه بخوان ی توپ در ارن شای شما زیر ی توپ باشین و توپای بیشتری که اضافه شد شما اومدین رو و..
البته همچنان شدید اللحن مخالف این کیلیویی هام و کارشونو قهوه ای کردن آینده کلی انسان میدونم..
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What