موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-17 ساعت 01:36)ماندانا.م نوشته: (2016-01-17 ساعت 01:32)someonelikeyou نوشته: الان تو سایت های پیدا کردن خونه یا همخونه فهمیدم که برای پارکینگ حدود هفتاد دلار اضافه میگرن هر ماه ، یادتون باشه اگه رفتیم یه قفل پدال با یه قفل کتابی ببریم دزدای اونجا عمرن بفهم
میدونم طبیعی نیست آدم توی سی سالگی اینجوری باشه
میدونم که توی آمریکا و هر خراب شده دیگه ای هم جرم و جنایت و دزدی هست
هیچ مدینه فاضله ای وجود نداره میدونم
ولی فکر میکنم این حسی که من دارم متاسفانه خیلی ایرانیه یعنی یه جور خاصی مال ماست
لطفا منو نصیحت نکنید مرسی
سلام.واقعا امیدوارم امسال برنده بشین وازین دغدغه ها خلاص......
سلام ماندانای عزیز
بار دومه که داری میگی واقعن امیدوارم قبول بشی مرسییی فراموشت نمیکنم
هروقت رسیدم واستون جدبد ترین مدل قفل پدالو میارم ….......
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
موضوعها: 2
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من بیشتر تمایل دارم برای شروع از مجتمع های مسکونی شروع کنم که صرفا برای اجاره دادن ساخته شدن
برای مثال شهر شارلوت که فصد دارم برم مجتمع مسکونی داره که یه شاپ مال بزرگ کنارش هست، استخر و سالن ورزش و اتاق های دو خوابه با وسایل کامل (مبل، تی وی، تخت خواب، یخچال و ...) + پارکینگ مجتمع و +1 جای پارک برای مهمان
همه اینا با ماهی 690 دلار
فک کنم تا حدودی صرفه جویی میشه
تا یادم نرفته اینترنت وای فای با سرعت بالا به صورت رایگان هم داره
Free high speed wifi access
به قول خودشون
نظر شما چیه؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
Danoosh جان
سلام، خوبی؟ آب و هوا اونور چطوره؟
یه سوال دارم امید وارم بتونی جواب بدی
همونطور که خودت گفتی: سخت گیری بیشتره اونجا
اگه شما عضو یه سایت شی و یه مقدار پول ازت بگیرن تحت رضایت خودت و طبق قوانین سایت یه درصدی از اون پول بشه حق و زحمه مدیرای سایت
وقتی از پولت کم میکنن تو میتونی بری ازشون شکایت کنی؟
منظورم اینه تایید قوانین سایت توسط کاربر صورت قانونی داره یا حتما باید قرار داد ها به صورت کتبی باشه؟
من یه نظر دارم در مورد شغل و اونم یه کسب و کار که اگه جواب سوال همونی باشه که من میخوام میتونه یه ایده و کار عالی بشه
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
(2016-01-17 ساعت 00:45)Elham usa نوشته: مدیر گرامی بعد از تغییرات سایت امضا بنده پاک شده ودر قسمت کنترل پنل گزینه تغییر امضا وجود نداره لطفا رسیدگی بفر مایید.
احتمالا با حذف شدن تاپیک قبلی شمارش معکوس، تعداد پست های شما کمتر از 10 تا شده و به همین دلیل امکان داشتن امضا براتون حذف شده.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا تو آن کن که آن به...........
خدایا مرا آن (سیاتل) ده که آن به...
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ماشالاه دوستان ترس اینو دارن که اونجا تنها نمونن...یه عده هستن ترس اینو دارن که تو مهاجرت زنده بمونن یا دیپورت نش
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-17 ساعت 18:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-17 ساعت 18:46 توسط kkr200.)
یکی از دوستام که سال قبل ثبت نام کرده بود و اتفاقا بار اولش هم بود
روز اعلام نتایج سر کلاس توی دانشگاه نشسته بودیم و استاد هم داشت درس میداد اونم با جدیت تمام
با گوشی و نت دانشگاه رفت که نتایح رو چک کنه و هی به خودش میگفت من که قبول نشدم استرسم چیه پس؟
وارد سایت که شد دستاش میلرزید وقتی اطلاعات رو وارد میکرد و وقتی اون 1 پاراگراف متن قشنگ رو دید
بدنش شل شد و آیفون 5ـش افتاد رو زمین و همینجور به یه نقطه نا معلوم خیره شده بود
بعد از حدود 20 ثانیه دیدم که از گوشه چشاش داره اشک میچکه
دو تا کلمه بهم گفت: امید، دیدی؟
اون حالش رو که دیده بودم خودمم ناخودآگاه تو یه عالم دیگه بودم که با صدای قه قه زدنش به خودم اومدم
طفلی دست خودش نبود همینجور میخندید
استاد بدبخت هم فک میکرد جایی سوتی داده و هی روش حل مسئلش رو چک میکرد تا این که دوستمو از کلاس پرت کرد بیرون...
از اون سال همش به این موضوع فک میکنم
که واقعا چه حال عجیبی داره
این که بری نگاه کنی ببینی از یه سد خیلی خیلی بزرک بین اون همه داوطلب اسم تو در اومده
این که چه حالی داری اون موقع
خوشحالی؟ تعجب کردی؟ باورت میشه اصلا؟ شاید خوابی؟
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-17 ساعت 12:16) pid=\689034' نوشته: عزیز دلم ... معمولن افرادی که توی این تاپیک هستن هنوز اینور هستن
متعسفانه توانایی پاسخ به شما رو ندارم
البته توی سایت کاربران زیادی ساکن ایالات متحده هستن .... میتونی پرسشت رو با این کاربرها مطرح کنید
خیلی ببخشید
موفق باشید
من الان سیاتل هستم هرسوالی دارین بپرسین ?????
برنده خوش شانس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
درباب مسئله پارکینگ و سود پارکینگ داری که دانوش جان گفتن من خیلی به این مسئله فکر کرده بودم قبلن و به همین خاطر الان توی کمد اتاقم یک عدد جلیقه زرد فسفری؟! گذاشتم و در حال تحقیق هستم که ببینم قبض پارکبان های سیاتل چجوریه .؟.چون ایران هزینه چاپ ارزونه ، همینجا چند سری چاپ بزنم که به امید خدا در بدو ورود بیکار نمونم و ماه های اول خرجمون در بیاد
یه دفعه هم که باد شدید بود اینجا یه کلاه پارکبان پیدا کردم البته کوچیکه ولی آرم داره ، به هر حال اونجا مملکت قانون مداریه بدون لباس فرم نمیشه ازشون پول پارک گرفت
برنده خوش شانس