موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-13 ساعت 09:55)dv2017 نوشته: (2016-04-13 ساعت 08:11)amirmc نوشته: (2016-04-13 ساعت 08:02)dv2017 نوشته: سلام دوستان
از دغدغه هاي اصلي مهاجرت پيدا كردن كار اونور آبه پيشنهاد ميكنم دوستان نظري/اطلاعاتي دارن بيان و به اشتراك بذارن - ممنون
توي اين سايت كه بريد ميتونيد با انتخاب يكي از مشاغل ميزان پراكندگي اون شغل ، ميزان دستمزد ، تعداد نفرات مشغول به كار و ... رو در مناطق مختلف ايالات متحده ببينيد و نتيجه بگيريد كه در اون محلي كه براي زندگي در نظر داريد تا چه حد تخصص شما كاربرد داره و چقدر براي اون پول ميدن .
ممنون از اطلاعات مفیدتون. جای بسی امیدواری هست پس!
بله درسته جاي اميدواري هست آمممااااا
يه سري كه به سايتهاي كاريابي مثل indeed بزنيد و براي عنوان شغل مورد نظر و شهر جستجو كنيد توي مشاغلي كه ليست ميكنه وقتي بريد قسمت Qualifications / Requirements متوجه ميشيد كه دستمزدهايي كه توي سايت پست قبلي بهش اشاره شده لازمش تجربه بالا ، داشتن مدارك خاص مثل PE و ... ، اينجاست كه بنا به گفته سابقه داران مهاجرسرا علاوه بر تخصص رابطه هم بسيار كمك ميكنه .
موفق باشيد .
تو امريكا حرف اولو زبان ميزنه كه در بدو ورود بتونين تو فروشگاها كار بگيرين كه در مرحله بعد بتونن لايسنز مربوط به كاري كه دوست دارنو بگيرن و جذب مراكز مخصوصش بشين. يا هم اينكه اشناي درجه يك داشته باشين كه بتونه مشغول به كارتون بكنه، اينجا پارتي خيلي مهمه، و اگه زبان خوب نباشه مجبورين تو فروشگاهاي ايراني تي بكشين، تو رستوران ايراني گارسون بشين يا هم در اخر اگه بتونين ماشين مدل بالا بخرين و بشين راننده اوبر، بعضي شركتا هم كارگر واسه اسباب كشي ميخان . اينجا اومدي بايد غرور و شخصيت اجتماعي كه تو ايران داشتي رو با خاطرات قديمت تو ايران جا بزاري بياي، وگرنه سر ٣ ماه فشار مالي و شكست غرور و شخصيت بر ميگردونتت ايران .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2016-04-13 ساعت 11:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-13 ساعت 11:57 توسط runioe.)
درود و عرض شاد باش خدمت دوستان خوب
درمورد بحث زبان عرضی داشتم.
خصوصا دوستانی که زبان ضعیفی دارن بیشتر توجه کنند. خواهشا دوستان دیگر نگن نمیشه و امکان نداره چون من به شخصه دیدم که عرض میکنم و اونم از این قراره. یکی از دوستان نزدیک من موردی جهت رفتن واسش درست شد ولی مشکل زبان داشت چون باید آیلتس 5 به بالا یا شش به بالا میداشت(این شخص مدرک دانشگاهی داشتن) با تحقیق و پشتکار تلاش در عرض حدود هشت ماه به حدی رسید که تونست در امتحان آیلتس شرکت کنه.هنوز نمره نیومده ولی خودش میگفت راضی بودم از امتحان. باید عرض کنم که با تلاش میشه. فرض کنید برنده شدید و زبان ضعیفی دارین پس میشه تا زمان رفتن زبان رو قوی کرد چون تا زمان رفتن به بلاد غربت زبان کاربرد نداره حتی مصاحبه در سفارت به زبان فارسی هستش. پس خیالتون تقریبا راحت باشه. البته عرض کنم این دوست بنده شنبه تا چهارشنبه از ساعت پنج عصر تا نه شب کلاس میرفت و تلاش خودش هم خوب و زیاد بود. حالا به فرض برنده بشید ایا انگیزه بیشتر نسبت به این دوست من نخواهید داشت؟؟؟؟؟ پس بنا براین فقط خدا بخواد اسم لا مصب در بیاد چون بقیه کار از جمله زبان و لایسنس و.... قابل حل شدن توسط خود شخصهبرنده هستش. در پایان امیدوارم این پیام جهت دادن روحیه به برخی دوستان مورد توجه قرار بگیره.
به امید برنده شدن همه دوستان
و آرزوی شادی واسه تک تک شما اونم از ته دل
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-13 ساعت 00:52)kkr200 نوشته: غروب منهتن!
نکن این کارو برادر نکن دوست عزیز با روح و روان ما بازی نکن شاید یکی مثل من نیویورک نباشه طرف هوایی میشه
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-13 ساعت 09:55)dv2017 نوشته: (2016-04-13 ساعت 08:11)amirmc نوشته: (2016-04-13 ساعت 08:02)dv2017 نوشته: سلام دوستان
از دغدغه هاي اصلي مهاجرت پيدا كردن كار اونور آبه پيشنهاد ميكنم دوستان نظري/اطلاعاتي دارن بيان و به اشتراك بذارن - ممنون
توي اين سايت كه بريد ميتونيد با انتخاب يكي از مشاغل ميزان پراكندگي اون شغل ، ميزان دستمزد ، تعداد نفرات مشغول به كار و ... رو در مناطق مختلف ايالات متحده ببينيد و نتيجه بگيريد كه در اون محلي كه براي زندگي در نظر داريد تا چه حد تخصص شما كاربرد داره و چقدر براي اون پول ميدن .
ممنون از اطلاعات مفیدتون. جای بسی امیدواری هست پس!
بله درسته جاي اميدواري هست آمممااااا
يه سري كه به سايتهاي كاريابي مثل indeed بزنيد و براي عنوان شغل مورد نظر و شهر جستجو كنيد توي مشاغلي كه ليست ميكنه وقتي بريد قسمت Qualifications / Requirements متوجه ميشيد كه دستمزدهايي كه توي سايت پست قبلي بهش اشاره شده لازمش تجربه بالا ، داشتن مدارك خاص مثل PE و ... ، اينجاست كه بنا به گفته سابقه داران مهاجرسرا علاوه بر تخصص رابطه هم بسيار كمك ميكنه .
موفق باشيد .
اینا همه درست آمممماااا شرایط واسه هرکس فرق میکنه حتی زمان، شما ممکنه ی جایی مث مونیخ که کار واسه مهندسا (کلا) زیاد هه هو بری کار نپیدایی آمماا تو ی ده ته دنیا راحت ی کار مرتبط پیدا کنی خیلی نمیشه رو اینا حساب کرد عرضه، شانس و باز هم شانس و مهارت و توانایی هر شخص و شانس خیلی مهمه و شانس
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2016-04-13 ساعت 12:47
(2016-04-13 ساعت 12:14)avenger نوشته: (2016-04-13 ساعت 11:51)runioe نوشته: درود و عرض شاد باش خدمت دوستان خوب
خصوصا دوستانی که زبان ضعیفی دارن بیشتر توجه کنند. خواهشا دوستان دیگر نگن نمیشه و امکان نداره چون من به شخصه دیدم که عرض م
دقیقا رونیه عزیز....یکی از دوستان منم چند
درسته دوست من. مهم انگیزه هستش که فکر کنم قویترینش همین برنده شدن تو قرعه کشیه. به شخصه خودم اگه اسمم در بیاد فکر کنم شش ماهه مترجم اونم از نوع هم زمانش بشم با انگیزه هر کاری میشه کرد زبان که هیچی نیست.
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-13 ساعت 12:14)avenger نوشته: (2016-04-13 ساعت 11:51)runioe نوشته: درود و عرض شاد باش خدمت دوستان خوب
خصوصا دوستانی که زبان ضعیف
دقیقا رونیه عزیز....یکی از دوستان منم چند ماه مونده بود به رفتنش شروع کرد به زبان خوندن...بعد که رسید تگزاس یه چند ماه هم اونجا کلاس رفت الان مشکلی نداره واسه زبان...تو یه شرکت الکتونیکی هم مشغول به کار شده البته استعداد و هوش شخص هم تو پیشرفت زبان بی تاثیر نیست...بعضیا استعداد دارن خیلی زود راه میفتن تعریف نباشه مثل خودم ولی جدی خانواده ما ژنتیکی تو زبان استعداد داریم
در مورد زنتیک باید گفت بله درسته ولی یه چیز دیگه هم هست. مثلا کسانی که فقط فارسی حرف میزنن با شرایط مساوی نسبت به کسانی که هم فارسی حرف میزنن هم ترکی دیر تر یاد میگیرن. به عبارتی یاد گیری زبان سوم راحت تر از یادگیری زبان دوم هستش.